البته منم قیمت گرفتم دیروز n56 vb رو گفت با قیمت جدید 3420 که آل زده 3490 و لوتوس زده 3550
میگفت فردا صبح میرسه
البته منم قیمت گرفتم دیروز n56 vb رو گفت با قیمت جدید 3420 که آل زده 3490 و لوتوس زده 3550
میگفت فردا صبح میرسه
چرا جواب منو نمیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطوری از بلوتوث n550استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز مگه درایور بلوتوث رو نصب نکردید که اگر هم نصب کرده باشید روی گزینه ای که میخواین بفرستید کلیک راست کنید و از گزینه Send گزینه Bluetooth رو انتخاب کنید و بعدش هم که دیگه معلومه اگر هم مشکل از اینا نبود روی گزینه بلوتوث کلیک راست کنید و از قسمت setting اگر گزینه allow Bluetooth........دارای تک نبود اون رو تیک دار کنید باز هم اگر درست نشد مشکل دقیقتون رو لطفا بگین تا بیشتر راهنماییتون کنم.نقل قول:
اینجا که جای پاسخ دادن به این سوال نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (به تعداد علامت سوالی که تایپ کردی علامت تعجب برات تایپ کردم)نقل قول:
برو کلوپ این لبتاپ سوالتو بپرس اخوی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یکم دقت میکردی میدیدی که پرسیدم ولی کسی ج ندادهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دادا تو منوی سند من گزینه بلوتوث نداره چرااااااا؟؟؟؟؟نقل قول:
درایورم نصبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا خیلی خبر خوبی بود.امیدوارم که تا ثیرشو تو کمتر از ی ماه بیبینیم چون دیگه نمیتونم خرید رو عقب بندازمنقل قول:
دوست عزیز برای من هم همچین مشکلی پیش اومده بود و برای حل این مشکل کافیه که درایور بلوتوث رو یکبار پاک کنید و دوباره درایور رو نصب کنید فقط حتما پاکش کنید و یه وقت دوباره رو همین درایور نصب نکنید چون جواب نمیده.نقل قول:
دوست عزیز بهتزه این گونه سوالات رو در کلوب تخصصی لپ تاپتون و یا زیر انجمن مشکلات نرم افزاری لپ تاپ ها مطرح کنیننقل قول:
حذف شدن گزینه Send دلیلش آپدیت درایور هست .
یکی از راه هاش همین روشی هستش که دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن .
در صورتی که با حذف درایور بلوتوث از کار میفته و یا علاقه ای به پاک کردن درایور ندارین این پست رو بخونین :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=600255&p=7886357&viewfull=1#post7886357
راستی کسی میدونه لپتاپ گیگابایت مدل P35K کی وارد بازار میشه؟؟؟؟:n13:
اگه وارد بازار شده قیمتش چنده به دلار میگم بعدشم احتمالش هست به ایران بیاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟:n13:
اخه این لپتاپ تو ایران گمنامه:n03:
ممنونم