Google Earth دیگــــــــــــــــــــــ ـــــهنقل قول:
Printable View
Google Earth دیگــــــــــــــــــــــ ـــــهنقل قول:
دوستم یه تلوزیون سامسونگ خریدن یه مودم مبین نت اشتراک دو ساله 128 دوازده گیگ بهشون دادن خونه خودشون اصلا آنتن نمی داد اورد داد من اینجا آنتن داد :دی
یه چند تا سوال داشتم اول اینکه چرا میری تو حسابت Ecare چرا اینقدر تخ..ه :دی من خودم وایمکس ایرانسل دارم Ecare خیلی بهتر از مبین نت ، زبونشو نمیشه فارسی کرد ؟ اصلا معلوم نیست چی به چیه بعد این اکانت دوستم شامل دانلود رایگان شبانه میشه دیگه 2 تا 8 صبح ؟
با سلام آقا من یه مودم وایمکس bm632w دارم که مال مبین نت هستش.. این قضیه پورت تلفن روش چیه؟به چه دردی میخوره؟
مال تلفن بیسیمه. یه چیزی مثل اینترنت وایمکس، ولی برای تلفن.نقل قول:
بدرد امثال من نمیخوره. برای کسانی خوبه که میخواهند یه شماره تلفن ثابت قابل دسترسی از هرجا با خودشون داشته باشند. من که همین موبایل هم برام زیادیه.
البته فکر نکنی که میتونی استفاده کنی. حق اشتراکش جدای از اینترنته و باید ثبتنام کنی.
خب بعد از یک غیبت طولانی در این تاپیک امروز اومدم که با افتخار اعلام کنم هنوز مبین نت همون مبین نته سابقه و در بی کیفیتی حرف اول رو میزنه. درود به مبین نت که گند زد به باور مردم در مورد تکنولوژی وایمکس.
والا من براي مغازم 512 گرفتم با idm تا 70 ميره و پينگش هم خيلي خوبه و در كل راضيم حالا شايد چون ما مركز تهرانيم اينجوريه بقيه جاها رو نميدونم.نقل قول:
راستي اين مودم جيبي قيمتش چنده...؟؟؟
ميتونم روي همين سرويس يه مودم جيبي هم بگيرم...؟؟؟
مبین نت عــــــــــــالی هست !!!!!!!!!!نقل قول:
من بعد از 3 ماه adslم مشکل پیدا کرد.گفتم یه ماه وایمکسمو تمدید کنم. دیدم افتضاح شده.هر روز بدتر از دیروز
احتمال خیلی زیاد منطقه شما با مشکل مواجه هست ، مبین نت مشکلی نداره واسه من و خیلیای دیگه خیلی عالی جواب میدهنقل قول:
پس بنا بر مشکل خودتون ، کل مبین نت رو زیرسوال نبرید !!!!!
این وایمکس یه چیزه شانسیه واقعا. الان تو اقدسیه جای که مبین نت خودش اعلا کرد که لب مرز هست و تو پوشش نیست درست الان برای کسی مبین نت گرفتیم که داره با سرعت 1 مگابیت روی 160 دانلود میکنه ثابت و خیلی راضیه. من خودم وایمکس ایارنسل دارم تو طرشت سرعت 512 روی 67 هستش خوبه. بستگی به دکل ها داره و غیره
دوستانی که مبین نت دارن ... تا حالا کسی برای مکالمه تصویری با اسکایپ ازش استفاده کرده؟ صدا و تصویر تاخیر نداره؟ کیفیتش خوبه؟
برای من هم مشکل داره ، بعضی ساعتها سرعتش درسته اما بعضی وقتها شدیدا سرعتش نوسان داره و تا حد دیال آپ پایین میاد !!!:41:نقل قول:
کسی میدونه چطور میشه براوصل شدن به وایمکس چطور میشه کانکشن ساخت?
یعنی مثل adsl که به صورت دستی کانکت میشی؟
شما با کابل شبکه یا کارت شبکه وایرلس به مودم وصل می شوی اگر کارت شبکه وایرلس استفاده کنید که گزینه ی کانکت و دیسکانکت دارید
اگر با کابل شبکه وصل شوید فکر می کنم با غیر فعال کردن کارت شبکه اتصال قطع می شود تا جایی که من میدونم کانکشن نیاز نیست.
من الان بدون کانکشن وصل هستم
می خوام کاری کنم که دستی وصل بشم؟
یعنی تو network conection یه آیکون براش داشته باشم؟
من پسورد اتصال به شبکه را فرامش کردم الان اگه بخوام ویندوز عوض کنم به مشکل بر میخورم پشتیبانی مبین نت هم که قربونش برم میگه ترافیک مکالمات زیاده باید دوباره زنگ بزنی. به نظر شما چکار بکنم؟
عزیز! منظورت چیه که فراموش کردی؟ کافیه یکبار وارد کنی، در کامپیوترت ذخیره میشه.نقل قول:
مگه اینکه خودت تغییرش بدی.
یه properties از کانکشنت بگیری و در security قسمت show characters را کلیک کنی، پسوردت را نشون میده.
یا درسته یا در مودم تغییرش دادی و باید اینجا هم عوضش کنی.
مرسی از جواب شما. الان که مشکلی ندارم و رمز وارد شده و دارم استفاده میکنم ولی میخوام ویندوز را عوضش کنم اون بابایی که اومد سرویس را راه اندازی کرد یه رمز درست کرد با شماره موبایلم یک عدد کم و زیاد کرد یادم نیست دقیقا چی بود . تو کانکشن هم رفتم رمز را دیدم کلا یک چیز نامربوطی بود یه عدد 13 رقمی یعنی اگه اون را داشته باشم مشکل حله؟نقل قول:
کیفیت؟نقل قول:
اسکایپ کلاً قطعه. یاهومسنجر هم بعضی مواقع قطع میشه و با ایمیل هم مشکل داریم.
اکثر پورت ها هم سرعتشون کمه. البته اینکه میکم اکثر به خاطر اینکه همه رو تست نکردم اما در کل به غیر از 80 من پورتی پیدا نکردم که سرعتش رو محدود و بیکیفیت نکرده باشن. محدود و بیکیفیت در حدی که نتوان با آن هیچ کاری کرد و از استفاده آن پشیمان میشوید.
من چندبار سوال کردم کسی جوابی نداد.از پشتیبانی سوال کردم گفت اگه با کابل وصل بشین نمیتونی کانکشن بسازی و اتوماتیک هستش.نقل قول:
اما من اینجوری فکر نمی کنم.حتما یه راهی براش هست.
اسکایپ رو تست نکردم.مسنجر تا 95% هیچ مشکلی برای من نداشته در باقی موارد هم تاخیر داشته.یاهو میل و جی میل هم استفاده می کنم.بدون هیچ مشکلی.نقل قول:
من 512 داشتم روی همون 67-70 دانلود می کردم.الان یک مگا دارم سرعتم 135-140 هستش فقط گاهی موقتا بالاتر میره.کدوم سرویس رو دوستتون گرفته؟ممکنه بالاتر هم ببندن؟نقل قول:
ما بالاخره نفهمیدیم این ساعات رایگان این مبین نت لعنتی کی ها هست؟
آخریدن بار 3 بعد از نصف شب حجمم تموم شد
2 نیمه شب تا 8 صبح.کلیه روزهای هفته.ضمنا قبل از مراجعه به e-care مودم رو یکبار خاموش روشن کنید تا آپدیت بشه.نقل قول:
امروز که سرعت من افتضاح بود هنوز هم البته هست ...
جمعه ها اصلا نمی شه وب گردی کرد . خیلی طول می گشه سایت ها بالا بیاره گاهی وقت ها هم اصلا بالا نمیاره سایت ها .
با اینکه جمعه های رایگان برداشتن هنوز جمعه وضعیت خرابه !!!!!!!!!!!
بابا گند بزنن به این وایمکس! کلی هزینه کردیم سرعتمون در حد دایل آپ هم نیست
دارم دان می کنم با سرعت 4 kb/s آخه این چه وضعشه!!
دوست عزیز.بیشتر افرادی که اینجا هستن از مبین نت راضی نیستن.شما هم شانسی کیفیتت خوبه زیاد خوشحال نشو.اگه پستهای 1 سال پیش منو بخونی میبنی همش تعریف کردم و تست هام faster than 99% iranian بود!نقل قول:
ولی حالا ...
معمولا کسانی اینجا جمع میشوند که ناراضی هستند و با هم جهت رفعش گفتگو کنند. :19::10::10:نقل قول:
سلام
توی حالت Demo آیا حجم ترافیکم رایگانه یا اینکه کم میشه؟ چه روز چه شب؟
اسم تاپیک بررسی وایمکس مبین نته. من 1 سال پیش که میومدم اکثریت راضی بودن(از جمله خودم) ولی حالا اینطوری شده.نقل قول:
ولی محتوا ، کسانی جمع شدند که ناراضی هستندنقل قول:
من خودم وقتی میخواستم بگیرم همین 5ماه پیش دیدم همه ناراضی هستند و به این نتیجه رسیدم که ناراضیها ایتجا جمع شدند ، و توجه نکردم و خریدم و بسیار راضی هستم
من الان وایمکس ایرانسل دارم! با سرعتش مشکلی ندارم! 512 دارم و سرعت دانلودم معمولا بین 62 تا 66 e! اما از پشتیبانیش راضی نیستم و هم اینکه مث مبین نت تایم رایگان نداره! امروز تو نمایشگاه الکامپ با یکی از فروشنده ها ی مبین نت صحبت کردم و خیلی تعریف کرد از وایمکسشون (هرچند که هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه!) در کل وسوسه شدم که برم سراغ مبین نت! اما اومدم و بعضی از پستای این تاپیکو خوندم مردد شدم! بیشتریا ناراضین! کسی هست اینجا بتونه راهنماییم کنه که در مقایسه با ایرانسل ارزش داره 110 تومن هزینه ی مودم بدم و سرویس دهندمو تغییر بدم یا بچسبم به همون ایرانسل؟
این که چند نفر بگن ای بده نگیرین که دلیل نمیشه منم گرفتم پس چرا راضی هستم؟
حالت demo ترافیک 128 مگابایت و سرعت 1 مگابیت رو داره و صرفا برای تست شبکه توسط نصاب گذاشته شده ولی کاربر میتونه تا زمان فعال شدن طرح اصلی از اون استفاده کنه .نقل قول:
با ارسال مدارک اولیه مودم و طرح demo فعال میشه . پس از ارسال فرم گزارش نصب و مدارک مورد نیاز برای داشتن اینترنت با سرعتی بیشتر از 128 ( در صورت درخواست ) طرح اصلی فعال میشه .
کانکشن های وایمکس 3 مولفه ای هسنتد . من فقط مبین رو اطلاع دارم . به همین دلیل نمیشه اون ها رو در حالت bridge کانفیگ کرد و برای اتصال کانکشن ساخت .نقل قول:
سوکت های تلفن روی مودم برای سرویس VoIP هست که فعلا امکان استفاده از اون وجود نداره . شبکه وایمکس مبین نت کشور برای ارائه ی این سیستم بستر سازی شده . اما به زودی با هماهنگی با سازمان تنظیم مفررات رادیویی راه اندازی میشه .نقل قول:
راستی قیمت این مودم های جیبی چنده؟
سرویس من از نوع 512 یک ساله هست
مشکل اینجاست وقتی یه فایل را دانلود می کنی فایل کاملا درست دانلود نمیشه و فایل مشکل داره اما اندازه فایل دقیقا درسته.
یه فایل رو دو بار دانلود کردم و با یه ابزار مقایسه فایل مقایسشون کردم، اندازه فایل حدودا 12 مگ بود و در کل 8 جا با هم تفاوت داشتن. اندازه هر تفاوت هم حدود 2 یا 3 بایت بود.
مشکل از لپ تاپم یا تنظیماتش نیست چون سرکار یا جاهای دیگه مشکلی ندارم.
چه کار باید کنم؟
خب آره دیگه. البته اگه منظورت پسورد باشه. همون برای اتصال به شبکه کافیه.نقل قول: