سلام
از دوستان کسی سراغ داره از کجا ميتونم آداپتور بلوتوس AS-BT100 آمپ Pioneer 1020K رو پيدا کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
از دوستان کسی سراغ داره از کجا ميتونم آداپتور بلوتوس AS-BT100 آمپ Pioneer 1020K رو پيدا کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خود فروشگاه اصلي "راستين" سوال كردي؟نقل قول:
خودم نه شهرستان هستمنقل قول:
از دوستان پرسيدن انگار ندارن
من قاطی کردم به خدا .
یکی به من بگه یه ست بلندگوی مانیتور اودیو 2.5 میلیونی خیلی فرق صدا داره با یه ست جامو 800 هزار تومانی .
یا پایونیر سری ایکس چقدر تفاوت کیفیت داره والا من LX73 با مانیتور اودیو سری برنز و سورس FLAC گوش کردم
زیاد فرقی ندیدم با سری 1020 . یا گوش من تربیت نشده هستش
یعنی تفکیک صدا و اینکه مانیتور اودیو فرکانس 20 تا 30 کیلو هرتز رو پخش میکنه و جامو 20 تا 20 کیلو هرتز برای شنونده عادی
که بعضی وقتها کنسرت میره که صدای خوب بشنوه اینقدر فرق میکنه .
اصلا بالای 20 کیلو هرتز رو میتونیم بشنویم ؟ یا مثلا اینکه تیوتر اونیکی سری گلد هستش و این یکی نیست از نظر شما فرق میکنه ... این فروشنده ها هم که فقط فروشنده هستن انتظاری نمیشه ازشون داشت .
میدونم که به گوش و نحوه گوش دادن هر شخص برمیگرده و یه صدا میتونه برای یه نفر خوب باشه و برای بقیه نه . ولی خوب باید یه اجماعی هم وجود داشته باشه که کسی که میخواد شروع کنه حداقل بدونه که راه رو زیاد اشتباده نمیره
ممنون
خوب تا جاي كه من از مانيتور اوديو صدا شنيدم جالب نبوده!نقل قول:
كيفيت صداي بلندگو رابطه مستقيم با ميزان خروجي فركانس نداره. كيفيت و جزئيات صدا به تمام قطعات يك سيستم صوتي بر ميگرده.
شايد اين دو بلندگو در يك سيستم صوتي با كيفيت بالا تفاوتشون خوب نشون بدن. شايد اين ضعف پايونير كه نميتونه تفاوت هارو نشون بده؟
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
چون وسيله جا افتاده اي نيست كمي سخت پيدا كردنش!نقل قول:
نقل قول:
همچنان منتظر راهنمایی دوستان
isfahaneshop زیز شما فقط گفتید باید یه مدل 2 تیونره بخرید و دیگه راهنمایی نکردید
خوب بگید چه مدلی بگیرم دیگه
پیشنهاد میکنم فقط به گوش خودتون اعتماد کنید.نقل قول:
دنیای صدا خیلی پیچیدست.من توی رانندگی و اتوموبیل با این مسئله برخورد کردم.شاید زیاد شنیده باشید :
تفاوت یک مرسدس 50 هزار یورویی با یک تویوتا فول آپشن 30 هزار یورویی که دو گروه که مخالف یکی و موافق دیگری است وجود دارد.هر کدام هم استدلال های منطقی خود را دارند.وقتی من نوعی پشت هر کدام مینشینم با معیار های خودم نسبت به انتخاب تصمیم گیری میکنم.
در انتخاب سیستم صوتی هم من همیشه معتقدم برای آدم هایی مثل من که شبیه توصیف بالای شما هستم تهیه یک سیستم باید توجیه اقتصادی هم داشته باشد.
گرچه خیلی از حرفه ای های گوش دادن به موسیقی را هم دیدهام که با وسواس سیستمی را انتخاب می کنند و پس از مدتی دوباره ارتقا می دهند و دوباره و دوباره...
و گاهی این سیکل به دور باطلی می افتد و فقط هزینه روی دستشان می گذارد و این عطش ارتقا گاهی سیری ناپذیر است.
آن زمان بدترین اتفاق برای امثال من نظر خواهی از این تیپ آدم هاست.
یک سیستم خداد تومانی پیشنهاد می دهند که هر چه به صدای خروجی گوش می دهی نمیتوانی با سیستم مورد پسند خودت (که گاهی یک پنجم قیمت آن سیستم را دارد) تمیز دهی.
به عنوان مثال همین ست Jamo.من بیش از دو سال است که دارم به صداش گوش میدم.حرفه ای نیستم اما خیلی هم پرت نیستم، اما تفاوت خاصی با اسپیکر های 2-3 میلیونی در یک وضعیت مشابه (----- یکسان و موسیقی یکسان) نیافتم.
یا همین ----- های پایونیر سری LX . خیلی از حرفه ای ها را دیده ام که گفته اند صدای خروجی اینها فقط کمیت دارد و نه کیفیت.من خودم با گوش خودم تست کردم و در مقایسه با هم قیمت هایش مثلا برند Marantz کاملا مشهود بود.اما کیفیت ویدئویی واقعا قابل مقایسه نبود (پایونیر یک سر و گردن بالاتر بود)
خوب من چون دنبال Multipurpose نبودم Marantz را انتخاب کردم.و از انتخاب راضیم.چون 70 درصد استفادم موسیقی است.اما اگر وزنه مصرف ویدئو بیشتر بود حتما پایونیر را انتخاب می کردم.
یک ست Jamo با دو تا Bookshelf مارک b&w گرفتم و خلاص.هم صدای موسیقی دلخواهم را میشنوم و هم صدای خوب فیلم.
در صورتی که اگر با پیشنهاد اهل فن جلو میرفتم 2 میلیونی باید اضافه تر هزینه میکردم و بدون اینکه واقعا تفاوتی احساس کنم.
گوش شما بهترین مشاور است.
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
ارمغان به دلیل خرید های بالای JAMO معمولا قیمت مناسب تری نسبت به جاهی دیگه میده.نقل قول:
من خیلی جاها را گشتم برای قیمت پایین تر ولی پیدا نکردم.
با سلام ممکنه منو در مورد خرید پایونییر 717 و سونی 940 راهنمایی کنید برای خرید بین این دو مدل تردید دارم و از دوستانی که پایونییر 717 دارن اگر ممکنه توضیحی در موردش بدن ممنون میشم.
صحبت هاي شما كاملا درسته, در مورد كيفيت صداي آمپ پايونير استاد برزين هم بارها گفتند در تصوير بهتر از صداست.نقل قول:
درسته گوش بهترين مشاوره اما باز به قول استاد گوشي كه درست پرورش داده شده باشد و بتونه انتخاب درستي بكند.
با سلام
می خواستم بدونم بین دو مدل ارزون تکنوست که 40 تومن هست و فراسو که 60 تومن هست ، کدوم یک از نظر گیرندگی بهتر هست و تیونر بهتری داره؟ و مشکل صدا و تصویر نداره. چون من دنبال آپدیت نرم افزاری نیستم و فقط می خوام مشکل گیرندگی نداشته باشه.
با تشکر
سلام دوستان .
یک گیرنده دیجتال خوب به من معرفی کنید برای خونه بگیرم.
فقط سرعت تعویض کانالش خوب باشه خروجی HD و سه فیش داشته باشه . تلویزیون 21 اینچ هست سامسونگ پلانو شاید در اینده دور پلاسما باشه برای همین خروجی HD می خوام(full HD بودن مهم نیست ولی اگرم بود مشکلی نیست) ابدیت براش بیاد و قیمتش هم حدود 80 تومن باشه.
به نظرتون چی بگیرم ؟
برای آینده دور که پلاسمایی بگیر که --- داشته باشهنقل قول:
سلام
ممنون از راهنمائی های دوستان
من وبلاگ آقای برزین رو خوندم و این چند روزه تقریبا تمام وقتم رو گذاشتم برای این کار
بلاخره یاماها RX-v771 برداشتم .
یه مقدار بیشتر هزینه کردم ولی سیستم خیلی خوبیه . واقعا با اینکه هنوز اسپیکر هام کوچک و معمولی هستند
تفاوت صدا و موسیقی و افکت کاملا" مشهوده .
به قول خارجی ها for the record عرض میکنم .
مهم برای من این بود که بتونم یه پله صدای بالاتر داشته باشم . تصویر رو از کامپیوتر و مدیا پلیر هم میشه به صورت خیلی خوبی به نمایشگر منتقل کرد ولی صدا رو نه .
من قبل از اینکه این سیستم رو بگیرم یه HTPC داشتم که حدود 600 برام هزینه برداشته بود تصویر خوب بود صدا هم 5.1 بود ولی گیرا نبود . ولی الان میتونم بگم که راضی هستم .
با تشکر از دوستان گرامی مخصوصا رایان و داوود
مبارکتون باشه
چند گرفتين ؟
آقا مباركه:20:نقل قول:
سلام
من میخوام گیرنده فراسو رو بخرم ، می خواستم بدونم مشکلی داره؟ چون شنیدم صدا رو خراب پخش می کنه؟
با تشکر
نقل قول:
.
. فقط همین رو بگم که، یه چی بگیر که مدت ها واست کار کنه اونم با حداقل دردسرهای موجود!! :5:
. درباره اینکه چی بگیری چیزی نمیگم، برو تاپیک های مفیدی هست مطالعه کن نتیجه خواهی گرفت!!:46:
. مـوفق باشیـد :20:
.
با تشکر از راهنماییتون
اما متاسفانه مارک های خیلی زیاد هست و قیمت ها هم خیلی متفاوت و گرون ، فقط این مارک فراسو هست که قیمتش نسبتا خوبه و من هم کلا چیز بدی نشنیدم در موردش به جز مطلب صدا که نمی دونم صحت داره یا نه ، من نمی خوام 80 تومن پول خرج کنم. هر چند که اگه می خواستم بکنم هم باز نمی دونستم چی بگیرم.
سلام به همگی
به نظر دوستان ----- پایونیر VSX-820-K بهتره یا یاماها RX-V571؟ ضمنا من قیمت این مدل یاماها رو نمیدونم. اگه کسی میدونه لطفا بگه. ممنون
سلام
771 یاماها قیمتی که تلفنی اعلام کردن 1290 بود . موقع خرید 1150 فاکتور کردن .
نمیدونم گرون خریدم یا خوب گرفتم چون جاهای دیگه پیدا نکردم . از آقای خان محمدی گرفتم
با این بلندگوهای 4 اهم من بد کار نمیکنه ولی فکر کنم باید برای دوتا فرانت ست بهتری بگیرم .
غیر از مانیتور ادیو چی بگیرم . فقط برای دوتا فرانت
تجربم هم بگم که من آواتار بلوری رو با فرمت mkv دانلود کردم حدود 22 گیگ هستش برای تست
با کامپیوتر و ست 5.1 و کارت صدای ریلتک و همینطور lx73 پایونیر و ست بلندگوی مانیتور ادیو سری برنز و led sony تست کرده بودم .
الان با مدیا پلیر وسترن دیجیتال و یاماها 771 تصویر تفاوت زیادی نداشت ولی تو صدا و افکت و جابجائی صدا ها از بلندگوها واقعا عالیه . میدونید یعنی میتونید صدا رو بدون قطع شد دنبال کنید و کوچکترین صدا و افکتی به وضوح شنیده میشه .
من حرفه ا ی نیستم ولی از سیستمی که گرفتم خیلی راضیم .
سلامنقل قول:
لینکهای اون فیلم رو میشه واسه من بفرستید؟
با سلام مجدد من چند بار پرسیدم ولی کسی جواب نداد از دوستانی که در مورد پایونییر 717 و سونی 940 اطلاعاتی دارند ممکنه راهنمایی کنند ممنون میشم.
سلام دوست گلم.من اطلاعاتم در حد دوستان دیگر نیست ولی سعی می کنم کمکتون کنم.من همین 5 شنبه گذشته 717 پایونیر رو خریدم و واقعا از خریدم راضی هستم.البته من برای کامپوتر خریدمش.اگه اشتباه نکنم،مدل سونی مورد نظرتون اینه:نقل قول:
دو برتری مهم پایونیر 717داشتن شبکه بی سیم و توانایی پخش دیسک بلو ری هست. مثلا من از لپ تاپ به صورت بی سیم موزیک گوش می کنم و یا می تونم عکس ببینم.همچنین پایونیر از فرمت های با کیفیت تر صدای HD مثل DTS-HD Master Audio Essential پشتیبانی می کنه.صدای خوب و شفافی هم داره ولی به نظرم کمی صداش تیزه(شاید در مورد تیزی صدا اشتباه کنم،چون تو بعضی موزیک ها کمی به چشمم میاد.)من شنونده حرفه ای نیستم.البته همونطور که دوستان گفتن،خیلی بهتره که صدای هر دو دستگاه رو خودتون گوش بدید. فیلم هم واقعا لذت بخشه.صدای افراد از بلندگوی center با شفافیت پخش می شه.من از دیدن فیلم transformers و شنیدن صدای انفجارها وقعا لذت بردم.از lpcm پشتیبانی می کنه و در نتیجه،می شه بدون نیاز به تبدیل فرمت صدای بازی های کامپیوتر،ازشون لذت برد و می دونم که در کیفیت تصویر،از بهترین هاست.مطمئنا آقای rayan عزیز می تونن خیلی بهتر کمکتون کنن.کد:http://www.sony-mea.com/product/dav-dz940k
مشخصات پایونیر 717:
امیدوارم پستم مفید بوده باشه.کد:http://www.pioneer.eu/uk/products/BCS-717/print.html
با تشکر:20:
سلامنقل قول:
این اسم رو سرچ کنید . Avatar.2009.Extended.Collectors.Edition.1080p.Blu-ray.DTS.x264.MKV
من از filesonic دانلود کردم . که الان لینکش در دسترس نیست .
نقل قول:
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟؟؟؟
سلامنقل قول:
من اینو جهت راهنمائی نمینویسم .
این سه مدل تو یه مدل کلاس هستن و تفاوت کلیشون تو قدرت و تعداد ورودی خروجی ها و همینطور ساپورت لایسنس بیشتر مدلهای بالا هستش مثلا 1020 سه مدل لایسنس دالبی داره اون یکی 2 تا ( به طور مثال (:)
نیاز تون رو به تعداد ورودی و خروجی در نظر بگیرید .
من الان یه مشکل کوچولو دارم . من قبلا تلویزیون و کامپیوتر کنارش رو به یه ست 5.1 ادفایر وصل کرده بودم .
میتونستم وقتی که با کامپیوتر کار میکنم با تیونر تلویزیون تصویر در نصویر کنم و صدای تلویزیون و تصویر کوچیکش رو بشنوم و ببینم ..
ولی الان که امپ گرفتم نمیتونم . چون سورس کامپیوتر و تلویزیون جدا هستش . و باید کلک بزنم تا صدای جفتش رو از یه ورودی بگیرم .
در صورتی که دیدم یه مدل بالاتر از این مدلی که من گرفتم ( که متاسفانه گفتن نیومده هنوز )
میتونه چند تا ورودی رو روی یه کانال قبول کنه . مثلا میکس ورودی صدای اپتیکال و استریو
موفق باشید
از دوستان خواهش میکنم درباره پست زیر یه نظر بدن که خیلی برام ارزشمنده نظرشون :11:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6661498#post6661498
دوستان بعد از تحقیق به این 3 تا رسیدم :
الکومکس mv200
بلوسنس t14+
لومکسی 3605
تنها مزیت بلوسنس فقط 1080p بودنشه در مقایسه با الکومکس
لومکسی 3605 رو نمیدونم که 1080p هستش یا 1080i ???? دوستانی که میدونن بگن .
برای من پخش بدون هیچ مشکل فایلهای mkv با زیرنویس srt فارسی هستش . خیلی مهمه واسم .
حالا نظرتون کدومه ؟ (من خودم الکومکس رو ترجیح دادم تا الان)
سلام دوستان
من کل تاپیک رو خوندم تو این 2 روز
من قصد خرید یک سیستم سینمائی رو دارم برای آینده .. فعللا می خوام یک آمپ و اسپیکر فرانت رو تهیه کنم و برای موزیک استفاده کنم تا در آینده یاب و سنتر و بک رو بهش اضافه کنم
اسپیکر Jamo s606 چشم و گوشمو گرفته و اول می خوام آمپ مناسب براش بگیرم 5.1 (Pioneer 821) و یا دنون در همین رنج قیمت با حدود همین امکانات ( DTS-hd , ..... ) (آمپ ترجیح میدم 7.1 نباشه که قیمت کمتری داشته باشه ولی می خوام بتونه صدای خوبی از جامو بگیره
سوال دومم اینه که من این اسپیکر رو اگه رنگ چوب Dark Apple رو بگیرم آیا تضمینی هست مثلا 3 سال دیگه بتونم سنتر خودش و بک های خودشو بتونم بگیرم و ستم رنگ وارنگ نشه؟ ,و یا ووفر همین رنگ؟
قیمت s606 الان چنده؟ نمایندگی رسمی بزرگ jamo تو ایران داره که بشه بهش اعتماد کرد؟
سلام
دوستان میخواستم یه سینمای خانگی واسه nx720 بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم بهتره!
میشه دو سه مدل خوب و سازگار با این تی وی بهم معرفی کنید؟
ممنون
دوستان کسی نیست به ما کمک کنه ؟
تو ساپورت mkv با زیرنویس فارسی که هیچ مشکلی نداشته باشه کدومشون از بقیه بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
.
. در مورد بلوسنس.. پخش mkv و زیر نویس فارسی رو نمیشه گفت مشکل داره و یا نداره... :5:
. یه وقت دو تا فایل mkv مجزا رو تست می کنی و میبینی یکی بدون مشکل و اون یکی... :13:
. در مورد دستگاه های دیگه هم مطمئنم همینطوره و هیچ دستگاهی تو ساپورت پخش، بی عیب نیست.. :jealous:
. خـوش باشیـد :7:
.
سلام به دوستان
یه سوال
من می خواستم یک ست تاپ باکس Provision X-5 بگیرم. از ویژگی هایی که نوشته بر میاد که چیز خوبی هست مخصوصا که قابلیت نمایش 1080p رو هم تو HD ها داره . اون طور که نوشته با زیر نویس های فارسی هم مشکل خاصی نداره. قیمتی هم بد نیست . DESIGN اش هم خوب و قابل قبول هست . فقط میمونه یه چیز . اون هم اینکه از دوستان کسی این دستگاه رو خریده یا نه ؟ اگه خرید کارایی اش چطور هست و کسی تا بحال باهاش مشکلی نداشته ؟ اگه داشته چی بوده ؟ ممنون میشم دوستان لطف کنن و نظرشون رو در مورد این محصول بگن . در ضمن لینک صفحه مربوط به ویژگی های این محصول رو از سایت خود پروویژن ایران لینک میدم.
کد:http://www.provision.ir/stuff/view.aspx?guid=3944fe46-e272-4717-9cc8-7599d06e1e16&classification=121c66ad-7f78-4c46-a9cc-0e8bb297ffa4
جامو با دنون و انكيو ست كن صداي بهتري ميدهنقل قول:
جامو نماينده كوچيك هم نداره! يزرگ جاي خود دارد.
اصلا بلندگوي رنگ خاص نگير چون همين فردا ديدي اصلا ديگه وارد نشد.
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
كلا دو سه مدل سينماي خوب تو بازار هست! حالا هركدوم با ظاهر تي وي جوتر بود و صداشو هم دوست داشتي بگير.نقل قول:
آیا Pioneer 1021 برای درایو jamo 606 مناسبه؟
سلام دوستان
تو این تایپیک همه جور دستگاهی دیدم.
ولیکن دستگاه FineTronix از شرکت فارایاب ( تحت لیسانس آلمان ) رو خریدم.
دستگاه خوبیه ولی معایب بزرگی داره:
+ هنگام اجرای فیلمهای MKV تصویر عقب تر از صدا و زیرنویس میباشد.
البته اگر فیلم رو قطع و مجددا اجرا کنی، برا یه چند ثانیه ای خوبه ولی دوباره ناهماهنگ میشه.
+ اینترفیس منوهای دستگاه یکمی ابتدایی ساخته شده است.
ولیکن فیلمها را با هر کیفیتی پخش میکنه و عقب و جلو کردن آن هیچ گونه مشکلی نداره.( حتی بازیرنویس فارسی. )
حالا میخواستم بپرسم کسی میتونه کمکم کنه که این مشکل ناهماهنگی صدا و تصویر قابل حل شدنه یا خیر؟؟؟
والا منم چند روزیه کلی دارم تحقیق میکنم . این مدلی که شما گفتید مثل اینکه مدل جدید پروویژن هستش و امکاناتشم به نظر کامل میاد .نقل قول:
البته من تو تاپیکها داشتم بررسی میکردم مثل اینکه مدلهای قبلی پروویژن مثل t7 و t8 یه مشکلایی داشتن از جمله با فونت زیرنویس و چند تا ایرادی که تو آپدیت پیش اومده بود و از این حرفا .
حالا باید ببینیم این مدل جدید مشکل داره یا کامله همه چیزش . اگه مطمئن بشم منم میخرم همینو .
با پايونير مجبوري براي راه انداختن ووفر كناري 606 ولوم بالا ببري صدا ديستروشن ميده ! خيلي هم كه زياد كني آمپ قطع ميكنه مدار. حداقل از جاي بخر كه اين دو مدل با هم برات صدا بگيره.نقل قول:
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
[/COLOR]
كلا دو سه مدل سينماي خوب تو بازار هست! حالا هركدوم با ظاهر تي وي جوتر بود و صداشو هم دوست داشتي بگير.[/QUOTE]
میشه نام ببری؟
ناهماهنگی بین صدا و تصویر اغلب اوقات تحت تاثیر bitrate و حتی فرمت نوع فایل در حال اجراست. برای مثال در نرم افزاری مثل KMPLAYER وقتی شما دارید یک فایل vcd رو اجرا می کنید , اگر چند بار پشت سر هم arrow یا همون کلید جهت چپ یا راست رو پشت سر هم بزنید , داده تصویری تون صفر میشه و از نوع از اول فیلم یا ویدیو شروع به پلی می کنه . یعنی هر نوع نرم افزار و سخت افزاری در کنار مزایا , معیابی هم داره. ولی برای حل مشکل تون یک پیشنهاد دارم . اون هم اینکه سعی کنید , داده های mkv رو با bitrate های دیگر آزمایش کنید. اگر همچنان همین مشکل رو داشتید تک راهی که می مونه تبدیل فایل به فرمت قابل اجرای دیگری مثل avi با کد xvid و bitrate 1500 یا 1200 هست که استاندارد خیلی از دستگاه های پلیر ( چه ست تاپ باکس و چه دستگاه پلیر دیگر) است. به یاد داشته باشید مشکلات این چنین اغلب اوقات با بروزرسانی های نرم افزاری شرکت سازنده بر طرف شدنی است. سعی کنید سایت شرکت سازنده یا نمایندگی اون رو پیدا کنید و مشکل تون رو بهشون بگید. شاید اونها پچ آپدیت در اختیار تون قرار بدن. موفق باشیدنقل قول: