نقل قول:
پس با این حساب خیلی هم گرون میده.من یکی را میشناسم که فیلم های توپ و بدون سانسور را روی dDVD میده 1300 و روی CD میده 1000 تومان.اگه خواستید خصوصی پیغام بگذارید تا تلفنش را بدم بهتون.........
Printable View
نقل قول:
پس با این حساب خیلی هم گرون میده.من یکی را میشناسم که فیلم های توپ و بدون سانسور را روی dDVD میده 1300 و روی CD میده 1000 تومان.اگه خواستید خصوصی پیغام بگذارید تا تلفنش را بدم بهتون.........
راستی من هنوز این ADSL را نخریدم
بخرم به نظر شما یا نه ؟
نمیخوام باهاش دانلود کنم فقط وب گردی ؟
از این محدودیت حجمی هستا اینا که برا وبگردی کم نمیاد
میاد ؟
امین جون میگفت مودم 30 تومنی هم هست میخواستم ببینمن چه مارکیه و آیا Usb است ؟
نقل قول:
سلام
به نظره من که واسه وب گردی خیلی خوبه
هم از پول تل راحتی و هم از پول کارت انیترنت
بلیط بازی سپاهان-الوحده رو کجا بخرم؟
کی میدن؟
سلام
از يكي از دوستام شنيدم ايرانگيت adsl 128 بدونه محدوديت دانلود را ميده سي هزار تومان ميخواستم ببينم درست ميگه يا نه ؟:46:
كسي جاي ديگه سراغ نداره البته بدونه محدوديت دانلود؟
حالا به جاي اين حرفا يه چنتا فيلم توپ معرفي كنيد:8::27:
بچه ها يه خواهشي ازتون دارم من بار اولمه كه adsl ميگيرم ميشه يكي راهنماييم كنه :37:
من نميدونم بعد از وصل كردن مودم و نصب برنامه ي مودم بايد چي كار كنم اگه كسي برام توضيح بده كه بعدش بايد چي كار كنم ازش خيلي ممنون ميشم:10:
سلامنقل قول:
قبلنم سوال کرده بودید و جوابتون را بنده دادم
باید بری ورزشگاه فولادشهر (همونجایی که بازی هست) و همون روز بازی به فروش میرسه
ورزشگاه هم خارج اصفهانه
اره من حدود 10 دِیقشا دیدم و حسابی مستفیض گشتم.نقل قول:
اگه زياد تو اينترنتي بگير ، خوبه :20: فقط اينم بدون اگه گرفتي ديگه نميتوني ازش دل بكني :46: من بعد از 5 ماه كه ADSL دارم وقتي با Dial up كار ميكنم حالم به هم مي خوره :2: من نمي دونم بقيه چه جوري با دايال آپ كار مي كنند :41:نقل قول:
برا وبگردي كافيه آخر ماه يه چيزي هم زيادي مياري
مودم 30 تومني فكر كنم D-link باشه اما مي گن زياد جالب نيست ( مي گن هنگ مي كنه ):13: