هوي مورينيو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حرف دهنت رو بفهم
Printable View
هوي مورينيو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حرف دهنت رو بفهم
آره بابا بالاترين مدرك مربيگري رو داره
ساموئل دارابینیان گفت: از عملکرد بازیکنان تیم در این دیدار بسیار راضی هستم زیرا آنها با اجرای دقیق دستورات تاکتیکی توانستند شکست را با پیروزی پرگل عوض کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، سرمربی تیم فوتبال پیکان تهران که پس از پیروزی تیمش در جمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان مطلب فوق افزود: از بازیکنان تیم بسیار راضی هستم زیرا آنها زمانیکه از حریف عقب افتادند روحیه خود را حفظ کردند و با اجرای دقیق دستورات تاکتیکی توانستند شکست را با پیروزی پرگل عوض کنند.
وی ادامه داد: بازیکنان پیکان پس از گل برتری حریف با منطق بازی کردند و به خوبی توانستند برروند بازی احاطه پیدا کرده و برتری خود را به حریف دیکته کردند تا بتوانند نتیجه بازی را عوض کنند.
دارابینیان همچنین تاکید کرد: امروز بازیکنان هجومی تیم به خوبی از فرصت های بدست آمده استفاده کردند و این همان عاملی بود که باعث پیروزی ما شد.
سرمربی تیم فوتبال پیکان تهران در پایان در مورد اعتراضش به داور در زمان اعلام ضربه پنالتی به سود برق شیراز گفت: اگر خودتان هم صحنه را نگاه کنید متوجه می شوید داور دچار اشتباه شده است. امیدوارم داور مسابقه پس از مشاهده دوباره این صحنه شهامت داشته باشد که بگوید اشتباه کرده ام.
خبر گزاری مهر
واقعا حیف شد.منم ناراحت شدم.
امیدوارم بلایی که سر جبرای اومد سر نکونام نیاد.
فکر نمی کنم توی تیم ملی هم کسی بتونه جاشو پر کنه.
به نظر من هم بازیکن خوبی نیست
از سرش هم زیاده
واقعا خجالت داره ديگه مونده داور بياد پاي استقلالي ها رو ليس بزنه
بياتي نيا مترسك جديد خط حمله ي استقلال (بابا تو ديگه كي هستي! روي عليزاده رو سفيد كردي)
وجدانا خودت قضاوت كن
اين چه داوري اي بود؟
چرتو پرت نگيد ديگه خواهشا
انگار بياتي نيا رو يادت رفته از پنجاه متري چه جوري به فرشيد كريمي گل زد يادت كه نرفته خوبه حتي خياباني با اينكه لنگي هم هست اينو گفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم يه مقايسه بينه مهاجم ها دو تيم:
استقلال:برهاني، بياتي نيا،شفيعي،عليزاده، به احتمال زياد فرهاد مجيدي
پرسپوليس:خليلي ،خيرخواه،فراز فاطمي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره داوري خيلي بد بود دوتا پنالتي براي اهوازيا نگرفت گلاي هم كه استقلال زد يكش آفسايد بود دوتاشم قبلش خطا كرده بودننقل قول:
وجدانا خودت قضاوت كن
اين چه داوري اي بود؟
بايد سه تا از بازيكناي استقلال تهران رو هم اخراج ميكرد
تو كه راست ميگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينارو نگي چي بگي
ديگه همه مي دونن فدراسيون غلام حلقه به گوشه استقلاله
اون از پارسال ... اينم از بازي اول امسالشون
شما از هفته ي اول قهرمانيد