بارسلونا- بایرن مونیخ معروف ترین تیم هایی بودن که فن خال سرمربیشون بود:n01:نقل قول:
Printable View
بارسلونا- بایرن مونیخ معروف ترین تیم هایی بودن که فن خال سرمربیشون بود:n01:نقل قول:
چه سالهایی>؟نقل قول:
بایرن مونیخ معروف ترین تیم هایی بودن که فن خال سرمربیشون بود:n01:
سبکش چطوریه؟ هجومیه؟ اگه بخواید با یکی تشبیه کنید به کی تشبیه میکنید؟
سال ۲۰۰۰-۱۹۹۷ سرمربی بارسا بود که سال 1998 تونست قهرمانی لیگ و جام حذفی اسپانیا بدست بیاره-نقل قول:
2قهرمانی لیگ اسپانیا و یک قهرمانی جام حذفی با بارسا به دست آورد
۲۰۰۹-۲۰۱۱سرمربی بایرن بود که تا آستانه کسب 3جام هم پیش رفت که فینال به اینتر مورینیو واگذار کرد
زمانی که سرمربی بارسا بود تیمش بازی زیبایی از خودش ارایه میداد
سال 99 که منچستریونایتد قهرمان چمپیونز لیگ شد 2بار با بارسا که فن خال سرمربیشون بود بازی کردن که رفت و برگشت هر 2تا بازی 3-3 مساوی شد
عجب بازی بود یادش بخیر:n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لوئیس فان خال قرار است هفته آینده به عنوان سرمربی منچستر یونایتد معرفی شود. گزارش های تایید نشده نشان می دهد که دستیار او پاتریک کلایورت در تیم ملی قرار است در الدترافور به وی ملحق می شود.
همچنین انتظار می رود مربی دروازه بان ها Frans Hoek ، Jos van Dijk مسئول پزشکی و Max Reckers تحلیل گر ویدئو نیز همراه این مربی به منچستر یونایتد بیایند.
مهاجم سابق هلند، پاتریک کلایورت، که در باشگاه های آژاکس، بارسلونا، آث میلان و نیوکاسل حضور داشته است در سال 1998 به دلیل اینکه از سوی سر الکس فرگوسن متهم شد که اندازه (قدر و قیمت) باشگاه را نمی داند، پیشنهاد حضور در منچستر یونایتد را رد کرد.
فرگوسن با Dwight Yorke قرارداد امضا کرد که وی به یونایتد کمک کرد تا آن فصل منچستر یونایتد موفق به کسب سه گانه شود. کلایورت به بارسلونا پیوست، شش سال را در آنجا سپری کرد و یک بار قهرمانی لیگ را به دست آورد.
Mirror
ترحمه: Rebecca
وین رونی تمرین روز پنجشنبه را به دلیل ناراحتی معده از دست داد و ممکن است برای بازی روز شنبه مقابل ساندرلند در دسترس نباشد. مهاجم انگلیس احساس ناراحتی می کرد و گیگز از او خواست از هم تیمی هایش دوری کند که بیماری به آنها منتقل نشود.
Mirror
ترجمه :Rebecca
باشگاه هم تایید کرد که رونی به بازی مقابل ساندرلند نخواهد رسید.
Rooney hit by illness and groin injury.
در مورد سرمربی باید در نظر داشت که فن خال به توجه به شرایطش گزینه کوتاه مدت 2-3 ساله ست ، ما باید به نظرم سراغ گزینه های رو به رشد بریم، مربی هایی که کار های خاص کردن و به موفقیت های نسبی خوبی رسیدن ، البته در عین جوانی ، موفقیت و ایده های نو رو هم داشته باشند. فرگی کبیر زمانی که به یونایتد اومد که در اون سال ها یه موفقیت خیلی خوب و خاص کسب کرده بود ، انحصار چندین ساله لیگ اسکاتلند رو شکوند و خودش رو اثبات کرده بود که ایده های نو و چیز های جدیدی برای ارائه داره.
با احترام به همه من نیاز میبینم نگاه به آینده و گذشته باشگاه توامان باشه و نه تنها به گذشته و جوری که بودیم نگاه کنیم و خواهان اون باشیم، باید من یونایتدی بسازیم برای سلطه 25 ساله آینده مون.
گزینه پیشنهاد نمیدم اما به مربیانی از دسته گارسیا که رم رو احیا کرد ، سیموئنه اتلتیک و کلووپ دورتموند احتیاج داریم. به نظرم ما از این جنس مربی ها رو لازم داریم ، کسایی که جان دوباره باشند.
امروز تولد 39 سالگی یکی از خاص ترین بازیکنان جهان فوتبال هست، دیوید بکهام عزیز تولدت مبارک:n12:
جمله اخرش عالیه.
آمار-بازی ساندرلند -من یونایتد :
گزارش رسانه های انگلیسی؛ تمایل توماس مولر برای پیوستن به منچستر یونایتد
رسانه های بریتانیایی امروز گزارشاتی پیرامون نارضایتی بازیکنان بایرن مونیخ منتشر کردند و در نهایت به این جمع بندی رسیدند که آن ها می توانند فصل آینده را در منچستر یونایتد حاضر باشند
جمعه 12 اردیبهشت ساعت 18:22
آی اسپورت- به گزارش روزنامه ی میرور بریتانیا، توماس مولر از نیمکت نشینی های مداوم و دور ماندن از ترکیب اصلی بایرن ناراضی است و می خواهد این باشگاه را ترک کرده تا در فصل اینده به منچستر یونایتد بیاید.
کیکر از نارضایتی توماس مولر از شرایط خود در باشگاه بایرن مونیخ خبر می دهد مولر که تحت هدایت لوئیس فن خال شرایط ایده آلی را در باشگاه بایرن تجربه کرده بود تمایل دارد تا دوباره زیر نظر سرمربی هلندی بازی کند و به این منظور راهی اولدترافورد شود.
لوئیس فن خال که نزدیک ترین گزینه برای هدایت شیاطین سرخ است نقش بسزایی در درخشش توماس مولر داشت تا همین مسئله مهاجم ملی پوش بایرن را یکی از مهمترین گزینه های سرمربی فصل اینده ی منچستر بدل کند.
با وجود نارضایتی مولر از نیمکت نشینی او توانست در 42 بازی که برای بایرن مونیخ در این فصل به میدان رفته 28 گل به ثمر برسانده که آمار قابل توجهی است.
اتفاقا این چیزیه که خیلی ها بهش معتقدن اما مشکل اینه که ما در حال حاضر خیلی جای ریسک کردن نداریم ...از طرفی خیلی از گزینه ها در دسترس نیستننقل قول:
در مورد سرمربی باید در نظر داشت که فن خال به توجه به شرایطش گزینه کوتاه مدت 2-3 ساله ست ، ما باید به نظرم سراغ گزینه های رو به رشد بریم، مربی هایی که کار های خاص کردن و به موفقیت های نسبی خوبی رسیدن ، البته در عین جوانی ، موفقیت و ایده های نو رو هم داشته باشند. فرگی کبیر زمانی که به یونایتد اومد که در اون سال ها یه موفقیت خیلی خوب و خاص کسب کرده بود ، انحصار چندین ساله لیگ اسکاتلند رو شکوند و خودش رو اثبات کرده بود که ایده های نو و چیز های جدیدی برای ارائه داره.
با احترام به همه من نیاز میبینم نگاه به آینده و گذشته باشگاه توامان باشه و نه تنها به گذشته و جوری که بودیم نگاه کنیم و خواهان اون باشیم، باید من یونایتدی بسازیم برای سلطه 25 ساله آینده مون.
گزینه پیشنهاد نمیدم اما به مربیانی از دسته گارسیا که رم رو احیا کرد ، سیموئنه اتلتیک و کلووپ دورتموند احتیاج داریم. به نظرم ما از این جنس مربی ها رو لازم داریم ، کسایی که جان دوباره باشند.
به نظرم یه قرارداد کوتاه مدت 2-3 ساله خوبه و تا اون موقع هم احتمالا گزینه های بهتری در دسترس خواهند بود ...
همه دوستان نظر منو در مورد بهترین گزینه برای منچستر میدونن
اما الان که خوب فکر میکنم و با توجه به دور از دسترس بودن گواردیولا ونگال بهترین گزینه هست
کسی که به نوعی توی توتال فوتبال بزرگ شده برای یک مدت دو سه ساله گزینه خوبیه
اینجوری ونگال میتونه مثل زمانی که در بایرن و بارسا بود پایه های یک تیم آماده رو بنا کنه و تحویل مربی بعدی بده
و اون مربی هم میتونه پپ باشه برای طولانی مدت که از نظر ذهنی بسیار به ونگال نزدیکه و اون موقع پخته تر هم شده
بدترین اتفاق ممکن اینه که پپ با اون سبک فوتبال اعصاب خوردکنش تو منچستر ببینیم :n02:
بعدش هم سبک فوتبال یونایتد و لیگ برتر زمین تا آسمون با سبک بازی گواردیولا فرق داره و همون اتفاقی که داره تو بایرن برای پپ میفته
قطعا بدترش تو اولترافورد براش پیش میاد
به شخصه کادر فعلی از همه بیشتر دوست دارم
فقط در یه صورت دوست دارم این کادر تغییر کنه اونم دیگو سیمئونه هست