برنامه ای هست که روی k750i بتونه فایل pdf باز کنه.
اگه هست لطفا تست شده باشه . ممنونم:46:
Printable View
برنامه ای هست که روی k750i بتونه فایل pdf باز کنه.
اگه هست لطفا تست شده باشه . ممنونم:46:
آقا آرش 2006: برای ریست کردن گوشیت اول وارد منو شو بعدش دکمه ی # رو بزن تا وارد ستینگ بشی دکمه ی جوی استیک رو یک بار بده بالا و بعد انتخابش کن (همون دکمه ی جوی استیک رو یک بار به داخل فشار بده) الان تو توی مستر ریست گوشیت هستی اولین گزینه مال ریست تنظیمات هستش و دومی مال ریست کامل یه بار اولین گزینه رو انتخاب کن بعد از تو میپرسه که میخوای این کار رو انجام بدی وشما بالا یی ترین دکمه ی سمت چپ گوشی خودتو فشار میدی بعد از شما پین کد میخواد و شما بهش 0000(چهار تا صفر) رو وارد می کنی بعد صبر میکنی تا گوشی خاموش ودوباره روشن بشه اگه درست نشد گزینه ی دوم که همون ریست کلی هست رو انتخاب کن ودوباره مراحل بالا رو انجام بده ولی مموری رو از گوشی در بیا میدونم که تو هیچ کدوم از این مراحل رو نمی بینی ولی امیدوارم که موفق بشی
تو تاپيك نرم افزارهاي جاوا دنبالش بگرد ولي فكر نكم همچين برنامه اي باشهنقل قول:
چه جوری کیفیت فیلم وعکس رو بالا ببرم
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=127773
tohid جان شما كه بلدي واستاد هستي ميشه بگي ازكجا بفهمم گوشي فرانسه است يا چيني اين چيزي هم
ميگي (اگه بگي) ميشه روي گوشي p990 امتحان كرد
اگه جواب بدي ممنون ميشم
سلامنقل قول:
من زياد تو خط خريد و فروش نيستم ولي فكر كنم واسه همين موضوع تاپيك زده باشن يه سرچ بزن پيدا ميكني
در ضمن منظورت از حرفي كه اگه بگم چي هست؟درست متوجه نشدم
موفق باشيد
اول كه دستت درد نكنه گفتم شايد مثل بقيه جا ها كسي جوابرو ندهنقل قول:
حلا به دل نگير
نقل قول:
نقل قول:
ممنون
من خودم بصورت حفظي تم را عوض كردم ولي نشد ميدونم كه آخرين راه فلش است ميخوام خودم فلش كنم تا ياد بگيرم نهايت خراب ميشه از دستش راحت ميشم
اقا آرش شما اگه میتونی یکبار هم درایور صفحه نمایش گوشی رو عوض کن شاید درست بشه.یا با فار منیجر برو اون تم رو از روی گوشی پاک کن.