من والا خسته شدم از این نامه گرفتن و بردن و آوردن
ترافیک اضافه هم نمی تونم بخرم چون استفادم حداقل 4 گیگ و بلکم بیشتره وقتی دانلود نکنم
بنابراین ناچارم فعلا مخابرات بمونم!
خاک بر سر مخابرات اما!
Printable View
من والا خسته شدم از این نامه گرفتن و بردن و آوردن
ترافیک اضافه هم نمی تونم بخرم چون استفادم حداقل 4 گیگ و بلکم بیشتره وقتی دانلود نکنم
بنابراین ناچارم فعلا مخابرات بمونم!
خاک بر سر مخابرات اما!
منم مخابرات میمونم :31::26:یکی نیست بگه تو پینگت عالیه سرعت دانتم بالا 32 هستش مرض داری میخوای بری قطعی هم نداره من میمونم مخابرا:8:
ازم 16700 گرفت!
گفت اشتبا گفتن 16600!
گفتم حالا به فکر کیفیت هم هستن؟ مثلا پینگش!
طرف گفت چی؟ گفتم بیخیال شما کاره ای نیستی ! گفت آره والا
نه داداش نگیر پشیمون میشی . پارس از نظر سرعت باز کردن پیچ و خدمات پشتیبانی عالیه . پشتیبانی وصل میشی تهران 4 تا کارشناس واقعی جوابتو میدم . نه مثل مخابرات کرمانشاه که من از اونا بیشتر سرم میشه !نقل قول:
من 6 ماه پارس داشتم سرعت دانلود در روز خیلی خوبه در شب میشه گفت افتضاحه . خنده داره گاهی اوغات از 10 بالاتر نمیرفت ! الان 1 ماه داره میشه مخابرات دارم و کاملا راضیم . تا وقتی هم راضی باشم نمیرم . مرکز ولیعصر هستیم . برای شرکتی هم که کار میکنم 256 نامحدود حسابگر داریم . به نظرم ماله خونه که مخابراته سرعت بهتری داره . حسابگر اگه این خدمات ضعیف رو نداشت شرکت بدی نبود !
حالا قیمت 256 مخابرات چند شده ؟
قیمت 256 شده 16700نقل قول:
نزدیک 3 تومن اضافهنقل قول:
256 حسابگر چه طور نامحدود ماهی 15 بود تا ماه قبل . اینم گرون شده ؟
مخابرات داره هر ماه قیمتها رو افزایش میده :13:نقل قول:
حسابگرم که تو همون قیمت اولیه مخابرات مونده :31:
از طرفی میگم شارژ کنیم با مخابرات پر رو میشن از طرفیم سرویس حجمی نمیخوام :41:نقل قول:
فقط ما قربانی هستیم این وسط دارن حال میکنن باهامون این وسط. معذرت میخوام قشنگ چربش کردن برامون :31::31::31:
منم از حجمی بدم میاد :2:نقل قول:
مجبوریم فعلا مخابرات بمونیم :20:
دقیقا :31::31:
سلام دوستان.
آقا پينگ مخابرات درست شد :26:! همه دست بزنيد ... هووووووووورا :33:! چه پينگ خوبيه ! دم مخابرات گرم !
Line Quality رو نگاه كنيد ! +A گرفته :27:!
ماهي 16هزار تومان حلالشون باشه :12:!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(الان چاقو بزني بهم خونم در نمياد :37:!)