بانکها مجازا حداکثر مبلغ 10.000.000ریال جهت برگزاری مراسم کفن و دفن، بدون تشریفات انحصار وراثت به وابسته درجه یک در قبال دریافت تعهدنامه مسولیت بپردازند.
Printable View
بانکها مجازا حداکثر مبلغ 10.000.000ریال جهت برگزاری مراسم کفن و دفن، بدون تشریفات انحصار وراثت به وابسته درجه یک در قبال دریافت تعهدنامه مسولیت بپردازند.
سلام
یه موضوعی ذهنمو به خودش مشغول کرده اگه ممکنه راهنمایی کنید دوستان :
الان اکثر بانکها به سپرده گذاراشون سود 21درصد سالیانه میدن و سپرده گذارا میتونن مبلغ سودشونو ماهانه برداشت کنن
ولی اگه کسی بخواد از بانک وام بگیر در بدترین شرایط بانک یا موسسه سود 17 درصد میگیره
حالا با توجه به این اوصاف بانک که داره ضرر میده
اگه کسی میدونه با یه مثال برام توضیح بده
مثلا من یه وام 10 میلیونی با سود 17 درصد با بازپرداخت 60 ماهه بگیرم و بعد همین پولو یه موسسه با سود ماهانه 23 درصد پنچ ساله بزارم , که 190 سود میدن
اون وقت من باید ماهانه 240تومن قسط به بانک بدم یعنی فقط باید 50 از جیب مبارک بدی
که بعد 5 سال 10 میلیون مال خودت میشه
شایدم من اشتباه حساب کتاب می کنم لطفا اگه کسی میدونه روشنم کنیه
با سپاس از شما عزیزان
خوب در جواب به این سوال باید گفت معمولا ما دو نوع خط اعتباری داریم که بهره بانکی وام هایی که از محل این دو داده میشه کم هست :نقل قول:
1- خط منابع قرض الحسنه بانک ها که به وام هایی مثل ازدواج، زلزله و ... که بدون سوده و بانک کارمزد 6 درصدشو میگیره.
2- خط اعتبارات دولتی مثل مسکن، وام تولید، جعاله، خرید ماشین آلات و .... که نرخ مصوب 17 رو داره فکر کنم.
برای مورد اول شما باید شرایطشو داشته باشید بانک کارمزدشو میگیره و منبع اون هم حساب های قرض الحسنه هست.
برای مورد دوم این خط رو دولت ایجاد میکنه و بانک فقط پرداخت کننده هست و کارمزدشو میگیره. در واقع دولت داره به شما لطف میکنه و این وام رو میده. و همون جور که گفتید ضرر میکنه. ( برای مورد دوم شما باید با رانت و پارتی وام بگیرید مثلا شما برای احداث کارخونه و .... میگیرید و میبرید تو بازارهای دیگه مثل خونه و طلا یا باید پول بخوابونید و یا برین تو نوبت که در واقع سود خوابوندن پول رو بهتون نمیدن مثل وام مسکن که بانک مسکن میده)
ولی در بازار واقعی که موسسات مالی و بانک همیشه وام میدن فرمولش اینه : سود سپرده پنج ساله + کارمزد بانک ( الان حدود 28% )
این اعتبار از محل حساب های سرمایه گذاری بلند مدت یا کوتاه مدت میاد.
بنابراین بانک همیشه کارمزدشو میگیره و هیچوقت ضرر نمیکنه. و هرچه گردش مالیش بیشتر باشه کارمزد بیشتری عایدش میشه و تراز مالیش میره بالاترو ....
حالا با این اوصاف گرفتن وام از دو تا خط اول همیشه بصرفه هست و همه دنبالشن همیشه!!
سلام دوستان .
بنظرتون علت اینکه یهو بیشتر بانکها به ارزهایِ موجود در دستِ مردم علاقمند شده اند و حاضرند براش سودهای 6 تا 8 درصدریِ سالیانه بدند چیه ؟
آیا این علامتِ گران تر شدنِ ارز در آینده ی نزدیک (ماههای آینده ) نیست؟
یا برعکس , میدونند یهو سقوط میکنه , برای همین الان از شما میگیرند و گران در بازار میفروشند و بعدا که ارزون بشه دوباره ارزون میخرند و به سپرده گذارها تحویل میدند ؟
بیاد بیارین کسانی رو که سکه پیش خرید کرده بودند گفتند بیاین سپرده باز کنین بجای تحویل سکه چون یقین داشتند میره بالا و خیلی گرون میشه .
بانکها جائی نمیخوابند که آب بره زیرشون .
حالا نظرتون چیه ؟
دقیقا اتفاق پارسال امروز رخ داد و همونطور که دلار 1500 تثبیت شد امروز هم 2400 تثبیت شد و دیگه زیر این قیمت نمیاد .نقل قول:
اگه میانگین بگیریم از پارسال تا الان ماهی 100 تومن رفته رو دلار . و این یعنی تا اخر سال 3000 اصلا عجیب نیست .
فقط کافیه عنوان های خبری امروزو مرور کنید . نیازی به تحلیل نداره اصلا.
دلار ارزون دیگه اصلا گیر نمیاد؟
حدود 1500 و 1700 نیاز دارم
دوستان نظرتون درباره طلا و سکه چیه !؟
به نظرتون توی چند ماه آینده گرون میشه ؟! به نظر من که خیلی گرون میشه. شاید تا شش ماه دیگه دو برابر !
همین الانش هم از دیروز تا حالا کلی گرون شده ! هم طلا هم ارز !
پست قبلیمو مطالعه بفرمایید .نقل قول:
امروز روز خرید نیست .نقل قول:
از نظر گرون شدن مطمئنا از نگه داری ریال بهتر است مخصوصا در بلند مدت .
دیگه دوبرابر هم نه اما دوبرابر سود بانکی میشه ازش گرفت به شرطی که فرصت مناسبو شناسایی کنید واسه خرید .
در مورد خط آخر :
هیچ وقت سیر صعودی پیوسته نیست و دارای نوسان هست .
یعنی هر بالارفتنی پایین اومدن یهم داره . مهم اینه تو قیمت پایینتر (کف )خرید کنی و تو سقف قیمت بفروشی . کاری که نوسانگیرا انجام میدن .
قیمت ها (منبع :ارانیکو):
سکه تمام :1.057000
نیم:528000
ربع:265000
گرم 18 عیار :108600
دلار : 2640
پوند :4260
یورو:3400
اونس جهانی :1766
پس با این اوصاف الان وقت خرید نیست درسته !؟ الانم یه جورایی سقف حساب میشه دیگه ؟
به نظرتون تو این وضعیت فروش بهتره یا نگهداری واسه چند ماه دیگه !؟
یا اگه کسی توی همین وضعیت هم خرید داشته باشه. به نظرتون توی دراز مدت (مثلا 6 ماهه) سود دهی داره واسش !؟