agha salam
mamnoon misham age betoonid
barnameye kit server baraye kafsh va behtarin kafsha ro baram bezarid
va hamintor team iran yani lebaso ....dorostesh
bebakhshid choon kheili safehat ziyade nemishe donbaleshoon gasht
Printable View
agha salam
mamnoon misham age betoonid
barnameye kit server baraye kafsh va behtarin kafsha ro baram bezarid
va hamintor team iran yani lebaso ....dorostesh
bebakhshid choon kheili safehat ziyade nemishe donbaleshoon gasht
از اون وره آب :31:نقل قول:
برات چقدر آب خورد ...
منم میخوام.............
خدایی مشکلات بازی بر طرف میشه .......:41:
اون مشکل که خود به خود تکل میزنه چی؟
اینه بازی اورجینال ...........خاک بر سره ما که کپی رایت رو رعایت نمیکنیم .:41::41::41:
:41::41::41: کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟؟ :19::19::19::19:نقل قول:
از کپی رایت ننالیم
پولت میرسه مثلا یه ویندوز بخری 400 هزار تومان
اگه اره که بابا بچه پولدار اگه هم نه پس باید با این مشکلات اورجینال نبودن هم بسازیم
فکر نمیکنم ربطی داشته باشه اورژینال بودن به تکل خود به خودی زدن یا نزدن...نقل قول:
کرک فقط محدودیتهارو حذف میکنه...تغییری در دیتابیس بازی که نمیتونه بده....
چون کرکر به سورس برنامه دسترسی نداره
kesi nabood komake ma kone?نقل قول:
ربط داره میدونی چرا ............نقل قول:
چون اگه اورجینال باشه پچهای شرکت سازنده روی بازی اصلی نصب میشه و مشکلاتش برطرف میشه(هر مشکلی مثل تکل خود به خود )
اما وقتی اصلی نباشه و کرک باشه .......................بقیشو خودت از من بهتر میدونی :27::27::27::27:
درست ولی مگه پچ آپدیت هم کرک نشد؟ نسخه 1.1 بود فکر میکنمنقل قول:
اونم کرک شده ولی هنوز مشکل تکل ها برطرف نشده...
این مشکل از خود برنامه نویسهای کونامی هستش که درست نتونستن بازی رو طراحی کنن....
مشکلات دیگهای هم وجود داره مثل هوش مصنوعی..درسته که نسبت به نسخههای قبل بهتر کار شده ولی بعضی وقتا بازیکنا اونقدر خنگ بازی در میارن که فکر نکنم یه بچهی 6 ماه(:18:) هم چنین اشتباهی بکنه...
خیلی بعضی از کاراش اعصاب خورد کنن
شما لطف کنید فارسی بنویسید....نقل قول:
من برای چشمام احترام قائلم حاضر نیستم به خاطر چند خط چشمام رو اذیت بدم
ki ba to bood oonaee ke bayad javab bedan midanنقل قول:
نقل قول:دوستان، چرا وقتی میشه با خوبی صحبت کرد هم دیگه رو می رنجونید؟ بخدا ارزش نداره که دوستی ها از بین بره. :10:نقل قول:
عزیزمسئله قوانینه نه دوستینقل قول:
طبق قوانین فروم میبایست فارسی بنویسن
اگه من جواب سوالشون را میدادم خلاف قوانین انجام دادم...
برای همین هم گفتم که باید فارسی بنویسن ;)
man fonte farsi nadaram vagarne bahtar az shoma midoonestam
آب نخورد هدیه فرستاد به قول خودش هدیه سال نو بود واسه همین قبول نکرد براش پول حواله کنم مشکل تکل بیخودی حل شده حداقل تو این مدت حتی یه بار هم پیش نیومده مشکل تکل خطا = کارت زرد هم حل شده و برای هر تکلی که منجر به خطا میشه داور کارت نمیده و مهم تر از همه اون قسمت Legend هست که میتونیم با سه نفر دیگه آنلاین بازی کنیم یه چند باری که بازی کردم شدید حال داد هافبک بازی کردم 3 نفر دیگه عین ندید بدیدها حمله بودند جالب بود که هر سه تاشون ظاهرا فرانسوی بودند(از اسامی که واسه Legend شون گذاشته بودند اینطور بر میومد)نقل قول:
مهدی جان، میدونم جزء قوانینه، اما می گم چرا اینجوری؟ البته شما چیزی نگفتی.
جناب pes sarvare fifa! شما هم کوتاع بیا و تمومش کنید. باید قوانین رعایت بشه. بی خودی هم همدیگه رو ناراحت نکنید.
دوست من ...........نقل قول:
من که تاحالا نشنیده بودم که یه پچ کرک بشه !!!
کجاست تا منم دانلودش کنم !!!!!
درسته بازی مشکلاته خودش رو داره اما با update بازی و ریختن پچها مشکلات تا حدودی بر طرف میشه
خدا.....نقل قول:
میتونی برام بپرسی اگه برام از اون وره آب بفرسته با هزینش چقد میشه ..
ممنون میشم :5:
نقل قول:
hala lotfan shoma be man begid chi kar konam
kit servero dowload kardam file boot pack ro ham dar poosheye img rikhtam instal ham kardam
ama taghiri peida nakard
من یه راهی پیدا کردم که تکل های بی مورد کمتر میشه ( البته نمی دونم به من که اینجوری القا شده و فکر میکنم کمتر شده باشه )
شما باید کنترل بازی روی semi - asis بزارید البته نمی دونم منظورم رو فهمیدین یا نه >>>>>
دلیلم هم اینه که وقتی کنترل روی asis باشه کامپیوتر خودش بعضی مواقع یک دفعه بازیکن عوض میکنه و بازیکن ناخداگاه تکل میزنه .
حالا نمی دونم برای شما چی. یه امتحان کنید .
البته من خودم شاید 2 . 3 بار بیشتر اینطور اخراج نشدم چون همون اول که دیدم ایجوریه کمتر ضربدر رو میچسبم که روی دفاع تیم خیلی تاثیر گذاشته و خیلی کمتر گل می خورم در ضمن به نظر من اصلا نباید زیاد ضربدر رو چسبید .
موفق و پیروز باشید
سلام ... خواهشا در حد التماس ...
یه پچ می خوام به همراهی نحوه ی نصب
1_ نقل و انتقالات
2_ گودیانسن رو تو بارسا بیاره
به نظر من هم همینه ... دقیقا موقعی تکل میزنه که دوتا بازیکن دفاع دنبال یه بازیکن مهاجم هستن . تا x رو میزنینقل قول:
تکل میکنه چون بازیکن رو عوض میکنی . مال من که دیگه نمیزنه مگر اینکه از دستم در بره
خودش گفت 39 یورو میشه که با هزینه پست به ایران چیزی حدود 44 یورو در میادنقل قول:
احتمالا تاثیر بذاره ولی بارها قبلا برا من پیش اومده بود حتی ضربدر رو هم نمیزدم ولی تکل میزد. ولی الان این مشکل رو ندارمنقل قول:
اینجا کسی پست منو نمیبینه ؟. حداقل 4 تا راجع به مشکلم پست دادم. کسی نسیت منو راهنمایی کنه .
چرا میشهنقل قول:
کرک ورژن 1.2 هم هست
تو همین سایت بارها گذاشتند من خودم هم واسه اولین بار گذاشتم
5.5 mb هم هست
پس فکر کردی ما چطوری پچ 178 mb gaming acces رو نصب کردیم و داریم استفاده میکنیم
؟
این پچ فقط با ورژن 1.2 کونامی سازگاره
شما کرک رو بریز بعد تو قسمت setting داخل بازی download اضافه میشه و وقتی به اینترنت وصلی و دانلود رو بزنی بهت میگه که یه up date هست میخوای یا نه که باید adsl داشته باشی
حالا به نظرت اگه با کرک بازیت اورجینال نمیشد اصلا به سرور کونامی وصل میشدی؟
اصلا اجازه میداد دانلود کنی؟
پس خیالت راحت با کرک بازیت مثل بازی اورجینال میشه
نقل قول:
پس خیالت راحت با کرک بازیت مثل بازی اورجینال میشه
البته مثل مثلم كه نه
مثلا نميشه آنلاين بازي كرد
سلام.
ترفندهای این بازی رو از کجا میتونم گیر بیارم.
مثل دریبل های مختلف.
زدن ضربات استگاهی و ...
خواهشا جواب سوال من رو هم بدید
سلام
من كلي فايلهاي كفش و استاديوم و face و hair و توپ گرفتم ولي نمي دانم كجا بايد بريزم؟كفشها را كه گرفتم از فولدرش فهميدم كه تو فولدر 5-6 بايد ريخت و 1 فولدر pdata هم داشت ماله آن هم ريختم ولي اضافه نشد جايگزين قبلي ها شد.چطوري ميشه اضافه كرد. آنهاي ديگه كه بالا گفتم كه اصلاً نمي دانم فولدرشون كدام هست.بي زحمت شما بگوييد.
درضمن من از پچ هاي game access استفاده مي كنم و وقتي آنرا نصب كردم رفت در فولدر خود بازي (مسير آنجا بود) و بجاي kitserver يك فودر شبيه به آن به اسم gavserver يا يه چيزي تو آن مايه ها من فايلها رو در فودر img اين مي ريزم.درسته؟
نقل قول:
lotfan yeki javab bede
استادان محترم ! کسی می تونه به من نا بلد کمک کنهنقل قول:
سلام
1- من تمام سيوهاي که تيم ايران رو درست ميکرد تو سيوام کپي کردم ولي تمام لباسا سياه شده
چي کار کنم؟
2-تو بيکيم ليگ پولام به جه دردي مي خوره؟
سلام دوستان.
چجوری میشه اسامی و همینطور چهره بازیکنا رو درست کرد . آخه مال بعضی تیما
همش چرت و پرت هست
بفرما دوست عزیزنقل قول:
این بهترین پچی است که عرضه شده
من خودم دارم استفاده می کنم...عالیه
هم گودیانسن رو داره...هم همه تیمهای ملی و باشگاهی با لباسهای اصلی هستن
اسم تیمها درست شده...کلی فیس وارد شده...ورزشگاه های اولد ترافورد - استمفوربریج - انفیلد و امارات وارد شده و خیلی چیزهای دیگه...از من میشنوی حتما دانلود کن
روش نصب هم فایل ها رو به ترتیب دانلود و نصب کن....ورژن همشون مشخصه و فقط یک Install داره
Gamingaccess Community Patch 2.0 - Full Version
Gamingaccess Community Patch Update 2.0 --> 2.1کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=34080
Gamingaccess Community Patch Update 2.1 --> 2.2.1کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=34494
GamingAccess Community Patch Update 2.2/2.2.1 --> 2.3کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=34838
GamingAccess Community Patch Update 2.3 >> 2.4کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=35211
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=35599
بابا اين پچ هايي كه گذاشتيد كه اينقدر حجمش زياده كه به اينترنت ايران نميخوره ماها كه اينترنت پرسرعت نداريم چطور اين همه فايل كه اينقدر حجمشون بالاست رو دانلود كنيم؟
راستي ميشه يه جايي از سايتتون رو معرفي كنيد كه در مورد اين pes 09 فقط ترفند و آموزش توش باشه كه نياز نباشه 500 صفحه رو بگرديم ؟
فایل ها رو میتونی بدی برات دانلود کنن
مثلا بری به این کافی نت ها سفارش بدی...یا بری داشنگاه دانلود کنی
نمیشه گفت به اینترنت ایران نمیخورهنقل قول:
بابا اين پچ هايي كه گذاشتيد كه اينقدر حجمش زياده كه به اينترنت ايران نميخوره ماها كه اينترنت پرسرعت نداريم چطور اين همه فايل كه اينقدر حجمشون بالاست رو دانلود كنيم؟
ما هم مثل شما اینترنت مثلا پرسرعت نداشتیم
یکمی هزینه و همت میخواد تا از dialup خلاص بشی (و البته یکمی کاغذ بازی با مخابرات و شرکت های خدماتی adsl)
شما چاره ای نداری ، یا باید این ها رو از کافی نت ها دانلود کنی یا بی خیالشون بشی
yeki feghat bege kafsh ha ro chetor vared konam choon az kit server nashod
این فشیست عجب با مرامیه . . . دمت گرم داغونتم
دوست عزیز شما از برنامه game graphic studio یا afs explorer میتونی برای وارد کردن اونا استفاده کنینقل قول:
خواهش می کنم...قابلی نداشت...فروم برای کمک کردن به بقیه دوستانهنقل قول:
مشکلی داشتی در خدمتم
من هرچییی گشتم لییینک دانلود خوده برنامه ی Kitserver 8 رو ایینجا پیدا نکردم! :-S ، مییشه یکی بطف کنه لینک دانلودشو بده؟