سلام برنامه ای نیست که جایگزین برنامه دایمون تولز بشه؟
Printable View
سلام برنامه ای نیست که جایگزین برنامه دایمون تولز بشه؟
معمولا همينطور هست!نقل قول:
ويندوز 7 محيط گرافيكي سنگيني داره و به همين دليل بار زيادي رو روي سيستم متحمل ميشه، تا XP
مشخصات سيستمتون هم نسبتا خوبه!
اگه تونستيد رم رو افزايش بديد.
چون رم 2 يه برنامه ي نسبتا سنگين هم اجرا كني توي ويندوز 7 كم مياد
نقل قول:
خوب دوست عزيز، ويندوز 7 و XP هر كدوم مسيرهاي خاص خودش و دارن واسه نرم افزارها و فايلهاي سيستمي نرم افزار!
گاهي اوقات بعضي از نرم افزارها هستند كه فايلهاي كتابخانه ايشون توي خود پوشه هست پس توي هر ويندوزي از اونجا اجراش كنيد، بدون مشكل اجرا ميشه.
اما برخي نرم افزارها يه سري فايلهايي رو مختص توي همون ويندوزي كه نصب ميشن در مسيري ديگه نصب ميكنه كه شما توي ويندوز ديگه نميتوني اون رو اجرا كني؛ چون فايلها رو شناسايي نميكنه.
خوب ويندوز 7 نسبت به XP از محيط پيچيده تر و سختري بهره گرفته!نقل قول:
ثانيا اين مشكل ها طبيعي هست. :27:
چون شما به ايكس پي عادت كردي يهو بري توي 7 واست همه چيز گنگ و نا مفهموم ميشه :21:
مثه زماني كه از 95 و 98 يه باره به ايكس پي اومديم! :46:
يا مثه اينكه شما 4 سال با پرايد رانندگي ميكردي، يهو بشيني پشت يه بي ام و ايكس 3 ، خوب طبيعتا دچار مشكلهاي فراووني ميشي :31:
سعي كن از 7 بيشتر استفاده كني
در ضمن واسه كارت --- هم بگم كه درايور آپديتش و از سايت سازنده بگير و نصب كن
موفق باشيد.
خیلی ممنون.نقل قول:
برای اینکه این نرم افزارها توی هر دوتا os هم اجرا بشه باید چیکار کنم؟ تو هر دوتاشون نصبش کنم؟ یعنی از هر os تو یه مسیر مشخص نصبش کنم؟ راه حل چیه؟
آقا من یه مدت زیادی هست که 7 نصبیدم! مشکل اصلیم اینه که خیلی از برنامه هایی که تو اکس پی یا ویستا استفاده میکردم تو این اجرا نمیشه . هر بار یه ارور جدید میده. رو لپتاپم اکس پی دارم. رو اون تست کردم ببینم سی دی ها سالمن. دیدم آره!
خیلی بازی ها هم هستن که رو 7 الکی ویسطش میان بیرون و ارور میده!!!
موندم واقعا!!!:13:
xp mode رو امتحان کردی توی propeties هر برنامه ای هست بعضی وقتهام موقع باز کردن کلیک راست کن و run as adminstrator رو بزن بعضی وقتها جواب میدهنقل قول:
در کل باهات موافقم مایکرو سافت میگه واسه برنامه هایی که تو xp اجرا میشه اینجا باز نمیشه میتونید رایگان xp mode رو به صورت کامل دانلود و تو سون نصب کنید خودم دارم میگردم پیدا کردم لینکشو میزارم:46:نگران نباش
فکر نمیکنم از 7.10 یا همون 2010a ورژن جدیدتری وجود داشته باشه!نقل قول:
ویندوزم 7 Ultimate 32 Bit هستش.
با تشکر
شما ظاهرا اینجا رو با محفل خودمونیتون اشتباه گرفتیدنقل قول:
اون نسخه اپگرید نشده هست.
لینک مایکروسافت ، ادامه جوابتون رو توی پروفایلتون دادم تا بحث به بیراهه نکشید
نقل قول:
کد:http://store.microsoft.com/microsoft/Windows-Windows-7/category/102?WT.mc_id=mscomhp_storenav_win7
ممنون.چقدر من تنبلم.این به ذهنم رسید ولی انجام ندادم.ممنون از راهنماییت.نقل قول:
البته مشکل دوستان ربطی به 7 نداره و بر می گرده به آشنایی با قابلیتهای 7 .
ولی بی ربط هم نمی گن . سیستم عاملی که تو 1 دقیقه بالا بیاد و 400 مگ رم مصرف کنه در بحث برنامه نویسی زیاد درست و حسابی نیس . در عوض گوگل سیستم عاملی به صورت آزمایشی زده که فقط 7 ثانیه طول میکشه که سیستم بالا بیاد .
اما 7 برای کسی که سخت افزار مورد نیاز رو داره بهترین گزینس . رابط کاربری و گرافیک 7 واقعا محشره . امنیتش هم خوب کار شده و از سخت افزارها هم خوب پشتیبانی میکنه . مثلا بدون نصب کارت صدا و گرافیک می تونید از آنها استفاده کنید
حالا این نظر من بود هر کی یه نظری داره .
دوست عزیز فکر میکنم بعضی از شرکت های سازنده نرم افزار با اینکه ورژن 2010 اونهانقل قول:
ارائه میشه هنوز نتونستن محصولشونو 100% هماهنگ با وین7 ارائه بدن
من هم این مسئله یه مدت با prog --- های ورژن قبل 6 داشتم ، که البته مشکلی هم ایجاد نمیکنه
فقط اگه پنجره user account control برای شما باز میشه ، میشه از بین ببریش؟
سلام من ویندوز 7 ارجینال دارم خیلی از زیر نویس های فارسی اجق وجق باز میکنه همینطور نرم افزار چلیپا فونتاش عجیب میاد چی کار کنم این فونت هارو بشناسم کلی هم براش فونت فارسی نصب کردم ولی نشد این زیر نویس فارسی خیلی برام مهم ممنون میشم کمکم کنید
مورد های خاص هستند که توی ویستا نصب میشن توی سون نصب نمیشن ؟؟نقل قول:
باری های جدید هم 99 در صدشون روی وین 7 کار میکنن
ویندوز 7 تی که شما نصب کردید build 7600 ultimate هست؟
چطور کرکش کردید؟
این نرم افزار ها رو هم اخرین ورژنشو گیر بار دانلود و نصب کن
vc runtime
ms installer
XLiveRedist
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
به این پست مراجعه کن باید حل بشهنقل قول:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4933061&postcount=5118
دمت گرمنقل قول:
ولی این WAT چیه که ریموووو میکونه و قابل برگشته؟
سلام
من 2 تا مشکل دارم ... یکی اینکه ویندوز به کارت گرافیکم نمره 1 رو میده ولی نصبه و بازی هم میکنم باهاش مشکلی نداره چی کار کنم نمره واقعی شو بده ؟
دوم اینکه میخوام ظاهر ویندوز شیشه ای بشه چی کار کنم؟
با تشکر
کسپرسکی رو بستم، درست شد!نقل قول:
اما الان مشکل دیگه ای هست که فکر نمیکنم به ویندوز 7 مربوط بشه، اینکه نصب تا 10 درصد میره و بعد ارور میده.
از پاسختون متشکرم
چه ارروري ميده دوست عزيز؟نقل قول:
سلامنقل قول:
شما برید به performance information and tools بعد re_run asessment رو بزنید.اینکار رو هم میتونید انجام بدیدوبرید تو cmd بنویسید winsat formal .در ضمن اگه امتیاز کارت گرافیکی تون بیشتر از 3 باشه aero خودش فعال میشه.برای ظاهر شیشه ای هم تو personalize برید به windows color از اونجا میتونید اینکاررو انجام بدید.
لطفا مدل دقیق کارت گرافیکتون رو بنویسید ؟؟نقل قول:
فکر میکنم نمره واقیش باشه که areo هم بهتون نمیده
اون یکی از بهترین کرک هاستنقل قول:
ریمو کردی ریاستارت شد حله، نزن دوباره بگرده
درضمن
فقط نزار ویندوزت هر چیزی رو اپدیت کنه که تو دردسرمی افی
بهتره از حالت اتوماتیک خارجش کنی
سلام من بعد از نصب ویندوز xp ویندوز 7 رو نصب کردم و کرکش WINDOWS 7 LOADER EXTREME EDITION 3.118 توی دی وی
دی بود و بعد از نصب اجرای کرک توی boot ویندوز سه تا ویندوز نشون میده که اولی earlier هست که همون xp هست دومی 7
هست که کرک نشده و سومی فکر کنم مینویسه 7 LE که وقتی با اون بالا میومدم می گفت اکتیو شده ولی از دیروز بالا نمیاد و
موقع بوت 7 LE یه خط تیره فقط نشون میده
و اصلیه هم که از روزهاش داره کم میشه.
چند تا سوال و درخواست داشتم اینکه چرا اینطوری شده و خط میاد و اینکه اصلا چرا سه تا ویندوز توی بوت هست مگه نباید دوتا
باشه؟ اگه مشکل از کرکه لطفا یه کرک سالم که آخریشه و جواب داده و سه تا نمی کنه معرفی کنید و چطوری باید این ویندوز
سوم که در حقیقت به خاطر کرک ایجاد شده رو حذف کنم چون تو خود ویندوز 7 که گزینه edit وجود نداره و توی xp هم اون دوتا رو
ننوشته.
لطفا حتما کمک کنید
ممنون
یه سوال! اگه رو لپتاپی که ویستا اورجینال روشه 7 کرک شده نصب کنی مشکلی پیش میاد؟اصلا اورجینال و کرک شده فرقی داره؟
نه بابا نمره واقعی که نیست عمرا ... دیگه انقدر هم زاقارت نیست :دینقل قول:
GeForce 9500 GT
قبلا سون نصب کرده بودم شیشه ای بود ولی الان نیست.... ببین ویندوز رو پچ نکردم شاید به خاطر اونه... پچش اجرا نشد هر کار کردن...
الان باهاش بازی COD 6 هم میکنم مشکلی نداره ولی نمیدونم چشه
یک جا گفت یک گزینه هست برای مچ شدن کارت گرافیک با ویندوز باید اونو بزنم ولی پیداش نکردم.
نقل قول:
نه کمتر از 3 هست... زده 1 :41: حالا این کارا هم میکنم شاید شد
مشکلی وجود نداره. بیشتر ویندوزهایی که روی لپ تاپ ها نصبه ویرایش Home هست.نقل قول:
بهتره ویندوز 7 اورجینال نصب کنی و بعد از یه کرک معتبر برای اون استفاده کنی.
من خودم از این روش استفاده میکنم.
روی لپ تاپم ویندوز 7 ویرایش Home بود پاکش کردم و 7 ویرایش Ultimate نصب کردم.
:11:
شما در جای دیگه هم این پست رو زدید. به اونجا مراجعه کن. جوابت هست.نقل قول:
اره حداقل باید بهت 5 میدادنقل قول:
فکر نمیکنم از پچش باشه مگه اول areo فعال بود بعد یه مدت غیر فعال شد
سلام
من دیروز ویندور xp نصب کردم در حالی مه ویندوز 7 هم داشتم.حالا مشکلم چیه: دیگه ویندوز 7 نمی اد ، یعنی منوی بوت نمیاد که
ویندور 8 رو انتخاب کنم و اتوماتیک ویندوز xp میاد. باید چیکار کنم که درست بشه؟
ممنون
موقعی که در حال کپی کردن فایل هاست، وقتی به فایل insttype.int میرسه، این ارور رو میده:نقل قول:
The following error was detected while installing MATLAB:
invalid entry CRC (expected 0x2ca0fa8f but got 0x912aa9b1)
Would you like to retry installing MATLAB? If you press No, the installer will exit without completing the installation. More information can be found at C:\ Users\ x\ AppData\ Local\ Temp\ mathworks_x.log
چندبار retry کردم، هر دفعه همینطور میشه.
با تشکر
برای داشتن دو ویندوز همزمان روی یه سیستم یه نکته رو بایستی درنظر داشته باشید و اون هم اینه که ابتدا ویندوزهای پایینتر (قدیمیتر) نصب میشه و بعد ویندوزهای جدیدتر.نقل قول:
یعنی به این ترتیب:
ویندوز 95 »»» ویندوز 98 & Me »»» ویندوز XP »»» ویندوز Vista »»» ویندوز7
شما بایستی ابتدا ویندوز XP نصب کنبد و بعد از اون اقدام به نصب ویندوز 7.
این مورد در دو حالت پیش میاد:نقل قول:
- مشکل از فایل نصبیتون هست. یعنی فایل نصب مشکل داره. اگه روی CD هست شاید CD خش داشته باشه و همین باعث میشه کپی نشه.
-- رمتون دچار مشکل شده. در موقع نصب برنامه همه فایلها از رم عبور کرده و CPU اونها رو پردازش کرده و روی هارد نوشته میشن. اگه رم دچار مشکل باشه این عملیات کامل نمیشه. برای نمونه من روی یه سیستم دو تا رم 256 گذاشته بودم که شده بود 512. خیلی راحت ویندوز میاومد بالا و کار میکرد. موقع نصب آفیس دیدم مشکل شما رو دارم و در کپی کردن یه فایل دچار مشکل شده. چند تا CD عوض کردم دیدم نه هنوز هم همون مشکل رو داره. یکی از رمها رو برداشتم (همون رمی رو که تازه گذاشته بودم) دیدم خیلی راحت آفیس نصب شد.
من از طریق دانلود گرفتمش.نقل قول:
امروز روی یه کامپیوتر دیگه تست میکنم، اگر اونجا هم مشکل داشت، پس احتمال زیاد مشکل از همون فایل نصب باشه که فرمودید.
آیا میشه فایل مورد نظر مثلا insttype.ini رو پیدا کرد و یه درستش رو جایگزین اون کرد؟
نسخه ای که میخوام نصب کنم 32 بیتی هست، اما 64 بیتی همین ورژن (یعنی R2010a) رو هم دارم، از فایلهای اون میتونم کمک بگیرم؟
با تشکر
ویرایش:
روی کامپیوتر دیگه هم همین مشکل رو داشت.
نه قیلا داشتم این ویندوز و بعد پاک کردم الان جدیدا ریختم... ببین مشکل شیشه ای بودنش درست شد ولی فقط مشکل امتیاز دادن شهنقل قول:
ببین این re_run asessment نبود؟نقل قول:
باز هم مشکل معروف "صفحه آبی".
وقتی می خوام shut down کنم،یه صفحه آبی میاد که میگه ویندوز با یه ارور ناشناخته مواجهه و برا جلوگیری از آسیب دستگاه باید خاموش بشه.بعد از روشن کردن مجدد هم،می خواد که ارور رو چک کنم که detail ارور اینه:
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 3084
Additional information about the problem:
BCCode: a
BCP1: B69C8008
BCP2: 00000002
BCP3: 00000001
BCP4: 82AA1C1E
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\051510-16957-01.dmp
C:\Users\Yashm\AppData\Local\Temp\WER-83491-0.sysdata.xml
Read our privacy statement online:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
چطور میشه حلش کرد اساتید؟
در ضمن باید در دو درایو مجزا نصب بشند... :20:نقل قول:
چرا تو اون صفحه ای که امتیاز سخت افزار ها رو میده(performane information and tools),پایین سمت راست هست.نقل قول:
لام خدمت همه برو بکس انجمن من کارت گرافیکم مدل 5500 جیفورسه 128و خود ویندوز 7 اون رو به صورت پیشفرض شناخته ولی vgaو سرعت بازی های خود سون هم افتضاح پایینه چیکارکنم ممنون
من متلب رو به صورت یک فایل iso گرفته بودم که با استفاده از winrar بازش کرده بودم.نقل قول:
یکدفعه دیگه که extract کردم، اینبار تا 94 درصد رفت و ارور داد. مشخص شد که مشکل از winrar نامرد بوده!
ببخشید فایل iso رو باید با یه نرم افزار درایو مجازی باز کنید مثل deamon tools نه winrarنقل قول:
اگر هم نظورتون اینه که rar بوده با محتویات iso بهتره یک بار با 7zip هم اکسترکتش کنی
سلام مجدد
sharifdorsa جان من اونو پیدا نرکردم ماله من نداره انگار
وقتی میرم اون جا میزنه New hardware detected
ولی وقتی رفرش میکنم برای نمره دهی آخرش این ارورو میده
Cannot complete assessment
به نظر شما مشکل کجاست؟:13:
سلام به دوستان عزیز و گرامی .. دوستان من یک مشکلی در ویندوز 7 دارم... اینکه من برنامه ی Flash player را از اینترنت دانلود می کنم .. اما نصب نمی شه ... تاره من هزلر تا flash player گرفتم هر کدوم که نصب می کنم ... اون نواری که برای نصب است پر میشه ولی می بینم نصب نشده .....
مشکل چیست؟؟؟؟؟ کمک کنید.
Run as Administrator بزن دوست عزیز.
قبل از نصب هم تمام ورژن های قبلی رو حذف کن.
Browser ـت هم بسته باشه.