این قیمتا برای دوره های چند ماهه درج شده؟نقل قول:
Printable View
این قیمتا برای دوره های چند ماهه درج شده؟نقل قول:
سرعت خوبه روزا.. ولي شبا بسيار افت مي كنه.....:13:
شما سرویس چند مگ گرفتی؟ سرعتت چقده؟نقل قول:
نقل قول:
64
8 گيگ...
دانلودم طرفاي 20 اينا مي چرخه...!
ماهیانه اس ... ینی جایی ننوشته توی اون صفحه که ماهیانه اس ولی از ستونای بغلی قیمت که زده ترافیک ماهیانه میگم که ماهیانه اس ... خدایی قیمت های این سرویس ART یا سرویس های دیگه اش و قیمت هر گیگش ارزونتره ، به قول دوستمون شاتلیا دارن میان پارس نه برعکس :31:نقل قول:
منم دیوانه نیستم این وضعیت خوبی که الان با پارس دارم رو ول کنم برم ، ولی گفتم اگه دقیقاً همین سرعت این طرفم رو اون طرف هم توی شاتل دارم ، خب برم اونجا که هزینه هام هم خیلی کمتر میشه مام قشر دانشجو پولش رو میزنیم به یه زخم دیگه ... :5:
البته دوستان عزیز من میگم شما یه هفته دیگه وایسین ماه رمضون تموم میشه ، سرعت ها میاد روش و بعد هم یه هفته بعد از اون سرعت ها باز هم بهترتر میشه ، چون هم دانش آموزان و دانشجویان مشتاق علم شبا بیدار نیستن و هم شاغلین محترم که صبح باید سرکار باشن و شبا زود میخوابن ... :31:نقل قول:
در کل امید دارم که باز هم از مهر به بعد شبی دو گیگ رو دانلود بنماییم ... این روزا تو ماه رمضون که یه وقتیه از شبی 2 گیگش هم بوده تا شبی حدود 100 مگ! ... :41::13:
در کل سرعت دانلود بستگی به شهر و منطقه مخابراتی داره
من منطقه شهید زارعی هستم . کسی هست تو این منطقه از پارس آنلاین استفاده کنه ؟؟ کیفیتش چطوره ؟؟
کلاً به غیر از زارعی مشتریان پارس آنلاین راضی هستند از کیفیتش ؟؟؟
برای منظقه ما پورت خالی نداشت مشخصات را دادم گفتن اگه پورت خالی شد تماس میگیرند پیشنهاد میکنید اگه پورت خالی شد برم پارس آنلاین ؟؟
من 512 میخوام بگیرم کسی هست 512 داشته باشه یک speedtest.net بزاره ؟؟
سرعت واسه همه شركت هاي بالا و پايين ميشه.. امكاننداره يكي خيلي از يكي ديگه بالاتر باشه..
حكايت سر بد ُ بدتره..!
اگه بگی 512 میخوای بهت میدن. سرعت دانلود 512 حدود 220 کیلو بایتهنقل قول:
زنگ زدم گفت 512 با حجم بالا میدن مثلاً 20-30 گیگ ولی من اون حجمی نیاز ندارم یا 1 مگ نامحدود هم میدن ولی فکر کنم مرکز ما امکانات 1 مگ را نداره . کلاً سرویس های ویژه دیگه .نقل قول: