بینید دوست عزیز همون طور که عرض کردم تمام چیزهایی که ممکن بود تصور مشکل یا عیب در موردشون پیش بیاد در این سری برطرف شده و واقعا به سختی میشه مشکلی هر جند کوچک پیدا کرد...نقل قول:
قطعا تمام مدل هایی که برای دوستانتون خربداری کردین مربوط به سال 2009 و یا قبل ازاون میشه.... درست زمانی که اچ پی در سری dv6 از چیپ های گرافیکی Nvidia استفاده می کرد که گرمای بسیار بالایی تولید می کردن و پرفورمنس سیستم رو به شدت تحت تاثیر قرار می دادن...
این موضوع تاجایی پیش رفت که اعتبار برند اچ پی و سری dv6 رو به شدت زیر سوال برد و دیگه کمتر کسی حاضر می شد سمت اچ پی به خصوص این سری بره...
با تغییر رییس اچ پی و اومدن لئو اپوتکر بسیاری از سیاست های این کمپانی هم تغییر کرد و دقیقا بعد از اون بود که در بخش تولید کامپیوترهای این شرکت تغییرات بسیاری در استفاده از قطعات برای تولید نوت بوک پبش اومد و بکی از اون ها هم استفاده ازچیپ های گرافیکی ati/amd radeon در ساختار گرافیکی نوت بوک ها بود...
به دلیل گرمای بسیار کمتر،مصرف برق پایین تر ، ساپورت رنگ بالاتر ،پرفورمنس عالی و ......
پس می بیند که تغییرات زیادی در تولید بخش notebook/pc این شرکت اتفاق افتاده و ذهنیت قبلی شما در این مورد کاملا اشتباه هست و نیاز به بازنگری داره....توضیحات زیاد بزارین به همین مقدار بسنده کنم....
در مورد asus هم کاملا باهاتون موافقم...
برند فوق العاده عالی هست اما در بخش نوت بوک هنوز به پای بزرگان این عرصه نمی رسه و هنوز خیلی ظرفیت برای تکمبل شدن داره....
من برای خرید پیشنهاد نمی کنم نه به این دلیل که ممکن بد باشه نه فقط به این علت که با گزینه ها ومدل های بهتری روبه رو هستین...
در مورد گارانتی هم همون جور که می دونین اچ پی گارانتی و ساپورت رسمی تو ایران نداره اما چون شما یا یه برند حرفه ای و درجه 1 طرف هستین می تونین در مورد گارانتی کمی از نگرانی تون کم کنین چون واقعا احتمالش کم کار به استفاده از گارانتی برسه اگر چه هر چقدر هم ریسک خرابی کم باشه باز هم مهمه....
در مورد صفحه نمایش هم باید عرض کنم به دلیل تکنولوژی brightview که به کار رفته واقعا کیفیت و تفکیک رنگها بسیار عالی هست ...
زاویه دید عالی نیست ولی به هیچ وجه طوری نیست که بشه بهش گفت عیب و مثل بقیه LED ها هست...
من که روزی 16 ساعت استفاده می کنم تا حالا باهاش مشکلی نداشتم و کاملا راضی کننده هست ....
از یک سری از بچه ها هم که گفته بودن صفحه نمایش افتضاحه خواهش می کنم زیاده روی نکنن چون واقعا اینطوری نیست....
این رو هم بگم من نه تعصبی رو این برند ندارم و کلا بدم می آد از چیزی به نام تعصب...
هر چی گفتم اون چیزی بوده که دیدم و کاملا قابل لمس بوده برام واغراق تو کار نبوده.....
ضمنا دوست عزیز این عکس ها تو اوج آفتاب گرفته شده و به هیچ وجه نمی تونه ملاک قضاوت باشه...