خوب دوست عزیز منم نگفتم از ارزشش کم میکنه که، چون اصلاً چیزی نیست که مهم باشه.نقل قول:
من رد می کنم.نقل قول:
خوب دوست عزیز منم نگفتم از ارزشش کم میکنه که، چون اصلاً چیزی نیست که مهم باشه.نقل قول:
من رد می کنم.نقل قول:
حقیقتش این کانفیگو توی رشت با این قیمت گیر آوردم ولی اگه لینک توی اینترنت میخواین اینم لینکشنقل قول:
البته سوال اصلی من در مورد گرافیکشه . وقتی میگن گرافیکش ati 5470 هست پس باید برای هر دو مدل لپ تاپ یا باید 512 mb بزنن یا 1gb یا اینکه امکان داره با share گفته باشن.کد:http://www.kimiaonline.com/UI/Prospectus.aspx?MP=105&SP=126
در کل با این چیزایی که من تو پست قبلی گفتم کدومش برام بهتره
ممنون از جوابتون
دوست من 4520 دو مدل داره .گرافیک 512 و 1 گیگ من 3 روزه که 4520 1 گیگ رو خریدم فعلا که راضیم!!!من هم دقیقا بین 4520 و 5010 گیر کرده بودم که بعد از مشورت با چند تا از متخصصین لپتاپ تصمیم گرفتم hp بگیرمنقل قول:
از لحاظ داغ کردن من تو روز 10 ساعت پشت سر هم کار میکنم فیلم و اینترنت!!!خیلی خیلی کم داغ میکنهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:دوست عزيز من هم در حال اتخاب بين اين دو مدل هستم با شرايط نزديك به شما كار طولاني با لپ تاپ و وبگردي و مهمتر از همه اين كه من لپ تاپ رو بيشتر براي كار فتوشاپ عكس مي خوام نتيجه تحقيق هم تا حالا اين شده كه با توجه به گرافيك مشابه كه نظر من روي 5650 1 گيگ هست و i5 به نظر مي رسه كه dell محكم تر و hp ظريفتر هست و اما در مورد تاچ پد hp خيلي ها ناراضي بودند بنابر اين من فعلا نظرم روي dell هست!!! اگه به نتيجه اي رسيديد به من هم لطفا خبر بدهيد ممنوننقل قول:
سلام
ببخشید من میخوام یه لب تاب با قیمت 800-900 شایدم یه کم بیشتر بخرم
چند تا مدل برام معرفی کنید(لطفا نظر شخصی خودتونم بگید) تقریبا مشخصات زیرو داشته باشه
سرعتش زیاد باشه منظورم رمشه کارت گرافیکی و cpu و...هم بالای بالا خلاصه همه چی تموم باشه دیگه وزن و اندازشم خیلی مهم نیست البته نه اینکه اصلا نباشه هم کوچیکش هم متوسطش و... رو برام معرفی کنید
یه سوالم داشتم اگه یه زمانی قطعات جدیدتری نسبت به لب تابم بیاد به بازار طوری که دیگه لب تابم جوابگو نباشه میتونم قطعاتشو عوض کنم یا باید...
اگه عکسای لب تابارم بذارید خیلی ممنون میشم
من 4741 ایسر رو با کانفیگ زیر 725 خریدم
cori3
4G Ram
Vga GeForce GT 415M 1GB
Hard 640
14 اینچ
تو سایت سازگار عمر باطریو 6 ساعت زده ولی توی ویندوز هفت 2/5 ساعت نشون می ده چرا؟
مبارک باشهنقل قول:
بگو از کجا چند؟
چجوریاست؟
سایت سازگار چقدر معتبره مگه ؟ من تو اینترنت دیدم زده 4 ساعت ، که شما برایتنس صفحه رو کم کنی احتمالا تا 4 ساعت کار میکنهنقل قول:
دوست عزیز مبارکه.نقل قول:
فکر کنم سازگار زده 6 سلولی عزیز
.با این کانفینگ قیمت خوبی خریدین.
دیزاین لپتاپ چطوره؟
دوستان چاره اعلام مو جودی کرد هم 5742z رو هم 5742zg من می خوام 5742z رو بگیرم:31:
اخه قیمتشم خوبه.
این کانفینگ بازی پی اس و ند فور یا بازی ماشن رو می تونه اجرا کنه؟:46:کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=36352&smid=23
اگه فقط این ها رو اجرا کنه این رو بگیرم:21:
تو فتو شاپ و پرو برای ادیت فیلم هم کارم راه میندازه فکر کنم.
دوستان بگین فردا پول بریزم به حسابشون تمام شه
ممنون از راهنماییتون:11::10:
من هم در مورد تاچ پدشون شنیدم ولی مال من هیچ مشکلی نداره!!!!!نظر من اینه که 4520 واسه کار شما خوبه!!!هر کس یه سری چیزا واسش مهمه.مثلا به نظر من HP خیلی برند با کلاستریه نسبت به DELLنقل قول:
ممنون از راهنمایی دوستاننقل قول:
این طور که از نظراتتون متوجه شدم اگه اشتباه نکنم جز چند چیز کوچیک این دو زیاد با هم از لحاظ کارکرد فرق ندارن و هر دو شون به کارم میاد
در ضمن توی اینترنت اگه اشتباه نکرده باشم من جایی ندیدم که گرافیک HP رو ati 5470 1gig زده باشن بعضی از سایت ها هم که 1 gig زدن گرافیک 6370 رو فکر کنم زده باشن . حقیقتش فروشنده بهم گفت که گرافیک 5470 1gig داره . حالا اصلا گرافیک 512 یا 1 برای من با کارهایی که گفتم از لپ تاپ میکشم فرقی چندانی میکنه . یا اینکه بچسبم به همون cpu , ram و زیاد دنبال این نباشم که گرافیکم 512 باشه یا 1 .
یه سوال دیگه هم برام جدیدا پیش اومد : بین cpu 2.5 با cpu 2.66 و هر دو core i5 خیلی فرق هستش همین طور بین رم 4gig با 6gig چقدر تفاوت وجود داره . چون دیدم هر دو این مدلا کانفیگای بالاتری هم دارن واسه همین یکم وسوسه شدم بیشتر پول خرج کنم یه کانفیگ نسبتا بالاتر بگیرم .
حالا با این طوماری که نوشتم به نظرتون ارزششو داره که بیشتر خرج کنم البته زیر 1 میلیون و کدومشون رو بالاتر بگیرم بهتره یا نه همه این کانفیگا دکان بازاری بیش نیست.
ممنون از همه دوستان
دوستان من فردا می خوام پول رو واریز کنم بنظرتون 5742zg بگیرم :
یا 5742کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1233
کار هایی که من می خوام با لپتاپ انجام بدم.کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1231
اینترنت.
ادیت فیلم با پرو .
فتو شاپ در حد معمولی که با هر دوتا کانفینگ کارم را ه میوفته.
بازی فقط پی اس یا در حد این بازی های ماشین.
بنظر شما کدوم رو بگیرم.
البتع 5742 با 2 گیگ رم رو هم بگیرم 2 گیگ براش رم می گیرم چون رم میشه اضافه کرد اما گرافیک و سی پی یو نه.
حالا دوستان کدوم رو پیشنهاد می کنن با توضیح اگه زحمتی نمیشه.:10:
سلام عزیزان
یه کمک می خواستم
یه سایت خارجی واسه فروش انواع لب تاپ می خواستم , داخل خوده شرکت ها شدم , ولی قیمت چند تا مخصول شون رو زدن
یعنی می خواستم از خارج ایران بگیرم که گارانتی ش بین المللیه
لبتاپ های روز تا سقف 900 تومان تو ایران هم یه راهنمایی کنید ممنون میشم
کدوم برند ها خوبند ؟
با تشکر
یعنی اونها خودشون هیچ برنامه ای ندارن که فقط تحت XP اجرا بشه؟نقل قول:
خب ما داریم!
الان برم Dell 5010 بگیرم؟
عزیز یک راه هم هست داریو رو رو سون نصب می کنن با بر نامه ریکاوری میگیرن رو ویستا اجرا میکنن.من شنیدم یک سرچی بزن دست میاد
سلام خدمت دوستان عزیز
نظرتون در مورد این محصول asus چیه؟Asus Eee PC T101MT
Operating System: Windows® 7 Home Premium
Display10.1" LED Backlight/ Resistive Touch Panel(1024x600)
CPU & Chipset Intel® Atom™ N450
Memory: 2GB DDR2
Wireless Data Network802.11b/g/n @2.4GHz Bluetooth2.1 + EDR
320GB HDD + 500GB ASUS WebStorage
Camera: 0.3M Pixels
Audio: Hi-Definition Audio CODEC+Stereo Speakers +High Quality Mic
Input / Output:
1 x VGA Port
3 x USB 2.0, 1 x LAN RJ-45
2 x Audio Jack
Card Reader: MMC/SD supported SDHC capacity up to 32GB SDXC, in High Speed (HS) and Default Speed (DS) modes, and max. capacity up to 2TB
6.5 hrs, 35Wh Slim and Eco-friendly Li-polymer Battery
Dimensions: 264mm(W)x181mm(D)x31mm(H
Weight: 1.3 Kg
625 تومن قیمت دارم، با توجه به مشخصات و قیمت دوستان چیز بهتری سراغ دارن؟
اگه دوستانی که با این مدل کار کردن هم نظر بدن ممنون میشم.
با تشکر
سلام دوستان
قصد خريد يه لپتاپ واسه دوستم دارم
700 پول داره
كار خاصي هم قرار نيست باهاش بكنه
ببره دانشگاه بياره!
چي پيشنهاد دميدين؟
سلام مبارک باشه.قیمت رو خوب گرفتی.6 ساعت برای تبلیغ هست.ولی اگر وایرلس خواموش و نور زمینه کمترین باشه.حداکثر 4.5 ساعت کار میکنه.نقل قول:
سایت سازگار برای دیدن کانفیگ.معتبرهنقل قول:
سلام خب ب سلامتی.بازی رو روی حالت low اجرا میکنه(ب سختی)نقل قول:
اصلا مشکلی با فتوشاپ نداره.همچنیین ادیت فیلم
توضیحات رو ک قبلا دادم.اگر بازی براتون مهم نیست حتما اونی ک i3 380 دارهنقل قول:
ولی اگر بازی میکنی.اونی ک گرافیک 540داره.این گرافیک عالیه.
تاکید میکنم فقط گزینه بازی اینجا انتخاب رو شکل میده.بقیه مشخصات خیلی شبیه هم هست.
سایت خارجی کجا باشه؟ چ کشوری؟نقل قول:
تا سقف 900 تومن ،ایسر بهترین انتخاب خواهد بود.برندها هم همه خوب هستند.هر کدام ویژگی ها و ضعف هایی دارند.شما بفرمایید برای چ کاری و چ اندازه(سایز نمایشگر) لپ تاپ میخواهید؟
سلام.من نت بوک پیشنهاد میدم.چون کار خاصی نمیخواد انجام بده.مخصوصا ک سبک هست و برای حمل ونقل...نقل قول:
من برای دانشجو لپ تاپ 14 اینچ گرفتم (2.2کیلو) همه میگن سنگینه.کاش نگرفته بودم
نت بوک .ایسر d260 یا d250.برندهای دیگه هم خوبه مثل ایسوز و اچ پی.اما دوستان بیان نظر بدن بهتره
عزیزم اونوقت ویستا به XP چه ربطی داره؟نقل قول:
سلام دوستان بین دو مدل HP G62 و HP Probook 4520 کدوم رو برای کارهای گرافیکی(3DS Max) وبازی پیشنهاد می کنید؟(فقط بین همین دو مدل) کدوم یکی کارت گرافیک قوی تری داره؟راستش من از 4520 بیشتر خوشم اومده چون خیلی خوشگله اما آیا این مدل می توته بازی هایی مثل GTA IV یا بازی هایی در حد همین گرافیک و یا یه خورده بالاتر رو اجرا کنه؟تو کار با نرم افزار های گرافیکی مشکلی نداره؟آیا این مدل هم مثل مدل های دیگه HP به شدت داغ می کنه و یا این شایعه ای بیش نیست؟!این مدل رو با چه کانفیگی پیشنهاد می کنید؟(با قیمت)
ممنون:40:
عزیز اشتباه تایپ کردم همو ایکس پی:46:نقل قول:
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
دوست عزیز در مورد گرم کردن بعد خرابی فقط دوستان اهل فن تعمیر کار ها می تونن نظر بدن نه فروشنده یا استفاده کننده.پس بهتره از چند تا تعمیر کار سراغی بگیرید.موفق باشیدنقل قول:
دوستان تا 700 تومن چی پیشنهاد میکنید؟
خودم گشتم این مدل رو پیدا کردم که البته خودش 4 نوع بود که با توجه به بودجه ارزونترینش بهم میخورد
dell inspiron 5010
حدود 730 بهم گفتن(فکر کنم با گارانتی)
حالا چند تا سوال
اول اینکه خود این مدل چطوری هست؟
ایا رنگ صورتی داره و اینکه قیمت رو گرون بهم گفتن؟
و در اخر با توجه به بودجه غیر از این مدل چی میشه خرید؟
با تشکر
یه سوال دیگه فرق نوت بوک با لپتاپ چیه؟
با تشکر
نوتبوک فرقی با لپتاپ نداره ولی نتبوک به مدلهای کوچک که کاربرد اینترنت و office و کلا کاربردهای سبک دارن گفته میشه .نقل قول:
فرق ویندوز 7 32 بیت با 64 بیت چیه؟چرا اکثر برنامه ها تو 64 بیت کار نمیکنه؟کاریش نمیشه کرد؟
دوستان تا 1 تومن يه چيز توپ واسه يه خانم معرفي كنيد ميخواد از دبي بخره (نميدونم ميصرفه يا نه)
بازي كه نميكنه بيشتر ميخواد زيبا باشه كاراي اداري فيلم و عكس ،ترجيحا سبك باشه واسه اينور اونور بردن
مطمئنی رفیق؟:18:نقل قول:
آخه ما اینجا یک از بچه ها intel hd 4500 داره روی حالت low نید فور اسپید بازی میکنه!:31:
حالا این که هیچی dell n5010 که گرافیکش فکر کنم 4750 ati باشه و ضعیف تر از جی فورس 420 هست همه جور بازی رو داره رون اجرا میکنه!!!
والا فکر نکم gt 420 تفاوت چندانی با gt 415 داشته بهشه هر دو خوره ان!:13:
سلام دوستان.
کسی جواب ما رو نداد ما هم دیگه حوصله معطلی رو نداشتیم.رفتم لپ تاپ خریدم.
dell v3500
cpu:ci5 2.53 46M
Ram:4g
hdd:500g
vga:310M 512mb
windows 7 32bit orginal
finger print
قیمتش هم 1 تومن.
از خریدم راضی هستم.نمایشگر 15.6 از کیفیت خیلی خوبی برخوردار.باز هم چند تا روش نصب کردم و به نظرم گرافیک خیلی خوبی داره با وجود اینکه از رده گرافیک های متوسط هست.
2 تا گرافیک دارهخ که یکیش گرافیک پردازنده هست.وقتی از برق استفاده میکنی از گرافیک 310 استفاده میکنه و وقتی از باطری از گرافیک پردازنده.این طوری باطریت زود تموم نمیشه.البته در مواقع لازم خودش بین این دو سویچ میکنه.
بخاطر استفاده از حسگر انگشت خیالم راحته که کسی بجز خودم از اون استفاده نمیکنه مگه اینکه بخواد ویندوزش رو عوض کنه که کسی قطعا این کار رو نمیکنه چون اونوقت پوستش رو کندم.:31:
صفحه کلیدش هم به نظرم خوبه.
وقتی با یک دست از گوشه اون رو بلند میکنی خم شدگی خیلی کمی داره.
سوالی در موردش داشتید در خدمتم.
یا حق.
سلام دوستان.
کسی جواب ما رو نداد ما هم دیگه حوصله معطلی رو نداشتیم.رفتم لپ تاپ خریدم.
dell v3500
cpu:ci5 2.53 46M
Ram:4g
hdd:500g
vga:310M 512mb
windows 7 32bit orginal
finger print
قیمتش هم 1 تومن.
از خریدم راضی هستم.نمایشگر 15.6 از کیفیت خیلی خوبی برخوردار.باز هم چند تا روش نصب کردم و به نظرم گرافیک خیلی خوبی داره با وجود اینکه از رده گرافیک های متوسط هست.
2 تا گرافیک دارهخ که یکیش گرافیک پردازنده هست.وقتی از برق استفاده میکنی از گرافیک 310 استفاده میکنه و وقتی از باطری از گرافیک پردازنده.این طوری باطریت زود تموم نمیشه.البته در مواقع لازم خودش بین این دو سویچ میکنه.
بخاطر استفاده از حسگر انگشت خیالم راحته که کسی بجز خودم از اون استفاده نمیکنه مگه اینکه بخواد ویندوزش رو عوض کنه که کسی قطعا این کار رو نمیکنه چون اونوقت پوستش رو کندم.:31:
صفحه کلیدش هم به نظرم خوبه.
وقتی با یک دست از گوشه اون رو بلند میکنی خم شدگی خیلی کمی داره.
سوالی در موردش داشتید در خدمتم.
یا حق.
سلام
دوستان بهترین کانفیگ از لپتاپهای Lenovo Y560 و Dell Vostro 3300/3500 رو که الان میشه تا سقف یک میلیون تو بازار پیدا کرد چی هست؟ (و قیمتشون؟)
سلام دوستان
لطفا در مورد انتخاب بین Acer 4741 و Acer 4738 من را راهنمایی کنید
مزایا یا معایب خاصی از این دو سراغ دارید؟
سلام..من دانشجوی مکانیک هستم..واسه کار با نرم افزارایی مثل abaqus,catia,fluent نیاز به خرید لپتاپ دارم..800 الی 900 هزار تومان هم میتونم هزینه کنم..بهترین لپتاپی که میشه خرید چیه؟؟
سپاس
سلام.خوبی؟نقل قول:
بله من هم همین رو عرض کردم. گفتم ک اجرا میکنه در حالت low
فرق 420 با 415 خیلی ناچیزه.4750 هم خوبه بازی ها رو متوسط اجرا میکنه
سلام.قیمت همشون تقریبا بالای 1تومن هست.(پیشنهاد،دل نگیر)نقل قول:
تمام کانفیگهای y560
صلوات هم فرستادیم:10:
کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/list.aspx?vendor=ibm&p_group=Ideapad-y
سلامنقل قول:
4738خوبه برای همه کار.جز بازی
4741با گرافیگ 420 ویا 415 ویا330 برای همه کار خوبه+بازی.
ضعف هر دو(نمایشگر خوب(نه عالی) ).دیگه ضعف حسابی ندارند
سلامنقل قول:
بهترینها:لنو سری y لینکش بالا هست.و ایسر :4741 یا 5742
این مدل های پیشنهادی هم 15 اینچ هست هم 14.شما 14 بگیری بهتره.مخصوصا y460
برندهای ایسوز و اچ پی هم خوبه...(با بودجه شما ایسر بهترین انتخاب)
همگی برقرار باشید و سبز
سلام
دوستان نظرتون در مورد اين چيه؟:
و اينكه توي اين رنج قيمت پيشنهادتون چيه؟؟؟کد:http://www.-------------/default.aspx?Products=Notebook&Product=Notebook-HP-Pavilion-DV6-3140
----------------------------
اولويت:اينترنت..گيم..فيلم...
کسی نیس جواب منو بده؟:13:
یه لب تاب بین 800-900 میخوام که تازه باشه و همه چی تموم و قطعاتش به روز
دوستان بازار لپ تاپ عربستان به درد خرید می خوره؟ یعنی واسه یه ایرانی به صرفه هست که از اونجا خرید کنه؟ (اصلاً بازار لپ تاپ داره؟! :دی)
بدک نیستنقل قول:
خیلی قیمتش با اینجا فرق نمیکنه
البته یک سری مغازه ها و پاساز دارن که وقتی چندتا از محصولاتشون میمونه اونجا میزارن حراج و قیمتش رو هم ارزون میکنن
البته خرید از اونجا به شرط موارد زیر خوبه:
1-طرف وارد باشه!
2-بخواد بدون گارانتی بخره!(که البته از نظر خیلی ها اشتباهه!)
3-لپ تاپ های on sale که قیمتشون ارزون تره
ولی در کل کسی رو ندیدم توصیه کنه که لپ تاپ از عربستان بخریم!:10:
hp pavilion dv6-3141نقل قول:
cpu:corei5-3m cach
ram:4gb
HDD:500
Graphic:ati 5650 1gb
اين جزئياتش هست
به جاي نقطه چين digikala بذاريد