یک سوال
اگه یک فایل مشکوک داشته باشیم چطوری میشه برای کسپرسکی و کارشناسانشون ارسال کنیم تا برامون بررسی و در صورت امکان در دیتابیس برنامه قرارش بدن؟
Printable View
یک سوال
اگه یک فایل مشکوک داشته باشیم چطوری میشه برای کسپرسکی و کارشناسانشون ارسال کنیم تا برامون بررسی و در صورت امکان در دیتابیس برنامه قرارش بدن؟
نقل قول:کد:http://www.gigaimage.com/images/8lh5gs7czz8raqlxrtgx.png
این مشکل از ورژن قبل با من بوده و تا حالا راهی علمی و یا تجربی پیدا نکردم !کد:http://img301.imageshack.us/img301/4895/8lh5gs7czz8raqlxrtgx.png
سلام.نقل قول:
برای من که داره به خوبی کار میکنه. مشکلی نداره. کجا مشکلشو نشون میده؟
ویندوز شما دقیقا چیه ؟ ویندوز رو عوض کردی یا نه؟ برنامه امنیتی دیگری که نداری ؟نقل قول:
نه اینکه کاملا مشکل داشته باشه ... من در برخی سیستم ها برخی موارد رو مشاهده کردمنقل قول:
البته میتونید توضیحات کمپانی کسپرسکی در مورد سازگاری با ویندوز 7 رو مطالعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نحوه ارسال فایلی مشکوک برای کمپانی کسپرسکی
راه اول : از طریق برنامه کسپرسکینسخه 2010 و 2009 : در پنجره اصلی برنامه بر روی Quarantine کلیک کنید تا وارد بخش قرنطینه شود
( این بخش در نسخه 2009 با عنوان Detected در پنجره اصلی برنامه معرفی شده است )
از طریق عبارت Quarantine در پایین صفحه ، فایل مزبور را وارد نمایید.
سپس بر روی فایل مزبور کلیک راست کرده و گزینه Send را انتخاب کنید ( تصویر ضمیه 1 )
نسخه 7 و 6 : در پنجره اصلی برنامه وارد بخش Reports and data files شده و وارد بخش قرنطینه یا Quarantine شوید
حال از طریق گزینه Add فایل مزبور را وارد کنید. سپس بر روی فایل مزبور کلیک راست کرده و گزینه Send را انتخاب کنید.
راه دوم : از طریق ایمیلبرای اینکار فایل مشکوک را فشرده کرده و بروی آن پسورد بگذارید.سپس آن را به ایمیل ، اتچ کنید
عنوان ایمیل را New Malicious File بنویسید و پسورد فایل را در عنوان میل یا متن آن وارد کنید
فایل مشکوک را به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستید
راه سوم : از طریق سایت کسپرسکی1. به آدرس زیر بروید
2.حال از منوی کشویی نوع درخواست و فایل خود را مشخص کنید
Unknown malicious program : فایلهای مخرب و ویروس هایی که توسط کسپرسکی شناسایی نشده است
False alarm : فایلهای سالمی که اشتباها کسپرسکی آن را مخرب میداند
Description of a malicious program : برنامه های متقلبی که خود را بعنوان یک برنامه مفید مثل آنتی ویروس معرفی میکنند
.................................................. .......ولی اقدام به دزدی اطلاعات میکنند
پس از وارد کردن حروف و اعداد خواسته شده گزینه Next را بزنید
3. در صفحه جدید همانند تصویر ضمیمه 2 ، فرم مزبور را پر کرده و فایل را آپلود کنید و بر روی گزینه Next کلیک نمایید
( به تصویر ضمیه 2 رجوع کنید )
موفق باشید
رفع خطای کسپرسکی در شناسایی اشتباه یک فایل سالم
گاها پیش می آید که کسپرسکی اشتباها فایل یا برنامه مفیدی را مضر شناسایی میکند
خب راه حل ساده اینست که برنامه یا فایل مزبور را به لیست سفید خود اضافه کنید
اما راه حل اساسی اینست فایل را برای آزمایشگاه کسپرسکی ارسال نمایید
تا کسپرسکی در اولین آپدیت این مثبت کاذب خود را رفع کند
برای این منظور دو روش داریم
راه اول : از طریق پرتال مخصوص کسپرسکی
سایت اصلی کسپرسکی ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را برای ارسال فایلهای مشکوک ، ویروس های ناشناخته ، مخرب های جدید
و همچنین اشتباهات شناسایی کسپرسکی درنظر گرفته که در پست بالا توضیح دادم
فقط برای ارسال فایلی که به اشتباه مخرب تشخیص داده شده کافیست که از منوی کشویی عنوان False alarm را انتخاب کنید
و سایر کارها را مطابق پست فوق انجام هید
راه دوم : از طریق ایمیل
فایل موردنظر را فشرده کرده و بروی آن پسورد بگذارید. سپس آن را به ایمیل ، اتچ کنید
عنوان ایمیل را Possible false positive بنویسید و پسورد فایل را در عنوان میل یا متن آن وارد کنید
فایل مشکوک را به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستید
متن نامه می تواند اینگونه باشد
(در جای نقطه چین نام شناسایی شده توسط کسپرسکی را بنویسید)...... Hello, I have attached a file for your attention. It is being incorrectly detected as
(درجای نقطه چین دلیل خود را بنویسید) ..... I think this is a false detection because
( در جای نقطه چین پسورد را بنویسید) ..... The password to the file is
Thank you
سلام
اگه ممکنه توضیحی در مورد کلین و گارانتی و دلیت و....که تو قسمت حذف ویروس هستند بدین و کدومشون بهتره؟
سلام ..
من ورژن 2010 رو نصب کردم ..
کرک هم شده و مشکلی ندارم فقط موقع دانلود بعضی فایل ها از IDM با مشکل روبه رو میشم ..
فایل برای دانلود میره اما چیزی دانلود نمیشه و پیغامی هم مبنی بر خراب بودن لینک یا چیزی هم داده نمیشه ..
و وقتی از kaspersky خارج میشم مشکل برطرف میشه !!!!
اگه امکان داره راهنمایی کنید ...
ممنون.
سلام.من کسپر2010 نصب کردم ولی وقتی میخوام آپدیتش کنم این ارورو میده.مشکل کجاست؟
my update server:task cnnot be started module was not authenticated
سلام به همه دوستان
من قبلاً نود ورژن 4 داشتم عالی هم بود ولی به پیشنهاد دوستام پاک کردم و کسپر 2010 نصب کردم تا ببینم چه تفاوتی دارن؟
اما بعد از نصب وقتی که در حال آپدیت بودم به فایل key گیر داد و اون رو بلوکه کرد در صورتی که key نوشته بود تا 2010 فعال می باشد حالا دوباره میخوام بهش key بدم نمیشه ( اینترنت هم قطع میکنم) یعنی جایی نداره که key قبلی رو پاک کنم و جدید بهش بدم.
اگه امکان داره راهنمایی کنید
(تو عکس همه چیز مشخصه)
راستی نود بهتره یا کسپر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور شما دقیقا کدام بخش است ؟ تصویری از بخش مزبور بگذارید تا توضیحات رو بگمنقل قول:
دوست عزیز از کدام ورژن و محصول کسپرسکی استفاده میکنید ؟ ویندوز شما چیست ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید؟نقل قول:
چک کنید فایروال ویندوز خاموش باشد ... همچنین چک کنید برنامه IDM به بخش Trusted وارد شده باشد
در ضمن بخش Parental Control کسپرسکی را غیرفعال کنید
دوست عزیز برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟ آیا فایروال ویندوز خاموش است ؟ ویندوز شما چیست ؟نقل قول:
برای وارد کردن Key به پست زیر رجوع کنیدنقل قول:
درضمن برای مقایسه کیفیت آنتی ویروس ها به تایپک اختصاصی مقایسه آنتی ویروس ها رجوع نمایید
nod32 داشتم ولی قبل از نصب کسپر پاکش کردم.ویندوزم اکس پیه و فایر وال هم روشنه.باید خاموش شه؟
مجید جان سلام
یه سوال؟محتوای مخفی: سوال؟
شما ابتدا فایروال ویندوز خود را خاموش کنید. اگر مشکل پا برجا بود احتمالا فایل Hosts ویندوز آسیب دیده. به پست زیر رجوع کنیدنقل قول:
حقیتش کسپرسکی 2010 سازگاری کاملی با ویندوز 7 نداره که البته این ناسازگاری در برخی Build های ویندوز 7 بیشترنقل قول:
البته با انتشار نسخه نهایی ویندوز 7 ، سریعا نسخه کاملا هماهنگ با آن توسط کسپرسکی منتشر میشود
جدیدا کسپرسکی ورژن 9.0.0.463 را بهمراه Hotfix منتشر کرده که تا برخی باگ های ورژن فعلی را رفع نماید
البته این ورژن هنوز فاینال نشده و در حال آزمایشه ... پس مسئولیت نسب با خودتونه
سلام مجید جان , خسته نباشید
میخواستم نظر شما رو در مورد روشی که در این لینک برای اکتیو کردن اینتترنت سکوریتی کسپر
قرار دادم بدونم :
آیا شما این روش رو توصیه میکنید یا استفاده از کلید ؟؟؟
(با مد نظر قرار دادن این نکته که هنوز کلید درست وحسابی برای این نسخه ارائه نشده )
اگر براتون امکان داره بهترین تنظیمات این نسخه از اینترنت سکوریتی کسپر رو قرار بدید
ممنون
سلام.نقل قول:
من از anti-virus ش اسفاده میکنم .
ویندوزم ویستاست .
برنامه ی امنیتی دیگری ندارم ..
fire wall ویندوزم روشنه ولی با 2009 با fire wall مشکلی نداشتم ؟؟!!
IDm توی بخش اطمینان نبود ولی واردش کردم ..
فقط یک سوال اون قسمت که میخواد برنامه رو وارد لیست اطمینان کنه تمام تیک ها رو بزنم ؟؟؟
سلام علی جاننقل قول:
روشی که معرفی کردید جالب بود ...
بهرحال هر کرکی بر روی آنتی ویروس تاثیر میگذاره و معمولا توصیه میکنم تا جاییکه امکان داره آنتی ویروس رو کرک نکنید
اصولا کرک کردن یا نکردن منهای اصل بالا ، به ذائقه کاربر بستگی داره که بخواد دنبال کی باشه یا خیر
البته به زودی کسپرسکی ورژن جدید رو ارئه میده چون ورژن 9.0.0.459 منهای نواقص خود ، باگ های خاصی داره
در زمینه آموزش تنظیمات هم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطلبی رو عرض کردم
انشاءالله چنانچه فرصتی پیدا کنم حتما توضیحات و تنظیمات کامل رو قرار میدم
شما فایروال ویندوز رو خاموش کنیدنقل قول:
در زمینه IDM منظور من بخش Trusted فایروال بود
در بخش تنظیمات پروسه های فایروال کسپرسکی( Settings --> Firewall --> Settings ) ارتباطات شبکه IDM بر روی Allow هستش ؟
فایر وال رو خاموش کردم ولی این بخش فایر وال کسپرسکی رو پیدا نکردم !!!نقل قول:
میتونید بیشتر راهنمایی کنید ؟
ممنون.
settings رو در صفحه اصلی برنامه بزن تا وارد بخش تنظیمات بشی. اونجا همونطور که در عکش مشخصه به بخش firewall برو و settings این قسمت رو هم بزن تا پنجره ای که majid 20 گفتند باز بشه.نقل قول:
خب همانطور که omid-p30 عزیز گفتند از پنجره اصلی برنامه وارد Settings بشید .نقل قول:
در قسمت تنظیمات به بخش Firewall رفته و بر ... Settings کلیلک کنید تا وارد تنظیمات شوید
در پنجره جدید در سربرگ Fil.tering rules شما لیست کلیه برنامه هایی را می بینید که با اینترنت کار دارند
خب به دنبال برنامه موردنظر خود بگردید ( یا از بخش سرچ نام آن را وارد کنید ) و به زیر شاخه ان بروید ببنید وضعیت network آن چگونه است
نحوه بلاک یا Allow کردن یک برنامه را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده بودم
دوست عزیز اگه توجه کرده باشی من توی پستای قبلیم نوشتم anti-virus دارم نه internet Security !!!!!!نقل قول:
اینی که شما گفتید برای اون هستش ...
راستی حالا کدوماش بهتره ؟؟
anti-virus یا internet security ؟؟؟
چنانچه شما از محصول انتی ویروس استفاده میکنید نباید چنین مشکلی داشته باشیدنقل قول:
پس شما یه کاری کنید ، برنامه IDM رو به Trusted Zone انتی ویروس اضافه کنید ( گزینه network آن را تیک بزنید)
کلا محصول اینترنت سکیوریتی نسبت به آنتی ویروس بدلیل داشتند فایروال گزینه امن تری هستش
بالاخص کسپرسکی که دارای فایروال بسیار قدرتمندیست
نقل قول:
این جا هیچ کس نیست جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!
سلام عزيزنقل قول:
كشتي با اين سوالت
در اولين نظر بايد بگيم كه عدد داخل سايت جمع ديتابيبسه
ولي چيزي كه تو برنامه داري ميمبيني فقط ايتم اوله و احتمالا با ايتم ها بعدي ( بعضي هاشون) جمع بايد بشه
:11:
یعنی تنها فرق این دو داشتن فایر وال اینترنت سیکورتی هستش ؟؟؟نقل قول:
یعنی توی چیزهای دیگه فرقی ندارن ؟؟؟
درسته، از اون لحاظ که فکر میکنید فرق دیگه ای ندارند. شما آنتی ویروس کاسپر رو در نظر بگیرید. همین محصول رو بدون هیچ تغییری صاحب فایروال که مهمترین ابزار امنیتی برای اینترنت هست کردند که شده اینترنت سکوریتی.البته به غیر از فایروال چندین ابزار مفید دیگه هم در اینترنت سکوریتی کاسپر مثل خنثی کننده حملات اینترنتی، حذف کننده بنر های تبلیغاتی سایت ها و چند ابزار دیگه موجود هست.نقل قول:
اولا درست صحبت کننقل قول:
مشکل از همین جاست که با هرکدوم جمع کردم به طریق مختلف به اون عددی که داخل سایت هست مطابقت نمی کنه
سلام
کسی لینک resource Disk کسپر 2010 رو نداره !؟
بچه ها سایتی نیست که بشه آپدیت های کاسپر رو از اونجا گرفت
نه، ویندوز من ویستاست هم در 64 بیتی و هم در 32 بیتی این مشکل رو داشته ام .نقل قول:
ویندوز شما دقیقا چیه ؟ ویندوز رو عوض کردی یا نه؟ برنامه امنیتی دیگری که نداری ؟
برنامه ی دیگه ای ندارم حتی یک بار بلافاصله بعد از نصب ویندوز این رخ داد .
تو فروم کسپر هم گفتم ولی کسی جوابی نداد .
سوال دیگر من اینه که اگر کسپرسکی یک فایل و که یا یک کرک هست و یا یک برنامه که کسپر اون رو تروجان میشناسه رو چطور باید بدون مشکل اجرا کرد ؟! اضافه کردن به لیست سفید خیلی وقتگیره و بعد از تغییر مکان باز مشکل رخ میدده !
سلام دوستان
من از کسپراینترنت سکیوریتی 8.0.0.506 استفاده میکنم.(خیلی وقته)
احساس میکنم خیلی سنگین شده بعد از این همه اپدیت هایی که کردم.
ویندوزم دیر بالا میاد و تقریبا آخرین نرم افزاری که بعد از روشن کردن کامپیوتر تو ویندوز بالا میاد کسپر هست.
اینم مشخصات سیستمم:
cpu: Intel Ci7 920
ram :2G
خداییش حسو حال ویندوز عوض کردن ندارم.
2010نقل قول:
2009کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=305&Title=Kaspersky%20KIS%20KAV%202010%20Offline%20Update%202009-07-05
کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=209&Title=Kaspersky%20KIS%20KAV%202009%20Offline%20Update%202009-07-05
سلام
من دلیل ریست شدن سیستم رو فهمیدم .
اون اینه که وقتی اسکن شروع میشه او بالاش مینویسه که بعد از اتمام اسکن سیستم رو ریست کنه .
حالا من گزینه های Sleep / Standby / Shutdown / Restart رو دارم . نمیشه کاری کرد که اصلا کاری نکنه ؟!
سلام ...
من KAV نسخه 2010 رو نصب کردم و رجیستر هم کردم ...
حالا مشکل من اینه که این آنتی ویروس به طرز فجیعی سرعت بالا آمدن ویندوز رو آورده پایین ...
می خواستم ببینمراه حلی ندارین که این مشکل از بین بره؟
دوست عزیز اگه مشکل فقط هنگام شناسایی کرک مزبور رخ میده دو راه ساده داریدنقل قول:
راه اول : فایل مزبور رو به لیست سفید کسپرسکی بدید با این نکته چون ممکنه مکان فایل متغیر باشه ،
فقط اسم و نوع فایل رو در Exclusion Rules وارد کنید . مثلا شما کرکی بنام Dark دارید .
خب وقتی وارد بخش لیست سفید میشید و در قسمت Object اینگونه وارد کنید *Dark.exe*
راه دوم و مطمئن تر اینه که فایل رو برای لابراتوار کسپرسکی بفرستید تا بررسی بشه ( چون شاید واقعا مخرب باشه )
مثلا می تونید بعنوان یک شناسایی اشتباه به کسپرسکی ایمیل بزنید ( قبلا توضیح دادم)
در پنجره اسکن ، شما بر روی عبارت مقابل When scan is complete کلیک کنید تا گزینه های زیر مشخص شودنقل قول:
اگر میخواهید کامپیوتر روشن باشد و کسپرسکی پس از اسکن کاری نکند ، باید گزینه Finish session بدون تیک باشد
چنانچه گزینه Finish session فعال و تیک دار باشد یعنی اینکه پس از اسکن شما کاری با کامپیوتر ندارید
و کسپرسکی می بایست پس از اسکن ، یکی از حالت های مدنظر شما را انجام دهد
نقل قول:برنامه امنیتی دیگری دارید ؟ ویندوز شما چیست ؟نقل قول: