خب عزیز من اینکه شما ندیدی دلیلی نیست که وجود نداشته باشه یا اینکه اینطوری ساختار مسابقات رو دچار تغییر کنید که ... !!! جدول برای لیگ داخلی و مرحله ی گروهی هست ، بحث این نیست که کسی چشم نداره ببینه منتها اینکه شما بدعت گذاری میکنید برای من جالب و عجیبه ، و جالب تر از اون اینکه شما میگی ماها اینو اختراع کردیم در صورتی که این اختراع شما باید در جشنواره خوارزمی اول بشه !!!! به خدا کم مونده گریه کنم از این حرف !!! :n08:
شما دیدی تا حالا توی جام حذفی ، بگن مثلا صبای قم تیم سوم جام حذفی شد ؟؟؟؟!!!!!! همونقدر که این عجیبه ادعای شما هم عجیبه ، عزیز وقتی از مرحله ی گروهی وارد حذفی میشن تیمها توی لیگ قهرمانان ( چه اروپا و چه آسیا ) ، دیگه نه تفاضل گلی در کار هست و نه امتیازی ! دیدار رده بندی هم در کار نیست بنابراین اساسا به غیر از مقام قهرمانی و نائب قهرمانی ، مقام دیگه ای تعریف شده نیست در این فرمت ها ( حتی نائب قهرمانی هم جنبه ی تشریفاتی و غیر رسمی داره بیشتر ! )
بسته به نوع سهمیه ی در نظر گرفته شده برای اون کشور آره با عدد سر و کار داریم ، ولی مقایسه ی شما از بیخ و بن اشتباهه چون فرمت لیگ قهرمانان که بین المللی هست با فرمت لیگ تفاوت داره ، همینطور فرمت لیگ با حذفی فرق داره و همونطور که گفتم توی جام حذفی هم این مقامی که شما ابداع کردین وجود نداره ، البته در جام جهانی داریم این رده بندی رو اون هم به خاطر اینکه یه دیدار رده بندی بین دو تیم بازنده ی نیمه نهایی برگزار میشه و برنده ی این دیدار میشه تیم سوم اون تورنمنت ( نه جهان ! ) و تیم بازنده هم تیم چهارم اون تورنمنت( نه جهان ) ، نه اینکه بخوان بر مبنای تفاضل گل !!!!! تیم سوم و چهارم تعیین کنن !!!
عزیز جان چرا مغلطه میکنی در صحبتت ؟ اینو بهش میگن مغالطه ی نادیده گرفتن شروط قیاس و قیاس نا به جا ، شما نمیتونی مرحله ی گروهی یه تورنمنت رو با مرحله ی حذفیش مقایسه کنی و بگی چون توی گروهی اینطوریه توی حذفی هم اینطوریه ! اگر اینطوری بود که نگاه میکردن ببینن کدوم تیم در مرحله ی گروهی بیشترین امتیاز و بیشترین گل زده و کم ترین گل خورده رو داره همون تیم رو قهرمان اعلام میکردن و دیگه مرحله ی حذفی رو برگزار نمیکردن که !!!
بله کاملا غیر از اینه که شما میگی !!! این 4 تا تیم لزوما 4 تا تیم برتر آسیا نیستن ، بلکه 4 تا تیمی هستن که به مرحله ی نیمه نهایی فصل 2013 چمپیونز آسیا رسیدن !!!
شما لطف کن اون آیین نامه ای که اینطوری تیمهای سوم و چهارم تورنمنت رو تعیین میکنه بدون برگزاری بازی رده بندی رو لینکشو به من بده ، این چیزی که شما داری میگی اساسا تعریف نشده هست و اگر توی موزیک بود بهش میگفتن صد در صد فالش !!!
شما به سوال من جواب ندادی ، آیا یک جا و فقط یک جا گفته شد که رئال مادرید فصل قبل تیم سوم چمپیونز اروپا شد ؟؟؟!!!
کنار تیم شما هیچ عددی قرار نمیگیره چون استقلال مقامی کسب نکرد طبق فرمت مسابقات و چارت و ساختار مسابقات که AFC با الگو برداری از چمپیونز اروپا تدوین و برگزارش میکنه ، فقط به عنوان تیمی ازش یاد میشه که به نیمه نهایی آسیا رسید در فصل 2013 مثل کاشیما ، مثل گوانگژو و مثل همین سئول /
اتفاقا اینکه استقلال رسیده به نیمه نهایی ، باعث افتخاره کل ایرانه ،منتها اگر شما برای دل خودت میخوای استقلالو تیم سوم چمپیونز 2013 آسیا بدونی ، میشه حکایت اون بنده خدایی که میگفت "به همه گفتیم زدیم ، شما هم بگین زده ؛خوبیت نداره " !!! ما هم میگیم زدی :n02:
اون کسی که شما بهش بگی استقلال تا نیمه نهایی رفت و دوباره سوالشو تکرار بکنه که چندم شد ، با کمال احترام نشون میده یا ایستگاه شما رو گرفته یا اینکه واقعا " هیچ و کوچکترین " اطلاعی از فوتبال امروز نداره و با این سوالش فقط میتونه اسباب خنده رو برای دیگران فراهم بکنه /
:n01: