سلام
دوستان هر کسی امتیاز باشگاه رو برای فروش داره ( بسته یک روز اضافه ) لطفا پیام بده خریدارم .
Printable View
سلام
دوستان هر کسی امتیاز باشگاه رو برای فروش داره ( بسته یک روز اضافه ) لطفا پیام بده خریدارم .
من پارس 512 نامحدود دارم حدود یک ساله الان اون 35 گیگ در ماه با سرعت بالا واقعیه بعدش سرعت ثابت 64 میشه کم و زیادم نمیشه پینگ هم معمولا زیر 100
من پارس 512 نامحدود دارم حدود یک ساله الان... اون 35 گیگ در ماه با سرعت بالا کاملا واقعی و دقیقه بعدش سرعت ثابت 64 میشه کم و زیادم نمیشه پینگ هم معمولا زیر 100نقل قول:
مخابرات شبانه داره من خودم مخابرات دارم اگر برات فعال نیست زنگ بزن برات فعالش کنن :n02: سرویس های 1 مگ و 2 مگ شبانه دارند:n33:نقل قول:
در ضمن پارس انلاین هم دارم از لحاظ سرعت به پای مخابرات نمیرسه البته من خوزستانم ولی در مورد شبانه مخابرات حتما زنگ بزن
مخابرات دوستم داره میگه سرویس 2 مگ شبانش ششصد کیلوبایت سرعت میده
ولی من احتمالا درنانت بگیرم که فقط تو دوتاشهر هست هزینه هاش هم نزدیک به پارس انلاینه و شبانه رایگان
راسته که شبانه پارس انلاین رایگانه یا نه؟ اخه پشتیبانی شهرمون میگفت نیست
بنظرم بری سمت شاتل - فن اوا- یا اسیاتک خیلی بهتر و بصرفه تره برای شمانقل قول:
دوست عزیز شما یه سر به سایت شرکت پیشگامان بزن البته تو سایتش طرح نامحدود نزده ولی تو پنل کاربریش برای تمدید اشتراک داره سرویس 512 نامحدود قیمت 59 تومن و سرویس 1مگ نامحدود قیمت 105 تومن فکر کنم مصرف منصفانه نداشته باشه حالا شما یه زنگ بزن در مورد سرویس های نامحدودش سوال کن .شماره 23545نقل قول:
داداش نیانقل قول:
خود ما هم وقتی شبانمون تموم شد می خوایم تخلیه کنیم
کلا این شرکت مشکل داره ، یه بار میگه زیر ساخت مشکل داریم ، یه بار میگه مشکل وی پــی ان داریم ، یه بار میگه ......
از نظر من باید یه جمله ی گنده سره همین تاپیک بنویسن که این شرکت هم دزده و هم کلی مشکل داره
وسلام
من مشکل تغییر ip اتوماتیکو دارم و بعضی شبها هم خیلی زیاد میشه مخصوصا هم موقع دانلود از لینکهای بدون پشتیبانی از قابلیت ادامه یا سایتهایی که به ای پی حساسن واقعا دردسر ساز میشه دانلودها اینروزا هر چند دقیقه همه متوقف میشن و پیغام هم اینه که ای پی عوض شده و باید از اول شروع کنم چون ریموت هم نمیشن اکثرا برای دانلود هم از idm,ida استفاده میکنم
مشکل اینه همشون دزدننقل قول:
فن اوا که انقدر بهش امیدوار بودیم که بالاخره یه شرکت غیر دزد خست این کار کرد
به دروغ میگفتن اون حجم ها الکی و ناگهان بعد از رسیدن به تعداد مشخصی مشترک حجم های الکی اعمال شد
در کل همونطور که اشاره کردن این اتفاق برای همه مشترکین همه شرکتها می افته
افزایش هزینه
کاهش کیفیت (افزایش پینگ و کاهش سرعت تک کانکشن)
که اینها همه به خاطر تقاظای زیاد و کم بودن پهنای باند خارجی و قوز بالا قوز جنس چینی
اما همونطور که وقتی چمن های ورزشگاه خشک میشه و کیفیت چمن کاهش پیدا میکنه اونو رنگ میزنند تا سبز بنظر بیاد!
همه مشترکین نامحدود به سمت محدود سوق میدن و با دادن سرعت های بالا به ظاهر کیفیت اینترنت بالا می برند
در نتیجه باز هم برمیگردیم به حرف نماینده صبانت که گفت "ضرر می کنید اگه از اینجا برید باز هم بر میگردید همینجا"
همین الانش یه شخصی رو میشناسم که تازه اینترنت گرفته و میگفت "صبانت خیلی خوبه دو برابر حجم روزانه بهت شبانه میده"
یا حرف یکی دیگه از دوستان " خوبه بالاخره دانلود یک فیلم 300 مگ آب میخوره"
موقع ناچاری صبانت دزد و پارس آنلاین دزد میشن شرکت خوب