/ الان برای من سرعت اپلود تقریبا 300 کیلوبیت هست و خیلی کمه..سرویس 1مگ دارم...زنگ بزنم درست میکنند؟
Printable View
/ الان برای من سرعت اپلود تقریبا 300 کیلوبیت هست و خیلی کمه..سرویس 1مگ دارم...زنگ بزنم درست میکنند؟
به نظر شما با توجه به قانون جدید (ممنوعیت فروش حجمی اینترنت)در سرویس های ADSL و همچنین قیمت فروش این حجم در ISP های مختلف آیا قیمت ترافیک اضافه ایرانسل بالا نیست؟؟
شما با حذف فروش سرویس حجمی برای وایمکس موافق هستید؟؟
دوست عزیز شما ضعف آنتن دهی دارید و باید جایی بذارید مودم رو که بهتر آنتن بدهنقل قول:
همین سرویس خودم تو خونه ی خودمون 0.12Mb/s آپلود داره ، اما یه جا دیگه که فقط 2 تا چراغ داشت تست کردم شد 0.01 Mb/s !!!
مودم رو کنار پنجره هم تست کردی؟
دوستان اگه کسی از شهرهای دیگه تحت پوشش وایمکس ایرانسل اینجا هست بگه که اوضاع اونجا چطوره
اوضاع خوبه!نقل قول:
من اهواز هستم و توی منطقه سبز هم قرار دارم سرعت دانلودم با 512 بالای 60 کیلوبایته معمولا قطعی هم ندارم
یه سرویس دو مگ هم یکی از دوستام چند وقتی هست گه بهم داده و گاهی شبا استفاده میکنم سرعت اونم یکم اول شب افت داره ولی 90% مواقع بالای بالی 250 کیلوبایت دانلود داره
و اما بحث شیرین پینگ:
برای هر دو سرویس پینگم با لندن بر اساس speedtest.net بین 230 تا 260 میلی ثانیه است
با 512 زیاد COD MW2 بازی میکنم و با سرور های ایرانی پینگم معمولا 100 تا 120 هست و میشه راحت بازی کرد
با سرور های خارجی هم بسته به فاصله پینگ متفاوته و معمولا راضی کننده نیست
من یه 6-5 سال پیش اهواز بودم یادمه وضعیت ADSL هیچ وقت خوب نبود ولی تا دلت بخواد شرکت وایرلس تو اهواز ریخته بود. راصد - نیماد ............ . البته نیماد یک دزد تمام عیار بود ولی راصد خداییش اون موقع چه سرویس خوبی میداد( الان رو خبر ندارم) . کلا با این وضعیت الان کیفیت ADSL تو اهواز خدمات بی سیم خیلی بیشتر به کار مردم میاد .
سلام .. میخواستم ببینم قیمت مودم های ایرانسل چطوریاست و از چند تا چند داره ... با تشکر
اینجا رو ببیننقل قول:
50% تخفیف هم زدهکد:http://wimax.irancell.ir/Layer2/?id=296
به سلامتی همه PN/\ ها هم قطع شده :)
تایید میشهنقل قول:
به دنیای اینترنت حلال خوش آمدید :21:
مشکلی ندارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه!!!نقل قول:
از 3 تا مشترک وایمکس و 2 تا ADSL پرسیدم گفتن قطعه
Error 619 میده
برای من error 868 میده
هم از نوع pptp و هم از نوع l2tp
نقل قول:الان امتحان کردم دوباره این دفعه ارور 806 داد ولی SSTP مشکلی نداره چون تکنولوژی SSL داره و هیچ غلطی نمیتونن بکنن که قطع بشهنقل قول:
کسی OpenVPN استفاده کرده ببینه اینطور مواقع کار میکنه یا نه ؟
کار نمیکنه
برای ما که با وی P ان هم کار میکنه
من میخوام سرویس 512 رو بگیرم منطقه من هم سبزه
سرعتش چطوره و اینکه قطعی نداره؟؟ چند روز میکشه تا نصب بشه؟؟
کدوم مدل مودمش بهتره؟؟
ببخشین این قدر سوال پرسیدم چون امروز میخوام بگیر (مودم هاش 50% تخفیف خوردن) :46:
ایرانسل این مودم bm632w رو نیاورده؟؟؟؟ کسی خبری نداره؟؟؟؟
وضعیت سرعت ایرانسل چطوره در حال حاضر؟؟؟؟ در منطقه طرشت کسی استفاده میکنه؟؟ خوبه؟!!!
راستی دوستان برای وی پی ان از پورت sstp استفاده کنین اگر خواستین من آی دی فروشنده میدم که برای ویندوز 7 در حال حاضر 2 تا سرور داره ولی برای ایکس پی 7 تا سرور و 1 ماهه رو میده 2 هزار و 3 ماهه رو میده 5000 تومان سرعتش هم خوبه.
اگه میخوای بگیری از اون سرویس های پاییزه بگیرنقل قول:
چون هم قیمتش خوبه و هم نا محدوده
من 512 نامحدود گرفتم 3 ماهه 130 تومن
سرعتش خوبه و قطعی هم نداره سرعت دانلود بین 50 تا 70 هست
البته توی سایت زده 180 تومن ولی وقتی صورت حساب رو بگیری 130 تومن زده
مودم رو هم رایگان میده روش
در مورد نوع مودم هم بستگی به خودت داره که چجوری میخوای استفاده کنی
اگه مثل من زیاد جابه جا میشی usb بگیرم
مودم WiFi هم خوبه اگه لپ تاپ وایرلس دار و یا کامپیوتر وایرلس دار داشته باشی
کمکی خواستی در خدمتم:11:
دوست عزیز اگه میشه ای دی اقای فروشنده یا سایتش رو برام پ خ کننقل قول:
ممنون:40:
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
سلام دوستان چندتا سوال داشتم .
من ساکن اهواز هستم ولی تازگی دانشگاه اصفهان قبول شدم .
به نظرتون وایمکس را در اهواز سفارش بدم یا در اصفهان . چون جوری که بچه ها نوشتم حتما باید قبض تلفن چیزی موقع ثبت نام داده به شه حالا ما که می خوایم بریم شهر دیگه قبض از تلفن شهر دیگه از کجا بیاریم اونم تو خوابگاه.؟
بعد داخل یک شهر دیگه ثبت نام کنی ولی بیشتر استفادت تو شهری دیگه باشه مشکلی نداره ؟
بعد مودم یو اس بی نسبت به مودم وایرلس چقدر ضعیف تر تو گرفتن امواج ؟؟؟ و ایا راهی دارد که مودم usb قوی تر بشه و امواج را در نقاط بد هم راحت بگیره ؟؟/
و ایا تو نقاط زرد معمولا چند درصد امواج ضعیف تر هستن نسبت به مناطق سبز ؟؟
قبلا هم از تمام دوستان کمال تشکر را دارم :11::11:
به نظر من در محل زندگیت سفارش بدی بهتره هم از بابت مدارک و هم از بابت این که محدودیت تو زمان نصب نداری
خود مودم های USB یک سامانه تقویت کننده داره (که اون هم احتیاج به برق نداره) و تنها تفاوتش به بقیه نداشتن WiFi هست ولی از بابت آنتن دهی زیاد تفاوتی به سایر مودم ها نداره
دوستان من با کامپیوتر با ویندوز xp به وایمکس وصل میشم . همیشه بعد از اینکه چراغ ها ثابت می شن و آنتن رو پیدا میکنه و کانکشن وصل میشه چند ثانیه کانکشن به صورت limited هست (علامت تعجب میاد روی کانکشن) و بعد خود به خود به صورت معمولی در میاد . میخواستم ببینم این مشکلی چیزی هست که اینجوری میشه یا عادیه ؟
ممنون .
روی ویندوز 7 هم بعضی مواقع اینطوری میشهنقل قول:
طبیعیه
دوست عزیز بهتره قبل از خریدن مودم از پوشش خوب وایمکس در اصفهان و اهواز به خوبی مطمئن بشید تا بعدا با مشکل مواجه نشید.نقل قول:
با یک عملیات شهادت طلبانه و خیلی خفن تونستم به L2TP وصل بشم
در حالت عادی امکانش نیست که کسی وصل شه
من الان به راحتی هم به l2tp وصل میشم هم به SSTP . قصد شهادت هم ندارم ! :27:نقل قول:
با انگولک کردن Registry ویندوز و ور رفتن با فایل PBK که همون PN/\ کانکشن هست به بدبختی به L2TP وصل میشهنقل قول:
SSTP هم روی برنامه ها مثل Tor جواب میده اما روی PN/\ من یک Error بدقیافه میده
باید برای l2tp از security key استفاده کنی تا راحت لاگین بشه و کار کنه ...در حالا عادی مثل pptp کار نمی کنه .نقل قول:
میشه راهشو به ما هم بگید؟؟ ممنون
دوستان کسی اطلاع داره ، من رو راهنمایی کنه؟؟ میخوام برم درخواست بدم.نقل قول:
این هم اسپید تست من با ایرانسل..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی دقیقا نمیدونه نامحدود که گفتن الان من چند گیگ با 2 مگ میتونم دانلود داشته باشم؟از خود اپراتور که پرسیدم گفت نگران نباشید و تا 600 گیگ میتونید دانلود کنید با خیال راحت...اگه کسی دقیقا میدونه بگه
دقیقا همون 600 گیگی که گفتن هستش ... چون ترافیک رایگان من یه عدد 8 رقمی بود یه چیزی مثل این 68735523 و بعد از 1 ماه نزدیک 250 گیگ دانلود داشتم رقم اولش تازه شده بود 44568819 !! که باز سر ماه ریست شد .نقل قول:
شما خیالت راحت اگه 24 ساعته هم دانلود کنی عمراً بتونی ترافیک رایگان رو تمام کنی :27:
مطمئنید 130 تومنه؟نقل قول:
سه ماهه نامحدود با مودم؟
سلام بچه ها...من ميخوام وايمكس بگيرم....ميشه بگيد چطوري ميتونم بيشتر 512 يا 256 بگيرم؟؟؟من يه خدمات كامپيوتري كار ميكنم....به نظرتون ميشه به اسم اونجا بگيرم؟؟؟البته دانشگاه سراسري هم قبول شدم ولي بهمن بايد برم و فعلا از دانشگاه نميتونم نامه بگيرم....ممنون ميشم راهنمايي كنيد...مرسي
اگه خدمات کامپیوتری سربرگ داره داخلش متنی تایپ کنید معرفی نامه با مهر و امضاء . اگر نه که یه سربرگ خودت درست کن بعد یه مهر بزن پاش برو بگیر. سخت نگیر فقط برای دهن بستنه.نقل قول:
دوستان من یک مودم اوت دور دارم ماله شرکت مبین نت برایه نامحدود میخوام بیام ایرانسل کسی میخواد عوض کنیم؟؟
كسي خبر نداره ايرانسل مودم Bm632W رو آورده يا نه ؟؟؟؟؟ كسي جديدا نگرفته؟؟؟؟
دوست عزیز فعلا که مودم BM632W رو تو خود سایت زده موجود نیست! ضمنا توی این فروش ویژه به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) هم این مودم موجود نبود.
شما میتونی بری از سایت خود ایرانسل چک کنی
ولی فکر کنم تا این ها رو نفروشن از اول مدل خبری نباشه چون BM632W بین کاربر ها خیلی مطرح و محبوب هست
اما در مورد کار آیی من مطلبی رو ندیدم که این دو تا رو مقایسه کرده باشه به صورت علمی و دقیق