کسی از تهران محدوده مخابراتی شهید کرمی آسیاتک نداره به ما بگه خوبه یا بده
Printable View
کسی از تهران محدوده مخابراتی شهید کرمی آسیاتک نداره به ما بگه خوبه یا بده
نقل قول:
متاسفانه همینه دیگه . من داتک نمی گیرم پول زیاد میدم و ماکزیمم سرعت رو دارم . این بهترین راهه .
سلام
من بطور انتخابی یه 10 15 صفحه ای رو خوندم ولی هیچی درباره شاتل ندیدم ؟
من تو منطقه مخابراتی مطهری هستم آسیاتک خدمات نداره. لطفا هم در مورد شاتل ، هم اینکه اگه تو این منطقه سرویس دهنده بهتری هست بهم بگین.
ممنون
منظورتون رو نفهميدم...نقل قول:
به نظر من شاتل از نظر سرعت و پشتيباني و احترام به مشتري حرف اول رو ميزنه.نقل قول:
اگه با هاشون كاري داشته باشي يا هرچي، هر كاري داشته باشي اكثراً تلفن هاش آزاده و 24 ساعته جواب ميدن اگه حتي تلفن هم نخواي كني يه ايميل هم بزني بلافاصله باهاتون تماس ميگيرن حتي اگه شماره موبايل هم داده باشي!
اگه 128 شاتل نامحدود بود مناسب ترين گزينه بود. بستگي داره شما براي چه كاربردي بخواين.
اگه پولتون در همين حد ماهي 19-20 تومن هست كه 64 شاتل گزينه ي خوبيه. با سرعت 14 كيلوبايت من دارم دانلود مي كنم (البته 14 كاملاً ثابت نه مثل خيلي شركت ها بين چندين كيلوبايت متغيير) اگه بيشتر پول دارين 128 هم خوبه. شب ها و جمعه ها هم محدوديت دانلود نداره. همه ي سرويس هاي شاتل سرعت دانلود كم كه نداره هيچ مازاد هم داره البته پولش هم مازاد داره ميگيره!
اگه براي مصارف روزمره مي خواين سرويس هاي كم قيمت شاتل مناسبه كه محدوديت داره. مثلاً 512 ماهي 9500 تا اگر اشتباه نكنم 13000 تومن.
اينم توضيحاتي در مورد شاتل. اميدوارم مفيد بوده باشه.
siamak_mu عزیز خیلی ممنون از توضیحاتی که دادی.
راستش شرکت های معروفی که الان تو منطقه ما (مطهری 8855) خدمات میده : شاتل - پارس آنلاین - صبانت است ، که درباره پارس خیلی تعریف نشنیدم ، درباره صبا پست هایی که مربوط به 5 یا 6 ماه پیش بود خیلی تعریف کرده بودند ولی در این اواخر (یک ماه اخیر) خیلی اعتراض داشتن . و درباره شاتل زیاد ندیدم که توضیح داده باشن و با توجه به این که تو نظر سنجی هم خیلی درصد بالایی نداشت گفتم بپرسم.
در ضمن می خواستم مطالب زیر رو هم درباره شاتل بدونم ؟
1-نرم افزار های p2p رو پورت هاش بازه ؟
2مودم وایرلس رو بصورت امانی میده یا دیگه پس نمیگیره ؟
3- قضیه این تخفیف 100،000 ریالی که داری چیه ؟
خیلی ممنون.
1-هيچ مشكلي با اين طور برنامه ها نداره. ولي خودشون يه قانون گذاشتن كه لينكش رو پايين برات ميذارم ولي قبلش بگم همش چرت و پرته. اينا رو ميگن كه شايد چند درصد از كاربر ها كمتر از اين برنامه ها استفاده كنن. به نظر من اين قانون ها بيشتر براي 512 به بالاست كه سرعت ها زياده و محدوديت هم نداره. من خودم برخلاف قانونش در ساعات اوج مصرف هم از تورنت استفاده مي كنم!!! :27:نقل قول:
2-والا اينو نمي دونم چون من خودم از بيرون مودم وايرلس (3COM) خريدم خبر ندارم. با اين شماره 5 رقمي تماس بگير به بخش فروش وصل شو اين سؤالت رو مطرح كن. 23099کد:http://shatel.ir/content/view/154/36/lang,fa_IR/
3-من كه كاربر شاتلم يا شما كه ممكنه كاربر شاتل بشين به هركي بخواين ميتونين يه كارت تخفيف بدين كه اگه طرف كارت رو نشون بده از 10 هزار تومن تخفيف نقدي برخوردار ميشه (لااقل هزينه ي نصب در مياد). اگه من هم به تعداد مشخصي اين كارت ها رو بدم ماهيانه تخفيف ميگيرم! و در نهايت هم اگه به 21 نفر از اين كارها بديم سرويست مجاني ميشه. يعني هم به نفع كسي كه كارت رو ميده هم كسي كه كارت رو نشون شاتلي ها ميده. بعضي شركت هاي ديگه هم يه همچين كاري مي كنن. (يه بار مدير سايت فكر كرد اين امضاي من تبليغ براي شاتل هست و من مثلاً رئيس شاتلم :31: امضام رو حذف كرد!:31:)
در آخر هم يه چيز خيلي جالب ديگه از شاتل بگم و اون اينكه اگر كاربر شاتل بشين كامپيوتر شما تا سقف 2 ميليون تومن بيمه هست.
به خاطر اينكه بقيه فكر نكنن من به خاطر اين كارت ها دارم از شاتل تعريف بي خودي مي كنم اگه بخوام شاتل رو توصيف كنم يك سرويس دهنده خيلي خيلي عالي ولي نسبتاً گرون هست. من مثل شما مجبورم از شاتل سرويس بگيرم چون سه تا بيشتر پيش شمارمون رو فعال نكردن. يكي همون پارس آنلاين كه دورش رو خط بكش. (قيمت ها سر به آسمون كشيده) يكي داتك كه تازه فعال كرده خواستم برم داتك كه بچه ها مي گفتن واقعاً بده. گزينه ي آخر هم شاتله. (به خاطر قيمت هاش مي گم مجبورم)کد:http://shatel.ir/content/view/148/36/lang,fa_IR/
شاتل از هر نظر عالیه:thumbsup:
سلام به همه دوستان عزیز.
من به شخصه از چندین شرکت جهت Adsl استفاده کردم و نمی خوام اینها را با هم مقایسه کنم.
فقط 1 چیزی می گم که امیدوارم تو انتخاب بهتون کمک کنه.
با توجه به استفاده از سرویس دهنده های مختلف به این نتیجه رسیدم که |ارس آنلاین بهترینه به دلایل زیل:
1- پشتیبانی کامل، به طوری که همتون می دونید هر چند وقت یک بار کابل فیبر نوری ورودی به کشورمون قطع می شه و اینترنت کل شرکتها از کار میفته ولی آیا تا حالا دقت کردید که چرا پارس آنلاین در چنین شرایطی باز هم خدمات می ده هر چند کند؟؟
به خاطر اینکه این شرکت هر ماه هزینه ای را برای ماهواره پرداخت می کنه که در هنگام بروز چنین مشکلی پهنای باند خود را از ماهواره دریافت کرده و به مشتریان خود ارسال میکنه.
2- سرعت واقعی: به طوری که با خرید سرعت 128 این شرکت شما در بعضی موارد می تونید تا 33 K دانلود را نیز داشته باشید دقیقاً بر عکس بعضی شرکتها مٍل شاتل که حتی با 256 هم نمیشه چنین سرعتی را داشت
تنها ایرادی که می شه گرفت قیمتهای بالای این شرکت است که امیدوارم اون هم پایین بیاد.
با تشکر
شما 256 شاتل رو تست كردين؟ اگر هم تست كرده باشين احتمالا قبل پاييز 86 بوده چون تقريباً پاييز بود كه سرعت هاش يه جهش كرده. هرچند من فقط در مورد 64 و 128 شاتل اطلاع دارم ولي مطمئنم 256 شاتل بايد بالاي 40 كيلوبايت باشه.نقل قول:
اون زمان كه كابل خاور ميانه آسيب ديده بود اكثر بچه ها سرعتشون پايين اومده بود ولي شاتل نه. نمي خوام از شاتل تعريف كنم و حقيقت رو گفتم. از شاتل تا به حال كه 1 سال و 3 ماه هست ازش سرويس مي گيرم قطعي نديدم!!!
پارس آنلاين يه ايراد نداره دوست عزيز دوتا ايراد داره كه اگه بيان بقل هم، اصلاً قابل تحمل نيست. :2:
يكي همون قيمت كه شما فرمودين يكي هم محدوديت خيلي بالا. ديگه تقريباً همه ي شركت هايي هم كه محدوديت دارن شب ها رايگان هستن ولي پارس آنلاين جونش در مياد يه كم ترافيكش رو بيشتر كنه!
شاتل از هر نظر عالیه
فقط خیلی زیاد پول میگیره
والا برای همه نمیشه نسخه یکسان پیچید.
مثلا من الان 10 روزه کامپیوترم روشنه و دارم از تورنت فایل میگیرم.در ضمن نمیتونم هزینه بالایی هم برای adsl بدم.در این شرایط همه شرکت های محدود میرن کنار وشرکت اسیاتک هم به خاطر اعمال محدودیت روی p2p میره کنار.میمونه داتک و سپنتا که سپنتا هم گرونه پس میمونه همین داتک که من گرفتم.
اما در مورد سرعتش به همه دوستان اطمینان میدم که میانگینش ثابته من 128 دارم و توی این 10 روز من روزی 1گیگابایت گرفتم(هر 24ساعت950تا1050 مگابایت) و حتی چک کردم دیدم ساعت 4صبح هم خیلی سرعتش از 1بعد از ظهر بیشتر نیست.با این اوصاف میبینید که داتک برای من بهترینه.
siamak_mu عزیز خیلی ممنون از راهنمایی هات.
من آسیاتک دارم و با تورنت هیچ مشکلی ندارم و براحتی دانلود میکنم
سرعت كسي پائين اومده؟
سرعت من از ساعت 17 امروز در حد مرگ، پائين آمده!
به پشتيباني هم تماس گرفتم... گفتند اينترنتِ كل ايران قطع است!
مال شما هم كند شده؟
نه مال من عادی است.نقل قول:
مجددا باز شدن صفحات افتضاح شده ولی دانلود خوب
من هم احساس میکنم سرعت باز شدن صفحات کمه
3 ثانیه طول میکشه درخواست کنه
نقل قول:راستش وضعیت داتک همچنان خیلی خوبه!! الان هم نظر من که دارم استفاده می کنم اینه که از همه نظر اوله :31:نقل قول:
کیفیتش خوبه، قطعی نداره، سرعت دانلودش خوبه، قیمتش هم مناسبه... مشکلش چیه؟؟؟:20:
من يه توي يه پست ديگه هم گفتم وقتي به خودش زنگ زدم گفتم سرعت دانلود 256 چنده گفت ماكزيمم 28 مينيمم 16 ببين چه شود!من كه از خدامه خوب باشه چون شديداً سرعت بيشتر و نا محدود لازم دارم ولي ميگن بده.نقل قول:
توي يه انجمن هم با نام هاي دزد تك و آشغال تك مي خوندنش كه آدم رو مي ترسونه. تِرتِرنت بي سرعت (البته ببخشيد) و... . خلاصه وقتي اين كلمات و جملات رو ديدم و با چند تا كاربرا صحبت كردم ديدم با رپيدشير مشكل دارن و سرعت دانلودشون كمتر مقداري هست كه بايد باشه پشيمون شدم. حالا شما چه سرعتيش رو دارين. ميشه در مورد همه چي از سرويستون يه توضيح كامل بدين و شفاف سازي كنين؟ :10:
ADSL من امروز وصل شد.
من سرویس Art home شاتل رو گرفتم و بعد از گذشت 5 روز از درخواستم الان دارم ازش استفاده میکنم.
نوسان سرعتش هم خیلی کمه.
دوستان لطفا توضیح بدبد این اعداد برای سرویس 64/64 چه جوریه ؟
اگر خیلی با اعداد ایده آل فاصله داره من یک فکری برای سیم کشی منزل بکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من حال ندارم 500 صفحه تاپیکو بخونم .فقط یکی زحمت بکشه بگه مودم چی خوبه ما بریم بخریم؟
مودم دی لینک خوبه ، من 1/5 ساله که دارم استفاده می کنم مشکلی نداشته .نقل قول:
فقط دقت کن که اصلیشو خریداری کنی .
دانلودت واسه 64خوبه آپلودت افتضاح:13:نقل قول:
دوستان اصلا طرف داتک نرن هر روز داره کیفیتش بدتر میشه از ساعت 6 بعدازظهر تازه یه خورده سرعت خوب میشه من 128 دارم انگار دیال اپ هست!
نقل قول:
iهمه چی کامللا صحی و درست تازه سرعتت کمی بالاتر.
این دوستمون هم که میگه اپلودت افتضاح یادش رفته سرعت ش ما 64 اپلودش شما صحیح
سلام
من تو منطقه مخابراتی مطهری هستم و از صبانت استفاده میکنم
الان چند وقتیه که سرعت دانلود بیشتر از 12-15 نمیشه، درصورتیکه دوتا از دوستام تو منطقه های دیگه مخابراتی سرعتشون مثل قبل رو 50-60 مونده، از بچه ها اگه کسی تو منطقه مطهری از صبانت استفاده می کنه بگه آیا سرعت دانلودش کم شده یا نه.
ممنون
مطمئنینقل قول:
دوستم میگه سرعتش توپه
شاید سم کشی شما مشکل داره
پس اگه داتک توپه وای به حال باقیه:دی
مرسی عزیز.نقل قول:
نقل قول:
خواهش میکنم .
شما از کجا هستید ؟
تا شماره نمایندگیشو بهت بدم
شفاف سازی :31:نقل قول:
من 128 از داتک دارم و الان دقیقا 8 ماهه که دارم استفاده می کنم. سرعت دانلود 14-15-16 متغیره ، از رپید شر هم با 16 دانلود می کنه ..یعنی با ماکزیموم.. من تا حالا در عرض این چند ماه فقط یکبار مشکل جدی داشتم ، اونم موقعی بود که گفتن کابل فیبر نوری قطع شده و از این حرفا و سرعت به شدت پایین بود. هر دفعه هم که زنگ می زنم ، خیلی با احترام صحبت میکنن. و هیچ بدی تا حالا ازشون ندیدم
داتک نوسان سرعت اصلا نداره.. سرعتش آخر شب یا اول صبح بیشتر میشه..ولی هیچ وقت کم نمیشه
راستش من نشنیدم تا الان کسی از داتک بد بگه. الان اکثر همکارام از داتک گرفتن و مناطق مخابراتی مختلف هستن..همه راضین!!..
اون آشغال تک را که شنیدین ، برای آسیا تک می تونه صدق کنه ، اونم در یک سری از مناطق مخابراتی که شلوغه..ولی نه داتک
البته من معتقدم که هر چی بیشتر پول بدید آش می خورید. خودم فکر می کنم بین این آی اس پی ها، سپنتا از همه بهتره..ولی خب پولش هم بیشتره دیگه!!!
خب من الان وصلم... مشکلی نداره..اگه دیال آپه چرا زنگ نمی زنین، بهشون بگین..اونا وظیفه دارن بهتون جواب بدن.نقل قول:
مودم asus هم خوبه 602 و 604 داره، که 604 ، چهار پورت لن داره. و 602 یک پورت Usb و فکر کنم یک پورت لننقل قول:
خيلي ممنون. پس داتك هم به منطقه ربط داره. احتمالاً منطقه ما كه داتك تازه راه افتاده حالاحالاها خلوت باشه.نقل قول:
والا برا من که جدیدن بهتر شده نصبت به سال پیش(مشکوک میزنه:13:)نقل قول:
:13:نقل قول:
والا برای من از بعد از عید سرعت بهتر شدهنقل قول:
اره این مورد برای تمام شرکت ها صادق است.ادم می مونه چی کار کنه:41:نقل قول:
کاملا" موافقمنقل قول:
هر چقدر پول بدید همونقدر آش میخورید.
خود من به شخصه پول زیاد دادم و الان دارم آش خوب و زیاد میخورم:21::18:.
شما چقدر پول دادين؟؟!!!!!!!!!نقل قول:
دهنتون نسوزه!!!!
از چه شركتي سرويس ميگيرين؟
100% اين ADSL براي شركت هست كه ماهيانه صدها هزار تومن ميدن.
من تهرانم. لطفا یه حدود قیمت هم هم به من بگو. از راهنمایی در مورد مدم asus هم ممنون.نقل قول:
به نظر شما این سرعت برای 128 خوبه؟؟؟