-
مهدوي كيا بعنوان يكي از برترينهاي هفته سوم بوندسليگا انتخاب شد
-------------------------------------------------------------------
"مهدوي مهدويكيا" بازيكن ايراني تيم هامبورگ به دليل ارايه بازي خوب در مسابقه اخير بين تيمهاي فوتبال هامبورگ و هانوفر، بعنوان يكي از برترينهاي تيم هفته سوم بوندسليگاي آلمان انتخاب شد. نشريه ورزشي كيكر در گزارشي نوشت: مهدويكيا همچنين با ارايه يك بازي خوب در مسابقه اخير تيم هامبورگ در مقابل تيم باشگاه هانوفر، علاوه بر اينكه بعنوان برترين بازيكن اين ديدار معرفي شد، توانست جايگاه خود را در تركيب اصلي تيم هامبورگ نيز تثبيت كند. مهدويكيا در اين ديدار و در حاليكه تيم هامبورگ يك بر صفر از حريف عقب بود، توانست در دقيقه ۲۲گل تساوي را با سر وارد دروازه تيم حريف كند. كيكر همچنين به نقل از "توماس دال" سرمربي تيم هامبورگ نوشت: تيم هامبورگ قطعا مهدويكيا را ديگر در فهرست فروش خود ندارد و او با بازي اخير خود به ما ثابت كرد كه وجودش چقدر براي تيم ما اهميت دارد. در همين حال مهدويكيا پس از پايان بازي گفت: اينكه بگويم جاي خود را در تيم هامبورگ پس گرفتهام، زود است اما از اينكه دوباره در تركيب اصلي تيم هستم، احساس خوبي دارم. "ديتمار بايرسدورفر" مدير ورزشي تيم هامبورگ نيز ضمن ستايش از بازي خوب روز شنبه مهدويكيا، ابراز عقيده كرد كه بازي مهدي در اين تيم روز به روز بهتر ميشود. "دانيل فونبويتن" كاپيتان هلندي تيم هامبورگ هم گفت: زماني كه سال گذشتهبراي مذاكرات به اين تيم آمدم، نام مهدي را بعنوان يكي از برترينهاي اين تيم فوتبال مشاهده كردم و من ميدانستم كه او بازهم به دوران اوج خود بازخواهد گشت. شبكه ان.د.ار تلويزيون آلمان نيز روز يكشنبه بازي مهدويكيا در مسابقه اخير هامبورگ را زيبا توصيف كرد و صحنههايي از ابراز احساسات هواداران تيم هامبورگ براي مهدويكيا را پس از مسابقه اخير اين تيم در مقابل تيم هانوفر به نمايش گذاشت.
-
كولينا رسما از دنياي قضاوت خداحافظي كرد
-------------------------------------------------------
"پير لوئيجي كولينا" مشهورترين داور فوتبال جهان كه قضاوت ديدار فينال جام جهاني ۲۰۰۲ميان برزيل و آلمان را برعهده داشت، روز دوشنبه درخواست كتبي بازنشستگي خود را به اتحاديه داوران ايتاليا ارايه كرد. به گزارش خبرگزاري رويترز از رم، كوليناي ۴۵ساله به دليل قبول پيشنهاد ۸۰۰هزار يورويي كارخانه اتومبيلسازي اپل كه حامي مشترك باشگاه آث ميلان نيز هست، اخيرا از سوي اتحاديه داوران كشورش به تضاد منافع متهم شده است. برجستهترين داور فوتبال جهان در سالهاي گذشته در نامه خود خطاب به اتحاديه داوران ايتاليا نوشت: بعد از ۲۸سال تصميم گرفتم استعفاي خود را تقديم كنم. وي افزود: كاري از دستم ساخته نيست. مردم بايد به داوران اعتماد داشته باشند. در خاتمه همه ما بازندهايم. فدراسيون فوتبال ايتاليا تابستان امسال قانون محدوديت سني داوري در ليگ سري آ باشگاههاي اين كشور را يك سال افزايش داد تا كولينا بتواند يك فصل ديگر به قضاوت ادامه دهد.
-
فرگوسن: منچستريونايتد براي قهرماني ميجنگد
-----------------------------------------------------------
"آلكس فرگوسن" سرمربي باشگاه منچستريونايتد انگليس بعد از برتري ۲ بر صفر مقابل نيوكاسل گفت: تيمش براي قهرماني در رقابتهاي فصل جاري آماده شده است. بهگزارش خبرگزاري فرانسه از نيوكاسل، گلهاي وين روني و رود فان نيستلروي پيروزي تيم منچستر را رقم زد تا با خوش بيني بيشتري رقابتهاي فصل جاري را ادامه دهد. فرگوسن اظهارداشت: فضاي فعلي مثل فصلهاي گذشته است كه قهرمان ميشديم. انگيزه بسيار بالايي در بازيكنان وجود دارد. سرمربي اسكاتلندي منچستر، پيروزي مقابل نيوكاسل را نتيجه مهمي براي تيمش توصيف كرد و افزود: نيوكاسل حريف بسيار مصممي است كه به سختي تن به شكست ميدهد اما تيم ما در نيمه دوم پاسكاري خود را بهبود بخشيد و فرصت هاي خوبي بدست آورد. روني هم كه گل اول را زد و گل دوم را ساخت، اظهار داشت: ميدانستيم كه نيوكاسل براي انجام اين مسابقه تحت فشار شديد قرار دارد. آنها در يك ساعت نخست كار را براي ما دشوار كردند اما با به ثمر رسيدن گل نخست، كنترل بازي را نيز بدست گرفتيم. منچستر در چند هفته نخست فصل جديد، هيچ گلي دريافت نكرده است
-
كمپل به آرسنال بازگشت
--------------------------------
سول كمپل مدافع مياني آرسنال كه مدت ها در انتظار نشسته بود، در ديدار سه شنبه شب ذخيره هاي آرسنال برابر لسترسيتي در بارنت 90 دقيقه در ميدان حضور داشت.
اين ملي پوش انگليسي كه به دليل مصدوميت ماهيچه ساق پا در شكست 2 بر يك آخر فصل گذشته تيمش برابر بيرمنگام خانه نشين شده بود، از آن زمان توپچي ها را همراهي نكرده است.
وانژه در گفت و گويي با وب سايت رسمي باشگاه اين چنين گفت: "او مدت ها از ما دور بود، اما از تلاش براي بهبودي هرچه سريع تر فروگذار نكرد. او بازمي گردد، اما نه حالا."
مصدوميت كمپل وي را از حضور در ديدارهاي مقدماتي تيم فوتبال جزيره برابر ولز و ايرلند شمالي محروم كرد. گرچه اسون گوران اريكسون وي را از حضورهاي بعدي در تركيب تيم نااميد نكرده است
-
اسماعيل تکذيب کرد
دليلي ندارد، آلماني شوم
---------------------------------
روزنامه بيلد در مطلبي که روز سه شنبه چاپ شده بود، ادعا کرد والرين اسماعيل مدافع فرانسوي بايرن تمايل خود را براي بازي در تيم ملي آلمان نشان داده است.
اين بازيكن فرانسوي بعد از انتشار اين خبر در مصاحبه با مجله كيكر گفت: "من به آنها گفتم که اگر يورگن كلينزمن خواهان من باشد براي تيم ملي آلمان بازي خواهم كرد! اين فقط يك حرف بود. من فرانسوي هستم و مي خواهم براي كشور خودم بازي كنم. بنابر اين تمام سعي خود را خواهم كرد. در حال حاضر دليلي براي آلماني شدن وجود ندارد."
من به كلينزمن اصرار نمي کنم تا براي آلمان بازي كنم. اين حقيقت ندارد. اگر من براي بازي در تيم فرانسه شانسي نداشته باشم و كلينزمن فكر كند مي توانم براي پرمن ها مفيد باشم در آن زمان شايد راهي باشد."
سرمربي تيم بايرن نيز مشكلي در مورد بازي اسماعيل در تيم ملي آلمان ندارد. ماگات گفت: "اسماعيل مي تواند به تيم آلمان كمك كند. او حتي خيلي خوب آلماني صحبت مي كند!
-
جان تري و يك ماه غيبت از ميادين فوتبال
-----------------------------------------------
جان تري كاپيتان آبي پوشان چلسي در ديدار پيش روي تيمش مقابل ليورپول در رقابت هاي جام باشگاه هاي اروپا حضور نخواهد داشت.
تري كه اخيراً از ناحيه رباط زانو دچار مصدوميت شده، به احتمال زياد در مصاف بعدي رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا حضور نخواهد داشت.
مهاجم 24 اسله استمفوربريج دو هفته پيش و در مصاف تلخ تيم ملي كشورش برابر دنمارك دچار مصدوميت از ناحيه رباط زانو شد. با اين وجود وي دوباره و در ديدار روز شنبه برابر تاتنهام به زمين رفت و در نتيجه با شديدتر شدن مصدوميتش مواجه شد.
تري ديدار روز شنبه تيم ملي انگلستان را برابر ولز در كارديف از دست داد. وي همچنين در ديدار چهارشنبه آينده برابر ايرلند شمالي حضور نخواهد داشت. با توجه به دوران يك ماهه در نظر گرفته شده جهت بهبودي كاپيتان چلسي، وي از ديدارهاي تيم ملي كشورش در ماه اكتبر نيز جا خواهد ماند. جايي که انگليس بايد به مصاف اتريش و لهستان برود.
اريكسون، مربي سوئدي تيم ملي جزيره با اشاره به مصدوميت تري مي گويد: "نظر پزشكان معالج تري اين است كه كاپيتان آبي پوشان بايد براي مدت 4 هفته از 6 ميادين فوتبال دور باشد. هميشه دوست داشتم تا از تري در رقابت هاي انتخابي جام جهاني استفاده كنم. به خصوص در ديدار برابر تيم ملي ولز كه مهره خطرناكي چون جان هارتسون در آن حضور خواهد داشت.
-
دردسر پشت دردسر
تمرينات تيم ملي بدون بكهام
-----------------------------------
ديويد بكهام کاپيتان تيم ملي انگلستان در تمرين هاي اخير تيمش حضور نداشت.
تيم ملي جزيره در حال حاضر مشغول انجام تمرينات آمادگي براي مصاف برابر تيم ملي ايرلند شمالي و ولز است.
هافبك خلاق رئال مادريد دو هفته پيش از ناحيه پا دچار مصدوميت جزئي شد، اما انتظار مي رود تا در تمرينات روز چهارشنبه حضور داشته باشد.
استيون جرارد، هافبك طلايي ليورپول نيز ديگر مهره ارزشمندي است كه به دليل مصدوميت قادر به همراهي تيم در تمرينات آمادگي نبود. وي در حال حاضر مشغول گذراندن دوران درماني است.
اين درحالي است که اوون نيز در حال حاضر مشغول انجام آخرين مراحل انتقال 17 ميليون يورويي اش به نيوكاسل است و در نتيجه شانس حضور در اولين جلسات تمرين را نخواهد داشت.
استفان وارناك، دفاع چپ ليورپول ديگر بازيكني است كه در جلسه بعدي تمرينات تيم ملي حضور خواهد داشت. وي اخيراً و براي دومين بار از سوي اسون گوران اريكسون به اردوي تيم ملي دعوت شده است.
-
يان راش:
عملكرد خوب اوون برايمان گران تمام مي شود
--------------------------------------------------------
يان راش ستاره سابق ليورپول معتقد است كه اوون با پيوستن به نيوكاسل دردسرهاي زيادي را براي آنفيلد درست خواهد كرد.
راش در سال 1986 و پس از حضوري شش هفته اي در ليورپول به باشگاهي ايتاليايي يوونتوس رفت، اما پس از گذشت يك سال در شهر تورين، مجدداً به آنفيلد رويايي بازگشت.
وي مي گويد: "پيوستن اوون به نيوكاسل خبر بسيار تلخي براي من و تمام هواداران قرمزپوش بود. تصور اينكه روزي اوون به باشگاهي غير از ليورپول در انگلستان بازمي گردد، هيچگاه در ذهن من و ديگر دوستداران آنفيلد نمي گنجيد."
بهتر از هر كس ديگري مي دانم كه اوون عاشق گل زدن در ليگ برتر جزيره است. حضور او در هر باشگاهي در انگلستان مي تواند تا بيست گل را براي آن باشگاه در طول هر فصل ضمانت كند.
-
يك مهاجم برزيلي در ----
--------------------------------
فردريكو كاوس گودس، ملقب به فرد مهاجم برزيلي کروزيرو بلو هوريزونته ملقب به فرد با عقد قراردادي 4 ساله راهي المپيک ---- شد..
فرد 21 ساله با عقد قراردادي 15 ميليون يورويي براي 4 سال راهي المپيك ليون، قهرمان لوشامپيونه شد.
اولين حضور ملي فرد با برزيل به شكست 3 بر صفر گواتمالا در ديدار دوستانه ماه آوريل در سائوپائولو بازمي گردد.
فرد طي دو فصل اخير، 70 بار براي كروزيرو به ميدان رفته و 56 گل به ثمر رسانده است.
ژان- ميشل اولا رئيس ---- در كنفرانس خبري اظهار داشت: "حضور يكي از بهترين گلزنان برزيل در ---- مسرت بخش است و به نظر مي رسد او به يكي از استعدادهاي درخشان ديدارهاي ما تبديل شود.
-
اريكسون:
شيرر در تيم ملي جايي ندارد
------------------------------------
اسون گوران اريكسون مربي سوئدي تيم ملي انگلستان اظهار داشت كه بازگشت آلن شيرر به تيم ملي جزيره تقريباً محال است.
اريكسون اعتقاد دارد كه مايكل اوون و آلن شيرر، دو مهاجم نيوكاسل به هيچ عنوان شانس حضور مشترك در خط حمله تيم ملي را ندارند.
وي با اشاره به مطلب فوق مي گويد: "آلن شيرر حدود پنج سال پيش از تيم ملي بازنشسته شد و گمان نمي كنم بتواند به تيم ملي بازگردد. از طرف ديگر حضور بازيكني كه در هيچ يك از ديدارهاي يورو 2004 و رقابت هاي انتخابي جام جهاني حضور نداشته، به هيچ عنوان قابل قبول نيست. از نظر من اين مساله كاملاً روشن است