كسي ميدونه چجوري ميشه تويه ويندوز ويستا سرعت كانكت شدن به اينترنت را ديد ؟
Printable View
كسي ميدونه چجوري ميشه تويه ويندوز ويستا سرعت كانكت شدن به اينترنت را ديد ؟
وقتی به اینترنت وصل میشی دوتا آیکون مانیتور در پایین صفحه ظاهر میشه وقتی موس را روی دوتا آیکون مانیتور ببرینقل قول:
سرعت کانکت شدن وهمچنین میزان send و received را نشون میده.
سلام من ويستامو تازه نصب كردم كركشو از كجا بايد گير بيارم؟
سلام به همهنقل قول:
من مشکلم حل شد
اما گفته "toraj" اشتباهه شما اگه ویستا رو از طریق بوت بعد از اکس پی نصب کنید اکس پی بالا نمیاد
ویستا برای Dual-Boot بودن حتما باید از طریق اکس پی نصب بشه
فرمايش شما را قبول ندارم.من ويندوز XP را در درايو C داشتم بعد از طريق بوت ويندوز ويستا را در درايو D ريختم و هيچ مشكلي هم نداشتم.چند روز قبل هم ويستا را Uninstall كردم باز هم مشكلي در بوت XP نداشتم.نقل قول:
mjpc جان من تا ازچیزی اطمینان پیدا نکنم پست الکی نمیدم شما حتما اشتباه کردید شما اگه ویستا رو از طریق بوت بعد از این که اکس پی را روی C نصب کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد وایکس پی هم بالا میاد فقط شما باید ویستا را روی درایو D نصب کنید احتمالا شما ویستا را اشتباه نصب کردید.نقل قول:
سلامنقل قول:
جواب شما با 3 عکس
دوست عزیزنقل قول:
آپدیتهای نصب شده را نمی توان ذخیره کرد ولی می توانید برای استفاده بعدی از اپدیتها از دو روش استفاده کنید:
1.به جای آپدیت اتوماتیک , ابتدا لیست آپدیتهای مورد نیاز را بدست بیاورید و بعد به طور دستی آنها را از سایت
مایکروسافت داونلود کنید تا پس از نصب برای بار بعدی نیز آنها را نگهدارید.
2.برای آپدیت از نسخه های ماهیانه Auto Patcher استفاده کنید که برای بارهای بعدی نیز قابل استفاده است.
با سلامنقل قول:
چند سوال کوچولو از vtn54عزیز
در مورد های قبلی خیلی از راهنمائیهای شما بهره بردم و ممنونم.
این update ماهیانه را به چه شکلی دانلود کنم
من هر چند بار هم که اینستال کردم از cd پی سی ورلد بازهم مدیاپلیر ندارم چگونه میتوانم اصلاح کنم چون reportهای متعدد هم فایدهای نداشت و اگر قادر به اصلاح نیستم چه کنم تا از شرش خلاص شوم اصلا اجرا نشود یا uninstall کنم و با باز کردن هر دایرکتوری شامل موزیک یا فیلم باpromptهای متعدد اذیت نکند .
با تشکر قبلی از توجه شما
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای داونلود آپدیتهای ماهانه AutoPatcher می توانید از لینک زیر استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد قسنت دوم سوالتان من درست متوجه منظورتان نشدم اگر کمی روشنتر توضیح دهید ممنون می شوم.:blush: