درسته ..5700 فارسی کاملا منو هاش و حتی راهنمایهاش فارسی هستند و کاملا از راست به چپ هستند ..نقل قول:
Printable View
درسته ..5700 فارسی کاملا منو هاش و حتی راهنمایهاش فارسی هستند و کاملا از راست به چپ هستند ..نقل قول:
----------نقل قول:
ممنون از رهنمایتون
یه دو سه روزیه که دکمه های کنترل هدفون گوشیم کار نمیکنه کسی علتشو نمیدونه؟شاسی روشن و خاموشش رو هم میزنم ولی باز کار نمیکنه
دوستان سلام
یه مشکلی اخیرا برام پیش اومده که امیدوارم با کمک هم بتونیم حلش کنیم.
وقتی من میرم توی گالری موبایلم اولین پوشه ای که می خوام باز کنم یه خطا می گیره موقع باز کردن عکس ها یه خطای دیگه و عکسی هم باز نمی کنه وقتی هم از گالری خارج می شم بازم خطا می گیره
اولین خطا:
galerry:system error(-1)
دومین خطا:
img.viewer:system error(-1)
سومین خطا:
application closed:gallary kern-exec 3
بنظرتون چی کار کنم؟؟
با سلام..دوستان میخواستم بدونم..PHONE MWMORY O,N خود گوشی کلا چند مگ هست ..و وقتی گوشی را به صورت نو خریداری میشه چند مگ از PHONE MEMROY گوشی خالی هست؟؟؟...ممون میشم کسی توضیح بده!!!
یه سوال دیگه..بهترین حالت اکولایزر دستی برای این گوشی که صدا را شفاف پخش کنه را کسی میدونه..بگه که من تنظیم کنم؟؟؟
در مورد پست بالا منم سوال دارم ..... ممنون میشم اگه کسی امتحان کرده به ما هم بگه ....
اینو امتحان کن:نقل قول:
از سمت چب اولی و دومی تا آخر بالا سومی 5 تا چهارمی 3 تا و آخری رو هم کامل بیارید پایین:5: :8:
نقل قول:
فکر کنم باید حدود 35 مگ باشه ...
سلام بچه ها امروز یه چیز جالب رو فهمیدم و اون موقعی بود که همزمان هم برای یک نفر بلتوث میفرستادم وهم از یکی دیگه داشتم بلوتوث میگرفتم خیلی جالبه مگه نه؟
درضمن Arvin Shayan جان اگه irremot قابل استفاده داری لطفا یجا آپلودش کن ...آخه با این سرعت کم از 6-5 جا گرفتم هیشکدومش جواب نداد!!!!
نقل قول:
کسی تو این فروم نیست جواب ما رو بده؟
دوست عزیز من قبلا این برنامه رو اپلود کردن بودم و گذاشته بودم شما اگه یه سرچ میکردی به خواستت میرسیدینقل قول:
خدمت شما :
نقل قول:
دوست خوب باطری هدفون شما تموم شده در مورد شارژش هم قبلا توضیح دادم و فکر هم نمیکنم عملی باشهنقل قول:
دوست من این قابلیت منحصراً برای 5700 نیست و بیشتر گوشیهای نوکیا از جمله تمام سری N این قابلیت رو دارننقل قول:
نقل قول:
بله ..این به خاطر دو کاناله بودن بلوتوث 5700 هست ...میتونی همزمان برای 2 نفر بفرستی و یا از یکی بگیری و برای یکی بفرستی
سلام.رادیو گوشی من از کار افتاده.تویه برنامه اش میره ولی هیچ کانالی را نمیگیره.چی کار کنم؟
و نکته جالب اینه که وقتی هم اطلاعات با بلوتوث
گوشیت میفرستی هم میگیری
سرعت
ترنسفر
نصف حالت عادی میشه !
کسی نمی دونستنقل قول:
دوستان سلام
یه مشکلی اخیرا برام پیش اومده که امیدوارم با کمک هم بتونیم حلش کنیم.
وقتی من میرم توی گالری موبایلم اولین پوشه ای که می خوام باز کنم یه خطا می گیره موقع باز کردن عکس ها یه خطای دیگه و عکسی هم باز نمی کنه وقتی هم از گالری خارج می شم بازم خطا می گیره
اولین خطا:
galerry:system error(-1)
دومین خطا:
img.viewer:system error(-1)
سومین خطا:
application closed:gallary kern-exec 3
بنظرتون چی کار کنم؟؟
خیلی ممنوننقل قول:
نقل قول:این همون A2DP هستشنقل قول:
می تاییدیم:20:نقل قول:
با عرض تبریک سال نو به همتون میخاستم بگم::11::40:
طریقه ی قطع کردن صدای فعالسازی دوربین:
به *منو>شخصی ساز>مضامین>مضامین صوتی* بروید و گزینه ی آخری رو انتخاب کنید در لیست ظاهر شده گزینه ی اول مربوط به فعالسازی دوربین هست که روی*بی صدا* میزارید ودومی صدای فعالسازی موزیک رو تغییر میده.
:5::5::5:
دوست عزیز اینکه ارور نات ساپورت (ویژگی پشتیبانی نمی شود) میده که..!!نقل قول:
سلامنقل قول:
من این نرم افزار رو رو گوشی داشتم. شما باید تو تنظیمات قسمت oriention (یه چیزی تو همین مایه ها) رو روی Right بذاری.
طریقه شارژش توی کدوم صفحه هست؟نقل قول:
در ضمن اگه عملی نیست راهش چیه؟
نقل قول:
اره دیگه ..چون 2 تا کار میکنه نصف سرعتش میره برای فرستادن و نصف اون برای گرفتن ..
ممنون دوست عزیز..اما میخواستم بدونم از این 35 مگ..چقدر پر شده..چون حتما مقداری از این ظرفیت به خاطر برنامه های روی گوشی کم شده...من فضای باقیمانده را میخوام بدونم چقدر هست؟؟نقل قول:
نقل قول:
میگم که ...35 مگ فضای آزاد داشتم من ...
بچه ها میدونم چیزی که میخوام بنویسم اصلا ربطی به بحث نداره . ولی چون اینجا کلو پ 5700 بود نوشتم.
خریدار یه 5700 کار کرده هستم. اگه سراغ دارین قیمت بدین و تلفن. حتما اصل باشه.
سلام بچه ها راسته که میگن 5700 رو بهش برنامه میزنن صداش2 برابر میشه این صحت داره؟
-----------
هی پست سلامه من را به علی شیمیست برسان ........
----------نقل قول:
گوشی من خیلی از تمیز مونده یک پیر تمیزی من رتم پیش یک موبایل فروش گفت این 150.000 تومان میرزه 8.23 دقیقه هم صحبت کردم خیلی ضرر می کنه نفروشی بهتره
ميشه انگليسيشو بنويسي؟نقل قول:
با عرض تبریک سال نو به همتون میخاستم بگم:
طریقه ی قطع کردن صدای فعالسازی دوربین:
به *منو>شخصی ساز>مضامین>مضامین صوتی* بروید و گزینه ی آخری رو انتخاب کنید در لیست ظاهر شده گزینه ی اول مربوط به فعالسازی دوربین هست که روی*بی صدا* میزارید ودومی صدای فعالسازی موزیک رو تغییر میده.
دوستان وقتی مکالمه میکنید قشنگ ثانیه میندازه اما از وقتی که مستر ریست کردم دیگه ثانیه نمیندازه
کسی میدونه که باید چی کار کنم؟
برای این گوشی کی آپدیت میاد؟
نقل قول:
توی تنظیمات اونو تنظیم کردی کاظم جان ؟؟؟
--
در مورد آپدیت هم چیزی جدید نشنیدم ...
نه من اصلا به تنظیمات ور نرفتمنقل قول:
مشکل فیلمبرداریم هم حل نشد منتظرم تا آپدیت بیاد اون موقع مطمئنم حل میشه
در ضمن من الان دوباره میخواستم مستر ریست کنم ولی پسوردم رو قبول نکرد اعصابم خراب شد چند بار تکرار کرد و گفت تا چند دقیقه بعد قفل میشه الان هر چی میزنم مستر ریست نمیشه و البته مهم هم نیست
کاظم جان منم یه بار پسورد یادم رفته بود کلا با اون روشی که چند تا دکمه رو میگیرند فرمتش کردم ...نقل قول:
تمام شماره ها و مسیج ها رو ریختم روی سیم کارت و فرمتش کردم...
با سلام..من گوسی 5700 دارم..و میدونم که حافظه خود گوشی یعنی Phone Memory ان 35 مگ هست..میخواستم بدونم چگونه میشه رجیستری این گوشی را تمیز کرد..اخه من دیروز دیدم که حافظه گوشی من را زده 9 مگ خالیه...در صورتی که من فقط Sms و تم ها را روی گوشی نصب میکنم که اینها هم فکر نکنم حجم زیادی داشته باشه!!!حالا چطور این همه از 35 مگ اشغال شده که فقط 9 مگ از ان باقیمانده!!!؟ برای همین فکر کردم شاید به خاطر این باشه که برنامه های زیادی تا حالا نصب کردم و بعد حذف کردم و حالا رجیستری گوشی پر شده..میخواستم بدونم چگونه میتونم رجیستر گوشی را پاک کنم....؟؟!!!ایا برنامه ای هست؟یا باید فلاش کنم؟؟
سلام به همگی!سال نو مبارک!بابا پدر این 5700 رو دراوردید!!دیگه چقدر سوال دارید!!!!527 صفحه؟؟؟!!!!دی::8::8::11::11::10::5::31::18:
شما چند تا تم داری ؟؟نقل قول:
بهتره که تمام تم ها رو روی مموری کارت نصب کنی ..من الان تعداد بسیار زیادی تم دارم اما چون همش رو روی مموری کارت نصب کردم الان حدود 32مگ خالی دارم ..
شما هم همین کارو کن ...
شما باید گزینه Show Call Duration رو از مسیر Menu - Setting - Phone Setting - Phone - Call روی ON بزاری .....نقل قول:
در مورد آپدیت هم من دربدر دنبال آپدیت جدیدش هستم ... مثل اینکه نمیخواد براش آپدیت بده ...
سامان جان دمت داغ.نقل قول:
علی جان از تو هم ممنون.
بابا چرا هیچکس جواب منو نمیده؟ من تازه این گوشیو خریدم چیزی ازش سرم نمیشهنقل قول: