دوست عزیز من تهران هستم...
موندم فن آوا جمع آوری بشه 2-3 هفته یا بیشتر صبر کنم مخابرات بگیرم یا 1 مگ همین فن آوا را بگیرم....
Printable View
دوست عزیز من تهران هستم...
موندم فن آوا جمع آوری بشه 2-3 هفته یا بیشتر صبر کنم مخابرات بگیرم یا 1 مگ همین فن آوا را بگیرم....
داداش من باز شما نا خواسته داری بیخودی شلوغش می کنی!!!!نقل قول:
همه جا همینجوری هست که موقع تخلیه هیجی نمی خوان!!!!
این نماینده اگه می خواد واسه اینه که طرف از اومدن و حضوری در خواست دادن و تخلیه خط پشیمون بشه!!!
عزیز جان شما فن اوا بمون!!!!همش ماله خودت !!!!!
تعجب می کنم اگه واقعا مشترک فن اوا هستی باید به جا این حرفا به فکر کیفیت خط باشی نه اینکه بیای به بقیه به خاطر اعتراضشون خورده بگیری!!!! این کارت بو داره!!!
این سیستم شمارش زمان دوره سرویس هم مشکل داره که این دوستمون گفت من دیگه حوصله گفتنشم ندارم!!!!!ولی درسته و تایید میشه !!!!
اما در مورد اینکه هنو تخلیه نکردم دلیل به شهرستان بودنم بود!!!!مطمئن باش تخلیه می کنم اونم نه حضوری میرم دفتر خدمات بنده خدا مسئولش گفت بیا درخواست بده تخلیه می کنیم!!!
اما از اینکه یکی بیاد بگه براست فعاله ولی سرعت محدود باشه همیشه و من و بقیه دوستانو پشت کوهی فرض کنه بدم میاد!!!!
برای شما و شرکت فن اوا ارزوی موفقیت می کنم!!!
همه شرکت فن اوا ماله خودت!!!!
یعنی خدایی چه پشتیبان هایی توی فن آوا هستن ، من به علت اینکه مکالمه با وایبر و شبکه های اجتماعی انجام میدن و گه گاهی بازی آنلاین گفتم زنگ یزنم پشتیبانی گفتم پروفایل روی Game بگذارند بعد طرف هیچی نگفت رفت روی دو مگ گذاشت بعد دیدم پینگ دو برابر شده خلاصه دوباره زنگ زدم همون نفر قبلیه بود گفتم چرا پینگ رفته بالا میشه توضیح بدهید چه پروفایلی برای گیم میگذارید ؟ میگه نمیشه توضیح بدیم ! (تو دل خود مگفتم عجب گاوی که نمیتونه دو کلمه بگه!)طرف گوسفـــند تشریف داره خوب اگر نمیشد همون اول میگفتی یک سری بی سواد تو پشتیبانی تهران نشستن پاسخ میدن واقعا که !حالا بنده از پشتیبانی مشهد تقاضا دارم یک توضیح بدهند که پروفایل که پینگ کم میکنه به چه صورت میبندند ؟ و آیا آپلود بالاتر از 512 هم میشه بسته شود ؟
روز صفر نداره که تو همون تاریخ ساعت ۱۲ شب قطع میشهنقل قول:
الان خودتون بگین اون درسته چون واسم ۲۹ روز بعدش قطع میشهنقل قول:
والا تا جایی که من همیشه دیدم روز 0 اینترنت وصله و 12 شبش قطع میشه.نقل قول:
اگر 30 روز مینوشت پس باید روز 1، 12 شبش قطع میشد که اینطور نیست و روز 0 قطع میشه پس درستش 29روزست!
البته ممنون میشم ازتون اگر لطفا به کسی توهین نکنیم. متاسفانه شاید اون همکار ما هم به دلیل سیاست بخششون نتونستن به شما توضیح کافی بدهند. و من عذر می خوام.نقل قول:
در خصوص سرویس Game هم عرض کردم باید انیترلیو تغییر کنه. که خب طبعا پروفایل سرویس شما هم عوض میشه و اجتناب ناپذیره.
آپلود بالاتر هم متاسفانه در مرکز مخابراتی شما فعلا مقدور نیست.
سلام
فن آوا پشتیبانی گیم داره؟
سرویس نامحدود 512 برنز چطوریه؟ بعد از دانلود 21 گیگ سرعت خیلی پایین میاد؟
سلامنقل قول:
نماینده مشهد خودشون اینجا هستن و میتونن بررسی کنن واست
یکسری از مراکز تهراننقل قول:
مشهد هم فکر میکنم چند صفحه قبل همکارمون و نما ینده مشهد گفت چند مرکز داره این اتفاق میفته.
گرگان هم فعلا برای چند مرکز درخواست دادیم و منتظر تخصیص پهنای باند هستیم .
طبیعتا باید شهرهای دیگه هم باشه
سلامنقل قول:
والا سوال اول رو نمیدونم ! جناب قلی زاده عزیز میگن داریم ولی حقیقتا من ندیدم ! بهرحال ایشون سابقشون بیشتره و باید حتما فردا بهش زنگ بزنم و بپرسم . گویا که داریم :n02:
سرویس نامحدود برنزی همون سرعت اسمی خودش هست و هیچ گونه افت سرعت بعد از 21 گیگ ندارید .
همون سرعتی که روز اول میگرفتید تا روز آخر میگیرید
آقای فن آوا مشهد فامیلتونو نمیدونم سلام:n09:
چرا مرکز مخابراتی ثامن رو فن اوا پوشش نمیده؟!!
2،3ماهه اومدم آسیاتک اصن حال نمیکنم:n02:فن آوا هم که اینجارو سرویس نمیده این چه وضعیه من همون پینگ پایین رو میخوام نه پینگ بالایه آسیاتک:n09:
سلام دوستان بنده ساکن فولادشهر اصفهان هستم میخواستم ببینم اینجا میشه فن اوا ثبتنام کرد؟؟؟؟
فوریه چون امروز اسیا تک جمع اوری میشه و بی نت میمونم
سلام
از دوستانی که با فن آوا در ارتباطند سوال دارم
میخواستم بدونم سرعت های محدود و نامحدود فن آوا روی چه سرعت هایی بسته شدند (مثلا 512) ؟
و بعد از گیگ مشخص شده آیا کاهش سرعت دارند (هم سرویس محدود و هم نامحدود) ؟
من ساکن اصفهان هستم، مخابرات استقلال
ممنون
سلام
منکه فعلا نامحدود 512 دارمو بگی نگی راضیم ؛ سرعتم متغیر ِ و بین همون 40 تا 65 میره
از بس هم که ماشالا سرعت بالاس، تا بخوای Speed Test بگیری صبحت شب میشه ! :دی
ولی برای من جای تعجب داره که تهران با اون عظمتش مخابراتش داره هنور نامحدود میده، بعد مشهد کلا مخابراتش تعطیله ! :|
سرویس های محدود که صفحات قبل دوستان تست سرعت گذاشتند حالا اونایی که دارند دقیق تر جواب میدند.نقل قول:
اما کاهش سرعت به خاطر دانلود نداریم توی نامحدود نداریم چه برسه محدود!
برای نامحدود هم فقط سرویس های BU در نظر داشته باش انتخاب بهتریه. سرعتشون واقعی هست یعنی 512 BU سرعت دانلودش 64 هست. گیگ مشخصی هم نداره اونی که توی سایتش نوشته فعلا ظاهریه هرچقدر بخوای میشه دانلود کرد البته داخل پنل مقدار بالایی حجم مشخصی داره که اگه تموم هم بشه دوباره اضافه میشه چیز مهمی نیست.
از طریق سایت ثبتنام کردم چه قد طول میکشه تماس بگیرن
متشکرم از پاسخ شما ؛ اما آقای قلی زاده باور کنید که چه سیاستی ؟ سیاستی که مشتری مدار نباشه اسمش سیاست میشه گذاشت ! لاقل میتونن دو کلام بگن که !سازمان سیا که نیست بخواهیم -- کنیم جواب ندهند ! مثلا سبزی فروشی که مشتری مدار باشه بنده خودم اگر گرون هم یک مقدار بده خوب بخاطر خوش اخلاقی ازش سبزی میگیرم والا ...نقل قول:
نقل قول:
عزیز بهتره که تلفنی اقدام کنی !
حالا الان بهتره زنگ بزنی به پشتیبانی شهرتونو بگی که آنلاین اقدام کردی تا سریع تر کارت راه بیفته
نقل قول:
عزیز بهتره که تلفنی اقدام کنی !
حالا الان بهتره زنگ بزنی به پشتیبانی شهرتونو بگی که آنلاین اقدام کردی تا سریع تر کارت راه بیفته
زنگ زدم گفت اصلا نداریم واسه فولادشهر .یکی نیست بگه چرا تو سایتتون زدید قابل ارایه
سایتتون رو بروز کنید مردم تو اشتباه نیوفتن .منم برگشتم بازم اسیاتک سرویس 2مگ ماهی 114 تومن:n28:
سلام من سرویس 2 مگ ناحدود برنزی دارم سرعت دانلود بین 180-190 /سرویس 2 مگ 1به 8 نیست 1 به 10 هست / از لحاظ محدودیت هم فن اوا اصلا محدود نمیکنه من 4 ماه هست دارمش
دوستان من میخوام از آسیاتک بیام فن آوا :n02:
الان دارم ماهی 45 میدم واسه سرویس 2 مگ 10 گیگ که شبانه رایگانش سرعت 120 میده و ماهی 10 گیگ هم برام زیاده
اما هزینش برام بالاس و میخوام بیام فن آوا با سرویس 1 مگ 6 گیگ با هزینه 28 تومن
کسانی که شبانه دانلود میکنند سرعت دانلود شبانه 1 مگ محدود فن آوا چنده؟ شبی چقدر میشه دانلود کرد؟
من الان با سرویس 2 مگ شبی 2.3 گیگ دانلود میکنم فکرکنم فن آوا بیام با سرویس 1 مگ همینقدر بشه دانلود کرد :n27: همینطوره؟
سلامنقل قول:
سرویسها 1 به 8 هست دوست عزیز
هر چند بنظر میرسه ناراضی نیستید ولی در هر صورت اگر مشکلی داشتی حتما با پشتیبانی تماس بگیر سرعتت باید بالاتر باشه اگر مشکل داخلی نداشته باشی
سلامنقل قول:
والا در مورد سرویسهای شبانه نمیشه بطور دقیق نظر داد.
بعضی دوستان 10- 11 گیگ هم دانلود داشتن بعضی از دوستان اعلام کردن یک گیگ هم بزور گرفتن !
ولی شبی 2-3 گیگ رو فکر نکنم مشکلی باشه .
البته توجه داشته باشید هر مرکز وضعیتش با مرکز دیگه فرق داره و در مورد شبانه هم شبهای مختلف متغیره
آقا این که اعلام کردن باید سرویس ها ارزون بشه، قرار نیست فن آوا ارزون بشه؟
من تازه میخوام بیام فن آوانقل قول:
راستش انتخابم سرویس 1 مگ 6 گیگ هست ، میخوام بدونم سرعت روزانه این سرویس چقدر هست و آیا سرعت شبانه از 120 کیلوبایت پایینتر میاد یا نه ؟
یه سوال دیگه : اگه سرویس بدون حجم بگیرم و حجم جدا براش بخرم شبانه رایگان داره ؟ مثلا سرویس 2 مگ بدون حجم
:n04:نقل قول:
6 مگ یکساله + مودم وایرلس + 1 ترابایت ؟ هنوز هست ؟ :n04:
اون یک ترابایت فکر کنم فقط بین ساعات 5 تا 10 صبح قابل استفاده بود (یچیزی مثه شبانه رایگان) و اینکه این طرح واسه مشهد بوده !نقل قول:
آهان :n02:نقل قول:
اوکی گرفتم
ممنون
منم دو مگ دارم چند ماهه سرعتم همینه ۱۷۰تا ۱۹۰. فک کنم عادیش همینه :دینقل قول:
بچه ها شرکت فن آوا تو اهواز آدرسش کجاست؟شماره ای ازش دارید؟:n16:
تو سایت فن آوا قسمت نمایندگان آدرس همشون هستشنقل قول:
دوستان فن اوا خط رو روی چند مگ میبنده برای سرویس های یک و دو مگ ؟
دوستان فناوایی
اینجا کسی از تهران، مرکز مخابرات کاشانی سرویس نداره؟
سرعت 2 مگ نامحدود برنزی فنآوا چنده؟ اگه زیاد دانلود کنیم محدود نمیشه؟
سرعت سرویس 2 مگ حجمی (با شبانه رایگانش) چطوره؟ روزانه و شبانه؟ آیا بالاتر از سرعت اسمی میبنده یا فیکس روی اونه؟
آقا لطفاً یه جوابی به من بدید.
از دوستان بندرعباسی کسی اینجا هست که از فن آوا گرفته باشه؟ سرویس دهیشون چطوره؟ سرعت دانلود شبانه چطور؟
سلام به همگی
من به چند نمایندگی تهران زنگ زدم ولی آخرش به جمع بندی نرسیدم. بعضی ها میگن در سرویس های محدود پورتها روی 4 برابر سرعت اسمی بسته میشن در صورتیکه نماینده دیگری میگفت 512 رو روی 4 مگ می بندند و بعد نماینده دیگری گفت تا 10 مگ هم میشه بست (که این میشه بست رو نفهمیدم دقیقا یعنی چی !) لطفا دوستانی که از تهران اطلاع دارن یه پاسخی بدن که ما آورگان شرکت های دیگه بتونیم تصمیم بگیریم بالاخره روی چه سرعتی پورت بسته میشه ؟!!
سلامنقل قول:
قاعده خاصی نداره و بیشتر بستگی داره با کی اون لحظه صحبت میکنی واسه باز کردن سرعتت.
خودم معمولا تا جایی که خط بکشه هر کسی درخواست کنه باز میکنم واسش حالا میخواد 128 داشته باشه یا 2 مگ . سیستم چون براست هست بستگی به سرعتت خودش درست میکنه
نقل قول:
سلام
قیمت 110 هزار تومانه
خیر محدود نمیشه
آره بستگی به مرکزی قرارداری حداقل روی 6 به بالا بسته میشه .
شبانش بستگی به شلوغی مرکز داره
این فن آوا مشکلش اینه که تو همه شهرها نیست و من خودم که از پارس میخواستم تخلیه کنم هدفم این بود که بیام اینجا ولی وقتی نیست چکار میشه کرد ضمنا بعید میدونم با این حجم از کاربرهایی که دارن از پارس سرازیر میشن طرفش پهنای باندش نترکه. کلا تجربه ثابت کرده هرجا تعداد یوزرها که اکثرا هم دانلودر هستن زیاد بشه کیفیت افت میکنه