خوب من هم یه ایکس ویژن خریدم 79 تومن ..بعد از 2 روز استفاده گفتم یه سری نکات رو بنویسم که دوستان مطلع باشند:
معایب :
1-دیر عوض کردن کانال ها {نمی دونم نسبت به پروویژن سریع تر هست یا نه ولی از تلویزون معمولی دیر تر کانال ها عوض میشن
2-فیریز شدن چند دهم ثانیه تصویر درهنگام تعویض کانال
3-کیفیت مواد بکاررفته در کنترل در حد شونه تخم مرغ (یعنی فکر کنم دمپایی پاره اب کردن و باهاش کنترل ساختن )
4-عدم پشتیبانی از فرمت های تصویری برای پخش از درگاه usb
5-نداشتن hdmi و عدم پشتیبانی از فرمتHd
مزایا:
1-کیفیت صدا و تصویر اینه هست ، و مشکل فریز شدن -به جز در هنگام تعویض کانال -و این صوبتا نداره .. و درصد سیگنال هم 90 هست
2-برد ریموت کنترل خوبه (یکی از دلایلی که پروویژن نخریدم همین ضعف کنترل پرویژن بود که دوستان تو همین تاپیک گفتند)
3-قیمت ارزون تر و گارانتی معتبر
4-فریمور دستگاه زود به زود اپدیت میشه و انتظار میره مشکلات شماره 1-2-4 بالا تو اپدیت های بعدی بر طرف شوند .
5-منو دستگاه بسیار user friendly هست (البته من فارسی شو انتخاب نکردم و از همون اول انگلیسی زدم )
6-بر خلاف گفته یکی از دوستان دستگاه اصلا داغ نمی کنه و دمای نرمال داره حتی بعد از 5 ساعت کار مدوام
**
نتیجه : از نظر امکانات پلیر ..درمقابل پروویژن هیج حرفی واسه گفتن نداره و کاملا تسلیم هست ..ولی در سایر موارد با توجه به تجربه دوستان پرویژنی در صفحات ،قبل تفاوت وحشتناکی! باهم نبایدداشته باشند ! ..برای من هم چون پلیر دستگاه اصلا مهم نبود (چون hd player دارم) و..به جاش ریموت کنترل مهم بود (چون کنترل که مشکل داشته باشه همیشه رو اعصاب راه میره ) Xvision خریدم ..
**
نکته : ضبط برنامه ها روی فلش رو تست نکردم ..از قرار معلوم هم پرو و هم ایکس ویژن معایب خاص خودشونو دارند
**
تذکر 1:بنده نه نماینده پروویژن هستم نه ایکس ویژن ..:28:
تذکر 2 : تو رو ح اون بنده خداهایی که پارازیت می اندازن تو کانال ها /// مجبوریم واسه یه فوتبال/// 79 تومن یا 110 تومن پول ناقابل رو بدیم به این جور دستگاه ها که نصف ----- هم بدرد نمی خورند :9:
تذکر 3 :چرک کف دست که علف خرس نیست ؟ هست ؟:20: