امروز بردم باتری ساز دستگاه زد گفت که قطعی داره و باید نو بخری ،اصرار داشت اوربیتال اتمی بخرم ،من گفتم صبانقل قول:
از نوع ابی میخوام ،که نداشت ،به نظر شما چی بخرم ؟
Printable View
امروز بردم باتری ساز دستگاه زد گفت که قطعی داره و باید نو بخری ،اصرار داشت اوربیتال اتمی بخرم ،من گفتم صبانقل قول:
از نوع ابی میخوام ،که نداشت ،به نظر شما چی بخرم ؟
سلام نمیدونم جاش اینجا هست یا نه - ماشین من رانا هست - 10120 کیلومتر کار کرده - خودم از کارخونه گرفتم صفرکیلومتر - مدل 91 ( خیلی کم باهاش کار کردم) - تا حالا هیچ مشکلی نداشته - اما الان یه دو روزی هست بوی بنزین بدجور گاهی اوقات میاد تو ماشین - کسی علتش رو میدونه؟
کفی صندلی عقب را بالا بزنید ببینید تمام اتصالات و پمپ در جای خودش فیکسنقل قول:
هستند ممکنه از جنت های پمپ بنزین این بو ایجاد بشه
سلام . بهترین باتریها , باتریهای اتمی هست که احتیاج به آب اسید و شارژ اولیه و سرویس و اینها نداره و آب اسید هم ازش نشت نمیکنه ( اگر نشتی داره پس مرغوب نیست ) . بهترین مارک AC DELCO امریکا هست که بعضیهاش 6 سال گارانتی تعویض داره . آلمانیهای اصل هم خوبه . دوستانی که در ایران هستند راهنمائیتون میکنند که کدام براند بهترهنقل قول:
دوستان لطف کنن جواب بدننقل قول:
من اسفند صبار با گارانتی گرفتم (405)نقل قول:
اگر اتمی گارنتی دار گیرت اومد بگیر وگرنه اسیدی گارانتی دار بین 130-140 جنس خوبشه
اتمی بدون گارانتی بالای 200 هست، ممکنه به 8 ماه هم نرسه (اگر باتری فروش باتری اتمی گارانتی دار داشت ازش در مورد خرابیش بپرسید).
اسیدی هم میگن سوراخ میشه اصلا امکان نداره بدون دلیل سوراخ بشه.
سلام .نقل قول:
اگر دنده اتوماتیک باشه که اصلاً نمیشه با هل روشنش کرد اما اگر دنده رو در N ( خلاص ) بذارید میشه با هل دادن یا بکسل ماشین رو جابجا کرد .
برای دنده معمولی اگر موتور ماشین سالم باشه و باتری هم با وجودِ ضعیف بودنش به اندازه برق دادن به پمپِ بنزین و کامپیوتر و انژکتورها و شمعها برق داشته باشه , با یک هلِ سه چهار متری ماشین روشن میشه و ضرر قابل ذکری هم نداره . البته باید همه ی وسائل برقی از جمله چراغها خاموش باشه موقع هل دادن تا برق ضعیفتر نشه . چون پمپ بنزین همیشه قبل از استارت زدن روشن میشه تا فشار بنزین پشت انژکتورها بره بالا وگرنه انژکتورها نمیتونند سوخت بپاشند چون انژکتور کارش فقط باز و بسته کردنِ مسیر سوخت هست و اگر پمپ فشار تولید نکنه انژکتور سوخت نمیپاشه .
دنده ی مناسب هم دنده 2 هست اما اگر زمین لیز یا لغزنده باشه ( برف , ماسه , آب شل و غیره ) ممکنه با دنده دو چرخها کشیده بشه روی زمین و ماشین روشن نشه و مجبور بشین از دنده 3 استفاده کنین که نیاز به سرعتِ بیشتر داره ( قبل از برداشتنِ پا از روی کلاچ ) .
اگر هم در سرپائینی بود و بشه با سرعتِ بیشتر ماشین رو روشن کرد دنده 3 بهتره .
البته بعضی از ماشینها مثل ماتیز که بدنه ی ظریفی داره اگر موقع هل دادن به جاهای ضعیف بدنه فشار بیارید ممکنه له بشه ( بره تو ) .
پس باید دستها رو جای محکم بذارید مثل لبه ی ستونهای عقب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اینکه با بکسل روشنش کنین .
اما هیچ چیز بهتر از سیم رابط (اشتراک ) نیست
اما باید بسیار مراقب باشید که سیم مثبت به مثبت و منفی به منفی وصل بشه وگرنه ممکنه باعث سوختن سیستمهای الکترونیکی مثل رگولاتور دینام و کامپیوتر و غیره بشه .
http://contentinfo.autozone.com/znetcs/content/how-to/en_US/0996b43f/80/a0/11/2e/f16-35.gif
http://www.aa1car.com/library/jumpstart.gif
http://new.volvocars.com/ownersdocs/1998/1998_SV90/images/4_13a.jpg
http://www.goodhousekeeping.com/cm/goodhousekeeping/images/JumpDiagram.JPG
جمله ای از یک دلال ، برای چپوندن ماشین به خلق الله !نقل قول:
اینی که می گن اشتباهه نظرشون در این باره هست که ممکنه چون بصورت ضربه ای موتور می چرخه ممکنه تسمه تایم دندانه رد کنه و خسارت بزنه که البته اگه درست و با احتیاط با هل روشن کنند و تسمه تایم سالم باشه مشکلی پیش نمیادنقل قول:
در کل بهتره که این کار عادت نباشه
باتری ها معمولا صفحه هاشون از بین میره و عمرشون تموم میشهنقل قول:
باتری پلمب که با نام اتمی می شناسیم ( بدلیل اینکه باتری ایرانی اتمیک که تازه مثل این ها نبود اولین بار شناخته شد)
این باتری ها نیاز به نگهداری ندارند و فقط نباید خالی بشند یعنی در صورت عدم اسن=تفاده باید بست باتری رو بر داریم
74 امپر متناسب ترین برای خانواده 405 و مارکی که برای من چندین ساله خوب جواب داده دلکور هست که 220 حدودا قیمت داره
سلام دوستان
امروز شلنگ بنزین گرفتم و شلنگای فرسوده شده حباب گیرو عوض کردم ،وقتی داشتم شلنگهای فرسوده را نگاه میکردم دیدم وسط یکی از شلنگها کمی برجسته شده شلنگو بریدم دیدم یه استوانه کوچک برنجی با یه سوراخ ریز داخل شلنگ تعبیه شده ،حالا سوال اینه ،اولا این استوانه برنجی کارش چیه ؟دوما لطف کنید بگید مال کدوم شلنگه
( از سه شلنگی که به جباب گیر وصل شده )؟وجهتش کدوم طرف باید باشه؟ الان از ماشین میتونم استفاده کنم یا نه؟
سلام .نقل قول:
مطمئن نیستم اما اگر ماشینتون رگولاتور فشار سوخت نداره پس این قطعه به جای رگولاتور نصب شده تا فشار سوخت پشت انژکتورها ثابت بمونه و سوخت مازاد هم از راهِ این قطعه به باک برگرده
اگر حرف بنده درست باشه , خودروسازان برای کم کردنِ هزینه های تولید , این قطعه ی ارزان رو به جای رگولاتور داخلِ شیلنگِ برگشتِ سوخت به باک نصب میکنند چون خیلی ارزونتر درمیاد.
رگولاتور کارش ثابت نگه داشتن فشار سوخت در ریلِ سوخت هم که انژکتورها روش نصب شده .
اگر فشار سوخت هی کم و زیاد بشه موتور دائماً دورش کم و زیاد میشه پس رگولاتور نقش مهمی داره و منظم کار کردنِ انجین .
خراب شدنش باعث بالا رفتن مصرف سوخت یا کم شدنِ بیش از حد مصرف و کم جون شدنِ موتور میشه .
عکسهای رگولاتور
رگولاتور یا کنار موتور نصب میشه یا زیر ماشین یا زیر صندلی عقب یا درونِ باک
تا نظر دوستانِ دیگه چی باشه
با توجه به صحبت دوستمون البته می تونه به ورودی حباب گیر وصل شده باشه برای اینکه فقط فشار هوای بالای باک رو ببره و گاز در باک جمع نشه
البته مطمئن نیستم هنوز
با سلام وسپاس ،ورودی حباب گیر کدوم شلنگ میشه؟نقل قول:
نقل قول:
خوشبختانه از منبعی مطمئن (شرکت مهندسین مشاور صنایع خودرو ایران ) جای این قطعه را که اریفیس گفته میشه
پیدا کردم،داخل شلنگی که بعد سه راهی به طرف کنیستر میره قرار میگیره و انتقال بخار بنزین تا فشار 55cm aq را انجام میده
سلام ممنون مشکل حل شد مشکل این بود که برق شیر برقی قطع بودنقل قول:
ولی حالا یک مشکل جدید....
من ماشینو بردم باطری سازی برق اونو درست کرد ولی حالا فن روشن شه یا چراغ ها رو روشن کنم هم دور موتور میره بالا
سیم ها رو چک کرد گفت مشکلی ندارن باید ماله وکیوم باشه رفتم تعمیرگاه گفت بخوای تنظیم میکنم ولی برای کولر هم دورموتور میاد پایین
منکه نفهمیدم مشکل از چی هست - از چیز دیگه ای هم میتونه باشه؟
با سپاس
سلام
یه 405 مدل 85 که 110 دویده
این الان تو دور پایین زیر 2ریپ میزنه
یدفعه شتاب میگیره
مصرف زیاد شده
درجه دما تا نرسیده به خط وسط میاد
یه بار تو سربالایی کولر دور 4 زد بالاتر از وسط که کولر خاموش کردم درست شد
بعد 2 انگار افزایش نیرو داره زیاد میشه ولی مثل قدیم نمیشه
شمع تازه عوض کردم هر 4 تا رو
فیلتر بنزین هم یکی در میان تعویض روغن عوض می کنم
مشکل از کجاست ؟
ممنون
پراید کاربراتوری دو عدد شیربرقی داره (معمولا با فیش ابی و قرمز در دو طرف موتور) که تنظیم هر کدام برای کولر و دینام( چراغ یا هر وسیله پر مصرف ) می باشد اگر نتونست تنظیمی که هر دورو به جای متناسبی نگه داره انجام بده با دقت و حوصله خودتون این کارو انجام دهیدنقل قول:
در ضمن تنظیم سیم گاز و سلو طبیعی کاربراتور تاثیرزیادی در تنظیم متناسب این شیر ها دارند
مدل 85 معلوم نیست درجه وسط آمپر ابش چنددرجست و باید با دستگاه چک کنیدنقل قول:
سالم بودن ترموستات نقش اساسی در سالم موندن ماشین داره پس چک کنید
این مدل دل زدن و یا کات اف کردن می تونه از یکی از سنسور ها باش و یا کثیفی دریچه گاز و استپر
بهترین کار اینه که اول دو باک فقط با بنزین س و ت ر رانندگی کنید و اگه بهتر نشد برای سرویس دریچه گار و استپر مراجعه کنید و نذارید فوری همه چیز رو عوض کنندد که جنس نا مرغوب بازار واویلاست
احتمال می دم مشکل تون حل شده ولی تعویض آب رادیاتور و ترموستات رو فراموش نکنیدو مطمئن شید فنها دور تند و کندخوب کار می کنند
ممنون از پاسختنقل قول:
فقط من چه طوری دما رو متوجه شم متظور از دستگاه چی هستش و کجا باید ببرم
و همینطور درچه گاز رو کجا ببرم تمیز کنه
من اصلا انژکتور رو نشستم میتونه مریوط باشه ؟
بنزین زدم درست نشد
این قسمت روهم اصلا نفهمیدم چی گفتی دل زدن و یا کات اف کردن
فن ها سالمه تا یه حدود بیشتر بالا نمیره یعنی همون وسط
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟:n03:نقل قول:
دوست گرامی بیشترین مورد مربوط به پمپ بنزین هست که پیش میا با تعویض باز هم مشکل دار شده باشه و بعد از اون اتصالات برقی و یا ریگولاتور بنزیننقل قول:
در هر حال نمیشه دقیق گفت مشکل از کجاست
با سلام به همه دوستان عزیز
ماشین بنده 206 صندوقدار اتوماتیک هستش(v9) . ماشین در سرعتهای بین 40 تا 50 و 80 تا 90 لرزش داره. فرمان نمیلرزه، اما اتاق میلرزه،لرزش هم شبیه حالتیه که مثلا رینگ تاب داشته باشه . اما چهار چرخ ماشینو3-4 بار بالانس کردم.هم بالانس در جا و هم بالانس معمولی.به گفته آپاراتی رینگها هم سالم هستند. ضمنا لاستیکهای ماشین هم از نوع هانکوک و نو هستند(حدود یک ماه پیش خریداری شد).احتمال دادم از پلوسها باشه، چون ماشین قبلم هم 206 اتومات بود و به دلیل یه گودیه خیلی کوچک توی مشعلی پلوس سمت شاگرد،سبب ایجاد لرزش در سرعتهای 60 تا 80 میشد که با تعویش مشعلی پلوس مشکل حل شد. خلاصه با توجه به این تجربه پیش همون مکانیکی که ماشین قبلمو درست کرده بود رفتم و پلوسها را باز و چک کرد که هیچ گونه مشکلی در مشعلی ها و یا فنرها نبود.برای اطمینان خاطر چند روز پیش یک مکانیک دیگه رفتم،اونم بعد از باز کردن پلوسها گفت که مشکلی ندارن.
حالا من موندم این لرزش از چی می تونه باشه. خیلی رفته رو اعصابم.
یکی میکفت شاید یکی از پلوسها تاب داشته باشه ! نمیدونم این حرف میتونه صحت داشته باشه یا نه.
راستی اینم بگم وقتی که نرم شتاب بگیرم این لرزش خیلی محسوس تره و وقتی فوری شتاب بگیرم لرزش خیلی کمتره.
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟:n03:
سلام , چرخهای جلو رو با عقبیها عوض کنین و نتیجه رو ببینیننقل قول:
پمپ بنزین و ریگلاتور به تازگی تعویض شدن .منظور از اتصالات برقی چیه ؟ کمی توضیح بدید لطفا:n16:نقل قول:
چرخها رو جابجا کردم.هم با یک ماشین دیگه کلا جابجا کردم و هم ماله ماشینه خودمو بصورت جلو و عقب جابجا کردم.ولی مشکل همچنان باقی بود.
امروز عصر ماشینو بردم پیش یک پلوس ساز،با ماشین دور خورد و گفت پلوس ماشین ایرادی نداره. دلیلش هم این بود که اگه اشکال از پلوس باشه وقتی ماشینو خلاص میکنی(دنده رو به حالت N انتقال بدیم) بازهم لرزش داره.
کلا لرزشش شبیه به زمانیه که چرخ بالانس نباشه ! اما خب همونطور که گفتم از چرخ نیست ظاهرن.
دیگه موندم وقتی از پلوس نیست ، از چرخ خا هم نیست ، پس از چی میتونه باشه ؟:n03:
با سلام به همه دوستان عزیزماشین بنده 206 صندوقدار اتوماتیک هستش(v9) . ماشین در سرعتهای بین 40 تا 50 و 80 تا 90 لرزش داره. فرمان نمیلرزه، اما اتاق میلرزه،لرزش هم شبیه حالتیه که مثلا رینگ تاب داشته باشه . اما چهار چرخ ماشینو3-4 بار بالانس کردم.هم بالانس در جا و هم بالانس معمولی.به گفته آپاراتی رینگها هم سالم هستند. ضمنا لاستیکهای ماشین هم از نوع هانکوک و نو هستند(حدود یک ماه پیش خریداری شد).احتمال دادم از پلوسها باشه، چون ماشین قبلم هم 206 اتومات بود و به دلیل یه گودیه خیلی کوچک توی مشعلی پلوس سمت شاگرد،سبب ایجاد لرزش در سرعتهای 60 تا 80 میشد که با تعویش مشعلی پلوس مشکل حل شد. خلاصه با توجه به این تجربه پیش همون مکانیکی که ماشین قبلمو درست کرده بود رفتم و پلوسها را باز و چک کرد که هیچ گونه مشکلی در مشعلی ها و یا فنرها نبود.برای اطمینان خاطر چند روز پیش یک مکانیک دیگه رفتم،اونم بعد از باز کردن پلوسها گفت که مشکلی ندارن.حالا من موندم این لرزش از چی می تونه باشه. خیلی رفته رو اعصابم.یکی میکفت شاید یکی از پلوسها تاب داشته باشه ! نمیدونم این حرف میتونه صحت داشته باشه یا نه.راستی اینم بگم وقتی که نرم شتاب بگیرم این لرزش خیلی محسوس تره و وقتی فوری شتاب بگیرم لرزش خیلی کمتره.کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرخها رو جابجا کردم.هم با یک ماشین دیگه کلا جابجا کردم و هم ماله ماشینه خودمو بصورت جلو و عقب جابجا کردم.ولی مشکل همچنان باقی بود.نقل قول:
امروز عصر ماشینو بردم پیش یک پلوس ساز،با ماشین دور خورد و گفت پلوس ماشین ایرادی نداره. دلیلش هم این بود که اگه اشکال از پلوس باشه وقتی ماشینو خلاص میکنی(دنده رو به حالت N انتقال بدیم) بازهم لرزش داره.
کلا لرزشش شبیه به زمانیه که چرخ بالانس نباشه ! اما خب همونطور که گفتم از چرخ نیست ظاهرن.
دیگه موندم وقتی از پلوس نیست ، از چرخ خا هم نیست ، پس از چی میتونه باشه ؟:n03:
سلام .نقل قول:
شاید خودِ لاستیکها کج هست
باید بزنین رو جک تا لاستیک فقط دو یه میلیمتر بالای زمین باشه و سپس با دست آروم بچرخونین ببینین در بعضی جاها به زمین نمیگیره ؟
شما بالانس چرخها را روکار چک کردین ؟
باید با گاز دادن روی جک اصلا ماشین نلرزه . درضمن دو چرخ جلو رو باز کنین و سپس روی جک با سرعتهای کم تا 150 چک کنین .
به هیچ وجه با فرمان پیچیده بیشتر از 60 km گاز ندین چون پلوسها رو خراب میکنه .
اگر روی جک یک چرخ نمیچرخه باید بعد از چک کردنِ چرخی که میچرخه اون رو از روی جک بیارین پائین تا بچسبه به زمین تا چرخ دیگه که روی جکه بچرخه اما نباید بذارین زیاد بچرخه چون دفرنسیال صدمه میبینه
اگر لرزش داره ببینین کدوم طرف بیشتر میلرزه و عیب رو پیدا کنین .
بعد از بالانس کاملِ روکار , ببینین آیا در حرکت میلرزه یا نه ؟
سلام دوستان
یه سوال پیش پا افتاده داشتم
وقتی فن ماشین تازه روشن میشه، ماشین رو خاموش کنیم اشکال داره
ممنون
لطفا جواب بدین برام مهمه بدونمO:)
Sent from my LT30p using Tapatalk
دیگه از اینجا به بعد چی میشهنقل قول:
چیکار کنم ؟
پرایدمو بردم کارواش موتورشو شست حالا وقتی گاز میدم تپ تپ میکنه توی دور های پایین انگار جونش داره در میاد و ضعیف کار میکنه
دوستان فک میکنید مشکلش از کجاست؟ البته یه هفته از کارواش رفتنم گذشته
سلام . پستهای بنده در صفحه ی 513 رو بخونید ( 5125 و 5128 )نقل قول:
سلام
ماشین پراید، دیروز دادم مکانیک پولی میل سوپاپ رو عوض کرد چون تاب برداشته بود. تسمه سفت کن تسمه تایم و فنرش رو هم عوض کردم.
الان دو تا مشکل دارم :|
امروز متوجه شدم یه صدای اضافی توی موتور هست. انگار تسمه تایم به قاب میگیره. قاب بالا و پایین رو باز کردم باز صدا میداد. تسمه دینام و کولر رو هم باز کردم، باز صدا میداد. تسمه سفت کن رو یه کم شل کردم که صدا برطرف شد.
