این سایتها تموم جنساشون تقلبی و بدکیفیت هستندنقل قول:
Printable View
این سایتها تموم جنساشون تقلبی و بدکیفیت هستندنقل قول:
کسی تا حالا ادکلن های بوگاتی رئ تست زده؟
درسته، قیمت هاش لااقل 10 -15 تومن گرونتره، راستش من رفته بودم که jasmin noir رو تست کنم و بخرم، تست که نداشت هیج، قیمتش هم خیلی بالا بود!نقل قول:
50 میل پزفیوم رو می داد 78900 (هموم 79 دیگه:31:)، اومدم خونه توی سایت بولگاری نگاه کردم زده بود 77 دلار که در نگاه اول منطقی به نظر می اومد!
ولی یه نکته ای هست:
اخیراً قیمت عطر رفته بالا، ولی تقریباً مطمئنم که اینا عطرها رو خیلی قبل تر و به صورت فله ای (و به تبع، با قیمت ارزونتر) وارد کردن. اما الآن دارن به قیمت خود ایتالیا می فروشن!!!!!
به نظرم، کشیدن 5-6 تومن روی عطر در جاهایی که تست می دن منطقیه (چون طبیعتاً مشتری بیشتره و سود بالایی داره) ولی بالا بردن قیمت تا این حد، بی انصافیه. اما چون آدم تعداد زیادی تست می کنه، مجبور میشه یه دونه بخره دیگه.....
باز خوبیش اینه اون 4 درصد مالیات (پول زور) رو برداشتن. ولی من تا حالا، عطرهایی که از اونجا گرفتم اصل بودن!
در ضمن، بابت معرفی اون عطر هم ممنون، دفعه ی بعد رفتم تست می کنم.
به نظرم یکیش Imperial Millesime و یکی هم Royal Water بود، راستش اون یکی رو دیگه دقت نکردم (آخه پول خریدش رو نداشتم که دقت کنم :31:)نقل قول:
فکر کنم مُشکی بودنشون توجهمو جلب کرد، واقعاً حس پادشاهی به آدم دست می ده!
من فکر می کردم کرید هم جزء عطرهای نیچ باشه، این طور نیست؟نقل قول:
معمولا برند ها نیچه تقلبیش نیست چون کلا تولیدش کمه و سودی توش نیست زیاد ولی در مورد کرید فرق میکنه..کرید کمی شبیه به عطرهای دیزاینر هست و تولیدش بیشتره و تبلیغ هم براش بیشتر هستش...احتمالش زیاده کپیش رو زده باشن...
قیمت های هایلند کلاً بالاست، مثلاً فکر کنم از شانل و جیوجیور آرمانی هم بالای 200 دیدم. نمی شه خیلی به قیمت هاش اتکا کرد.نقل قول:
اگر قیمت حدود 200 باشه تقریبا منطقی به نظر میاد...ولی خوب قیمت منطقی هم باز دلیل بر اصل بودن نیست..
کرید جزء عطرهای نیچ هستش ولی خوب یکی از خصوصیات بارز عطرهای نیچ تولید کمشون هست ولی کرید تولیدش کم نیست و بیشتر شبیه عطرهای دیزاینر میمونه....نقل قول:
اون عطر کرید رو هم فکر کنم Greed Irish tweed باشه که شیشش سیاهه...این عطر رو شنیدم عطر سیگنیچر پرنس انگلستان هستش و همینطور هم جرج کلونی...یه جورایی پر طرفدار ترین عطر کرید هست ...
اگر میتونستی یه توصیف کوچیک از هر کدوم بذاری و اینکه کدوم رو بیشتر پسندیدی خوب بود...
بله، اینو قبلاً شنیده بودم که خیلی پرطرفداره.نقل قول:
ولی به نظرم این نبود توشون، یعنی اصلاً بطری سیاه نبود. اونی رو که به اسمش دقت نکردم، رنگش سفید بود.
راستش چون قبل از این ها، چند تا عطر دیگه تست کرده بودم، بویاییم زیاد جواب نمی داد که بوشون رو دقیق تشخیص بدم!نقل قول:
اگر میتونستی یه توصیف کوچیک از هر کدوم بذاری و اینکه کدوم رو بیشتر پسندیدی خوب بود...
بدون اغراق، باید بگم هر سه تاش رو هم پسندیدم، ولی به نظرم بوی غالبشون، مُشک بود (یعنی من این طور تشخیص دادم!)
امروز هم زنگ زدم perfumeshopping، گفت قیمت کریدها از 120 شروع میشه تا ماکزیمم 180 تومن (یعنی 200 تومنی نبود). به نظرم میاد اصل باشه، چون اینا عمده ای یا مسافری وارد می کنن احتمالاً واسشون صرف می کنه که این قیمت می دن!!!
شاید اگه تو اینجا یه نفر می خرید، بهتر می تونست نظر بده.
این سایت اطلاعات همه محصولات کرید رو دارهکد:http://www.creedboutique.com/
من بالاخره بیژن رو خریدم. اونم از سوپر سرکوچمون. با قیمت خیلی خوب یعنی 31 برای 75 میل. از جعبه اش بیرون بود. مدتها بود اونجا بود و کسی بهش توجهی نمی کرد. یک تست کوچک زدم و فقط گفتم بده . البته 2 تومن هم تخفیف داد. همانطورکه گفتم بیشتر جاها 45 میفروشند.اگر 45 میداد خب نمی گرفتم. لاقل فعلا.این عطر زمانی 1500 دلار قیمت داشته ومیتونم بگم عاشقش شدم. میگن که این یک بمب اتمیه و بهترین راه برای زدن این عطر اینه که تو هوا بپاشی و بعد سر فرصت ازتوش رد بشی و پر بیراه هم نیست . اگر quorum رو امتحان کرده باشید کمی شبیه اونه .اونم یک بمب تستوسترونیه در نوع خودش.
بیژن را با سوپری چه کار؟؟؟؟؟نقل قول:
اتفاقاً من پریروز یادم بود که تست کنم، ولی پیداش نکردم!
ولی خیلی حَرفه ها.... 1500 دلار!
مصرف شده بود یا همین جوری گذاشته بود؟
نه دست نخورده اون ته بود. حداقل 1 ساله که اونجا افتاده بود.با بیژن زنانه. حدود 10 مدل عطرهای مارکدار داشت ارامیس کول واتر جوپ سبز. همه بیرون از جعبه . بعد از خرید جعبه اش رو هم میده .البته تست نداشتند. فکر کنم من اولین کسی بودم که یک عطر ازش خریدم.نقل قول: