يه سرچي تو برنامه هاي كاربردي بزن انشالله پيدا كني از روي فنت پريدي رو چراغ قوه :31::31:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
Printable View
يه سرچي تو برنامه هاي كاربردي بزن انشالله پيدا كني از روي فنت پريدي رو چراغ قوه :31::31:نقل قول:
من يه چراغ قوه قديمي دارم اگه خيلي نياز داري به ايميلت بفرستم:31:نقل قول:
چند بار میپرسی؟ وحید خان که جوابت رو دادن... امضای منو دانلود کن.فونت فارسی و انگلیسی با همه.نقل قول:
حالا رفتی ال سی دیش رو عوض کردی؟ قیمت ال سی دی چنده؟نقل قول:
اگه برنامه هات رو موقع نصب روی مموری انتخاب کردی که نصب بشه موقع آنینستال برو اون یکی تب رو نگاه کن.نقل قول:
تو قسمت برنامه های کاربردی جوابت را دادم. لطفا یه پست رو چند جا نزن.نقل قول:
مرسي عزيز از توجهت ولي پسوند تم ها utz نيست كه فلدر توش عكس پست زمينه و بقيه چيزاست و دو تا هم فايل اهنگ واسه پيش فرض اهنگ تماس و مسيج و يه فايل با پسوند xml نمي دنم چي كار كنمنقل قول:
بد جوري تو كف اين تم هام خيلي خشگله اگر بتونم يه جوري به دستتون مي رسونم خودتون ببينيد كه چه جوريه
تمام اون عكسها و فايلهاي صدا و فايل xml رو انتخاب كن و همونطوري بريز داخل يه فايل معمولي زيپ و بعد پسوند زيپ رو به utz تغيير بده تا بشه همون تمي كه ميخواي!نقل قول:
دقت كن خود فايله رو بريز تو فايل زيپ نه فولدرش رو.
اگه كار كرد برامون تو قسمت تم uiq3 بزار.
نقل قول:درسته به اين عكس نگاه كن اون فايل ها رو به Rar يا Zip تبديل ميكني به پسوند Rar رو به Utz عوض كن يه تم درست ميشه :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ال سی دیشو عوض نکردم.فلتش رو عوض کردم. 25 تومن
اون وقت چه طوري rar رو به utz عوض كنم تا درست بشه
اول شما تو Folder Options تيك اين فايل رو بردار تا پسوند فايل ها نشون داده بشه...نقل قول:
بعد از اينكار بر روي همون فايل فشرده شده Rar كليك راست و ....
پسوند rar رو به utz عوض كن :11:
قيمت p990 چنده؟
حدود ۳۰۰ تومن.نقل قول:
قیمتش 300 تومنه بعد من میخواستم گوشیمو با یه هندز فری بلوتوث Pv700 بفروشم 200 تومن هیچکس نمیخرید!!
جدیدا یکی از دوستان من در تبریز به قیمت 210 تومن بدون وسایل اضافی فروخته:21:برو تبریز بفروش:27:نقل قول:
از دست دادن این گوشی رو بهتون تسلیت میگم:9:
سلام دوستان:
باتری گوشیم یهو شارژ نمیشه.یعنی تقریبا 24 ساعت تو شارژه ولی 43% بیشتر شارژ نمیشه.مشکل از باتریه؟
رفع مشکل تاریخ و ساعت SMS های دریافتی در گوشی های P1 و P990 و گوشی های مشابه
اگه کسی نتیجه گرفت به ما هم بگه.کد:http://www.tarfandestan.com/modules.php?name=News&file=article&sid=647
مطمئنی شارژ میشه؟ احتمال زیاد شارژر خرابهنقل قول:
ممکنه کنتاکت ها هم کثیف شده باشه
البته منظور نخورده مست از كنتاكت همون كانكتوره)connector(
آقا گفتي كانكتور ها! ميخواستم بدونم چه جوري ميشه تميزشون كرد.نه تهنها P990 بلكه بقيه گوشيها هم همين مشكل رو دارن.بهترين راه براي تميزكردن چيه؟نقل قول:
درسته خيلي از گوشيهاي سوني اريكسون مخصوصا w810 و k750 اين مشكل رو دارن ولي مشكل از كانكتور نيست از كانكتور كابليه كه به گوشي وصل ميكنيم.نقل قول:
هدفونهاي گوشي دوستم كه w810 داشت هم درحال پخش آهنگ مرتب قطع و وصل ميكرد يكم كه
كانكتور هدفونش رو دست كاري كردم درست شد.
دقیقا منظورم کنتاکتوره:31:نقل قول:
هم سر کابل هم ته گوشی خیلی پیش میا که جرم بگیره.
بهترین راه اینه که با یه مسواک آغشته با الکل (یه نمه) بسابی و تمیزش کنینقل قول:
البته در مواقع اضطراری با سوزن قفلی هم میشه تراشیدش :46:
نه نه نه اوني كه من ميگم اصلا ربطي به جرم نداره اون دوتا ميله پلاستيكي كه در دو طرف كانكتوره هدفون قرار داره مشكل ساز هستن.نقل قول:
در اثر استفاده زياد اون دوتا ميله يطوري ميشن كه كانكتور هدفون از جاش در ميره و در نتيجه پينها از گوشي قطع ميشن.
ببخشيد اينم بپرسم،الكل با مسواك براي گوشي مضر نيست؟
چي سوزن!!!
بيخيال بابا كانكتور گوشي خيلي حساسه آخه!
این برنامه ارسال اس ام اس فارسی جدید mci رو روی p990 امتحان کردم خوبه مخصوصا برای ارسال اس ام اس فارسی با فلیپ بسته.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2617568&posted=1#post2617568
عزیزم مگه میخوای گوشیتو مست کنی یا دهنشو مسواک بزنی؟:18::21:نقل قول:
این بهتره یا کیبرد پی1 هک شده؟نقل قول:
سرعتش چجوریه؟
خوب میدونی درسته. خراب شدن اون به خاطر اینه که کابل رو اشتباه از گوشی جدا میکنی.نقل قول:
برای جدا کردنش نباید کابل رو بکشی( به عقب)
باید بشگنیش یعنی .... .( نمیدوننم چجوری توشیح بدیم.... اینجوری...):41:
نه بابا مگه گفتم بندازیش توی الکل.فقط مرطوب باشهنقل قول:
هر کاری باید با دقت انجام بشه
مرسي آقايي آره اصلا يادم نبود بچه گي هامون فيلم هاي بالا 21 سالو :46:اين جوري مخفي مي كرديم با سوند dll توي ويندوز كجايي بچگي كه يادت بخير:37:نقل قول:
درسته موقع در اوردن كابل نبايد كابل رو به عقب بكشي به موجب خرابي پورت ها جا كابلي روي گوشي ميشه كه بعد از چند بار اينكارو انجام دادن ديگه گوشي كابل رو نميشناسه و كارايي نداره شما بايد موقع در اوردن كابل اونو به سمت پايين فشار بديد به قول دوستمون بشكنـــــش:31:نقل قول:
:41:نقل قول:
مخلصيم ! :11:نقل قول:
سلام !
ببخشید اینجا میگم اگه بده پستمو پاک کنم ! کسی بازی فابریک p990 رو داره ؟ نمیدونم گلفه چیه ! آخه یکی چند صفحه پیش گفته بود دارم .. گوشیه من نداره .. مرسی
سلامنقل قول:
تو قسمت بازی های UIQ که الان رفته توی آرشیو خودم معرفی کردم.
یه سرچ کوچولو بزنین پیدا شده.الان یادم نیست کدوم پست بود.
اگه نتونستین پیدا کنین بگین آدرس یه فروم دیگه رو بهتون بدم.
موفق باشی.
اوکی مشکلم این بود که نمیدونم اسمش چیه !! سعی میکنم بفهمم ! اگه جای سر راست تری سراغ دارین چه بهتر !
ضمنا یه چیزایی سرچ کردم ولی پیدا نشد !
نقل قول:
بفرما:
بازی گلف رو میگفتید دیگه؟کد:http://www.4shared.com/file/46243835/49c9e764/Vijay_Singh_ProGolf_3D.html
بله همین بود مرسی !نقل قول:
بفرما:
سلام رفقا.
من یه p990i دارم. میخوام اونو به کامپیوترم وصل کنم. درایورش رو هم نصب کردم.
وقتی کابلش رو وصل میکنم دو تا گزینه میاد که اولی File transfor و دومی هم Phone mode هست.
وقتی اولی رو میزنم مموری رو فقط نشون میده. و منم میخوام فایل های داخل حافظه خود گوشی رو ببینم.
نه با pc Sueit و نه با My Phone Explorer میشه فایل های ذخیره شده در حافظه گوشی رو ببینم.
یه راه حل و یا نرم افزار معرفی کنین. ممنونتون میشم.
دوست عزيز تو حالت file transfer فقط ميتوني مموري رو ببيني . براي اينكه فايل هاي داخل حافظه گوشي رو ببيني بايد از برنامه هاي مديريت فايل ها مثل x-plorer استفاده كني . لينكه دانلودش تو قسمت برنامه هاي uiq3 هست
سلام آقا من مستر ریست کردم ولی حا لا بالا نمیاد !!باید چیکارش کنم ؟لطفا یکی کمکم کنه . ممنون .
سلام
نحوه ی کانکت شدن p990 با gprs ایرانسل به اینترنت رو میخواستم
تنظیمات اولیه منظورمه
ماله من error میده . کانکت نمیشه
بارها دوستان توضيح دادن شما يه سرچ كوچيك بزني مي فهمي چه جوريه . حالا چه اروري ميده؟نقل قول:
نقل قول:
میگه could not locate remote server
اگه آدرس صفحه ی آموزشش رو هم بدید ممنون میشم
آخه یه کم بیشتر از یه کم تعداد صفحات زیاده
برای من که نتیجه داده بود. تاپیک رو هم دیدم...همون نرم افزاره...نقل قول:
به نظرم به این ترتیب ثابت میشه مشکل مشکل نرم افزاری سونی اریکسون هست....که با نصب یه نرم افزار جانبی حل میشه !!