بچه ها من از دانلودها دان کردم ولی تو بارسلونا نه فابرگاس هست نه سانچز....واسه همه همین طوریه؟
Printable View
بچه ها من از دانلودها دان کردم ولی تو بارسلونا نه فابرگاس هست نه سانچز....واسه همه همین طوریه؟
دوستان اگه هنوزم با گزارشگر و زبان بازی مشکل دارن میتونن ازین استفاده کنن ، خودم استفاده کردم کامل کامله!:5: البته نمیدونم تو پستای قبلی بود یا نه اگه بود به بزرگیه خودتون ببخشید :11:
[HTML]http://dl.----------.com/Game/Patch/Pes%202012%20Eng%20Fix%20(www.----------.com).rar[/HTML]
راستی DLC بازی نیومده؟
خیلی حالم گرفته شده!
جزء کسایی بودم که خیلی از 2012 خوشم اومده بود اما بعد از یک هفته بازی کردن فقط به این نتیجه رسیدم که، این یه بازی فوتبال نیست! این یه سوپر باگ خیلی خیلی گنده و کلافه کنندس!!
من جزء کسایی بودم که اون اول خیلی از پاسکاری بازیکنا تعریف می کردم و احساس خوبی داشتم، اما الان به این نتیجه رسیدم که وحشتناک ترین باگ های بازی توو همین پاسکاری هاست... هیچ تضمینی وجود نداره پاس ها همونجا یا همونجوری که تو میخوای داده شن، دروازبان ها هم که کلا به مسخره ترین شکل ممکن درومدن! خیلی باگ دارن خیلییییییی!!
به نظرم اصلا پیشرفتی نداشته امسال pes، باور کنید من نه فیفا بازم نه چیزه دیگه ای، اما اصلا منطقی نیست آدم وقتشو پای بازی بزاره که پره از باگا و سوتی های جور واجور.. قول میدم کسایی که تازه بازی رو گرفتن و خوششون اومده بعد از یه هفته پی به همه ی این چیزا می برن و نظرشون عوض میشه....
:41:
قراره به بزودی یه DLC عرضه بشه که ترکیب هارو درست می کنهنقل قول:
agha man ham pes ham fifa ro sistemam nasbe ama ensafan bazam pes behtare doroste fifa ham vaghean too bazi mavared khoobe ama kheili bazikonash too bazi kheng mizanan aslan toop ye jast oona ye jaye digaro negah mikonan khoshhalihaye bade goalam ke hamash mese hame bara master ligam ke licence jama ro nadare ghiyafeha ham ke hichi ama masalan ghiyafeye neymar too peso bebinid master lig too pes kheili bahale vaghti bazikon mikhari miyad conferance matbooati sohbat mikone dar zemn kolan pes kheili sakht shode
بازی خیلی بهتر شده مخصوصا حرکات جدید بازیکنها....خداروشکر نسخه دانلودها هیچ مشکلی نداشت....فقط پاس کاری یکم سخت شده البته دریبل زدن آسون تر شده....
دوست عزیز یکم تمرین کن قلقش دستت میاد....سخت هست ولی اشتباه نمیده....نقل قول:
هیچ تضمینی وجود نداره پاس ها همونجا یا همونجوری که تو میخوای داده شن،
بروید فیفا بازی کنید تا به خلقت خداوند پی ببرید
درسته، پاسكاري خيلي دقيقتر شده ولي بعضي جاها پاس دادن خيلي طول ميكشه يعني بازيكن سريع پاس رو نميده و من شخصا فكر ميكردم دسته بازي خراب شده مخصوصا در پاس عمقي خيلي با تاخير اين نوع پاس داده ميشهنقل قول:
خب ظاهرآ 11 اکتبر پچ DLC میاد :
Finally KONAMI have announced the official DLC for PES 2012, which will add correct squads, kits, boots and more. It's coming October 11th and full details can be found at KONAMI's site.
+
بچه ها چجوری میشه به پنالتی چیپ جهت داد ؟
هر کاری میکنم بازم وسط میزنه
پاس تو عمق رو بصورت کاملا حرفه ای به بدترین جای ممکن می فرسته!!