آره منم چند روز پیش 7.5 گیگ دانلود داشتمنقل قول:
میشه بگید این استیم به چه کاری میاد ؟
Printable View
آره منم چند روز پیش 7.5 گیگ دانلود داشتمنقل قول:
میشه بگید این استیم به چه کاری میاد ؟
بابا شبکیه همون بزور بشه شبی 1 گیگ گرفت ! زیاد نمیرزه ! با این وضع هزینه برق و ... !
شبی 3 تا 4 گیگ قبلا که مخابرات شبانه داشت میشد با سرویس 1مگ دانلود کرد .... :(
دیشب سرعتم روی 40-50 بود :|
اگه سرعت شبا روی 100 قفل باشه خیلی عالی میشه !
عجیبه یه دوستایه من شبکیه داره شبانه با حدود 300 دن میکنه انگار که !نقل قول:
سرعتش 2 مگ روزا حدود 400 تا هم بهش دنلود میده گاهی
کجای اصفهان میشینه پیش شمارش چنده؟؟!!!!
شبکیه گفت شبا باید سرعت دانلود شما بیاد رو 120 فیکس وایسه گفتم نمیاد قربان سرعتم 40 یا 50 هست
گفت زنگ بزنید پشتیبانی شب گفت فقط قبل از ساعت 2 زنگ بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخواستم بگم خب مرده حسابی ساعت 2 تازه شبانه شروع میشه!!!:41:
موندم چی کار کنم دوستان کسی از رنگین کمان اینترنت داره؟
برای این گفته که ببینن مشکلت چیهنقل قول:
میگه تو ساعت فیری زنگ بزن تا سرعتتو ببینم
ببخشید دوستان کسی الان پیش شمارش 633 هست؟
تو این جمع؟
از دیشب شبکیه کانکت میشه ولی یه نیم ساعت مشکلی نداره بعد یهو در حالیکه کانکته هیچ جا رو باز نمیکنه و خودش یعد درست میشه:13:
اینجوری اصلا نمیشه دانلود کرد زنگم میزنی دو ساعت میخواد بگه انتی ویروس نصب کردی فایروالت رو دستکاری کردی چیز پی ان داری و ....
در حالیکه من رو گوشیم هم تست کردم پس مشکل از ویندوز نیست
منم این مشکل واسم پیش میاد ، امشب زنگ میزنم پشتیبانیشون ! سرعت شبا من بین 20 تا 40 ـه و این یعنی افتضاح و شبی 500-700 مگ میتونم بگیرم ...نقل قول:
برای منم اگه فقط یه فایل بذارم برا دانلود 20 تا 40 هست ولی وقتی 10 تا یا بیشتر بذارم در مجموع میشه 210 تا البته دیشب که همش قطع میشد و اصلا نتونستم چیزی دانلود کنمنقل قول:
سلام بروبچ
از وقتی ندا یوزر و ÷س روزانه و شبانه رو یکی کرده بد نیست
اوضاع خوب شده
شبی 3 گیگ رو میده
البته با حد اقل 5 لینک همزمان
ولی بدک نیست
هم ÷ینگ اومده ÷ایین هم سرعت وب گردی
دیشب هم من زنگ زدم پشتیبانی نبودند! :|
یه بار دیگه هم چند شب اینطوری شده بود.
امیدوارم امشب تکرار نشه؟
الان گزینه های آلترناتیو چی هست؟
ندا انگار خوب شده. این نوین نت قضیه اش چیه؟ شبانش از 2 تا 8 هست.
سلام منم قبلا شبکیه داشتم
شارژ زود تموم میکنه 3 گیگ تو دو هفته راحت تموم میشه سرعتشم حداکثر 180 - 190 برا 1 مگ هست
شبا هم خیلی افت
مرکزمون هم ردانی پور میشه فک کنم
قبلش رنگین کمان داشتم به قول خودشون 2 مگ بود ولی دانلودش حداکثر 150-190 بود شبا هم بعد از 11 قط میشد دالبته شارژ خوب دووم میاره تو رنگینکمان
دوستانی که نداگستر صبا نت یا پارس آنلاین دارند چطور سرعتشون کلا چی پیشنهاد میدین
ممنون
منم با شبکیه از FTP دانلود میکنم شبی 3.5 - 3 گیگ دانلود میکنه 4 تا لینک با 16 کانکشن هر کدوم حدود 60
یکی دو شب هم با صبا دانلود کردم اون 10 مگ اول با 250 دانلود میکنه بعد میرسه به 120-100 و ثابت میشه البته این ماله این 2-3 روزیه که یوزر پسوود شبانه و روزانه یکی شده
قبلا که یوزر پسوورد شبانه جدا بود حدود 3 گیگ میگرفتم
سلام دوستان
من یه خط خوب نامحدود می خوام. الان فن آوا دارم ولی می خوام قطعش کنم. فعلا دو تا گزینه پیدا کردم. یکی پارس آنلاین 2مگ نامحدود:
TRA-2048 2 Mbps نامحدود 888,000 Dynamic
دومی هم از پیشگامان، 2 مگ نامحدود هست. 70 تومن.
حالا دوستانی که از یکی از نامحدودای اینا دارن، می خوام ببینم سرعت دانلود شب و روزتون چقدر هست و آیا مثل شاتل یه محدودیت حجم کلی براش گذاشتن یا نه. همین طور آیا معمولا رنج سرعت ثابته یا خیلی پایین بالا میشه.
البته اگه گزینه ی دیگه ای هم برای 1 یا 2 مگ غیر از اینا هست که اطلاعات دارین مشکلی نیست بگید چکش می کنم.
پیشاپیش ممنون.
بچه ها نظرتون راجع به انتخاب پارس چيه؟
توصیه میکنم از پیشگامان بگیری
من هر کدوم از دوستام که از پیشگامان گرفتن خیلی راضی بودن
بهر حال به نظرم پیشگامان بهتره
ولی یه توصیه برو بپرس ببین تو مرکز مخابراتیتون کدومشون کمتر خط رانژه دارن
با سلام
کسی میدونه کدوم شرکت ها برای پیش شماره 365 سرویس نا محدود ارائه میدن؟
خیلی از شرکت ها که انگار اصلا این پیش شماره رو ساپورت نمی کنن
کدوم از شرکتا الان شبانه خوب و پایداری دارن که حداقل بشه شبی 3 گیگ گرفت ؟
سلام
میشه یه لیست از شرکت های ارائه دهنده سرویس ADSl بذارید .
لطفا
ممنون
نقل قول:
ببینید بستگی به مرکز مخابراتیتون داره من از شبکیه دارم با 5 تا لینک 220 دانلود میکنه
تا صبح 3.5
گیگ میزنم
هرچی مرکز مخابراتی تعداد خط های رانژه شده ی بیشتری از شرکت که میخواید بگیرید داشته باشه سرعت شما به نسبت کمتر میشه
الان مخابرات و شبکیه برای سرویس خونگی حداکثر چند بیت میدن؟ قبلا که فقط 128 میدادن ولی فکر کنم الان بیشتر میدن؟
سلام همشهریای عزیز
میخوام isp عوض کنم چی پیشنهاد میکنید(مرکز مخابراتی مجلسی 521 522 523)؟سرعت شبانه قیمت برام مهمه
الان از صبا دارم؟بمونم یا نه؟؟؟
آدرس سایت نماینده پارس آنلاین کسی داره؟؟؟
مرسی
سلام برای پیش شماره 0311 443 چه ISP هایی هست؟
سلام دوستان
من میخوام شرکتم رو عوض کنم
الان از آسیاتک دارم و اصلا راضی نیستم
دانلود شبانه برام مهمه
چه شرکتی رو بهم پیشنهاد میکنید؟
تلفن هم از مرکز فیض دارم و همه شرکت ها ساپورت میکنن
شبکیه چطوره دوستان راضی هستید؟
سلام.نقل قول:
شبکیه بد نیست. اما خب مصرفش یه کم بالاست!
نسبت به بقیه می صرفه. به طور متوسط شبی 2 گیگ میشه گرفت.
من دارم از صبانت میرم به علت کارای جدیدشون در شبانه کاربرا.
کدوم isp ها خوب هستن ؟؟ شبانه مهمه برام خیلی. روزانه در حد ۵۰-۶۰ هم بهم بده بسه.
منم دارم از صبانت میرم، شبانه برام مهمه و پینگ هم همینطور.
توی ناحیه ی شهرک ولی عصر، کجا رو میشناسید که مناسب کار من باشه؟
پینگ شبکیه چطوره؟
دوستان کلا شبانه واسه همه مهمه سرعت شبانه هم نسبت به مصرف کننده های منتقطون متفاوته.
رفیق شهرک ولی عصر اگه فیبر نوری باشین باید از مخابرات یا شبکیه در صورت خالی بودن پورت بگیرین.
من خودم شبکیه هستم.شبانه با چندین لینک 220 تا رو میگیرم ولی تعدادی از رفقا توی همین تاپیک هستن که از شبکیه نت میگیرن ولی چون منطقشون شلوغه سرعت شبانشون 30 تاست.
پینگ شبکیه واسه داخل خوبه.خارج از کشور نسبت به مسافت متفاوته.
اینم یک تست از خوده من که 1 مگ شبکیه دارم البته سرعت شبکیه حداکثرش ایشنه چون من فیبر نوری هستم و پنلمم پنله مخابراته و سرعتمم با اونایی که از مخابرات میگیرن یکیه
از سرور ایران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سرور واشنگتن آمریکا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان یه روز و نیم نتم قطع بود فکر کردم شارژم تموم شده که خیلی ناگهانی الان کانکت شد ساعت 12:58:31:
دوستان الان ریز مصرف رو میشه دید؟ تو سایتش نوشته زنگ بزنید یوزر و پسورد بگیرید ولی من چند وقت پیش زنگ زدم گفت فعلا مشکل داره الان درست شده؟
بله فرزان جان. باید زنگ بزنی تا برات ok کنند.
پنلش همون پنل مخابراته. جالب نیست!
ردانی پور
از بچه ه کسی هست که سرویسی از شاتل (ردانی پور - بزرگمهر) داشته باشه سرعتش در چه حده؟ مخصوصا شبا؟
من فعلا پارس دارم ولی خیلی رو مخه من تو هفته 2 بار شاید دانلود رایگان داشته ولی با این حال تو ساعت رایگان بیشتر 800 مگ نمیگیره!!
کسی ار نوین نت ایجا سرویس داره؟
سرعت روز و شبش چطوره؟
چند روزه وصل می کننده؟
جونم اپلود چه سرویسی دارین شما ؟نقل قول:
شبکیه من سرعتم روزا رو 1.82 هستش
مهدی جان من سرعتم 700 تا بیشتر از تو
راسی تو BM یه پ.خ دادم بهت ولی جواب ندادیا:21:
شبا هم سرعت متفاوته از 150 بگیر تا 220 کیلو
ولی در کل راضیم مخصوصا از وقتی پنل ریز مصرفش درست شده
من هم دارم از صبا میرم.برای مرکز شهید بهشتی چی پیشنهاد می کنید؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
پنل ریز مصرف چه فرقی کرده مگه؟؟؟؟؟؟؟؟:eh:
اینطور که از بقیه تاپیکها و نظرات دوستان بر میاد همه شرکتها فعلا خراب هستند و زیاد به فکر کاربر نیستند!
فکر میکنم راهی جز صبر کردن نیست تا انتهای این ماه ببینیم به چه وضعیتی نائل میشیم !!
وضع حالا حالا بهتر نمیشه :41:
شما هم بهتره الان یه نتی بگیری از یه شرکتی ولی بهتره ازشون بپرسی تو مرکز مخابراتیتون چندتا خط رانژه شده دارن اگه زیاد بود برید از یه شرکتی که تعداد خط رانژه شدش کمتره نت بگیرید.
کسی نمی دونه تو منطقه شهید بهشتی کدوم بهتره؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2