سلام برای ارتقا اساسین ها باید اون هارو به ماموریت بفرستید تا مهارت کسب کنن.نقل قول:
Printable View
سلام برای ارتقا اساسین ها باید اون هارو به ماموریت بفرستید تا مهارت کسب کنن.نقل قول:
ممنوننقل قول:
وقتی اون خطی که زیر خونه و مربوط به اساسینهاست سه تا شد(همون قرمزه)گفت t رو نگهدار...نگهداشتم سه تا قرمزه رنگشون رفت(خالی شد)این ماله چیه؟
+
وقتی میخوای اساسینها رو بفرستی ماموریت روی هرکدوم که میزنی یک درصدی اضافه میشه...این درصد چیه؟
وقتی دکمه t رو بزنی یعنی اساسین ها رو فراخونی می کنی . نحوه کارش هم اینجوریه که روی یه کارکتر دشمن رو نگاه می کنی وقتی دورش ابی شد دکمه t رو میزنی بعد اساسینت میاد . دیگه اون یارو دشمنه رو باید مرده بدونی:31:
--------------
این درصد ها لول هر اساسینه هرچی لول این اساسین ها بیشتر قدرتشون هم بیشتر
وقتی اون نوار یکیش پر شد میری نزدیک دشمنت T رو یه بار میزنی دوتا assassin میان حمله میکنن به دشمنت ، وقتی سه تاش پر میشه T رو نگه میداری هر چند تا دشمن تو تیر رست باشه تیر از آسمون میاد (تیر غیب:31: ) همه رو میکشه .نقل قول:
اون در صد موفقیت assassin هاست که فکر کنم باید بالای 80 ،90 درصد باشه تا مطمئن باشی شاگردات نمی میرن .
در واقع درصد موفقیت ماموریت هستشنقل قول:
این درصد ها لول هر اساسینه هرچی لول این اساسین ها بیشتر قدرتشون هم بیشتر
1.فکر کنم واسه قشنگیه مخفیگاهت :31:نقل قول:
2.چرا اینجا میشه البته بعد از اینکه اون armor مخصوصش رو از لئوناردو گرفتید.
3.اشتباهی پولتون رو برداشتید ؟:18: اون پول مال برداشتنه ، صندوق قرض الحسنه که نیست قرعه کشی هم نداره برید پولتون رو خرج کنید حال کنید.
4.موس راست + shift
سلام
منم تمومش کردم بازیو
بازی آخر لذت بود و یک بازی بدون ایراد و عالی در حد خود
و واقعااز بازی کردنش لذت بردم
منم تقریبا 50 درصد کارها را انجام دادم وقتی بازی تموم شده بود
من بازی با 94% تموم کردم سوالی داشتید من در خدمتم
نه حامد جان،65 درصد هم کافیه.........نقل قول:
اقا یه سوال . من الان می خوام برم چزاره رو خفت کنم ولی یه سوال بعد تموم شدن بازی میشه ماموریت های دیگه رو تموم کرد؟
یه سوال دیگه هم هست . ماموریت داوینچی کجاست ؟ منظورم همونه که مختصات یه جا رو میده. شنیدم که یه ایکون رو صفحهست اگه هست چه شکلیه ؟