سلام دوستان یه سوال اگه من مثلا سرویسم 2مرداد شروع شده باشه .2آبان تموم میشه یا نه؟
چون تو سایتش زده مدت دوره 93 روز!
Printable View
سلام دوستان یه سوال اگه من مثلا سرویسم 2مرداد شروع شده باشه .2آبان تموم میشه یا نه؟
چون تو سایتش زده مدت دوره 93 روز!
نقل قول:
حرف شما متین.
مگه قیمت برق هر کیلووات در ساعت چنده دوستان؟:44:
دوستان فکر کنم دیگه سرعت از این بالاتر نره من که سرعتم ثابت رو 30 شبانه اما روزانه هنوزم با 120 دانلود میکنم
در مورد عوض کردنم فعلا کاری نمیشه کرد من زیاد تحقیق کردم گزینه بهتر وجود نداره:41:
بچه ها قدر این صبا نت رو بدونین به خدا !
من قطع کردم رفتم آسیا تک (نمایندش تو تبریز ) که 1 مگ گارانتی شده گرفتم فوق فوق سرعتش 100 کی بود اونم با اونهمه پولی که میدادم!
بعد رفتم از این بابا مبین نت گرفتم اونم قرارداد شش ماهه ( تو فرومه مربوطش هم نوشتم )
الان از اینکه از صبا نت قطع کردم مثل چی پشیمونم باز صبا اگر 3 شب به بعد نداشت روزا فوق العاده بود .
هیچ جای ایران از صبا بهتر پیدا نمیشه !
اگه هست بگین من حاظرم اونم امتحان کنم و نتیجش رو اینجا بذارم.
اینم تست سرعت من از مبین نت 512 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز هم میشه تا بعد از ساعت 7 با شبانه کانکت بود یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز من شما ظاهرا خبر نداری طی 2 هفته گذشته چه اتفاقاتی افتادهنقل قول:
روز و شب مشکلات هر روز بیشتر شده
به خدا ما الاف نیستیم اگر وضع اینترنت خوب باشه هی بیایم توی این تاپیک مزخرف بنویسیم.حتما داره اذیت میکنه که همه معترض شدن
نقل قول:
دوست عزیز اگر شرکت های دیگر بد هستند دلیل نمی شود که صبانت هم کیفیت خود را پایین بیاورد تا خود را به سطح آنها برساند.بلکه باید سعی کند هر روز کیفیت خود را بالاتر ببرد. شاید تا حدی حق با شما باشد چون اگر رقیبان جدی برای صبانت وجود داشت اصولا این شرکت هر روز به فکر بالاتر بردن کیفیتش بود نه پایین تر آوردن آن .
من خودم به مسئول فروش صبانت گفتم با این پولی که برای 3 ماه اینترنت داده ام می توانستم در همین ترکیه یک سال اینترنت 8 مگابیت بر ثانیه بدون محدویت دانلود بگیرم . فکر می کنید ایشان چه جوابی داد؟.
گفت :" بله آنجا ترکیه است ولی اینجا ایرانه !!! اصلا شما چرا ترکیه را می گویید در خیلی از کشورها خانه ها اینترنت بیبسیم بصورت رایگان و نا محدود در اختیار شماست ولی شما نباید آنجاها را با ایران مقایسه کنید."
این دقیقا حرف های ایشان بود.بلی اگر این مسئول قسمت فروش می دانستند رقیبان بسیار جدی در همین ایران دارند. هیچ وقت اینطور حرف نمی زدند.
ولی باز با تمام این مسائل دلیل نمی شود صبانت کیفیت خود را کاهش دهد چون تعداد زیادی از مشتریانش را که به کیفیت قبلی این شرکت عادت کرده اند از دست خواهد داد.
منم اشتراک صبا نت دارم چون از xbox live استفاده میکنم از پینگ صبا رضایت نسبی دارم در کل اکانت روزانش یه چند وقته حوب شده اما اکانت شبانه رو تقریبا نابود کردند تمام دلخوشی ما همین یکی دو گیگ دانلود شبانه بود که این هم لطف کردن از ما گرفتن.
با وجود تمامی مشکلات فکر نمیکنم isp بهتر از صبانت بشه تو تهران گیر آورد. ولی اگه گیر اومد ما و هم خبر کنید!
دوست عزیز شاید اینطوری که شما میگی باشه و کسانی از صبا اینجا باشند مثل جاهای دیگه که حتی در تاپیک شاتل خود فرد میگه که من از شاتل هستمنقل قول:
اما به عنوان یکی از کاربران قدیمی صبا که از سال 85 از صبا سرویس میگیرم امکان نداشته تاحالا حجم دزدی بشه و این حرف رو اصلا قبول ندارم مگر با دلیل و مدرک
در مورد سرعت هم شما همیشه سرعت بالاتر از پولی که میدادین داشتین و حرفی نمیزدین اما حالا که به سرعت واقعی رسیدین این حرفها رو مطرح میکنید
شما حرف از اینترنت ماهواره ایی میزنید در صورتی که تجربه ای نداشتید من به عنوان کسی که تجربه داشتم میگم که اعصاب خوردی اون خیلی بیشتر از صبا هستش حالا از هزینه و بقیه چیزها صرف نظر میکنیم
دوستان فعلا که شبانه قطع شده !! و معلوم نیست دیگه به نت شبانه مثل قدیما دسترسی داشته باشیم چون این جور که بوش میاد میخوان مثل رپیدشیر یه جوری درست و حسابی کلفتش کنند تا راحت تر... .
اما من الان با پشتییبانی تماس گرفتم گفت که تا هفته دیگه خرابه و کامل قطعه جالبه!
---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:20 AM ----------
با حرف شما کاملا موافقم . این راه جدید کار کردن به شیوه اسلامی هست :2:نقل قول: