چرا میشه گفت
مثلاً بچه های شیرازی با هم قرار دارن که همیشه میرن تو روم شماره 20
Printable View
چرا میشه گفت
مثلاً بچه های شیرازی با هم قرار دارن که همیشه میرن تو روم شماره 20
خوب درسته اگه قرار ببندن اون یه چیزی ولی اگه کسی از این قرار خبر دار نباشه نمیشه مرجعی رو برای اینکه افراد استان ها تو کدوم روم ها هستند پیدا کردنقل قول:
نصبه دوست عزیز. اما بازم ارور میده و مرتب هم ساین اوت میشه. آخه چرا اینجوری شده؟!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من اینو از یه جا گرفتم ولی برید سرچ کنید شاید پیدا بشه.
من اینو از اینترنت گرفتم. :31:نقل قول:
شما نسخه ی یاهو رو عوض کن ببین درست میشه.نقل قول:
سلام
اقا واسه ی من وارد روم نمیشه
یعنی اون کلمه رو داخل کادر مینویسم ولی منو وارد روم نمیکنه
دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان الان اد لیست من 1000 تا ای دی داره دیگه اجازه اد کردن نمیده میگه فول
یکی گفت باید ای دی قدیمی گیر بیاری مثلا مال 7 سال پیش میگن تا 2 3 هزارتا هم اجازه میده
از کجا تاریخ ثبت ای دی رو میشه چک کرد؟
یکی هم گفت یه ای رو . رو یه ای دی دیگه دایورت کنی :-؟؟
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم :5:
سلام چجوری می تونم واسه ایدیم پروفایل بسازم؟ از وقتی شکل سایت یاهو عوض شده نمیدونم چه جوریه.
اینم عکس های صفحه پروفایل یاهو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من یه مشکلی داشتم. اونم این که وقتی با یکی از دوستانم چت می کنم اونجا که اول نوشته هام اسمم رو می نویسه ! رو من کرده ام A R A S H ولی برای دوستم که با من چت می کنه A R A S H sam نشون میده چطوری می تونم اینو درست کنم ؟
سلام دوستان چند تا سوال داشتم1:- من یاهو 9 رو نصب کردم ولی توی اون قسمت بالای پنجره یاهو که آخرین ایدیهایی که باهاشون چت کردم میومد دیگه نمیاد چطور میشه در یاهو 9 این امکان رو ایجاد کرد منظورم اون نواری هست که روش نوشته:type some contact information
2-در یاهو 7.5 و همینط.ر نسخه های اولیه یاهو 8 میشه کاری کرد که اواتور ایدیهایی که پی ام میدن ولی در اد لیست نیستن رو در پنجره پی ام مشاهده کرد؟
3-من یاهو مسنجر 10 رو نصب کردم ولی وقتی میخوام بازش کنم این ارور رو میده و باز نمیشه علتش چیه جاوا رو هم نصب دارم.
من هم همين مشكل دوباره برام پيش اومدخ به من هم كمك كنيد
سلام
قبلاً از طریق مسنجر میشد 360 رو چک کرد جدیداً نمیدونم چرا نمیشه پلاگینش اصلاً ران نمیشه واسه بقیه هم همینطوریه؟؟؟
سلام دوستان من ياهو 9.0.0.2018 رو نصب كردم در ضمن رو سيستمم كسپراسكاي 2009 رو هم آپديت دارم بارها هم ويندوز عوض كردم
من 2 تا مشكل دارم
1: توي شاخه c:\program files\yahoo\messenger اينجا من كلي فايل چرت و پرت و بي پسوند ساخته ميشه واسم هرچي هم پاك ميكنم دوباره ساخته ميشه ميخواستم بدونم تا حالا مال شما هم اينجوري شده و دليلش چي؟
2: من وقتي كسپراسكاي رو ميبندم البته اين مشكل فقط تو اكس پي دارم كه بعد از يه مدت نامعاومي سيستو قاطي ميكنه هيچ سايتي باز نميشه رو آرم اينترنت هم كه كنار ساعت كليك ميكني بالا ميادو سريع محو ميشه بعد Task manager هم نمياد بالا و مشكلات تا زماني كه ريستارت نكني از بين نميره حتي با لوگ آف
كمك كنيد plz
ضمننا من رو ياهو ورژن 8 بيشتر اين مشكلو دارم
اون دوستت رو بگو یکبار شما رو Delet کنه و دوباره شما ادش کن احتمالا درست میشه :46:نقل قول:
یاهو 10 هنوز انتشار رسمی پیدا نکرده و نسخه کاملی نیست ورژن 9 هم ایرادات زیاد داره مخصوصا تو ارسال و دریافت فایل هه و همچنین سرعت پایینشنقل قول:
در کل پیشنهاد میشه از ورژن 8 استفاده کنید نسخه فولش:11:
در مورد سوالتون در رابطه با پروفایل شما یک کاری کن حالت یاهو رو برگردون به default بعد برو تنظیمات رو انجام بده
ورژن 9 این مشکلات رو داره وسیستم رو به هنگ میکشونهنقل قول:
در مورد اون فایل ها هم Message Archive هاتون هستش میتونید تیکش رو از منوی Performane بخش Messege Archive بردارید تا دیگه ذخیره نشه ولی بهتره که ذخیره بشه تا در مواقع نیاز بتونید پیغامهای قبلی رو فرآخوانی کنید
ورژن 8.1.0.421 رو استفاده کید ببینید باز هم این مشکل رو دارید
براتون آپلودش کردم میتونید از لینک زیر بگیریدش:
کد:http://www.4shared.com/file/79330641/18754fe1/Yahoo_Messenger.html
روی سیستمتون فایروال دارید؟نقل قول:
نقل قول:
حالا حالت یاهو رو چه جوری به default برگردونم؟مشکلم همینه
دقیقا بالای صفحه نوشته Mail Classic روی اون بزن برمگیرده به حالت Default و کلاسیک :46:نقل قول:
من منظورم این بود که صفحه اصلی یاهو و صفحه پروفایلم رو چجوری به حالت کلاسیک دربیارم صفحه mail رو قبلا بلد بودم به حالت کلاسیک در بیارم.نقل قول:
سلام.
من آی دی خودم رو برای همیشه پاک کردم رفت ! حالا میخوام با همون آی دی ثبت نام کنم که نمیشه !
مثل اینکه اگه بخوام با هموناسم آی دی بسازم باید زمانی صرف بشه ؟ درسته ؟
چقدر ؟ یه روز یا !
thx
سلام بابا تورو خدا يكي كمك كنه بگه اين فايل هاي علكي چي ساخته ميشه ؟؟؟
من ياهو 9.0.0.2018
اينم عكس اين فايل هاست
نباید مشکلی باشهنقل قول:
یاهو الان به نام و نام خانوادگی حساس شده شما یک کاری کن نام خودتون رو همون نامی که برای آی دی میخواهید در نظر بگیرید و نام خانوادگیتون رو هم اگه احتیاج بود برای آی دی اضافه کنید ببینید جواب میگیرید:11:
سلام
چند وقتیه وقتی با یاهو مسنجر توی روم که
می رم کامپیوترم قفل می کنه .یاهو رو از دوباره نصب کردم درست نشد.درایو رو فرمت کردم ویندوز دوباره نصب کردم ولی باز هم مشکلم حل نشد.فقط وقتی با یاهو مسنجر 6 توی چت میرم قفل نمی کنه ولی ورژن 6 قدیمیه.قبلا کامپیوترم با یاهو مسنجر های جدید مشکلی نداشت!!!!!!!
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند تا مشکلم حل شه.
شما روی سیتمتون فایروال دارید؟نقل قول:
چون فایروال بعضی اوقات این مشکلات رو ایجاد میکنه و اجزه نمیده
اگه اینطور نیست این ورژن یاهو رو امتحان کنید ببینید مشکلتون حل میشه:
کد:http://www.4shared.com/file/79330641/18754fe1/Yahoo_Messenger.html
ببخشید دوستان ،
قبلا یادمه سایت yahoo یه قسمتی داشت که Email هایی که ثبت نام کرده بودن ( همون ID ها )
رو به ترتیب حروف الفبا مینوشت .
ولی جدیدا هرچی میگردم پیداش نمیکنم .
میشه راهنمایی کنید ؟
ایمیل های اعضا رو منظورته؟یعنی هرکی عضو میشد مینوشت کی عضو شده و ایمیل آدرسش چیه؟نقل قول:
آره .نقل قول:
مثلا یه قسمت بود که حروف الفبا رو نوشته ، بعد روی S کلیک که میکردی ، هرچی Email که اولش با S شروع شده بود میاورد .
تا حالا این بخش رو ندیده بودم اولین باره که میشنوم :31:نقل قول:
سلام.
من که ایمیلم رو پاک کردم رفت ! تا چند روز دیگه می تونم برم با همون آی دی عضو بشم ؟
چون همه چیز من همون آی دی بود :13:
اینو کردم نشد !نقل قول:
نباید مشکلی باشه
یاهو الان به نام و نام خانوادگی حساس شده شما یک کاری کن نام خودتون رو همون نامی که برای آی دی میخواهید در نظر بگیرید و نام خانوادگیتون رو هم اگه احتیاج بود برای آی دی اضافه کنید ببینید جواب میگیرید
از فایروایل نبود. قبلا کامپیوترم با ورژن های مختلف یاهو کار می کرد الان هر کدوم رو نصب می کنم به غیر از 6 ،توی روم قفل میکنه!!!!!!
میخوای من یک بار براتون تست میکنمنقل قول:
آی دی مد نظرتون رو به من بدید یک پسورد براتون میزارم بعدا برید تغییرش بدید :11:
میتونم بپرسم از چه ششرکتی خدمات اینترنتی دریافت میکنید؟نقل قول:
سلام
اسمش الان یادم نیست.فکر می کنی از جای دیگه بگیرم درست میشه؟!!!
آی دی ام میخوام دقیقا این باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه ymail نه ...
thx
این آی دی رو اجازه نمیده چون مثل اینکه تو دیتا بیسشون ثبت شدهنقل قول:
این رو میزاره:
ymail برای این آی دی قابل ثبته
سلام
اقا من وقتی میخوام فایلی رو که تو ایمیلی که واسم ارسال شده دانلود کنم . نمیشه و این ارور رو میده ... چیکار باید کرد ؟
باید چیکار کنم که Norton antivirus غیر فعال شه تا بتونم این فایل رو دانلود کنم ؟
حالا هیچ کاری نمی تونم بکنم ؟نقل قول:
ایمیلی بفرستم یه جایی ! یا جایی برای بازگرداندنش نیست ؟:41:
کد امنیتی ؟ چیزی ... ؟
راه بازگردانی نداره ولی خود یاهو مطرح کرده بود که وقتی پاک میکنی دوباره میتونی بری همون رو بگیری ولی مثل اینکه فعلا اجازه دسترسی رو نمیدهنقل قول:
شما چون آی دی ر پاک کردی امکان بازگردانی از طریق اطلاعات محرمانه نیستش
بنا به دلایل امنیتی آنتی ویروس سایت یاهو اجازه دانلود اون فایل رو نمیده و فعال و غیر فعال کردن اون دست شما نیست و مربوط به خود سایتهنقل قول:
شما اگه میتونید به اون کسی که براتون این فایل رو فرستاده بگی یکجا دیگه براتون بفرسته مثل : 2share.com
Ship Storm خیلی ممنون از جوابتون
یه سوال دیگه هم دارم ... میخواستم بپرسم من لیست ایمیل رو از کجا می تونم بگیرم
میخوام با نرم افزار CRM Group Mail تعداد زیادی ایمیل تبلیغاتی ارسال کنم ولی لیست ایمیلی ندارم . از کجا می تونم مثلاً لیست تمامی ایمیل های یاهو رو بگیرم ؟