چندین بار تاحالا تذکر داده شده و گفته شده خارج از موضوع صحبت نکنین ,با پست هاتون تاپیک رو به حاشیه نبرید
جو رو متشنج نکنید , اینجا جای کل کل کردن نیست, روی صحبتم با همه ست ,این اخرین تذکر بود دفعه ی دیگه برخورد خواهد شد.
Printable View
چندین بار تاحالا تذکر داده شده و گفته شده خارج از موضوع صحبت نکنین ,با پست هاتون تاپیک رو به حاشیه نبرید
جو رو متشنج نکنید , اینجا جای کل کل کردن نیست, روی صحبتم با همه ست ,این اخرین تذکر بود دفعه ی دیگه برخورد خواهد شد.
اون کسایی که حمید اشاره کرد ، درکی درستی از ازدواج نداشتن و حالا به چه هدفی ازدواج کردن خودشون میدونن ..... البته من یه حدسایی میزنم و از اونجایی که ظرفیت گفتن این حرف از این انجمن خارج نمیگم !
دور و اطرافم پره از آدم هایی که تو سن 22 سالگی ازدواج کردن و الان پدر شدن و هر روز که میبینم عشقشون به هم بیشتر میشه ... با مدیریت درست خانواده دختر و پسر سرشون همیشه خونه ی همدیگه جمع و با هم زندگی آروم و مناسبی دارن ....
در این جور مواردی که حمید مثال زد ، طرف به دنبال یه شریک برای زندگی مشترک نبوده .... اهداف دیگری رو برای خودش ملاک قرار داده بوده .....
همه ی این مشکلاتی که ما داریم ازش حرف میزنیم برمیگرده به توقعات بالای طرفین ... اگه توقعات پایین بیاد به راحتی میشه با یاری دوطرف بر مشکلات فایق اومد و حلش کرد ...
حقوق پایین ... نداشتن ماشین حداقل 5سال اول زندگی .. مهریه ی ناچیز ..... مستاجری و تحمل سختی هاش ... مراسمات عروسی ساده و .......
اغلب بلوغ فکری و اجتماعی چند سال بعد از بلوغ جسم یایجاد میشه. اما خیلی ها هم هستن توی همون سن ۱۹-۲۰ سالگی میشه بهشون گفت مـــــــرد.نقل قول:
دقیقا برعکس داداش خود من برا خودم اصلا دوست ندارم زود ازدواج کنم اصلانقل قول:
منظورم خودم نیست شما همه حرفا منو چرا با در نظر گرفتن من جواب میدین!
به قول مدیر بحث خوده تاپیکه منحرفش نکنیم
من کلیت زود ازدواج کردنو قبول دارم وقتی که شرایط محیا باشه فرقی نمیکنه چه کشوری باشه وقتی ادم به بلوغی که گفتین برسه وقتی شناخت کامل از طرف مقابلش پیدا کنه وقتی توانایی مالی عاطفی و تحت سر پرست گرفتن یکی رو داشته باشه دلیلی برا ازدواج نکردن دیگه نیست خود آدم وقتی آگاهانه بخواد تمومه اینو هممون تو تاپیک داریم میگیم ولی شما مثلا میگین دیرتر من میگم زودتر نظر شخصی هر کسم قابل احترامه
عنوان تاپیک زده چرا ازدواج نمیکنیم
منم چون شرایطشو ندارم نه مالی نه قدرت سر پرستی و ... نمیکنم خارج از تاپیک هم که نگفتم فکر کنم دلیل اینکه بد متوجه شدین که من میخوام ازدواج کنم این بود که حضوری مکالمه نکردیم وگرنه مطمعنم شما مشاوری خوبی هستین
ما تازه از سرکار اومدیم شما رفتی
موفق باشید:n16:
به مطلب جالبی دیدم که شاید دیدنش برای دوستان هم خالی از لطف نباشه:
مقایسه گرایشات و تمایلات حسی و عاطفی در مردان و زنان در سنین مختلف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در جدول بالا بهترین گروه سنی پسران و دختران برای ازدواج از نظر همخوانی جنسی و عاطفی با رنگ سبز مشخص شده است.
منبع:مقاله ای از علی سلطانی مجد ((پایگاه اینترنتی تنظیم خانواده))
یکی از دوستان درخواست داشتند که کمی توضیح بدم در رابطه با جدولنقل قول:
خب ببینید شما فرض کنید که یک اقا هستید در سن 25 سالگی پس لطفا ردیف سوم جدول اقایون رو نگاه کنید خب ردیف وسط جدول نشون میده که این اقا گرایششون از لحاظ جنسی به چه خانمهایی هست؟مطابق جدول یا خانومی که همسنشون هست یا خانومی که 8سال کوچکتره یا خانومی که 10سال بزرگتره!
حالا ردیف سمت راست جدول این عددها نشون میده این اقای 25ساله از لحاظ عاطفی خانمهای چه سنی رو میپسنده؟ مطابق داده های جدول یا همسن خودش رو یا 3سال کوچتر رو!
و همینطور با توجه به سنتون ردیف مرتبط رو بررسی کنید
اما چرا ردیف چهارم ایده ال توصیف شده؟ ایده ال حالتیه که داده های ردیف وسط و ردیف راست جدول بهم نزدیکتر باشن .
مطابق این صحبتها بهترین تصمیم گیری رو اقایون در سن 28الی 35 سالگی دارند و بهترین تصمیم گیری خانمها در سن 22تا28 هست
حالا اینکه تا چه حد این ارقام درسته بماند! فقط خواستم توضیحی گفته باشم برای دوستانی که براشون سوال پیش اومده...
البته این رو من اضافه کنم که این جدول یه حالت کلی و یه چیزیه که نمیشه روش حساب باز کرد!
و برای بیشتر افراد به نظرم صدق نمیکنه ....
طرف یه نمونه ی اماری رو گرفته روش تحقیق کرده و این جدول رو داده بیرون ....
یه آمار من در آوردی ساده .... که تو خیلی از افراد جامعه صدق نمیکنه ....نقل قول:
نمونه ی آماری کم و انجام تست و تعمیم دادن نتیجه ی تست به کل افراد یک جامعه اصلا نمیتونه ، اماره ی درستی رو نشون بده ......
همچین آمار و ارقام تخیلی در دید من فاقد ارزش !
ببخشید میشه توضیح بدید چطور متوجه شدید که آمار من در آوردی هست و نمونه ی آماری کم؟((وقتی اطلاعی ندارید بهتره در این مورد اظهار نظر نکنید من هم نمیدونم وسعت جامعه اماری مورد مطالعه چقدر بوده اما دلیلی نداره در مورد زیاد بودن یا کم بودنش ندونسته نظری بدم!))نقل قول:
چیزی که هست همه میدونن که هیچ چیز قطعیت و کلیت نداره و همیشه موارد استثنا بوده و هست منتهی معمولش اینه که توسط یک بررسی یک حد میانگینی رو بیان میکنن
ضمنا انتهای پست هم حتی خوده من هم گفتم که :حالا اینکه تا چه حد این ارقام درسته بماند!
یعنی چی؟ یعنی ممکنه قابل تعمیم به همه نباشه ...
شما چرا اصرار دارید کلیه ی پست ها رو چندین و چندبار نقد کنید؟ یکبار پست زدید گفتید بنظرتون این امار درست نیست تمام!
چرا همش کش میدید همه چیز رو؟
چندتا پست قبل هم کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطلبی رو بیان کردند که شما گفتید مخالفید ایشون گفتند اکی اقا احترام میزارم به نظرت و موفق باشی باز شما میای پست میدی و حرفتو تکرار میکنی.میشه بگید چرا؟
مثل اینکه فقط مایلید در این تاپیک مخالفت کنید و این مخالفت رو بارها و بارها تکرار و بیان کنید!
ازدواج فامیلی عالیه به شرطی که گزینه دلخواه تو فامیل باشه و یا مثلا همشون ازدواج نکرده باشن ... :n03:نقل قول: