از کجا باید بفهمیم کلاس ها کی شروع میشه؟
Printable View
اینطور که تو سایت فنی ما زده کلاسها از 23 بهمن شروع میشه!!!!!!!!!!!
دانشجو که هیچ خود رئیس دانشگاه هم 23 ام نمیان
آقا بالاخره نمره های منم تایید شد (البته یکیش مونده ولی الان دیه میتونم 20 واحد بدارم)
من برداشتم شد 19 تا
تو چارت زده بود تربیت بدنی هم باید برداریم که 20 تا ببشه ولی تربیت بدنی نیست :-(
درس یه وحدی هم نیست دیگه چیکار کنم ؟
برنامش هم خیلی بیخود شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه روز درمیونه :-(
بایدی که نیست دل بخواهیه.19تا هم خوبهنقل قول:
میتونی یه 2واحدی با 3واحدی عوض کنی اگه برنامه ریزیت بهم نمیریزه پیش نیازش گذرونده باشی یا نداشته باشه
همه درسها اومد :8:
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
ولی نمراتم هنوز تایید نشده ...... ریاضی 1 رو چرا هنوز زده غایب در امتحان ؟ مگه نباید حذف شه ؟
واسه همه همین رو میزنه نگران نباشنقل قول:
ولی نمراتم هنوز تایید نشده ...... ریاضی 1 رو چرا هنوز زده غایب در امتحان ؟ مگه نباید حذف شه
سلام......
توي دانشگاه ما كه زده از 1 اسفند شروع كلاسهاس.نقل قول:
دوستان من رشتم نرم افزاره. ميخواستم بپرسم ميشه برنامه 9 ترمه رو 8 ترمه كرد يا پيش نيازها اجازه نميدن؟
اره میتونی زرنگ باشی زودتر از8 :5:نقل قول:
فقط ترم اول محدودت میکنن براساس برنامه 9 ترمه واحد برداری
ترم اول رد کردی معدلت بالای 12 شد میتونی 20 واحد برداری
و اگه از 17 بیشتر شد میتونی 24 واحد برداری
که میتونی 8 ترمه یا اگه مخ باشی زودتر تموم کنی :20:
مخ كه نيستم ولي باهوشم :31:نقل قول:
از اين ميترسم كه خودمو بذارم تو فشار 8 ترمه تموم كنم ولي مثلا احيانا بيوفتم (تا حالا كه سابقه نداشته) يا يه اتفاقي بيوفته يكي دو واحد بمونه ترم 9 و من دماغ سوخته شم.
دوستان تجربه اي ندارن در اين زمينه؟
تابستونم میتونی واحد بردای جبران افتاده ها بشه یا جلو بندازدتنقل قول:
سلام یه سوال داشتم
من انتخاب واحد کردم
یکی از درسایی که برداشتم و باید کلاس داشته باشه توی برنامه ی کلاسی نیست!
درس تخصصی مهمیه یعنی کلاسش تشکیل نمیشه که توی برنامه نیست؟!!
چیکار کنم!
نگران نباشید چون هنوز استادش مشخص نشده ساعت کلاسیش معلوم نیست برای همین هنوز ساعت کلاسش نزدننقل قول:
من که از 20 واحد فقط یه2 واحدی عمومی مشخصه موندم ،تداخل داشته باشن بعد ،سایت بسته شه چکار کنم :41:
ممنون
خب اگه زبونم لال مشکلی پیش بیاد
میتونید به آموزش مراجعه کنید نمیتونید؟!
:20:
نه یا باید حذف کنم یا گیر استاد خوبی بیفتم که بگه اشکال نداره برو سر اون یکی کلاس ،بزاره میان ترم درس خودشم بدم.بعضی استاد خوبن بعضی که نگو ادم نمیتونه حتی از حق خودش جلوش دفاع کنه:31:نقل قول:
آها...
ما که ترم دومی هستیم....هیچی حالیمون نمیشه خف.
از حق خودش آدم باید دفاع کنه.ما که رشتمونم حقوقه نمیتونیم از خودمون دفاع کنه چه برسه به...
آقا یه چند تا سوال :دی
چرا اینا ساعت کلاساشون معلوم نیست اصلا" ؟
وقتی میخوای انتخای واحد کنی از هر درس یدونه داره چرا ؟؟
بعد جالبه رفییقام که انتخاب واحد کردن ساعت کلاساشون با من فرق داره چرا اینجوری شده ؟
من دو تا درسم یکشنبه هاست یکیش وشته از اسفند شروع میشه که معلومه چی به چیه
اون یکی که نزده رو من باید چیکار کنم ؟ از همین هفته باید برم ؟
چون هنوز استادش معلوم نیست که بخواد به اموزش ساعت بده که چه ساعتی میتونه بیاد.نقل قول:
تخصصی معمولا یک کلاسه فوقش دوتا چون جمعیت کمتره یک کلاس کافیه.
اونا گروهشون فرق میکنه دو رقم اخر خودت با دوستات نگاه کن 01 یا 02 ...
باید واستی تا ساعت بزنن لازم نیست بری فوقش از اموزش میپرسی کی ساعتش اعلام میشه
مهلت انتخاب واحد تا کیه؟
اگه پایان ثبت نام رو فشار ندی ولی اعمال تغییرات کنی چه اتفاقی می افته؟ مشکلی پیش میاد؟
نمي دونم ولي هنوز هست... :دينقل قول:
مهلت انتخاب واحد تا کیه؟
اگه پایان ثبت نام رو فشار ندی ولی اعمال تغییرات کنی چه اتفاقی می افته؟ مشکلی پیش میاد؟
براي نهايي شدن ثبت نام بايد حتما اعمال تغييران رو بزنيد درغير اينصورت هيچ واحدي براتون ثبت نميهش..اون پايان ثبت نام كار خاصي انجام نميده....من كه تا حالا ازش استفاده نكردم!!
دوستان دوستان
سلام سلام
ثبت نام ارشد پیامنور کی هست ؟
و همینطور ثبت نام فراگیرش .
سپاس /
خوب وقت انتخاب واحد اصلا" نمیزنم مثلا" چند تا گروه هستنقل قول:
اونا گروهشون فرق میکنه دو رقم اخر خودت با دوستات نگاه کن 01 یا 02 ...
کلا" یدونه گروه میذاره تو هم مجبوری همون برداری
فردا آخرشهنقل قول:
نمي دونم ولي هنوز هست... :دي
فعلا همين رو انتخاب كن از دستش ندي توي حذف و اضافه احتمالا ظرفيتا زياد بشه يا كساني اون درس رو حذف بكنن..شما مي توي اونموقع گروهتو عوض كني.نقل قول:
خوب وقت انتخاب واحد اصلا" نمیزنم مثلا" چند تا گروه هست
کلا" یدونه گروه میذاره تو هم مجبوری همون برداری
قسمت ثبت نام اصلی پایین جلوی درس که انتخاب کنی شماره گروه اگه سه تا نقطه قرمز بود یعنی چندتا گروه از اون درس هست و فقط درسی که ظرفیت خالیه نشون میده رو اون سه تا نقطه کلیک کنی تمام گروه های اون درس نشونت میدهنقل قول:
خیلی جالبه ها امتحانات وسط تیر ماه هنوز ادامه خواهد داشت !
جالب تر از همه اینه که رفتم زبان انگلیسی رو انتخاب کنم میبینم اصلا ارائه نشده همین قضیه ترم قبل هم برام اتفاق افتاد که با کمال تعجب تو حذف و اضافه دوباره ارائه شده بود ! که ترم قبل قضیش رو پرسیدم گفت اول برای خانوم ها ارائه میشه اگر ظرفیت پر نشد همه میتونن انتخاب کنن :2: خاک تو سرشون یکی نیست بهشون بگه احمق من از الان تمام درس های مد نظرم رو برداشتم دیگه جایی برای واحد دیگه ای ندارم . انگار قراره بریم تو کلاس بشینیم خانوم ها رو دید بزنیم ! انگار تو محیط بیرون نمیتونیم ببینیم ! :31: متاسفانه مجبورم ترم تابستون بردارم لعنت به این همه افراط گری :41:
پلیز پلیز هلپ مینقل قول:
دوستان دوستان
سلام سلام
ثبت نام ارشد پیامنور کی هست ؟
و همینطور ثبت نام فراگیرش .
سپاس /
هلپ می
هلپ می
ارشد سراسری که وسطای آباننقل قول:
فراگیرم اولای مهر
یک دنیا ممنوننقل قول:
قسمت ثبت نام اصلی پایین جلوی درس که انتخاب کنی شماره گروه اگه سه تا نقطه قرمز بود یعنی چندتا گروه از اون درس هست و فقط درسی که ظرفیت خالیه نشون میده رو اون سه تا نقطه کلیک کنی تمام گروه های اون درس نشونت میده
کلی دنبال این گشتم
کلاسام الان بهتر شد
ای بر پدر هر چی سایت پیام نوره ....
این سایت گلستان که باز نمی شد ... حالا هم که باز شده می گه رمز شما اشتباه است ... اخه من همین دیروز رفتم تو حساب کاربریم ...
این جا چه خبره ؟ ... فرصتم داره تموم می شه و نمی تونم برم انتخاب واحد کنم ... نمره ریاضی ام هم نیومده .... :19:
برای منم همین طوریه مشکل دارهنقل قول:
ببین سعی کن نصفه شب حدودای ساعت 1 بری برای ثبت نام یا ظهر حدودای ساعت 3 . اینطوری راحت میتونی انتخاب واحد کنی ترافیک سایت خیلی پایین میاد و به راحتی باز میشه
الان كه سرعتش خوبه !! تست كردمنقل قول:
ای بر پدر هر چی سایت پیام نوره ....
این سایت گلستان که باز نمی شد ... حالا هم که باز شده می گه رمز شما اشتباه است ... اخه من همین دیروز رفتم تو حساب کاربریم ...
این جا چه خبره ؟ ... فرصتم داره تموم می شه و نمی تونم برم انتخاب واحد کنم ... نمره ریاضی ام هم نیومده .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم همین طوریه مشکل داره
ببین سعی کن نصفه شب حدودای ساعت 1 بری برای ثبت نام یا ظهر حدودای ساعت 3 . اینطوری راحت میتونی انتخاب واحد کنی ترافیک سایت خیلی پایین میاد و به راحتی باز میشه
از اينا هم استفاده كنيد
reg1.pnu.ac.ir
reg2.pnu.ac.ir
reg.pnu.ac.ir
امیدوارم نخندید:31: ولی واقعا مشکل دارم..
اون کد کاربری و رمز ورود به سیستم گلستانم رو فراموش کردم و به خاطر اینکه مدت ها از این فضا دور بودم و 2 تا اسباب کشی هم داشتیم اون پرونده هایی که توش اینا رو نوشته بودم رو هم گم کردم متاسفانه..
راهی نیست که بشه بازیابی کردشون؟ . باید حتما بریم دانشگاه؟!
..............
ممنون میشم راهنمایی کنید..
کد کاربری که همون شماره دانشجویه وقابل عوض کردن نیستنقل قول:
اگه رمزت عوض نکردی یه بار با شماره شناسنامه تست کن یه بارم کد ملی ببین وارد میشی
اگه نشد بازم به مغزت فشار بیار:31: شاید سال تولدی شماره تلی چیزی گذاشتی
بعد که نشد برو دانشگاه
من از طريق ايميل گرفتم يوزر و پسمو فكر كنم شما هم جزو اون دسته يودي؟نقل قول:
امیدوارم نخندید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی واقعا مشکل دارم..
اون کد کاربری و رمز ورود به سیستم گلستانم رو فراموش کردم و به خاطر اینکه مدت ها از این فضا دور بودم و 2 تا اسباب کشی هم داشتیم اون پرونده هایی که توش اینا رو نوشته بودم رو هم گم کردم متاسفانه..
راهی نیست که بشه بازیابی کردشون؟ . باید حتما بریم دانشگاه؟!
..............
ممنون میشم راهنمایی کنید..
به ايميلت مراجعه كن :دي
چجوری گرفتین سایت گلستان که قسمت فراموشی رمز نداره؟:13:نقل قول:
ورودياي 89 استان تهران ثبت نامشون اينترنتي بود كلا :)نقل قول:
چجوری گرفتین سایت گلستان که قسمت فراموشی رمز نداره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دیگه من جز نودی ها حساب میشم :31:....مثل اینکه باید بریم دانشگاه :31:نقل قول:
كسایی كه تجربه یااطلاعاتی دارندخواهشن جواب سوالای من روبدند
برای دوتاازدرسام یكی برای تشریحی برای استاد ازقسمت درخواست دانشجو اعتراض نوشتم -درزمان تعیین شده- كه الان بعد 10روز فقطنوشته درحال بررسی اما قسمت مشاهده استاد نوشته مشاهده نشده امادرپایین صفحه كه بصورت خطا به رنگ زرده نوشته توسط استادبررسی شده وامكان اعتراض نیست
حالا من موندم بالاخره استاد اعتراض رودیده یا نه-برای درس دیگم برای سوالات تستی درقسمت نتایج امتحانات اعتراض برای دانشگاه نوشتم كه هنوز نمرم تغییرنكرده-سوالات تستی خارج ازمنبع بودش-
درضمن تادیروز قسمت اطلاعات جامع جلوی وضعیت نمره درسام تاییدنشده نوشته بود اماامروز نوشته وضعیت نمره قبول -عادی-اعلام شده میخواستم بدونم این یعنی نمره درسام تایید شده وبه اعتراضم رسیدگی نمیشه-درضمن اگه نمره درس تشریحیم تغییر پیدانكنه دوباره به كجا باید اعتراض كرد
براي سوال اولتون:توي كادري كه مربوط به پاسخ استاد هست اگه نوشته شده بررسي شده و امكان اعتراض نيست پس استادتون ديده ولي اگه داخل اون كادر مربوط به استاد هنوز چيزي نزدن پس نديده....شما تا وقت هست و امكان تغيير داري برو قسمت امتحاناتون و مشكلت رو بگو....هرچند اين ترم خيلي اذيت كردن دانشجوهارو..نقل قول:
سوال دوم:منم براي يكي از امتحاناي تستيم اعتراض زدم چون يكي از سوالام 2تا جواب درست داشت!!ولي مثل شما هنوز نمره م تغييري نكرده.ولي ترمهاي پيشم براي يكي از دروسم وقتي بعد از يه مدت رفتم و نمره هام رو نگاه كردم ديدم كه نمره ي تستيم زياد شده....پس ممكنه هنوز به همه ي اعتراض ها رسيدگي نكرده باشن...ايشالا به زودي نمره ها رو درست ميكنن .
اين كه بگن چون نمرات تاييد شدن پس امكان تغييرشون نيست اشتباس چون تا همين چند روز پيش همه ي نمرات تاييد شده بود اما 2 روز پيش كه نگاه ميكردم متوجه شدم يكي از درسهام رو تاييد نشده كردن و نمره ي تشريحي در حال تغييره كه هنوز تاييدش نكردن!!!
قسمت استادنوشته مشاهده نشده -اما اینكه جلوی وضعیت نمره نوشته شده باشه قبول -اعلام شده -منظور تاییدشدن است یانه
درضمن بعدازبررسی توسط استاد بازم میشه اعتراض كردبه مدیرگروه اون درس خاص یامسیول اموزش دانشگاه یا كارشناس رشته