سلام،نقل قول:
امکان گرفتن معافیت برای شما نیست ! (به دلیل برادر بزرگتر)
سلام،نقل قول:
امکان گرفتن معافیت برای شما نیست ! (به دلیل برادر بزرگتر)
سلام دوستان
راستشو بخواید بنا به شرایط خاصی که دارم مجبورم از دانشگاه پیام نور انصراف بدم.میتونم مدرک کاردانی رو بگیرم و میخوام برای کارشناسی ادامه بدم
میخواستم سئوال کنم ببینم برای خدمت مشکلی برام پیش نمیاد؟باید بعد از انصراف برم خدمت و بعدش ادامه تحصیل بدم یا اینکه میتونم بلافاصله بعد از انصرافم از پیام نور وارد دانشگاه دیگه ای بشم؟
در ضمن دانشگاه علمی کاربردی برای کنکورش کارت پایان خدمت میخواد؟
سلام بچه ها
یه سوال
یکی از دوستام چشماش 9.75 آستیکماته، ازم پرسیده بود چه جوری میتونه زیادش کنه تا 10.25، که معاف شه!؟
کسی چیزی میدونه در این مورد؟
ممنون
سلام دوستان داستان قانون سه برادری ( دو برادر خدمت کرده ) به کجا رسید ؟
سلام. کسر خدمت بسیج از 24 ماه کم میشه؟ یعنی اگه 6 ماه کسر خدمت داشته باشی 18 ماه میشه؟
بعد از انصراف یکسال مهلت داریدنقل قول:
واسه علمی کاربردی هم کاردانیش که پایان خدمت میخواست و کارشناسیش نمیخواست
سلامنقل قول:
ظاهرا حذف شده
بله از 24 ماه هستنقل قول:
.
سلام دوستان.من دانشجو دوره روزانه ام .میخوام انصراف بدم و کنکور شرکت کنم.از نظام وظیفه هم که سوال کردم گفتن یه سال مهلت داری.حالا میخوام بدونم چرا این قانون تو دفتر چه سازمان سنجش نوشته نشده؟تو این دفترچه هنوز همون سه ماه فرصت رو نوشته نه یک سال.حالا کدومش درسته؟؟
سلامنقل قول:
از دوره روزانه اگه انصراف بدید از کنکور بعدی محروم میشید
سلام،میگم تو دفترچه ارشد امسال که همین صبح دیدم تو سنجش نوشته فارغ التحصیلانی که مدت 6ماه از فراغت از دوره کارشناسی نگذشته باشد،نیاز به برگه اعزام به خدمت ندارند،مگه این مدت 1سال نیست؟
نه ، من تو سایت دانشگاهی خوندم نوشته بود 6 ماه کسر شد از این مهلت و به همون 6 ماه فرصت تبدیل شده.نقل قول:
جدی بابا ما برنامه ریزی کرده بودیم،چرا اینا هر روز یه قانون در میارن ،بخدا شدیم مسخرشون،تو سایت نظام وظیفه که چیزی نزده بود:41:نقل قول:
یه سر برید این سایت شاید من اشتباه میکنم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
تاریخ این منبع شما زده سال 89, چند ماه پیش طبق آخرین دفترچه که من دانلود کردم این فرصت یکسال بود.نقل قول:
برای اطمینان بیشتر از سایت نظام وظیفه دفترچه رو دانلود کنید.
دانلود کردم هنوز نوشته همون 1سال،تو رو خدا یکی جواب قطعی به ما بده:sq_3:
کسی کارت اعزام به خدمت داشته باشه میتونه بزرگسالان پیش دانشگاهی درس بخونه ؟
ایو سوال منم هست
نقل قول:بله مشکلی ندارهنقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان عزیز میخواستم بدونم اگه من در حین اموزشی سربازی نتیجه قبولیم تو کنکور ارشد دانشگاه ازاد بیاد باید چطور معافیت تحصیلی بگیرم (چون شنیدم تو اموزشی مرخصی نمیدن که برم نامه از دانشگاه بیارم)؟ممنون میشم اگه بگین چه مدارکی میخواد که لحضه ای که فهمیدم قبول شدم از خدمت ترخیص بشم خواهش میکنم دقیقا بهم بگین باید چیکار کنم با کی باید صحبت کنم و چه مدرکی باید ارائه بدم چون میخوام از فرصت یه ساله بعد از فارغ التحصیلی استفاده کنم و مطمئنم اموزشیم وقتیه که نتیجه قبولیم تو ارشد ازاد میاد (فرض رو بزارین که حتما همینطوره)زمان دانشگاه ازاد هم برای ثبت نام محدوده تو اموزشیم که مرخصی نمیده(حداقل اون مقدار که برای رفتن به انشگاه و ثبت نام لازمه)نمیدن؟ ببخشید اگه زیاد شد لطف بزرگی میکنین اگه رهنماییم کنید
سلامنقل قول:
یگان آموزشی موظفه مرخصی بده ( اگه نده خلاف قوانین عمل کرده )
مدارک هم فقط کارنامه قبولی رو داشته باشی کافیه
میری پیش فرماندت موضوع رو در میون میزاری اونم بهت مرخصی میده
ممنون از راهنماییت حالا کارنامه قبولی رو نشونش بدم مرخصی میدن یا کلا ترخیص میکنن چون اگه جای دوری قبول بشم فکر نکنم به اندازه کافی بهم مرخصی بدن که برم ثبت نام کنمنقل قول:
در صورت قبولی و داشتن کارنامه ، ترخیص میشیننقل قول:
باید تصفیه کنید و کلا برین واسه دانشگاه
ممنون از راهنماییت کمک بزرگی بهم کردی دیگه خیلم راحت شد
سلام دادا ببین از خود سایت پلیس دفترچه رو دانلود کنی زده توش که چاپ 13هس و در شهریور 91 چاپ شدهنقل قول:
بازم اگه نگرانی یه سر برو پلیس +10
بخش هشتم : معافیت تحصیلی دانش آموزان ، دانشجویان وطلاب علوم دینی
مشمولین دیپلم و پیش دانشگاهی که حداکثر یک سال پس از فراغت از تحصیل، در یکی از دانشگا هها و مؤسسات آموزش عالی داخل کشور که
مورد تأیید وزارتخانه هاي علوم و بهداشت م یباشند پذیرفته شوند تا زمانی که وفق تبصره ( 1) ماده ( 33 ) قانون خدمت وظیفه عمومی (جدول بالا ) به
تحصیل اشتغال دارند، می توانند مشروط به اینکه داراي غیبت غیر موجه نباشند از معافیت تحصیلی استفاده نمایند. این معافیت براي هر مقطع فقط یک
بار داده م یشود.
مشمولان فارغ التحصیل مقاطع دانشگاهی در صورتی که حداکثر ظرف مدت یک سال پس از فراغت از تحصیل، در مقطع بالاتر پذیرفته شوند
م یتوانند از معافیت تحصیلی استفاده کنند.
مشمولانی که از ادامه تحصیل در دانشگاه انصراف می دهند چنانچه حداکثر ظرف مدت یک سال از تاریخ انصراف، در رشته یا دانشگاه دیگري
پذیرفته شوند مجاز به تحصیل در مقطع و رشته جدید م یباشند.معافیت تحصیلی دانشجویان انصرافی در طول مدت تحصیل (از دیپلم تا دکتري ) فقط
یک بار قابل تمدید است.
اعلام آخرين تغييرات مرخصي سربازان
جام جم آنلاين: جانشين اداره منابع انساني ستادكل نيروهاي مسلح از افزايش ده روزه مرخصي سربازان مناطق بد آب و هوا و متاهلان خبر داد.
موسي كمالي در گفتوگو با ايسنا ضمن بيان اين كه مدت مرخصي در مناطق بد آب و هواي درجه 2 شش روز، درجه 3 هشت روز و درجه 4 ده روز اضافه ميشود، گفت: 30 روز مرخصي نيز در اختيار فرماندهان و مسئولان است كه به مقتضاي ابراز لياقت و شايستگي به سربازان داده ميشود.
جانشين اداره منابع انساني ستاد كل نيروهاي مسلح با بيان اين كه روزهاي تعطيل جزو مرخصي سربازان محسوب نميشود، توضيح داد: روزهاي پنجشنبه در برخي يگانها تعطيل است كه اين روز نيز براي سربازان مشغول به خدمت مانند جمعهها و ساير ايام تعطيل به عنوان تعطيلات حساب ميشود و جزو مرخصي آنان محسوب نميشود.
وي با بيان اين كه اين قوانين به عادلانهتر شدن مرخصي سربازان در مناطق مختلف كمك كرده است و در بسياري از موارد روزهاي مرخصي را افزايش داده، درباره قوانين جديد مدت مرخصي سربازان نيز گفت: براساس مقررات قبلي مدت مرخصي كاركنان وظيفه در مناطق عادي 30 روز در سال و در مناطق بد آب و هوا 45 روز در سال بود كه در اين مقررات تفاوتي ميان مرخصي افرادي كه در مناطق بد آب و هواي درجه يك تا چهار خدمت ميكردند، وجود نداشت.
كمالي ادامه داد: در قانون قبلي در مرخصي كساني كه در محل سكونت خود اشتغال داشتند و گاهي بعد از ساعت اداري به منزل ميرفتند با كساني كه صدها كيلومتر دورتر از محل سكونت خود خدمت ميكردند، تفاوتي وجود نداشت.
به گفته اين مسئول، بر همين اساس به منظور عادلانهتر شدن مرخصي، تغييراتي در مقررات صورت گرفت كه براساس آن مرخصي كاركنان وظيفه مستقر در مناطق جنگي، امنيتي و عملياتي بهازاي هر 45 روز ده روز، مرخصي يگانهاي پدافندي و انتظامي مناطق مهم به ازاي هر 30 روز هفت روز و مرخصي در مناطق عادي بهازاي هر سال 12 روز است.
جانشين اداره منابع انساني ستاد كل نيروهاي مسلح تصريح كرد: اين مرخصي به ازاي هر صد كيلومتر دوري از محل زندگي نيز يك روز اضافه ميشود و علاوه بر اين براي مسافتهاي بين 300 تا 600 كيلومتر نيز يك روز و بيش از 600 كيلومتر دو روز و حداكثر سه بار در سال مرخصي اضافه ميشود.
وي گفت: اگر محل سكونت سربازي 300 كيلومتر تا يگان خدمتش فاصله داشته باشد علاوه بر سه روز مرخصي كه به خاطر مسافت دريافت ميكند، يك روز نيز به عنوان درراهي به وي تعلق ميگيرد كه اين مرخصي حداكثر سه بار تا پايان خدمت قابل تكرار است.
كمالي با تاكيد بر اين كه مقررات اعلام شده درباره شرايط مرخصي سربازان از مهر امسال اجرايي شده است توضيح داد: مرخصي كاركنان وظيفه بهازاي خدمتي كه قبلا انجام دادهاند، برابر مقررات قبلي محاسبه ميشود و اضافه خدمتي به آنان تعلق نخواهد گرفت.
قانون قبلی نظام وظیفه در مورد دانشجویان انصرافی:
قانون جدید نظام وظیفه که تو شهریور 91 چاپ شده:
ولی هم توی دفترچه ی کنکور 91 و هم دفترچه ی کنکور 92 که دیروز توی سایت سنجش قرار گرفته اینو نوشته:
یعنی سازمان سنجش اشتباه کرده و دفترچه رو اصلاح نکرده؟ یا واقعا انصرافی ها نمیتونن یه بار دیگه کنکور بدن؟
یه سوال هم در مورد انصراف داشتم...اگه بخوایم تو کنکور 92 شرکت کنیم حتما باید تا 28 آذر امسال انصراف داده باشیم؟
p.s: در مورد فرم شماره 4 توی صفحه ی 44 دفترچه هم اگه میشه توضیحاتی بدین..
