نه تا سه درس رو میتونی امتحان ندی، واست غیبت میزنن،
Printable View
نه تا سه درس رو میتونی امتحان ندی، واست غیبت میزنن،
نه مشکلی ندارهنقل قول:
امتحان بده
فقط استاد ممکنه نمره کم بهت بده
اگه استاد حساسی رو حظور و غیاب باشه
.
سلام
یه سوالی داشتم کارت داشنشجویی تمام داشنگاه آزاد ها مثل هم هست؟ و فقط در مهر فرق میکنه؟
ممنون
سلام..کارت دانشجویی که شامل مشخصات دانشجو هست..فقط رنگ و سایزش فرق داره.....مبنای خاصی هم نداره...حتی ورودی های یک دانشگاه هم ممکنه رنگاش فرق دارهنقل قول:
سلام
یه سوالی داشتم کارت داشنشجویی تمام داشنگاه آزاد ها مثل هم هست؟ و فقط در مهر فرق میکنه؟
ممنون
امتحانای فردا یا بهتر بگم امروز دانشگاه آزاد قزوین لغو گردید...
حیف که فردا امتحان ندارم!بخشکی شانس:دی
---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------
سایت دانشگامون پوکیده...
کد:http://qiau.ac.ir/
سلام دوستان.
من ترم اول هستم. طبق گفته خود استادمون که گفتمی خوام ریاضی 1 رو حذف کنم. تا جایی که من می دونم اگه سر امتحان نری خود به خود حذف میشی ولی یکی از دوستانم میگه ترم اولی ها نمی تونن این کار رو بکنن. خواهش می کنم اگه کسی اطلاعاتی داره بگه.نقل قول:
چون ماشینمو خط انداختید همه رو می اندازم، پس خودتون برید حذف کنید
فرقی نمیکنه ترم چند باشی ، سر جلسه نری ، حذف میشهنقل قول:
.
سلام بچه ها
2 تا سوال دارم.
1-کسی که در قلمچی شرکت میکنه چقدر باید به ترازش اضافه کنه تا انتخاب رشته آزاد کنه؟
2-کسی تراز های آزاد پارسال رو داره؟
نقل قول:
1-کسی که در قلمچی شرکت میکنه چقدر باید به ترازش اضافه کنه تا انتخاب رشته آزاد کنه؟
رشته با رشته خیلی فرق داره توی ریاضی رشته داریم شما تراز آزادت بالای 6800 6900 بشه رشته هم داریم که شما 4900 هم بیاری میتونی قبول شی :دی
قلم چی هم کلا ترازش مهم نیست شما به نسبت به خودت نگاه کن و و ضعی که در کل داری :دی و درصدی که میتونی توی یک امتحان جامع بدست بیاری :46:
این دفترچه های آزاد نیومد؟کی میاد پس؟
تراز شما هر چقدر توی قلم چی هست 700 تا بهش اضافه کن میشه حدود تراز آزادت البته هیچ تضمینی نیست که این درست باشه اگه شما توی آزمونای قلم چی شرکت میکنی چند وقت دیگه دفترچه ترازای سال 89 میاد و میتونی رابطه بین تراز قلم چی و تراز دانشگاه آزاد رو ببینی . یادت نره همیشه به میانه ترازی که اعلام میشه دقت کنی نه آخرین فرد قبول شدهنقل قول:
در مورد سوال دومت هم هنوز هیچ موسسه ای ترازای پارسال رو اعلام نکرده ولی کم کم سر و کلشون پیدا میشه:31:
نقل قول:دوستان خیلی خیلی ممنون.نقل قول:
خیلی استرس دارم که آیا تهران قبول میشم یانه؟برای همین دارم از الان سوال میکنم:31:
به نظر شما میشه با تراز 5600-5700 (مانگین تراز قلمچی 5100) تهران قبول شد
نقل قول:
دوستان خیلی خیلی ممنون.
خیلی استرس دارم که آیا تهران قبول میشم یانه؟برای همین دارم از الان سوال میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما میشه با تراز 5600-5700 (مانگین تراز قلمچی 5100) تهران قبول شد
رشته داریم تا رشته :دی
شما وقت زیاد داری خیلی نگران نباش :دی
یه رشته نسبتا نه بد نه خیلی خوب مثه عمران آب تهران مرکز رو تو فکرش باش :دی
+
به فکر آزاد کرج - دماوند - رودهن - شهریار هم باش :دی بالاخره دیگه هر جای تهران که باشی با اینا بیشتر از 1ساعت 1ساعت و نیم فاصله نداری :دی
از الان تو فکر نباش بالاخره عمو جاسبی همیشه با آغوش باز استقبال میکنه از کنکوری ها :دی
شهریه ی ثابت مهندسی عمران چه قدره؟
دانشگاه آزادای مختلف شهریه ثابتشون فرق میکنه؟
حدودا بگین چه قدره..
360 مال امسالنقل قول:
نه یکی هست
دوستان من ریاضی1 رو حذف کردم
حالا میتونم ترم جدید ریاضی1و2 رو با هم بردارم یا باید اول ریاضی1 رو پاس کنم؟
روش تایید گواهی موقت در دانشگاه آزاد چطوریه؟(یعنی خودشون میفرستند آموزش و پرورش تا تایید بشه یا اصلا تایید نمیکنند یا...)
و همون روز ثبت نام تایید انجام میشه یا چند روز بعدش؟(اگه دقیقا میدونید چند روز بعد از ثبت نام تایید میکنند خواهشا بگید؟)
ممنون از لطف همه عزیزان
من از دوستم شنیدم و این کار رو کرده که شما اگه ریاضی 1 رو گرفته باشی در هر صورت پاس نکنیش :دی ترم بعدی میتونی با ریاضی2 با هم دیگه برداری ریاضی1 رو :دینقل قول:
وستان من ریاضی1 رو حذف کردم
حالا میتونم ترم جدید ریاضی1و2 رو با هم بردارم یا باید اول ریاضی1 رو پاس کنم؟
مهم اینه قبلا یکبار درسش رو برداشته باشی :دی
دوستان نمرهام اومده حالا نوشته درج اعتراض توی قسمت متنش میشه پاچه خواری کرد؟:31:(یعنی اعتراض به دست خود استاد میرسه یا فقط قسمت آموزشی)
حالا اگه نمیشه باید چه جوری اعتراض کرد برگه رو یادم نیمیاد بارم بندی هم نداشت؟:13:
ولی ریاضی دو رو پاس کنی ریاضی یک رو دوباره بیوفتینقل قول:
مشکل ساز میشی
و یک ترم بیشتر قت نداری برای ریاضی دو اون وقت
پیشنهاد میکنم اگر بتونی نگیر ریاضی دو رو
چون همنیاز ریاضی دو معادلات هست
و شما ریاضی یک رو حذف کردی بعد این همه ریاضی با هم میتونی پاس کنی؟
یک نگاه به چارت رشته ات بنداز حتما... قاطی نشه و یک وقت هم نیاز با پیش نیاز یک درس رو اخذ نکنی.
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
نمره ها رو خود استاد وارد سایت میکنه.نقل قول:
نقل قول:
بعدا به دست خودش میرسه؟؟؟
بعد چه جوری اعتراض کنم فقط بگم نمره 1 یا 2 نمره ای کمه؟ (کافیه؟)
شما روز ثبت نام پول پست هم دادی اگر یادت باشهنقل قول:
و میفرستن اموزش و پروش و اونها هم برگشتش میزنن جوابش رو
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
والا نحوه اعتراض و دریفاتش رو نمیدونمنقل قول:
اما فکر کنم استاد سایت که شد با یوزر نیم خودش
اونجا اعتراض ها براش بیاد شاید
ولی من از یکی از اساتید پرسدیم گفت مستقیم خودمون وارد میکنیم
سلام دوستان. يه مشكلي برام پيش اومده. من امروز فيزيك 1 امتحان داشتم بعد چون نخونده بودم نرفتم امتحان بدم براي حذف شدن اين درس كاغذ بازي هم لازمه ؟ يا همين كه نرفتم امتحان بدم كافيه خودش حذف بشه ؟ و اين كه ترم بعد ميتونم فيزيك 1 و 2 و رياضي 2 رو بردارم ؟ (رياضي 1 رو پاس كردم ) ؟ مرسي.
دوستان یه سوال ساده:دی
برای همین پیش نیاز ریاضی باید برم گروه ریاضی سوال کنم یا رشته خودم کامپوتر؟!
چارتو دیدمنقل قول:
ولی ریاضی دو رو پاس کنی ریاضی یک رو دوباره بیوفتی
مشکل ساز میشی
و یک ترم بیشتر قت نداری برای ریاضی دو اون وقت
پیشنهاد میکنم اگر بتونی نگیر ریاضی دو رو
چون همنیاز ریاضی دو معادلات هست
و شما ریاضی یک رو حذف کردی بعد این همه ریاضی با هم میتونی پاس کنی؟
یک نگاه به چارت رشته ات بنداز حتما... قاطی نشه و یک وقت هم نیاز با پیش نیاز یک درس رو اخذ نکنی.
اگه ریاضی دو رو برندارم معادلاتم نمیتونم بردارم بعد خیلی از درسا پیش نیازشون ریاضی 2 و معادلاته
از نظر حجم درسی مشکلی ندارم فَقط میخوام بدونم میتونم ریاضی 1و2ومعادلات رو بردارم؟
آقا این نمره خام استاد یعنی چی ؟
یعنی از قبل با میانترم جمع شده؟
بعد این اعتراضا فایده ای هم داره؟
سلام دوستان میخواستم بدونم با تراز ۴۰۰۰تا ۴۵۰۰ تو استان تهران رشته معماری یا وری اطلاعات یا مهندسی کامپیتر چه لیساس چه فوق ترجیحا لیسانس شانس قبوای هست؟؟؟
برو بپرس برای اطمینان اما مشکلی نداری چون یک بار اخذ کردی حالا هم نیازش کردی.نقل قول:
خودکار حذف میشه و هم نیاز میکنیدنقل قول:
مراقب باشید ترم دو زمانش کم هست و سنگ بزرگ نزنید یک وقت.
اما برای اطمینان از اموزش بپرس
یک دفعه میبینی میگن نمیشه !! :2:
خيلي ممنون از جوابتون. من نگراني اصليم حذف شدن فيزيك 1 هست كه امتحان ندادم. ميترسم بهم صفر بدن و معدلمو بكشه پايين. تو همه واحدهاي دانشگاه آزاد اينطور هست كه اگه امتحان ندي خودش حذف ميشه ؟؟ يه وقت كاغذبازي نخواد ؟نقل قول:
از لحاظ حذف شدن اگر نرفته باشی سر جلسه مطمئن باش 0 نمیشینقل قول:
این تاییدیه تحصیلی که باید بری تو پست فرمش را بگیری موقع فارغ التحصیل شدن فرستاده میشه تا مدارک تایید بشه یا همون موقع ثبت نام؟
ممنون
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام دوستان میخواستم بدونم با تراز ۴۰۰۰تا ۴۵۰۰ تو استان تهران رشته معماری یا وری اطلاعات یا مهندسی کامپیتر چه لیساس چه فوق ترجیحا لیسانس شانس قبوای هست؟؟؟
دوست عزیز مهندسی کامپیوتر رو یادم رفته و دقیق یادم نیست ولی معماری و IT که نوشتین جزء رشته هایی هستن که تراز بالا میخوان حالا چه تهران چه حومه تهران + هر دانشگاهی هم آی تی نداره در مقطع کارشناسی !!!!!!
+
4000تا4500 هم 100% برای هر2تا رشته اول که گفتین خیلی کمه :دی مهندسی کامپیوتر هم فکر نمیکنم با این تراز بشه !!!!
شک دارم ولی شما به پاره وقت آی تی پرند فکر کن :دی احتمال داره اونجا بشه :دی
رشته دیگه چی؟یعنی کارشناسیم نیست؟نقل قول:
سلام!من میخوام اعتراض کنم به یکی از نمره هام ولی نمیدونم چی بنویسم که نه سیخ بسوزه نه کباب! :دی
حداقل 4 نمره بهم کم داده!چطوری درخواستمو بگم.میشه راهنمایی کنین؟
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
فقط هرچه زودتر این لطف رو بکنین ممنون میشم
سلام دوستان. من فيزيك 1 رو امتحان ندادم يكي از دوستان هم گفتن كه لازم نيست كاري بكني و خودش حذف ميشه ولي امروز رفتم سايت دانشگاه جلوي فيزيك 1 نوشتن غيبت و جلوي واحد افتاده در ترم هم نوشتن 3 و تو معدلم هم صفر تاثير دادن ولي جلوش ننوشتن صفر نوشتن غيبت. الان من چي كار كنم اين درس رو حذف كنم ؟
مگر دانشگاه آزاد نیستی؟نقل قول:
اصلا نمیشه چنین چیزی
یک بار من دیدم ای نطور شد که فرداش برای بچه ها درست شد.
نری سر جلسه = حذف درس.
چقدر زود هم نمرات رو زدن :31:
نگران نباش اشتباه شده برو آموزش برات درست می کنننقل قول:
.
دوستان میشه بفرمایید حذف ماده 35 و ماده 41 چطوری هستن و چه فرقی با هم دارن؟
ماده 35 : غيبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نيز غيبت غيرموجه تا 3 درس موجب حذف آن درس يا دروس مي شودنقل قول:
=============
ماده 41: حداقل نمره قبولي در هر درس از دروس 10 ( استثنائا درس آشنايي با قرآن کريم 12 ) مي باشد. دانشجويي که در هر يک از دروس الزامي حداقل نمره قبولي را کسب نکند ملزم به تکرار آن درس است .
دوست عزیز شما کجاشو مشکل دارید؟