chooryجان پلاگين چيه؟
و كارش چيه؟
ممنون ميشم جوب بدي
chooryجان پلاگين چيه؟
و كارش چيه؟
ممنون ميشم جوب بدي
کسی میدونه psp جدید کی میاد؟ اصلا قرار هست بیاد؟
نقل قول:
پلاگين ها ابزارهاي جانبي هستند.
پلاگین های مختلفی برای psp هست مثلا شما با نصب یک پلاگین میتونید هنگام بازی کردن آهنگ هم گوش بدید.یا با نصب پلاگینی به نام fusa میتونید توی خروجی تصویر psp slim تغیرات انجام بدید.یا با نصب پلاگین pspstate وسط بازی بازی را سیو کنی.یا با نصب پلاگین hold با گذاشتن کلید power بر روی حالت hold ال سی دی دستگاه را هم خاموش کنید.این کار برای موقعی خوبه که می خواهید آهنگ گوش بدید.و.........
کلا پلاگین ها انواع اقسام مختلفی دارن که هر کدوم یک کاره خاصی انجام میدهند.
شایعاتی در مورد psp 3000 بود که هنوز تایید نشده.اما اینجور که معلومه امکانات خاصی بهش اضافه نشده.این بحث در حد شایعه هست.نقل قول:
شما اگه قصد خرید داری بهتره همین psp slim را بگیری.
خوب این پلاگین هایی که میگی بزار برادر...
اموزش هم بده...
لطفا..
ممنون
خوب اين پلاگين هايي رو كه گفتين ميشه چند تا از بهتريناشو بزاريننقل قول:
و بگين كه كدوم پلاگين رو بهتره بزارم
آموزش هم بدين لطفا
ممنون:11::40:
شما کافیه فایل زیر را دانلود کرده از حالت فشرده خارج کنید و فولدر seplugins را جایگزین همین فولدر در مموری خود کنید.(اینها پلاگین هایی هست که خودم استفاده میکنم روی فریمور 4.01 استفاده شده مشکلی نداره روی بقیه هم نباید مشکلی داشته باشه.)نقل قول:
سپس به منوی ریکاوری رفته و در قسمت پلاگین تک تک پلاگین ها را فعال کنید.
توضیح در مورد پلاگین fusa (تغیر در خروجی psp slim)
ابتدا فیلم یا بازی یا و... را اجرا کنید ، وقتی که اجرا شد دکمه - و + را نگه دارید (همون - + VOL )
یه صفحه سیاه باز میشه که چندتا گزینه داره ، با تغییرات این گزینه ها می توانید:
سرعت فریم - بزرگ و کوچیک کردن صفحه - قطع و وصل کردن خروجی در هنگام بازی-انتقال سریع از tv به lcd یا بر عکس -انتخاب 2 مدل FULL SCREEN - بهتر کردن کیفیت خروجی-بازی کردن با تلوزیون های معمولی-و...
توضیح در مورد پلاگین psp state (سیو وسط بازی فقط برای psp slim و فریمور ورژن 4.01m33)
سیو کردن:
شما میتونید حداکثر 9 تا ذخیره داشته باشدید (چپ-راست-بالا-پایین-دایره-زبدر-مربع-مثلث-START)
دکمه home رو بزنید و دکمه R را بگیرید و یکی از این دکمه های بالا را بزنید.
نکته: اگه مثلا روی چپ یه سیو داشته باشید و دوباره روی آن سیو کنید سیو قبلی پاک میشه.
لود کردن:
برای load سیو های خود فقط کافیه به جای R دکمه L رو بگیرید و ذخیره مورد نظر خود را انتخاب کنید (چپ-راست-بالا-پایین-دایره-زبدر-مربع-مثلث-START)
توضیح در مورد پلاگین alternative vshmenu
شما با زدن کلید select با یک vsh menu جدید روبرو میشید که همون کارای قبلی را میتونید باهاش انجام بدید(تغییر سرعت cpu حالت umd mode و....) اما گزینه های جدید تری هم داره مثل shotdown psp و reboot psp و sleep psp
گرفتن اسکرین شات و... از اسم هاشون معلومه چه کاری میکنه.
توضیح در مورد پلاگین hold.
شما وقتی دستگاه را در حالت hold قرار میدهید علاوه بر قفل شدن صفحه کلید صفحه نمایش هم به صورت خودکار خاموش میشه.
چند تا پلاگین دیگه هم داخلش هست که خودم هم نمیدونم چه کاری انجام میده.اما فعلا نصب کردم تا بعدا بفهمم.:31:
لینک دانلود:
حجم:84 کیلو بایت
کد:http://www.4shared.com/file/56983234/50c44f78/seplugins.html?dirPwdVerified=4ac1960a
اين پلاگين هارو توي چه پوشه اي توي رم بريزيم؟؟؟
شما خود پوشه seplugins را بریز توی ریشه اصلی رمت.یعنینقل قول:
x:\seplugins
x اسم درایور psp شماست.
سلام
من تو 6 ماه پیش یک دستگاه pspخریدم و برای اینکه فکر کردم میتوانم بازی توش بزارم memoryبالا خریدم ولی داداشم چند تا بازی دانلود کرده بود ولی گفت این نو مال تو کار نمیکنه برای اینکه مدل جدید می شه کمکم کنین بگین چه جوری این کار و بکنم آجه بدبخت می شم برای اینکه باید بازی orginal بخرم.
شما حتما فريمورتون هك نشده
برين يه مغازه پي اس پي فروشي بگين براتون فريمور4.1m33نصب كنه يا اگه ميتونيد خودتون اين كار رو انجام بدين درست ميشه
همینطور که mohammad_dj_kazin عزیز گفت شما فریمور دستگاهتون هک نشده هست.نقل قول:
برای هک کردن با باید بدین بیرون براتون هک کنن که در این صورت باید بین 10 تا 20 تومن پول بدین یا اینکه خودتون هک کنید.که البته زیاد هم سخت نیست.
برای اطلاع از روش هک هم پست زیر میتونه کمکتون کنه.
این روش ساخت باطری پاندورا و مموری کارت مجیک هست که به وسیله این دو میتونی psp را هک کنی.این روش ورژن 3.90m33-3 را روی دستگاه میریزه که در صورت تمایل میتونی به ورژن 4.1m33-2 آپدیت کنی.برای این کار هم به تاپیک سر بزن.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2599566&postcount=4792
راستی شما دقیق ورژن فریمورت را بنویس.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237788
آخه میخواهم ببینم هک شده هست یا نه.یک وقت میبینی هک شده هست اما بازی ها را اشتباه توی مموری میریزی.بازی ها را توی پوشه iso میریزی؟
برای فهمیدن ورژن فریمورت هم به روش زیر برو.
ممکنه اول که این آموزش ها را بخونی فکرکنی کاره خیلی سختی هست اما همه این ها روی هم 1 ساعت بیشتر وقت نمی خواد و کاره خیلی راحتی هم هست.:46:نقل قول:
شما برای اینکه ببینی چه فریموری هست باید به قسمت settings رفته سپس system settings وگزینه system information را انتخاب کنی.توی صفحه باز شده نوشته system software جلوش یک عدد هست که اون ورژن فریمور دستگاه هست.اگه جلوی اون عدد نوشته باشه m33 یا gen فریمور دستگاه هک شده هست.
حالا انتخاب با خودت
موفق باشید.
این لینکه جدیدترین پلاگین DAX هست که برای انتقال اطلاعات با USB به PC و PS3 هست البته من خودم امتحان نکردم.
USB Version Fake
[HTML]http://www.dark-alex.org/usbversionfake.rar[/HTML]
من حدود یک هفته پیش این پلاگین را توی سایت dax دیدم اما هرچی دنبال توضیحات گشیتم چیزی پیدا نکردم.میشه توضیح بدی.نقل قول:
آخه یعنی چه انتقال اطلاعات با usb به pc؟ این کار را هم که بدون پلاگین میشه انجام داد.:13:
بچه ها دنبال یه بازی Racing توپ میگردم
بین کربن و bernout deminator گیر کردم
کدوما رو پیشنهاد میکنید؟
اصلا شما پیشنهاد دیگه ای دارید؟
ممنون.
بازی faltout :headon تو همین مایه هاست!نقل قول:
نرم افزار تبديل فرمت ويدئوهاي ديگه به فرمت پي اس پي رو ميخواستم
من خودم کربن را بازی کردم واقعا عالی بود.هنوز هم تموم نشده.نقل قول:
خودم به شخصه هیچ بازی racing به جز سری بازی های nfs را قبول ندارم.
نرم افزار که خیلی خیلی هست.البته هر کدوم یک نقصی داره.من پیشنهاد میکنم شما از jetaudio استفاده کن از هر نظر کامله.قابلیت اضافه کردن زیرنویش هم داره.نقل قول:
تنضیمات زیادی هم برای تصویر وصدا داره.
چجوري با jet audioميتونم
ميشه آموزش بدين
ممنون ميشم
اکثر برنامه های convertor این امکان رو میدن که فایل های ویدیویی رو به فرمت مورد قبول psp تبدیل کنی (mp4) خیلی برنامه در این رابطه وجود داره مثلا با برنامه A-one DVD to PSP Ripper میتونی یه dvd کامل رو به mp4 تبدیل کنی یا با برنامه" AoA ipod psp 3gp mp4 converter " هم اکثر فرمت های ویدیویی رو به هم تبدیل کنی
این برای اشتباه گزارش دادن ورژن پی اس پی هست مثلا شمل 4.01 داری می تونی به پی اس 3 گزارش بدی 4.05 دارینقل قول:
الان متاسفانه روی سیستم jetaudio ندارم که بخواهم توضیح کامل بدم.شما خودت یکم باهاش کارکنی میفهمی کار سختی نسیت فقط باید فایل مورد نظر را انتخاب کنی و فرمت خروجی را بزای روی mp4 یا و video codec هم روی xvid یا mpeg 4 سپس ریزولیشن را هم بزاری روی 208*368 بعدم تبدیل کنی.من خودم همین کار را میکردم کیفیت هم خوب بود.البته ریزولیشن را هم روی 272*480 هم میتونی بزاری اما من یک بار کردم روی psp اجرا شد یک بار دیگه تبدیل کردم اجرا نشد.:13:نقل قول:
کلا یکم کار کنی میفهمی چی به چی هست.
این گزارش دادن فریمور به ورژن بالاتر به چه دردی میخوره؟؟نقل قول:
یکی از کاربرد هاش را میگی؟
ممنون choory جان هميشه جواب كامل رو ازت گرفتم
خواهش محمد آقا.وظیفمون هست.نقل قول:
اگه هم چیزی یاد گرفتم و تونستم به بقیه کمک کنم همه را مدیون همین بچه های فروم هستم.دست همتون درد نکنه.:11:
نمی دونم من پلی 3 ندارم حتما دارک الکس بیکار بوده اینو درست کرده:31:نقل قول:
سلام همگی خسته نباشید یه سوال دارم
کابل تی وی برا پی اس پی خریدم 5 تا فیش داره
تلویزیون ما 3 تا فیش داره وقتی تنظیمات پی اس پی رو کامل میکنم و همه چیز اوکی میشه و وصلش میکنم تصویر سیاه سفیده ولی صدا مشکلی نداره و فقط فیلم و موزیک پخش میشه و تو ی بازی هم نمیره یه پیغام میده که نمیدونم چی چی رو باید انتخاب کنی که تلویزیون ما اون فناوری رو ساپورت نمیکنه . ماله اون ال سی دی ها هست .
سوالم اینه که چطوری میتونم تصویر رو رنگی کنم ؟
ممنون
اگه تلویزیونتون 3 تا فیش داره احتمالا AV هست و نمیتونی رنگیش کنی.برای این کار باید تلویزیونت Y/Cb/Cr داشته باشه.اگه تو بازی نمیره یعنی Progressive Scan هم نداره که اونم کاریش نمیشه کرد.
سلام. من میخوام psp بخرم اما نمیدونم Slim یا fat ؟ و اگه میشه قیمت این دوتا مدل رو بهم بدید(تهران)دست دوم هم داره!! شنیدم رم PSP اگه خوبشو میخوای 4گیگ هست 90 هزار تومان این درسته؟و ایمکه همه بازی هاش رو میشه تو تهران پیدا کرد مثلا" Dynasty warriors ؟
ds nintendo بازی Assassin`sCreed رو داره وpsp نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برادر همون امل جاده هراز داره...............قیمت slim اون یه کم گرون هست ولی رم رو خیلی گرون میده...رو 60 تومان هست 4g......................نقل قول:
بچه محل یه جورایی در امدی:31:
اگه tv شما 3 فیش ورودی داره باید شما هم کابل 3 فیش میگرفتید یعنی همون av نه 5 فیش.شما برو کابل را عوض کن.قیمت کابل av هم کمتره.نقل قول:
نوشته شده توسط pro 3d game studio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد در حالت عادی نمیشه با کابل av بازی کرد و برای بازی کردن باید پلاگین fusa را نصب کنی.در کل اصلا بازی کردن با tv حال نمیده.:13:
lcd خود psp یه چیزه دیگس.
دوستای تهرانی کسی میتونه برای من یک باطری فت اصل پیدا کنه؟آخه اینجا همش از این تقلبی ها هست.کسی فروشگاهی سراغ داره؟فروشگاه اینترنتی هم باشه بهتره.
حدود قیمت هم میخواستم.
ممنون میشم کمکم کنید.
به به بچه محل !!!!!!!!!کجای آمل؟ من برای شهرک نبوت:10:نقل قول:
منم میدونم جاده هراز psp دارن اما قیمتش رو بالا میگه می خواستم قیمته تهران رو هم بگیرم چون قراره برم تهران گفتم اگه ارزونتره تهران بخرم .اینجاSlim رو میگه 250! من fat نمیخوام.:41:
اتفاقا جالبه بدونی که یه ورژن Assassin's Creed برای موبایل های سیمبین(UIQ و S60) هست که گرافیکش از نسخه ی DS بالاتره!نقل قول:
البته درسته که برای 4.05 هست ولی تو read me ش موشته روی بقیه ورژن ها هم کار میکنه من که نصب کردم هیچی هم نفهمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من بازی کربن رو رختم ولی تا اجراش میکنم دستگاه خاموش میشه
با چه برنامه ای میشه divx رو روی psp اجرا کرد؟
در مورد اسپیکر هم برای psp کسی راهنمایی نکرد!!(یه خورده اطلاعات میخاستم ازش)
سلام.من دیروز تهران بودم...
از جمهوری یه پی اس پی خریدم!
از نوع اسلیم.
خود دستگاه و یه رم 4گیگ و یه کیف و یه بند جمعا 237 تومن...
می خواستم بدونم خوب گرفتم یا نه؟!
یه سوال مهم دیگه هم دارم ، سایز صفحه ی نمایش پی اس پی چنده؟!
مثلا توو موبایل ها 220*176 یا 320*240 داریم(و اندازه های دیگه) ، حالا این سایز برای صفحه نمایش دستگاه پی اس پی چنده؟
ممنون میشم یکی جواب بده...
با برنامه ی psptube میشه مثل اینکه ولی من امتحان نکردم هنوزنقل قول:
اسپیکر هم زیاده تو بازار باید ببینی کدومش برای می صرفه
مبارکه به جمع psp دارا خوش اومدی!نقل قول:
آره خیلی خوب گرفتی
سایزش 368*208 هست
تهران بگیری بهتره می تونی چ.نه هم بزنی..............من محموداباد هستم ولی مدرسه امل میام.....افتاب 39..........فعلا....نقل قول:
آقا میتونم بگم عالی گرفتی.نقل قول:
ادرس دقیق اون مغازه رو میدی.
راستی کپی خور شدس؟