بخشید دفترچه های ازاد کی میاد؟ بعد این دفترچه های قلم چی اومده که برا انتخاب رشته کمک می کنه؟
Printable View
بخشید دفترچه های ازاد کی میاد؟ بعد این دفترچه های قلم چی اومده که برا انتخاب رشته کمک می کنه؟
نقل قول:
آقا اینو دیدیم ما هم اضطراب گرفتیم اگه راسته بگید ما هم یه درس بیفتیم
بشینین واسه ملی بخونین اگه به امید آزاد بشینین اونم قبول نمیشین
امروز امتحان شیمی داشتیم. بد نبود. فقط یه اشتباه فاحش داشتم که فکر کردم یه معادله همش جامد هست و گاز در اون نیست (نوشته بود g ولی من ندیدم :دی). 1 نمره به خاطر اون از دست دادم.
پس فردا امتحان زبان داریم که من خیالم ازش راحته. روز شنبه هم اگر خدا بخواد امتحان تعویق افتاده گسسته.
عجب ضد حالی بود این گسسته اولین امتحان بود, به خاطر عاشورا رفت و شد آخرین امتحان. کلی خونده بودیم ها :دی
امروز امتحان شیمی داشتیم. بد نبود. فقط یه اشتباه فاحش داشتم که فکر کردم یه معادله همش جامد هست و گاز در اون نیست (نوشته بود g ولی من ندیدم :دی). 1 نمره به خاطر اون از دست دادم.
پس فردا امتحان زبان داریم که من خیالم ازش راحته. روز شنبه هم اگر خدا بخواد امتحان تعویق افتاده گسسته.
عجب ضد حالی بود این گسسته اولین امتحان بود, به خاطر عاشورا رفت و شد آخرین امتحان. کلی خونده بودیم ها :دی
سلام
من امسال پیش دانشگاهیم
میگم اگه بخوام از الان واسه کنکور بخونم مشکلی نیست ؟
ما امروز فيزيك رو داديم. خيلي آسون بود. فكر كنم 20 شم. پنج شنبه زبان داريم و امتحان دين و زندگي مون كه عقب افتاد رو انداختن يك شنبه. تقريبا مي شه گفت امتحانا بره ما تموم شده. خدا رو شكر همشون هم خوب بودن.
نه دوست عزيز چه مشكلي. با اراده و اميد درس بخون ايشاالله بهترين نتيجه رو ميگيري.نقل قول:
رسم انلاین نمودارهای ریاضی:
دیگه نگران رسم نمودارها نباشین . بعد از رسم هم میتونید اونرو در کامپیوترتون بصورت pdf ذخیره کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://fooplot.com/
برای شروع هیچ وقت دیر نیستنقل قول:
سلام
من امسال پیش دانشگاهیم
میگم اگه بخوام از الان واسه کنکور بخونم مشکلی نیست ؟
یه سوال شیمی 2:
پیوند یونی یه نوع نیروی جاذبه ای هستش یا نه؟
یعنی خود پیوند به معنای وحدت کلمه نیرو هست؟
اگه یکم توضیح بدین روشن شم ممنون میشم
تو کتاب درسی خیلی گنگ گفته
سایت کانون:
کارنامه مبحثی نیم سال اول خود را دریافت کنید
کارنامه مبحثی نیم سال اول، شامل ارزیابی تمامی مباحثی است که از ابتدای سال در آزمون های کانون امتحان داده اید. این کارنامه را می توانید از طریق سایت کانون دریافت کنید. کافی است از منوی انتخاب تاریخ آزمون، گزینه کارنامه مبحثی را انتخاب کنید.
علاوه بر این، کارنامه تجمعی و کارنامه مبحثی شامل تمامی آزمون ها را روز شنبه 26 دی می توانید از پشتیبان خود دریافت کنید. این کارنامه شامل آزمون 25 دی نیز هست.
.......................
کسی تونست اینو بگیره؟؟
وسه من که نمیاد
بله در دنياي ميكروسكوپي اتم ها پيوند به معناي وحدت كلمه نيرويه. شايد قشنگتر باشه كه بگيم يه حالت تعادلي از نيرو هاي وارد كه حالتي پايدار رو ايجاد ميكنه. اون نمودار معروف پيوند H2 تو شيمي 2 كه يادتون هست. اون گوداله. در واقع اونجا نيرو هايي كه تو پيوند نقش دارند ( دافعه ها و جاذبه ها) طوري به تعادل مي رسند كه اتم ها پايدار ميشن و تو همون حالت ميمونن. پيوند يوني هم يه نيروي جاذبه بين يون هاي نام هم نام هستش ديگه.نقل قول:
واسه من هم نيومدنقل قول:
درود
به خودم امیدوار شدم
کسی اینجا هست بتونه یه برنامه درسی خوب بنویسه ؟ ( واسه آدمی مثل من که می خواد تازه شروع کنه )
اگه خبر رو خونده باشید نوشته که بعد از اتمام آزمون های نیمسال اول و نوشته که روز شنبه 26 دی.....یعنی بعد از این آزمون می تونید این کارنامه رو دریافت کنید نه حالا...نقل قول:
بابا شما این قلم چی رو دست کم نگیرنقل قول:
برنامش رو همینجوری رو هوا که ندادن
من خودم پارسال 20% پایه رو هم بلد نبودم ولی تو عید جوگیر شدمو بهترین درس رو اونموقع خوندم
اصلی ترین دلیلی که من پارسال رتبم شد 11000 نشد 30000 همین عید بود
تازه امسال برنامه پایه عید رو سبکترش کردن
خوندم ولی نمیدونم چرا اینو قبلش نفهمیدم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
زيادم اميدوار نباش !:27:نقل قول:
نه شوخي كردم ميخواستم استرس بدم :10:
خودت بايد واسه خودت برنامه بلند مدت داشته باشي (البته با زيركي!)
خوب شما تواناییش داشتی خیلی ها هستن که نمی تونن در ضمن به نظر من اگه رو هوا نبود انتگرال نمیزاشت اخرای خرداد تموم کنه(پارسال که اینجوری بود) شاید واسه بعضی ها این برنامه مفید باشه ولی اعتقاد من اینه که تا اخر فروردین همه درسها باید تموم شده باشهنقل قول:
منم بچه پیش دانشگاهیم ...عضو کانون هم هستم ... به نظرم کانون خیلی تو درس خوندن من به ویژه دروس پایه کمک کرده...
یه سوال : واقعا نیاز به جواب دارم
من به بعضی از درسهام کلاس کنکور می رم و می خوام ترم 2 پیش رو غیر حضوری وردارم فقط تو درس های سخت فیزیک رو کلاس کنکور نمی رم که اونم می خوام مخفیانه برم تو کلاس بشینم.
نظر شما برام خیلی مهمه لطفا پاسخ بدید
من امروز اعصابم به کلی خرابه......:9:
امروز رفتم که مثلا آخرین امتحانم رو بدم و از شرش راحت شم که دیدم گفتن امروز و فردا امتحانات به کلی لغوه:13:
خلاصه کلی عصبانی شدیم و علتش رو خواستیم و حتی نزدیک بود با مدیر دعوامون بشه...
که گفتن به دلیل سفر جناب آقای رئیس جمهور (ا.ن) به استان خوزستان امتحانات داخلی تمامی مدارس استان روز های 4 و 5 شنبه بر گزار نمیشه(به جز امتحانات کشوری).....آخه یعنی نمیشد قبلش اطلاع بدید؟؟؟
آخه واسه چی امتحانات رو لغو می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟ما که 200 کیلومتر با مرکز استان فاصله داریم...اصلا مگه قراره بیاد داهات کوره ما؟؟؟؟:47:
خلاصه امروز رو از ما گرفتن و علافمون کردن....(کجا باید شکایت کرد؟؟؟؟ اصلا مگه جایی واسه شکایت هست؟؟)
پ.ن:حالا بازم بیایید بگید چرا بحث تاپیک رو عوض می کنید....آخه اینا که واسه ادم اعصاب نمیزارن....لا الله الا الله
2-امیدوارم سی..یا...30 برداشت نکرده باشید هر چند....
خوب تو هم میرفتی استقبالش بهت ساندیس میدادنا :27:نقل قول:
که گفتن به دلیل سفر جناب آقای رئیس جمهور (ا.ن) به استان خوزستان امتحانات داخلی تمامی مدارس استان روز های 4 و 5 شنبه بر گزار نمیشه(به جز امتحانات کشوری).....آخه یعنی نمیشد قبلش اطلاع بدید؟؟؟
فردا زبان انگلیسی دارم بی زحمت یکی یه نمونه سوالی چیزی بده بخونیم اگر وبلاگی میشناسید که قواعد توش توضیح داده باشه هم بذارید خوبه اگرم که گاج دارید از صفحه توضیحات قواعدش یه اسکن بگیرید که خیلی بهتر میشه :27:
سلام
دوستان من پس فردا اولین بار میخوام قلم چی بدم ، نظرتون در مورد سطح سوال هاش چیه ؟ از سنجش خیلی سخت تره ؟ یا هم سطح هستن ؟
درضمن رتبه 1000 سنجش چه ترازی(حدودی) میتونه بیاره ؟
سلام ... کسی داره؟؟؟نقل قول:
موفق باشید
ویرایش ..........
سلام ... سوالاش خیلی بهتر از سنجشه سطحش بالاتر از سنجشه ..حدودا 6500نقل قول:
سلام به همگی!
چند روزی به دلیل پاره ای از مسایل به نت دسترسیم کم بود.
راستی خبر ندارین این دیف 2 روزینه بالاخره اومد یا نه؟
پس خودت چیکار کنی:31::31::31::31:نقل قول:
هلو برو تو گلو خواستی
من تلاش و زحمت های شما را نظاره گر خواهم بود و بر شما جوانان غیور دوصدبدرود میفرستم :27:نقل قول:
نه هنوز نیومده !نقل قول:
بچه ها نظرتون چيه كه اين تاپيك بسته بشه و يه تاپيك جديد باز بشه ؟
واسه ی چی ؟!نقل قول:
تاپیک که فعلا موردی نداره ، داره ؟
مگه اینجا چشه؟نقل قول:
حداقل میگفتی چرا؟؟
آخه فكر نميكنم تا تيرماه 89 اين تاپيك ظرفيت پست هاي بچه ها رو داشته باشه :31:
مگه ظرفیت تاپیک ها محدوده ؟نقل قول:
امروز، 26 دي نشده اومد. من گرفتم. ميانگين ترازم شد 7860 :27:نقل قول:
دمت گرم ایشالا زیر 100 میاری :11:نقل قول:
بازم روز قبل آزمون شد اینجا ساکت شد
از من یاد بگیرید آدم باید روز قبل آزمونو استراحت کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میانگینت واقعا این میشه؟نقل قول:
چون وسه منو زیاد زده من حداکثر ترازم 6700 شد ولی اونجا زده تراز کل: 6993
سلام
درسته،حق با شماست اون ميانگين نيست. ميانگين من حدود 7250 هستش. ولي خوب فكر كنم تو مجموع آزمون ها وقتي با بقيه مقايسه شديم اين تراز رو بهمون داده
من الان سوم هستم میخواستم بپرسم الان لازمه که من شیمی 2 و فیزیک 2 را همراه با همین دروس سال سوم بخونم؟