دوستان این بازی ارزش بازی کردن رو داره ؟؟؟
مراحلش خیلی سخته ؟
تو چند روز میشه تموم کرد ؟؟
کلا در چه حدی هست ؟؟
Printable View
دوستان این بازی ارزش بازی کردن رو داره ؟؟؟
مراحلش خیلی سخته ؟
تو چند روز میشه تموم کرد ؟؟
کلا در چه حدی هست ؟؟
ارزش که داره ، زیاد هم داره به خصوص اگر مثل من تمام نسخه های قبلی رو بازی کرده باشید و همه فایلها رو خونده باشید و خلاصه دنبالش کرده باشید چون توی این نسخه خیلی چیز ها دستتون میاد و به قول معروف دو زاریتون میوفته .نقل قول:
شاید نسبت به نسخه 4 و Code Name Veronica اش خیلی ضعیف طراحی شده باشه و فقط گرافیکش بهتر شده باشه ولی داستان و روند بازی از نظر من خیلی قشنگ و منطقی هستش .
البته اویل یعنی زامبی های گیج و خونخوار نه پلاگا ها و ماجینی های هوشمند و فرمانبردار - به هر حال بازی قشنگ و خوبیه و شنیدم که اویل 6 قراره بر گرده به همون T-Virus و G-Virus و زامبی های احمق و در کنار اونها ماجینی ها و پلاگا های هوشمند رو هم میبینیم که خوب به بازی جذابیت خیلی زیادی میده .
نقل قول:
نه اونجاییه که اکسلا رو هم ویروسی میکنه باید یه اسلحه شارژی رو از توی دیوار در بیاری بزنیش هر کاری میکنم نمیمیره
خوب اون هم اوروبورو هستش ولی بزرگتر .نقل قول:
راهش سادست ، شما اون کله های نارنجیشو میزنید ، بعدش که همشون رو زدید یکه کله گنده از وسطش در میاد ، یه شلیک RPG به اون داغونش میکنه و با اون شارجیه فکر کنم 2-3 بار باید بزنید .
rpg که ندارم با اون شارژیه هم 10000 بار میزنم اما .....نقل قول:
هی وحشی میشه و میشه تا منو دیگه نمیزاره پا شم
این بازی دو دسته میشه ؟؟
گیم پد 1 بشه اون مرده و گیم پد 2 بشه اون زنه !!!!
؟
ببین ، اون توپ کوچیکتر ها رو با اسلحه های معمولی بزن ، اون گنده هه که ازوسطش در میاد رو با شارژیه بزن .نقل قول:
RE5 بازی زیاد جالبی نیست و ایرادات زیادی داره .....
واقعا این همه ازش تعریف میکردن این بود .....
از نظر گرافیک در سطح خوبی قرار داره اما گیم پلی واقعا افتضاحه .....
دیگه اینطوری که شما میگی نیست
میشه ایرادات زیاد این بازی رو بگین ما هم بدونیم
گیم پلی بازی هم به نظر من خوب بود...تنها مشکلش این بود که وقتی نشانه گیری میکنی نمیتونی حرکت کنی
هوش مصنوعی بازی هم خیلی خوب کار شده بود
مخصوصا برای شوا که من تا حالا ندیدم بره یک قسمت یا یک گوشه ای گیر کنه
توی بقیه بازی هایی که انجام دادم معمولا partner یا همون همکار یا همراه توی بعضی نقاط گیر میکرد و باید میرفتی به یک زوری از اونجا خارجش میکردی
ولی توی RE5 همچین چیزی به هیچ وجه ندیدم
گرافیک : از قدرت گرافیکی خوبی برخوردار بود
داستان : داستان جالبی داره اما زامبی های باهوش یه ایده جدید و یکم احمقانه بود
گیم پلی : نمیشه بگی خیلی بده اما در حد عالی هم نیست
اما ایراداتی که نظر من رو در رابطه با این بازی برگردوند :
1. سبک قدیمی بازی که گنگ هست (( تعویض اسلحه و خشاب و .... ))
2. قلق بازی که خیلی طول میکشه تا دستمون بی افته
3. کم بودن نیرو و وجود بیش از حد زامبی ها
4. سرعت حرکت کم
اما نقاطی که من رو دچار تردید کرد :
1. وجود یه همراه باهوش
2. گرافیک خوب
3. داستان جالب
خواهشا این بحث رو ادامه ندید چون اینها نظر شخصی بنده هست و شاید سرورانی باشند که از این بازی نهایت لذت رو می برند
پس خواهشا به این دسته از عزیزان توهین به حساب نیاد ....
:40:
همون هوش مصنوعیه partner هم اونقدرها هم بی باگ نبود . ولی واقعا عالی کار شده بود . شاید باید بگم ازنقل قول:
بالابودن هوش مصنوعی یک سری مشکلاتی ایجاد میشد که کنترل کاملی روی یارت نداشتی . برای مثال شما اگه
روی درجه اخر سختی بازی کنید که با دوضربه به طور 100% خونتون میره تو حالت بحرانی و توی اون حالت هم بعد از
بلند شدن از زمین دیگه اون جون زاپاسی هم که دارید تموم میشه و یارتون تازه یادش میفته که داد بزنه Chrissss !!!
یعنی باید حتما بلند شید تا امپول رو بهتون تزریق کنه که وقت نمیشه . معمولا توی درجه اخر سختی با دوضربه به
خودتون 90% خواهید مرد
به نظر منم که ناحالا سری های قبلی بازی رو بازی نکرده بودم و این اولین اویلم بود واقعا قشنگ بودو حال کردم
به نظر من بزرگترین مشکلش اینه که خیلیییییییییییی بازی سخته واقعا من نمیتونم بازیش کنم الانم توی مرحله آخر توی کشتن وسکر موندم شدید نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم
نمیدونم شاید چون نسخه های قبلی رو بازی نکردم این جوری به نظرم میرسه اما در کل قشنگه تو سبک خودش
شما به اون منطقه بالای تپه که دایره مانند هست برین تا وسکر هم به اون قسمت بیاد
بعد باید به نقطه زرد رنگ یا نارنجی رنگی که روی سینه اون ظاهر میشه شلیک کنین
در اصل زمانی که اون قسمت بی حفاظ میشه ...یا این که برین از پشت سرش به اون قسمت شلیک کنین
بهتره از اسلحه های قوی استفاده کنین
در کل بازیش قشنگ بود من 2 بار تمومش کردم اما هر 2 بار اونجایی که آخرش باید وسکرو بکشی نکشتم
بازی عالی نبود یه کم اعصاب خورد کن بود یه جاهایییشم واقعا هیجانی بود اما آنچنان که میگفتند رزیدنت رزیدنت نبود
در کل شاید اگه این قدر رزینت رزیدنت نمیکردند میگفتم عالی بود اما اینا رو که گفتند توقعمو خیلی بالا برد اما حالاشم میگم بازی خیلییی خوبی بود اما نه عالی
من از Resident Evil 5 اصلا خوشم نیومد. به ترسناکی قسمت 4 نبود. داستانشم مثل شماره قبلش هیجانآور و مرموز نبود.
از کاراکتر اصلی بازی 4 (لیان کندی جذاب! :40:) خیلی خیلی بیشتر از کریس خوشم اومد. اون زنه همکار کریس هم که انگار تو بازی اضافی بود...
برای کشتن وسکر قبل از شروع بازی یک RPG بخر بعد با یک شلیک خلاص . به نظرم به جز یکی دو مرحله ی آخرش
بقیش افتضاح بود . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اویل 4
البته به شرطی که پولی داشته باشین:31:نقل قول:
من خودم یادمه با مگنوم و گرینید لانچر و یه mp5یی یا همچین چیزی و چندتا فلش و گرینید که داشتم تمومش کردم. ولی انصافا وقتی لول آخر با جلوه های ترسناک رو میرین خیلی سخت میشه، پدر آدم در میاد تا تموم شه:31:
دلیلش اینه که احتمالا شما این بازی رو بخاطر ترسناک بودن سری های قبلیش یا مرموز بودن و رخ دادن اتفاق هایی ناگهانی ش بازی میکنید:47:.نقل قول:
لیون شخصیت محبوب منم هست:15:، اما من واقعا لذت بردم:16:. اگه دنبال ترسناک و مرموز آمیزیش هستید نسخه ی 1 بازی رو بازی کنید و لذتی که میخواهید رو ببرید:4:
اگه دقت کنید میبینید به ترتیب نسخه ها از مرموز بودن و ترسناک بودن بازی کاسته شده. در کنار این کاهش ترسناک بودن گرافیک بازی زیاد شده. ولی با وجود این بالا و پایینی ها هیچوقت داستان مجموعه بازی های رزیدنت اویل کاستی نداشته. همیشه اون داستان جالب خودش رو داشته و الان حدودا 12 ساله که طرفدارهای خودشو داره. Capcom شرکت کمی نیست، و از اون مهمتر، شینجی میکامی همیشه نقشش رو خوب ایفا کرده.
بازسازی شده ی نسخه ی 1 رو بازی کنید خیلی بهتره ، هم گرافیکش بالاتره خیلی هم بالاتره و هم قشنگ تره و دستتون میاد چرا وسکر و بری نمردند .نقل قول:
نسخه 0 هم خیلی باحاله من خوشم میاد ، 2 و 3 هم عالیه و شنیدم قراره بازسازی شده ی اونها هم بیاد .
کد ورونیکا هم عاالی بود
4 هم خوب بود
ولی 5 بیشتر اکشن بود تا معمایی و پیچیده - با این حال قشنگ بود .
آوت برک ها هم که هر دو تاشون چرند بودند .
در داخل یکی دیگر از تایپیکهای جامع هم این را سوال را کردم ولی هیچ کسی جواب نداد و هرچی گشتم جائی بجز اینجا برای سوالم نیافتم
من این سیو های resident evil 5 را هر کار می کنم انتقال بدم به یک سیستم دیگه نمیشه سیو های My Documents فایل CAPCOM را کل محتویات Microsoft Games for Windows - LIVE را انتقال دادم ولی بازم خطا میده که فایلهای سیو خرابند و کار نمیکنه باید چکار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح کامل بدید چون چند تا xLIVE در کامپیوتر هست و معلوم نیست کدام را و به کجا انتقال بدم و اکثر توضیحات داخل اینترنت هم ناقص و سطحی است غیر عملی هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما به همراه پوشه سیو بازی, کل اون پوشه XLive رو کپی کنین سر جاش هیچ مشکلی نباید بده.نقل قول:
البته من شماره اختصاص یافته برای بازی (در پوشه Xlive) رو دقیقا نمیدونم و گرنه خیلی دقیق میگفتم کدوم فایلها و پوشه مربوط به همین بازیه... میتونین اون دو مسیر رو بزارین اینجا یه تستی بکنیم.
نقل قول:
این دو مسیر
C:\WINDOWS\system32\xlive
اینم تو مسیر نصب بازی هست
E:\Program Files\Microsoft Games for Windows - LIVE
که خود ان شامل دو پوشه Client و Redist می باشد در داخل پوشه Redist پوشه DirectX قرار داره و در داخل پوشه Client کلی فایل و پوشه به همراه چند فایل از جمله GFWLive.exe و GFWLClient.exe و ... قرار داره
که در تصویر زیر کل فایلها و پوشه های موجود دران را میبینید
حالا شما منظورتو کدوم فایلهاست باید کپی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا من کدوم رو انتقال بدم و کدوم قسمتشو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
منظور هومان جان این پوشه_ست:نقل قول:
کد:Users\*computer name*\AppData\Local\Microsoft\XLive
همچین مسیری اصلا نه در کامپیوتر من و نه در کامپیوتر طرف وجود نداره مطمئنی مسیرو کامل و درست نوشتی؟؟؟؟نقل قول:
منظورت از Users چیه؟؟؟
اونوقت منظورت از *computer name* چیه؟؟؟
اصلا تو کدوم مسیر و درایوه ادرس خیلی ناقصه؟؟؟
یعنی از این دو مسیری که من گفتم هیچ کدوم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاملترش میکنم صحبت مهدی جان رو...نقل قول:
C:\Users\xxxxx\AppData\Local\Microsoft\XLive
xxxxx >> نام یوزره | پوشه AppData هم یه پوشه مخفی هست.
مسیر E:\Program Files\Microsoft Games for Windows - LIVE اشتباهه.
به جاش از پوشه XLive تو این مسیری که معرفی کردیم کپی بگیرین + پوشه CAPCOM
بچه ها میدونید چرا این بازی زد تو ذوق خیلیا از جمله من؟
رزیدنت اویل همونطور که پست اول رو بخونید یه تحولی بود توی سبک های یکنواخت.سبک ترس و وحشت.واقعا هم موفق بود.هنوز که هنوزه اویل 3 نیمس پلی 1 رو یادم نمیره.واقعا ضربان قلبم تند میزد وقتی بازی میکردم.شوک دسته صدا گذاری.آدم دیوونه میشد
رزیدنت اویل 4 توی پلی 2.محشر بود گرافیک بالا دلهره ترس وحشت توی صحنه های هیجان انگیز و تاریک و صحنه پردازی عالی که واقعا آدم رو سر یه سری صحنه هاش میترسوند.
اما اویل 5 توی پلی 3 چی شد؟ترس و وحشت به حداقل رسید و بازی شد اکشن رو به جلو.گرافیک خوب شد اما واقعا ترس و وحشتش رو کم کردن خیلی هم کم کردن
حالا شد از همون دسته بازیای یکنواخت اکشن که نمونش توی کنسول ها بی نهایته.دیگه سبک آفرینی نکرد یا حداقل سبک ترسناک خودش رو ادامه نداد
یه نکته ی خیلی ساده توی رزیدنت اویل 4 و توی 5 هر دو داستان بازیشون توی یه روستا بود.اما اویل 4 تمامش توی بارون و باد و مه و تاریکی.اویل 5 کنار دریا و ساحل و آفتاب.میدونید این خودش چقدر از ترس و وحشت بازی کم میکنه؟
بازی عالیه از لحاظ گرافیک و داستان اما خیلیا میگن خوب نبود.اونایی که میگن خوب نبود چون بازی خورده تو ذوقشون.انتظار ترس و وحشت بیشتری رو داشتند و میخواستند همون اویل سابق خودشونو بازی کنن اما به یه بازیه اکشن برخورد کردن که مثل اون رو خیلییی بازی کردند.
به نظر من بازیه خوبی بود اما انتظار نداشتم اینقدر آروم و بدون ترس و اضطراب و نگرانی بازی رو دنبال کنم:46:
الان به نظر من dead space شبیه ترین بازی به نسخه های یک تا سه این بازی هست...از نظر درونمایه هم تقریبا مثل هم هستند.نقل قول:
با دید عادی میتونیم این نسخه رو یه استراحتی در نظر بگیریم.نقل قول:
اما با دید شینجی میکامی میتونیم این نسخه رو اینطور تعییر کنیم:31: : توی این نسخه ویروس به آفریقا انتقال یافته، توی آفریقا نمیشه از هوای ترسناک اروپایی و آمریکایی استفاده کرد، ولی میشد از صحنه های ترسناکی استفاده کرد اما برای اینکه یک تنوعی داده باشیم و از نکات نهفته در این نسخه در نسخه های بعدی مثلا 7 یا 8 استفاده کنیم تیم تصمیم گرفت اینطور پیش بره و ساخته بشه. طرفداران میتونن فعلا ذهنشون رو به نسخه 6 بدن که یه بازی سازی دوباره ای از نسخه های قبلی هستش، توی اون نسخه ترس و اضطراب رو در حد رزیدنت اویلی افزودیم:21: ضمن اینکه اکشن خوبی هم داره:27: فعلا با همون خوش باشین تا یه فکری واسه نسخه های بعدی کنم:11:
مشکل اینجاست که فقط در چند سکانس اولیه و کوتاه بازی د رافریقا بود...کلا من فکر میکردم زیر نو رافتاب سیاه میشیم ولی یهو هنوز چیزی نگذشته لوکیشن بازی عوض شد ...از اون حس و حال افریقا گرما در اومد..نقل قول:
میبردش مصر همه چیز ردیف بود :31:نقل قول:
میشد تامب رایدر :27:
خوب ایشاالله نسخه ی هفت بازی دوباره به سبک خودش برگرده خدا کنه اصلا بیاد تو ایران به خدا ترسش از کل دنیا بیشتره:31:
در ضمن من یه جای بازی گیر کردم.چپتر 2-4 اون جایی که حالت معمایی شکل داره.چند تا شی مثل آینه هستند نور زرد رنگ رو انعکاس میدن به همدیگه باید انعکاسش بدی به یه آینه تا مثل آسانسور ببرتت پایین.طبقه اول راحته طبقه دومم میره پایین اما سومین مرحلش رو گیر میکنم.همونجا که یه صندوقچه خالی هم داره.آینه ها رو که تنظیم میکنی نور میتابه به اون آینه اصلیه باید بری اونجا تا ببرتت پایین دیگه
ولی از هر طرف میخوای بری نمیتونی برسی بهش میخوری به این نور زردا و میمیری.راه فرار نداره.وسط این آینه ها و نورها گیر میکنی
اینجا باید چیکار کنم؟
یکیشو باید غیر فعال کنی تا راحِت باز بشه و یکی دیگه رو باید فعال کنی تا نور بره اونور تا تو هم بری صندوقچه نمیشه گفت کدوم خودت باید امتحان کنی آموزششو بگیر بیا :31:نقل قول:
رمز فایل : www.herogames.irکد:http://herogames.persiangig.com/document/re5%20.rar
ممنون بلاخره حل شد:10:نقل قول:
نقل قول:
در درایو c من همانطور که قبلا گفتم پوشه ای بنام C:\Users وجود ندارد و تا انجا که من می دونم در ویندوز سون همچین چیزی هست ولی در ویندوز xp اصلا چنین پوشه ای وجود تدارد و منم فکر کنم از هممون اول گفتم که ویندوز xp دارم حالا اگه لطف کرده و برای ایکس پی توضیح دهید ممنون میشم
طبق پست هومان توی XP میشه:نقل قول:
کد:C:\Documents and Settings\user\xxxxx\AppData\Local Settings\Microsoft\XLive
سلام یه سوال خیلی ابتدایی دارم من سری های قبل این بازی رو تا حالا بازی نکردم.ولی از سبک این بازی خیلی خوشم اومد.می تونم از همین شماره بازی کنم؟یعنی داستانش ربطی به داستان سری های قبل نداره؟چیزی رو که از دست نمی دم
نه تقریبا بی ربطه!!نقل قول:
اصلا سبک بازی از horror به اکشن گرایش پیدا کرده...
ممنون بلاخره پیداش کردمنقل قول:
البته همانطور که گفتم پوشه یوزر نداره و با ادرسی که شما دادید کمی متفاوت است
و این ادرس کاملشه
[HTML]C:\Documents and Settings\Adminestor\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive[/HTML]
و Adminestor همان نام یوزر هست
بله سری های های یک تا پنج به هم ربط داره که اگه بازی نکنی از دست میدی تمام داستان رو.:31:نقل قول:
وکسی که به شما اطلاع غلت داده هیچی از بازی های اویل رو نمیدونه فقط بازی رو میگره و بازی میکنه و اسمش هم میگم:mehdy.z
اگه سوالی دیگه داشتید توی همین تایپیک بگوید ومن مشکل شما رو حل میکنم:31:
من مرحله اخر این بازی رو با پسره رفتم و تمامش کردم ولی دخترو که انتخاب می کنم نمیشه این مرحله اخر را انجام داد فرار میکنه و از صخره اویزان میشه و این پسره بی عرضه هیچ کاری نمیکنه و اخرش سقوط می کنه چجوری با دختره این مرحله رو انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