من خودم مودممو نصب کردم
تنظیمات خواصی داره حتما باید درخواست کارشناس بدم؟
Printable View
من خودم مودممو نصب کردم
تنظیمات خواصی داره حتما باید درخواست کارشناس بدم؟
سلام
دوستان من از روز جمعه - روز قدس- با نرم افزار Tor مشکل دارم . کانکت نمیشه . شما هم مشکل دارید؟ چی کارش کنم؟؟
این شرکتا مهلت تست هم میدن؟
من از دست این adsl محدود خسته شدم چی بگیرم نامحدود تا ماهی 30 تومن
کدوم شرکت بهتره
ارزش داره وایسم تا اذر از مخابرات بگیرم
من تهرانم
اگه مودم را کانفیگ کردی و مشکلی نداری لازم نیست که!نقل قول:نه چون برای تست کردن باید خط شما رانژه بشه که وقتی خطی رانژه بشه دیگه...!:31::27:نقل قول:
از کجا بدونم کانفیگ شده یانه؟نقل قول:
من فقط درایور مودمو نصب کردم
لطفا سریع جواب بدید میخوام فردا زنگ بزنم پیک بیاد فرمارو ببره
خوب اون که هیچ!نقل قول:
اگه مودمت پورت LAN داره از lan استفاده کن! راحت تره...
اگه هزینه نصب دادی بگذار بیان خودشان نصب کنن اگر هم نه خودت میتونی کانفیگ کنی...
راهنماي نصب مودمت را دانلود و مطابق مراحل مختلف آن پيش برو..
اگر هم برند مودمت جزء اون مودمها نیست مراحلش مثل همین هست البته با یکمی تغییرات ظاهری و....
vpi vci هم برای بعضی از شرکتها فرق داره باید زنگ بزنی بپرسی...
هانقل قول:
اها زنگ میزنم خودشون بیان نصب کنن
یادم رفت اون لینکش را بگذارم...:31::27:نقل قول:
کد:http://shatel.ir/content/view/110/36/lang,fa_IR/index.html
من قبلا adsl داشتم اما بعد چند ماه مشکلی پیش اومد و دیگه چراغ لینک ثابت نمیموند حالا میخوام بدونم اگه از یه شرکت دیگه بگیرم دوباره اون مشکل پیش نیاد
پست تکراری حذف شد...
سلام دوستان... میخواستم یه لاین ای دی اس ال بگیرم واسه منطقه مخابراتی توحید ! اولا اطلاع دارین کدوم ISP ها پورت خالی دارن تو این منطقه ؟ چون صبا نت که میگه پورت خالی نداره ! شاتل رو هم قبلا تماس داشتم باهاشون پرت خالی نداشتن...
به هر صورت ! من 3-4 گیگ ترنسفر ماهانه لازم دارم و ثبات نسبی در سرعت و مناسب بودن سرعت و خلاصه یه کیفیت نسبی ! غیر از هزینه های اولیه ( مودم و نصب و... ) هزینه ماهانش تا 20 تومن باشه...
ممنون از لطفتون...
دوستان میخواستم بدونم با مودم USB که آسیاتک میده میشه کوچ کرد شاتل؟ خودشون که میگن نمیدونند
من یه مادربورد دارم مثل اینکه لن روش وصله دقیقا نمیدونم مادربوردم INTEL DG33FB:
میخواستم بدونم اصلا مادربوردم لن داره یا نه؟ :Dکد:http://www.intel.com/Products/Desktop/Motherboards/DG33FB/DG33FB-overview.htm
به شاتل میخوره یا نه؟ :D
اره میشه!نقل قول:
LAN هم داره!
LAN Support : Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem using the Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller
سلام
صبانت دارم از دزدیده نشدن پسوردم تو خودمون مطمئنم در عرض 2 روز حجم 4 گیگ پریده مجبور شدم دوباره شارژکنم ایراد کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممکن ویروس یا تروجان یا استفاده از فیلتر شکن حجم بپرونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید
دوستان اگه بخوام با مودم وایرلس به دوتا سیستم کانکت بشم همواره باید سیستمی که مودم بهش وصله روشن باشه تا سیستم دیگه بتونه از اینترنت استفاده کنه ؟ یا مودم روشن باشه کافیه ؟
راستی میخواستم از شهراد ای دی اس ال بگیرم نظرتون رو میخواستم بدونم !
adsl نا محدود فقط از داتک بگیر ... سرعتش همیشه ثابته با هیچ کس شریک نمیشی ! هیچ وقت سرعت دانلودت نه کمتر میشه نه بیشتر ! همیشه یه جوره از همه جا هم مناسب تره! 128 ش رو میده 25 - 26 تومن!نقل قول:
فقط مودم روشن باشه کافیه .نقل قول:
فقط مودم روشن باشه کافیه .نقل قول:
شما مال کدوم شهر هستید .نقل قول:
من که نمی دونم مودمتون چیه ولی یه پیشنهاد میدم ... ببین مدل و اسمی که رو مدمته چیه بعد برو تو سایت شاتل نگاه کن ببین تو لیست تنظیماشون هست یا نه !؟ یا تماس بگیر بخش فروششون بهشون مدل رو بگو اگه اوکی دادن حله دیگه ! اگه گفتن نمی دونیم بزنگ به پشتیبانیشون ولی یادت باش هر جا که میزنگی تا مدل و مارک و نگی هیچ کسی نمی تونه کمکت کنه! .....نقل قول:
در مورد لن بودن یا یو اس بی بودن فرقی نداره ! بازم می گم فقط ببین تنظیماتشو بلدن یا نه ؟! راستش اصلا مهم نیست مدل مودمت چی باشه مهم اینه که بشه تنظیمش کرد تنظیم کدنشونم رو آی اس پی ها یه جوره مگه اینکه آی اس پی خودش بدونه مثلا فایروال تو مسیر داره یا نه و .... که بگه ایونجاهاشم تنظیم کنی !
ممنون از پاسخت...نقل قول:
شما مال کدوم شهر هستید .
تهران هستم...
سلام من با oracle دارم 4 5 روزه که سرعتم خیلی اومده پایین و تو داونلود هی وای میسه میاره
رو دو تا سیستمم چک کردم مشکل از سیستمم من نیست
به پشتیبانی که میگم میگن مشکل از طرف ما نیست
128 دارم و با 14 15 میاوردم الان زیره 10 حتی زیر 5 هم میره
چی کار کنم؟
سلام دوستان میخواستم adsl2 بگیرم خودم تحقیق کردم دیدم سرعت 128 نامحدود ماهی 27 تومنه...گرونه برام... حالا اگه بخوام ترافیک دار بگیرم ماهی نهایت 15 تومن چه شرکتی بگیرم سرعت 256 یا 512 میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این پینگ چیه خریدنیه ؟؟ اطلاعاتی ندارم
آقايون من توي مركز شهيد چمران هستم و سرويسم هم فناوا هستش اما خيلي گرونه ...آيا سرويس ديگه اي توي اين منطقه ارايه ميشه؟؟
سلام به همه دوستان عزيز
من ميخوام يه ADSL بگيرم ولي نميدونم منطقه ما داره يا نه!!!
من ساكن سرآسياب هستم
جزو ملارد ميشه
ميخوام بدونم كه آيا شركتي هست كه اينورا سرويس بده يا نه؟
البته ميدونم كه ADSL اومده اما نميدونم كه چه شركت هايي اينجا سرويس ميدن
از دوستان خواهش ميكنم كه اگه اطلاعي دارن مارو راهنمايي كنن
راستي يه سوال ديگه هم دارم ميخوام بدونم كه خرج ADSL تغريبا چقدر ميشه (راه اندازي) و آيا وايرلس از ADSL بهتر و با كيفيت تر هيت يا نه؟(خرج وايرلس چقدر ميشه)؟(راه اندازي و شارژ ماهيانه)
يه كافي نت سر كوچمون هست كه وايرلس داره و دكلش هم بالا سر كافي نت هست يه دكل خركي زدن!!!
ميخوام بدونم كه اين نزديكي به دكل وايرلس دليل بر اين نميشه كه توي محل ما وايرلس بهتر از ADSL جواب بده؟
با تشكر از راهنماييتون!!!!!!!!!!
اصلاکدوم منطقه هستین؟ تو منطقه شما سرویس ارائه میشه؟؟نقل قول:
اگه میشه شرکتایی مثل شاتل، صبانت و... اکثرا قیت سرویسهای 128 اونا حدود 12-13 تومنه....
پینگ هم خریدنی نیست...توضیحاتش بارها داده شده
فقط در همین حد بدون که اگه پینگت خیلی بالا بره سرعت باز کردن صفحات کم میشه و همچنین اگه اهل بازیهای انلاین هستی با مشکل مواجه میشی
ولی تو سایرکارها مثل دانلود و.... مشکلی نداری
برو این سایتنقل قول:
internetfinder.ir
4 شماره اول تلفنتون را وارد کن ببین کدوم شرکتا سرویس میدن
ولی زیاد اطمینان نکن به این سایت
بهتره بری سایت تک تک شرکتا اونجا شماره تلفنت رو وارد کن تا مشخص بشه که ایا سرویس داده میشه یا نه؟
دوستان لطفا بفرمایید که سرویس ADSL بهتره یا وایرلس واگه ممکنه نام چندتایی از دستگاههای برتر وایرلس رو بگید اگه همراه با قیمت باشه خیلی خوبهبا تشکر
سلام.نقل قول:
مگه الان در ایران سرویس وایرلس هم ارائه میشه؟!؟!؟!؟ :18:
وایرلس بهتره عزیزم... به شرطی که سرعت برابر و یا بالاتری از معمولی داشته باشه
به نظر من بهترین مودم وایرلس LINKSYS بوده و هست.... همه چیزش امریکا هست. (قطعات، ساخت، مونتاژ و....)
موفق باشید :11:
دوستان پیش شماره ما 8857 هست..شاتل زنگیدم گفت 256 کع باید معرفی نامه و غیره داشته باشی...128 هم فقط نامحدود هست...الان به نظرتون میخوام 27-28 بدم نامحدود همین داتک خوبه؟؟؟؟ میگه 35 مودمه!!! از خودشون بخرم یا خودم بگیرم............حالا اینقدر دارم پول میدم داتک خوبه؟؟؟
این داتک توشته سرویس adsl..اما شاتل زده dasl2......فرق دارن؟ یا داتکم adsl2e؟؟؟
سرعت دانلودش رو چنده؟
این پینگ رو چطور اندازه گیری میشه کرد؟؟
یه توضیحی راجبه این تورنت میدین چیه؟؟
اسپلیتر چیه باید خرید این چه قیمته؟
برای adsl..به جز مودم چه چیز دیگه باید خرید؟؟
ببخشین سوالها زیاد شدن
دستوتن درد نکنه
دوستان تو منطقه بعثت 5534
isp خدمت ميده ؟
فن اوا 512 با یک گیگ دانلود رو با حساب عوارض و مالیات و ابونمان میده 11 تومن - شبانه هم رایگانه
من از همین سرویس استفاده میکنم - سرعت دانلودشم 50 تا 65 هست
1- دوست عزیز بستگی به استفاده و پول تو جیبتون داره اگر مشکلی دارید سرویسهای داتک خوبه.نقل قول:
2- مودم را نه! خودتون از بازار مودم ایسوس ای ام 602 تهیه کنید بهترین و بهتر بگم با صرفه ترین مودم تو بازار با قیمت 42
3- نه فرقی نداره! اون فناوری یه جوری شعار و تبلیغات اون فناوری ای دی اس ال 2 در سرعتهای بالای 8 مگابیت تاثیر داره که ما برای استفاده ی عادی بالای 1مگابیت ندیدیم.
4- قاعدتا باید رو 16 باشه ولی این بسیار به منطقه مخابراتی نویز روی خطها و اسپلیتر و .... بستگی داره.
5- تو Run ویندوز که با فرمان Win key + R فعال میشه تایپ کنید :
یه صفحه باز میشه و مقدار پینگ را نمایش میده.کد:ping www.yahoo.com -t
6- سیستمهای پیر تو پیر هستند برای دانلود که شیوه ی خاص خودشو داره ولی باید بگم که داتک همییشه سعیش بر اینه که تورنت را در ساعات اداری محدود کنه. (هر چند برای من که محدود نیست :دی)
7- نه ! داخل بسته ی مودم اسپلیتر هست که مارتان میاد.
خواهش میکنم.
به شک انداختی منو ها ! :دینقل قول:
یعنی ما وایرلس تو تهران نداریم !
پس این همه سال داتک داره کاهبردای میکنه :دی
جدیدا هم که وایمکس هم که راهاندازی و افتتاح شده ....
دستت برای توضیحات درد نکنه اما مورد شماره 6 رو که توضیح دادی نفهمیدم میشه واضح تر بگی...یاسته این تورنت یا برنامس؟؟نقل قول:
به نظرت حالا که من دارم 28 تومن ماهی میدم به جز داتک انتخاب دیگه ای میشه داشت که بهتر از داتک باشه بدتر نباشه/...
یه سوال مثلا یه بازی 5 گیگی رو توی طول روز بخوام دانلود کنم با سرعت 128 چقدر زمان میبره:10:
سلام
من دوتا شركت پيدا كردم
پارس آنلاين و شبديز
ميخوام بدونم كدومش بهتره؟
از شبديز خيلي بد شنيدم
كسي اينجا از شبديز استفاده ميكنه؟
خوبه يا نه؟
نه نمیشه واضح بگم !!! :دینقل قول:
آخه توضیحش یه کم سخته و من هم خیلی وارد نیستم ولی اگر یه سرچ هم میزدی بسیار سریعتر از این پست زدنها به جوابت میرسیدی. به طور کاملا اختصاری : چندین نفر که یه فایل را دارند رو نت به اشتراک میگذارند و با آپلود آ« دیگران استفاده میکنند. که اینکار چون پهنای باند بالایی از نت را میگیره داتک محدود میکنه تا بعد از ساعات اداری. اینسیستم از پروتکل و سیستم متفاوتی غیر از HTTP استفاده میکنه که خب میشه تحت کنترل در آوردش. ببخشدی که خیلی غیر حرفه ای توضیح دادم :دی
خب برای استفاده از یه سرویس نامحدود تقریبا گزینه ها محدوده و داتک سویس دهنده ی بسیار خوبی هست. ولی اگر مثلا حجمی هم کارتون را جواب میده و معیارهای دیگه دارید باز باید بررسی کنید.
من ایده آل ترین وضعیت را توضیح میدم با مثال خودتون :
شما در هر ثانیه 16 کیلوبایت داده میگیری:
16 ضربدر 3600(مقدار ثانیه در 1 ساعت) = 57600 کیلوبایت در یک ساعت
57600 ضربدر 24 (ساعات شبانه روز) = 1382400 کیلوبایت در یک روز یعنی 1350 مگابایت در 1 روز !
1382400 ضربدر 30 (تعداد روزهای یک ماه) : 41472000 کیلوبایت یعنی تقریبا ماهی 40 گیگابایت !
پس حالا با مثال شما یعنی 5 گیگابایت مساوی است 5120 مگابایت با روزی 1350 میشه : تقریبا 4 روز !یا دقیقتر این که در 91 ساعت شما میتونی 5 گیگابایت دانلود کنی.
واضح و کافی بود؟! :دی
راستی یاد سوتیهات بخیر چقدر میخندیدیم:27:
من اینو سیو کردم به نام شماست :
:27: :31:نقل قول:
ساعت 9 خواب بودم بعدش gf زنگ زد منم تا اسمشو دیدم رو گوشیم گفتم سلام عزیزم...... بعد قطع شد.... دوباره بعده چند ثانیه زنگ خورد بدونه نگاه به گوشی با فرض اینکه باز هم همونgf هست گفتم عزیزم قطع شد..بعد یهو یصدای بابام گفت عزیزم کیه کره خر!
یه مودم خوب که وایرلس هم داشته باشه می خوام واسه شاتل مودم Asus AM604g چطوره؟
بهترین انتخاب رومعرفی کنین ممنون
شبدیز که من هم نشنیدم ! ولی این پارس آنلاین را آدم فقط با یه حالت واردش بشه ! اون هم این که کاملا انحصاری باشه و کمی هم طرف خود آزار باشه !نقل قول:
آخه خیلی دیگه شورو در میارند از بس انحصاریند از بس قوانین چرت دارند.
خدا صبر عالی عنایت کنه.
دقیقا درست زدی تو خال :دینقل قول:
انتخاب خیلی خوبی کردی. خود شاتل هم این مودم را پیشنهاد و پشتیبانی میکنه و هیچ مشکلی نیست.