وقتی که قاب تسمه تایم رو باز کردم یه مقدار کم روغن داخلش بود. احتمالش هست که سفتی فنر تسمه سفت کن باعث شده باشه کاسنمد خراب کرده باشه؟ کاسنمد سر میل لنگ رو توی چال سرویس چک کردم که کاملن خشک بود. دیگه غیر از کاسنمد سر میل لنگ، میل سوپاپ هم کاسنمد داره؟
مورد بعدی مربوط به تایمینگش هست. به نظر میاد که مکانیگ درست تسمه رو جا نزده. از دنده میل لنگ و پولی میل سوپاپ عکس گرفتم. به نظر شما یک دنده جابجا نیست؟
سلام دوستان
می خواستم بدونم آیا موتور انژکتوری چیزی به اسم تنظیم موتور داره؟ پراید 131 مدل 90 با 33000 کارکرد که تقریبا کاری غیر از سرویس دوره ای روش انجام نشده نیاز به چه کاری در رابطه با عملکرد موتور داره؟
من خودم می خوام فیلتر سوختشو عوض کنم، گفتم شمع هم ببینم. اما ظاهرا روی کیف ابزار شرکتی آچار شمع نیست! درسته؟ کیف ابزاری که صاحب قبلی به من داده یه پیچ گوشتی دو کاره، دو تا آچار تخت، یه کیت فیوز، آچار چرخ داره. یعنی باید آچار شمعشو خودم بخرم؟
ممنون
سلامنقل قول:
1- سفت بودنِ بیش از حدِ تسمه به بلبرینگ فشار میاره . اما اگر کاسه نمد بنجل باشه هم از عمرش کم میشه یعنی زودتر خراب میشه .
2- بله میل سوپاپ هم کاسه نمد داره .
کلاً هر جا که محور وجود داره و گریس یا روغن یا آب باشه درونِ اون قطعه که محور داره , برایِ جلوگیری از نشتِ آب یا گریس یا روغن , حتماً باید کاسه نمد نصب کرد . همچنین برای جلوگیری از ورود گرد و خاک یا آبِ شستشو یا باران .
.
در بعضی ماشینها تسمه تایم مستقیماً پمپِ روغن رو هم میچرخونه ( مثل ماتیز ) . بنابراین از کاسه نمد اویل پمپ هم ممکنه روغن نشت کنه .
واتر پمپ هم اگر با تسمه تایم میچرخه ( مثل ماتیز ) پس کاسه نمد واتر پمپ هم ممکنه خراب بشه اما اگر خراب بشه آب رادیاتور نشت میکنه نه روغن .
حالا شما باید ببینین تسمه تایم در ماشینتون چه چیزهائی رو میچرخونه . باید همشون چک بشند .
درضمن ممکنه روغن از کنار قالپاق سرسیلندر نشت کنه و بره توی محفظه ای که تسمه تایم توش هست و شما فکر کنین از داخل محفظه هست اون نشتی .
پس شما باید اگر بتونید روغنها رو خوب تمیز کنین و با رعایت نکات ایمنی با پارچه ی آغشته به کمی بنزین همه ی روغنها رو تمیز کنین و سپس ظرف دو سه روز همه چیز رو تحت نظر داشته باشید تا نشتی رو پیدا کنید .
3- علامت روی میل سوپاپ درست پیدا نیست اما اگر با علامتِ روی سرسیلندر منطبق نیست پس یک دندانه اختلاف داره .
دوستان به من هم راهنمایی کنیدنقل قول:
ممنون
Sent from my LT30p using Tapatalk
دوستان به من هم راهنمایی کنیدنقل قول:
ممنون
بهتره صبر کنی یه خورده خنک بشه حداقل .... هرچقدر خنک تر بشه موتور ، عمر مفیدش بالاتر میره !
احتمالا پرایده ماشین ....
سلامنقل قول:
خیر مشکلی پیش نمیاد
البته در صورتی که دمای موتور از حد نرمالش بیشتر نباشه.
ولی وقتی ماشین امپر چسبونده و فن ماشین روشنه و شما ماشین رو خاموش کنید باعث ایجاد صدمه میشه و در خودروهای قدیمی گاها این کار باعث گیرپاژ هم میشد.
سلام دوستان
یکی می گفت تسمه تایم سوای کارکرد (60000 کیلومتر) بعد 3 سال باید عوض بشه، درسته؟