بابا دانشگاه زاهدان دانشگاه کمي نيست به قول دختر بچه ها تازشم استلخ داره:31:نقل قول:
زاهدان مهندسی برق و شیمی و مواد و اینا تا چند میگیره؟؟؟ با 30.000 امیدی هست؟؟؟؟
بابا دانشگاه زاهدان دانشگاه کمي نيست به قول دختر بچه ها تازشم استلخ داره:31:نقل قول:
زاهدان مهندسی برق و شیمی و مواد و اینا تا چند میگیره؟؟؟ با 30.000 امیدی هست؟؟؟؟
بابا درسته كه زاهدان جيز هست ولي نه تا اين حد!!نقل قول:
واسه بومي ها تا پارسال (با سهميه 80 / 20) تا 18 هزار مي اوردند
برق رو هم تا 13 هزار
تازه اين رتبه ها برا بومي هاست
البته روزانه شبانه فكر نكنم البته دقيق نمي دونم
کارتو راه ميندازننقل قول:
کارتمو درس میکنن؟! یا کارمو درس میکنن؟!
فکر نکنمنقل قول:
یه سوال: تا حالا پیش اومده واسه زبان تو یه حوزه دخترا و پسرا با هم باشن؟!
سابقه نداشته تا حالا
تو حوزه های شما سر ساعت 7 درهرو بستن یا نه؟ تو حوزه که من بودم ساعت 8:15 تازه 2 نفر اومدن همه جا اینجوری بود یا فقط حوزه ما مشتی بوده؟
اتفاقا اینجوری که استرس پسرا از بین میره:46: : دینقل قول:
نه ببين اون موقع استرست ميخوابه ولي ..... :31:نقل قول:
تو حالت عادی استرس زده بالا ... اگر بغلت یک دختر هم بشینه که بد تر میشه !
باشه! فردا شب بعد از كنكور زبان تانك رو بنزين مي زنم ميآم / بساط پذيرايي رو آماده كن:27:نقل قول:
ولي درسه زاهدان يه بدي هايي داره ولي خوبي هم خيلي داره
مثلا الان مي رم بازار سيمينوف مي خرم:31:
آخه امسال سهمیه بومی کم شده هااااااااااااااانقل قول:
از بس غر زدم واسه کنکور پارسال
امسال تو این مدرسه که بودیم خیلی خوب بود
مراقبش که اصلا خواب بود!!!!!!!
بچه ها هم راحت تقلب میکردن
خیلی خنده دار بود خدائی
یه چیز جالبی هم که امروز واسم پیش اومد اینکه دو تا دختری که پارسال تو تربیت معلم پیشم بودن اصلا هم نمیشناختمشون امسال هم کنارم بودن! جالب بود دیدمشون...
مال ما بدتر بود نگرفتم بخوابم ساعت 8 ربع کم برم ساعت 6و نيم اونجا بودمنقل قول:
تو حوزه های شما سر ساعت 7 درهرو بستن یا نه؟ تو حوزه که من بودم ساعت 8:15 تازه 2 نفر اومدن همه جا اینجوری بود یا فقط حوزه ما مشتی بوده؟
باشه منتظرتمنقل قول:
باشه! فردا شب بعد از كنكور زبان تانك رو بنزين مي زنم ميآم / بساط پذيرايي رو آماده كن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
What siminov means ؟نقل قول:
ولي درسه زاهدان يه بدي هايي داره ولي خوبي هم خيلي داره
مثلا الان مي رم بازار سيمينوف مي خرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت واسه آپلود؟؟؟؟؟
یه فایل اکسل دارم مربوط به وروودیهای پارساله
رتبه درصدا و دانشگاه و رشته ای که قبول شدن
آخیش
بابا شما چشم ندارین ببینین ما با بچه هامون pes بازی کنیم؟ :دی
چرا اینقدر پست دادین من نبودم؟
مریم تو هم انگار میخوای مثل من واسه سومین بار امتحان بدی
مشکلی نداره ،من پایه ام تا حذف کامل کنکور در خدمت سازمان سنجش باشم :دی
دعا کنید سال دیگه وضعم این نباشه
نقل قول:
آخه امسال سهمیه بومی کم شده هااااااااااااااا
آره اينم هست ولي با سي هَزار شايد نشه
ولي در هر صورت اگه واقعا مصممي بياي اين طرفا 100 تا انتخاب داري زدن اين جا هم مشكلي برا بقيه انتخاب هات ايجاد نمي كنه:20:
آرهنقل قول:
یه چیز جالبی هم که امروز واسم پیش اومد اینکه دو تا دختری که پارسال تو تربیت معلم پیشم بودن اصلا هم نمیشناختمشون امسال هم کنارم بودن! جالب بود دیدمشون...
واسه منم دقیقا اونایی که باهم پارسال تو یه اتاق بودیم و قبول نشده بودیم امسال هم کنار هم بودیم
عجب!!!!!!!!!!!!1
آره من تصمیمو گرفتم
واسه سال دیگه کنکوربدم
الـــــــــــــــــــــــ ـــــــبته
آزاد قبول شم میرم
چون ممکنه واحدایی که پاس کنم رو قبول کنن... به نفعم میشه
حالا تو به اینکارا چی کار داری؟ ما هم خیال کردیم صنعتی دخترا میان خیلی خوب شد که نبودننقل قول:
یه سوال: تا حالا پیش اومده واسه زبان تو یه حوزه دخترا و پسرا با هم باشن؟!
siminov is a gunنقل قول:
this gun is very jiz!
این پست 18- بهتره پاک بشه:46:نقل قول:
من واسه این پرسیدم که 6 تا مدرسه نمونه دولتی تو منطقه هستش !!!!!!!!نقل قول:
حالا تو به اینکارا چی کار داری؟ ما هم خیال کردیم صنعتی دخترا میان خیلی خوب شد که نبودن
واسه صب که میدونم با خرخونای نمونه دولتی در کنار هم میشینیم!!!!!!!!
واسه بعدازظهرم خواستم بدونم اگه با پسرای نمونه دولتی تو یه حوزه باشیم عالیه!!!!!! چون میدونم چندتاشون هستن که زبانشون عالیه!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
واسه ما هم تا نزدیکای 7:30 اینا میومدن داخلنقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمی دونم والا همه جا اینطوری نیس
ما که مهمترین حوزه بودیم 7 و ربع درو باز کردننقل قول:
حالا از کجا میدونی زبانشون عالیه؟:21:نقل قول:
چون میدونم چندتاشون هستن که زبانشون عالیه!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه داره بحث به جاهاي باريک کشيده ميشه!نقل قول:
به هر حال تو یه منطقه ایم!!!!!!! آشنا شدیم دیگه!!!!!: دینقل قول:
حالا از کجا میدونی زبانشون عالیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اینقد مدرسمون سرکوفتمون زدن که شما چه کم از بچه های نمونه دولتی دارین مجبور شدیم آشنا بشیم!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یکی میگه کنکور ریاضی خیلی سخت بوده!!!
سجاد تو واقعا همون سجادی یا یه سجاد دیگه ای؟ اصلا سجادی یا نه؟ اگه سجاد نیستی پس بچه ها برای چی بهت میگن سجاد؟ ولی به اون سجاد نمیخوره آتش بیار معرکه باشه:46:نقل قول:
اینم از امروز !
خب منم میرم.......... شبتون قشنگ ! :)
اونایی هم کنکور دارن برن بخوابن دیگه ...
کلاً این بشر فکرش منفیه!!!!!!نقل قول:
ديگه داره بحث به جاهاي باريک کشيده ميشه!
.................................................. ..
بی زحمت از اینوایز در بیا ما متوجه حضورتون بشیم!!!!!!!
خوب راست میگه دیگه برو یه فکری واسه اون فکر منحرفت بکن:46:نقل قول:
کلاً این بشر فکرش منفیه!!!!!!
نقل قول:
موادش نیاز به کنکور نداشت که با سیکل هم میشد قاچاق کرد ...
بحث سر تقلب زبان شد من طبق تجربه یه راهی واسه تقلب دینی معرفی میکنم خودم از این راه جواب گرفتم فقط واسه دختر و پسر فرق میکنه برای پسرا : باید دنبال شخصی بگردید که ریش داشته باشه بعد مطمئن باشید دینیش خوبه:46: (البته از این ریشهای جدید نه ریشی که کل صورت گرفته اگه ریشش مدلی باشه وضع دینیش خرابه:27:) واسه دخترا هم دنبال دختر خانم های چادری بگردید:31:
تقلب نکنید بابا.
کد دفترچه ها فرق داره ها!!!
میره تو پاچتون اساسی. :دی
اینم درصدای من:
ادبیات 39
عربی 20
دینی 66
زبان 84
ریاضی 20
فیزیک 35
شیمی 60
حدودا چند درمیام؟
زبان ماکس چقدر وقت هست؟؟کسی نمیدونه؟؟
نقل قول:
بحث سر تقلب زبان شد من طبق تجربه یه راهی واسه تقلب دینی معرفی میکنم خودم از این راه جواب گرفتم فقط واسه دختر و پسر فرق میکنه برای پسرا : باید دنبال شخصی بگردید که ریش داشته باشه بعد مطمئن باشید دینیش خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته از این ریشهای جدید نه ریشی که کل صورت گرفته اگه ریشش مدلی باشه وضع دینیش خرابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) واسه دخترا هم دنبال دختر خانم های چادری بگردید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه ربطی داره؟!اصلاً به این چیزا نیست...
کلاً خیلی بی مزه بود!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه راه دیگه هرکیو دیدید عینک ته استکانی داره بدونید روزی 22 ساعت می خوندهنقل قول:
امروز به دوستم زنگ زدم بهش گفتم بیا بریم بیرون قبل از کنکور استرست بپره ...
گفت من امروز کنکور داشتم ...
چه ربطی داره من خودم تو آزمونی که تو مدرسه برگزار شد افتادم وسط 2 تا بسیجی دینی بالا 85 زدم حالا تو میگی ربطی نداره :41: اگه ربطم نداشته باشه نمره که داره:27:نقل قول:
تو هم تجربه هات خوبه بیا هرچی تجربه داری بفرست واسه من آخه من دوشنبه امتحان دیف دارم:41:نقل قول:
کنکور هم اونقدر که فکرش رو میکردیم منصفانه نیست!!