من همونجا کپی می کنم ولی FREE RIDE که نمییاد هیچ حالت مرحله ای هم میپره!(بعد از ورود کرش می کنه) :41::13:نقل قول:
خواهشا سریعتر بگین من یا دایل آپ با 1000 بدبختی اینو دانلود کردم :(
Printable View
من همونجا کپی می کنم ولی FREE RIDE که نمییاد هیچ حالت مرحله ای هم میپره!(بعد از ورود کرش می کنه) :41::13:نقل قول:
خواهشا سریعتر بگین من یا دایل آپ با 1000 بدبختی اینو دانلود کردم :(
من بالاخره این بازیو پیا کردم و خریدم
دو دی دی دیه
میدونم ولی چه جوریه؟نقل قول:
ببخشید دیر شدنقل قول:
تو این آدرسها کپی کنش:(یادم نیست دقیقا کدوم بود)
خود فلدر بازی
pc
sdc
sds-en
هیچی فرار میکنی=))
یا اینکه وای میسی و رشوه میدی به پلیس!
بچه ها من بخش 14 هستم وقتی که از خواب بیدار میشه نصفه پاش تو تخته و هی اینور اونورو نگاه میگنه چیکار کنم مشکل از کرکه؟؟
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
مشکل حل شد
من که 3 دی وی دی از پایتخت خریدم نصبش کردم کرک هم نخواست. :دی
خودش رفت تو بازی و الانم خودم چپتر 10 رو تموم کردم داداشم 14 رو.
خیلی باحال بود تو چپتر 10 من داشتم اتاق ها رو زیر و رو میکردم دنبال مجله میگشتم جو داد زد گفت گمشو بیا اینجا چقدر دور خودت میچرخی. :دی:دی:دی
ولی کلا کم مجله پیدا کردم. همش 5-6 تا. :41:
قبل از کپی پیست DLC حتما یه Back up از DLC و SAVE خودتون بردارین ضرر نداره :20:
خداروصد مرتبه شکر شنیدم تو حفاریهای اطراف قم پیداش کردی این مرحله که خیلی ضایع است پلیس داد دنبالت هرکس میدونه که باید لامذهبو دقش کرد بعد رفت پی کارت وقتی تونست گمت کنه رو نقشه جی پی اس مقصد رو به نمایش میزاره 1گاراژ هست 1خیابون بالاتر از محل دزدی درضمن نکنه یکسره رفتی ماشینو کاپیدی اول برو پیش اون پیر شل طبقه بالا دوتا دزدی یادبگیر چندتا کلید هم واسه راحتی کار برای سریعتر وبی خطربودن ماشین دزدی بخر برگه جعل شده بیمارستان رو هم از رو پیش خون برداراگه نرفتی فدات چون گیر نمیده اما یک باگ حسابی محسوب میشه تو گیم پلینقل قول:
سلام منو هم بهش برسون درضمن به این رفیقت جو اعتماد نکن یک کاره بیتا میشه