نقل قول:
قبلا که میگفتن یک سال پس از انصراف مهلت هست ! قبل از اعمال این قانون جدید ، میگفتن بعد از انصراف باید حتما برین خدمت
حتما سازمان سنجش اینجای قانونو اصلاح نکرده!
.
به نظام وظیفه اعتماد کنیم یا به دفترچه ی سنجش:41:
سلام
من متولد 29/4/73 هستم و در کنکور سال 91 دانشگاه آزاد رشته ی مهندسی معماری رو قبول شدم،اما در مهرماه به دلیل عدم علاقه انصراف دادم ،حالا می تونم در کنکور 92 شرکت کنم یا خیر ؟ اگه در دانشگاه علمی کاربردی در کاردانی ناپیوسته به صورت موقت برای ترم بهمن ماه ثبت نام کنم و بعدا در دانشگاه آزاد و سراسری شرکت کنم و کارشناسی قبول شم ، اونوقت می تونم دانشگاه جدید رو برم یا نه ؟ و با توجه به اینکه هرکس یک بار فقط می تونه انصراف بده بدون اینکه مشمول شه در صورت قبولی دردانشگاه آزاد ،برای رفتن از دانشگاه علمی کاربردی به آزاد ،باید از اول انصراف بدم ؟ که در این صورت می شه دوبار انصراف ؟!! یا اینکه انتقالی محسوب می شه ؟ در کل اگه در کنکور ثبت نام کنم راهی هست که بتونم برم ؟!!
به نظام وظیفه.نقل قول:
وظیفه ی نظام وظیفه اینه که تعین کنه چه کسی معاف هست و چه کسی نیست. و وظیفه ی سازمان سنجش هم اینه که کنکور برگزار کنه و ببینه چه کسی لیاقت کدوم رشته و دانشگاه رو داره. پس سنجش این وسط اصلا هیچ کاره حساب میشه چون بررسی وضعیت نظام وظیفه به عهده دانشگاه ( معاونت امور دانشجویی یا امور آموزش ) هست و اونها برات درخواست معافیت تحصیلی میکنن که نظام وظیفه اجازه بده معافیت تحصیلی داشته باشی و درس بخونی :31: یعنی سازمان سنجش عملا کشک هست حتی موقع ثبت نام کنکور وقتی کد وضعیت نظام وظیفه رو میزنی این کد هیچ جایی ثبت و بررسی نمیشه و موقع ثبت نام در دانشگاه کسی ازت نمیپرسه چه کدی زدی :31:
هرجور حساب کنیم سنجش کشک هست این وسط بهتره برای نداشتن استرس؛ همه حرفایی که سنجش در مورد نظام وظیفه میزنه رو نادیده بگیری:46:
سلامنقل قول:
فقط یک بار میتونید انصراف بدید و در صورت انصراف از علمی کاربردی ( باید برای ثبت نام در دانشگاه جدید ، از علمی کاربردی انصراف بدید ) باید برید خدمت چون دو بار انصراف دادید
.
واسه شرکت تو آزمون 92 حتما باید تا 28 آذر 91 انصراف داده باشیم؟ این فرم شماره 4 دفترچه منو گیج کرد:41:
نهنقل قول:
وقتی قبول شدی ، میخوای بری واسه ثبت نام باید قبلش انصراف بدی
یعنی من هیچ راهی واسم وجود نداره که بتونم کنکور بدم و برم دانشگاه ؟نقل قول:
خب اگه مهر انصراف دادی میتونی کنکور سراسری بدی...1 سال وقت داری یعنی مهر 92 مشمول میشی که تو شهریور دانشگاه قبول میشی و ثبت نام میکنی.فقط علمی کاربردی نباید بری چون دیگه نمیتونی انصراف بدی و باز کنکور بدی.نقل قول:
پس اینی که می گن دانشجویان انصرافی شش ماه بیشتر فرصت ندارند چی می شه ؟نقل قول:
بچه ها سنجش هرچی در مورد وضعیت سربازی و اینا گفته فراموش کنین وقت خودتون رو تلف نکنین باهاش.
تنها نهادی که مسئول سربازی در جمهوری اسلامی هست؛ نظام وظیفه هست بقیه سازمان ها هیچ نقشی ندارن سازمان سنجش کاره ای نیست که بیاد بگه دانشجو حتما باید تا آذر امسال انصراف بده ! سازمان نظام وظیفه وقتی میگه من اجازه میدم هروقت خواستی انصراف بدی بعدش یه سال وقت داری بری سر رشته ی جدید؛ اونوقت دیگه هیچ سازمانی نمیتونه چیز دیگه ای بیاره این وسط.
این چیزایی که بچه ها میگن توی دفترچه نوشته دو حالت داره؛ یا سازمان سنجش یادش رفته که قوانین عوض شدن ( که در این صورت اصلاحیه میزاره برای دفترچه ) یا هنوز خبر نداره که در این صورت قرار هم نیست خبردار بشه شما به کار خودتون برسین اجازه ندین این چیزا روی اعصاب و تمرکزتون تاثیر بزارن ( من خودم پارسال سر این اصلاح قوانین کلی سختی کشیدم شما رو دقیقا درک میکنم که چه استرسی بهتون تحمیل میشه الان )
سلامکاملا موافقم.من هم قراره شنبه به بعد کارهای انصرافم رو انجام بدم.از بخش نظام وظیفه دانشگاه هم پرسیدم میگن با دفترچه سنجش هیچ کاری نداریم ، چون اونا یک چیز میگن ما یه چیزه دیگه.تازه سنجش یه جا گفته دانشجوی انصرافی تا آخر آذر، سال بعد میتونه کنکور بده یه جا گفته بعد انصراف تا سربازی رو نره نمیتونه ثبت نام کنه.اینم جالبه که گفته دانشجوی انصرافی باید یکی از کدهای 1 ، 2 ، 4 یا 7 رو بزنه و این در صورتیه که اینا هیچ کدوم به ماها نمیخوره.جالب تر اینکه این کد 4 تو دفترچه ثبت نام سال 88 این جوری بود:4)پرسنل شاغل رسمی در نیروهای نظامی و انتظامی با ارایه گواهی موافقت از یگان مربوطتو اون سال هم برگ انصراف نوشته بود یکی از کدهای 1 ، 2 ،4 یا 7!!!!!حالا که کدها عوض شده بازم همون حرف نوشته!(دانشگاه ما که میگه همون کد 5 رو بزن درسته)فکر کنم سنجش میخواد هر سال دفترچه جدید بزنه فقط عدد سال قبلی رو میگیره replace میکنه با عدد سال جدید!نقل قول:
الان منی که دانشجوام و میخوام بعد از قبولی انصراف بدم کدوم کد رو باید بزنم؟
وضعیت شما مثل پارسال من بود انصراف نداده بودم میخواستم بعد قبولی انصراف بدم (ولی خوب به خاطر این که بهمن ثبت نام کردم و از وقتی حذف ترم کردم شد عید و بعدشم به خاطر یک سری مشکلات رتبم نخورد) دانشگاه میگفت نترس نمیفهمه سنجش که انصراف ندادی بعد این که امتحان دادی و رتبت خوب شد بیا انصراف بده. واسه کد نظام وظیفه هم بهم گفت همون 5 رو بزنم. تازه گفت میخوای اون قسمت وضعیت اصلا نزن که دانشجوی انصرافی هستی! منم با ترس و دلهره ثبت نام کردم ولی میترسیدم قبول شم یه جا سنجش یقه ما رو بگیره. ولی یکی دیگه هم که دورادور میشناختمش و شرایطش مثل من بود اون که کنکورم داد و دانشگاهم قبول شد یعنی که سنجش نفهمیده که دیر انصراف داده. ولی خوب امسال که میخوام کار قانونی تر باشه و تا آخر آذر انصرافم رو میدم بازم باید همون کد پنج رو بزنم انگاری ! ولی بازم می پرسم از بخش نظام وظیفه دانشگاه تا شنبه یکشنبه.نقل قول: