-
بسیار ممنون از شما.
آقا یه سوال.
من نمونه ی خود یونیتی رو اجرا کردم همون بازی سوم شخص که با سرباز تو جنگلی!
با کمال تعجب دیدم جنگلی به بزرگی crysis1 و حتی با جزئیات بیشتر هست! واقعا فکم افتاد که بعد فهمیدم نمیشه تو تمام جنگل رفت و فقط در محوطه ی خاصی میشه حرکت کرد. می خواستم بدونم قسمتی که نمیشه رفت رو میشه کاری کرد که سیستم بالایی نخواد ولی جزئیاتش بالا باشه؟(مثل همین نمونه!) اینا چجوری این کارو کردند؟
-
1 پيوست (پيوستها)
نگاه کنید اون از
Occlusion Culling
استفاده کردن .این سیستم یه سیستم استیک هست که میشه از گزینه
winodws>Occlusion Culling
وارد شد که البته خودم باهاش بلد نیستم کار کنم اما سیستم نسبتا بالا می خواد اجراش خیلی زمان می میبره
.اما چیکار می کنه؟
اجسامی که در دید دوربین هستند ولی اجسامی مانع دید آنها شدند از رندر شدن آنها جلو گیری میشه و این قضیه خیلی تو کارایی تو بازی موثر هست.
مثال تصویر زیر دشمن الکی رندر شده!!!
چون از این [IMG]file:///C:/Users/NEWGAT%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Users/NEWGAT%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]oculing culling استفاده نکردم:
-
کسی نبود کرک 3.4.1 رو واسه ما بزاره :2: :19:
اینجا داره ولی نمیتونم دانلود کنم اگه کسی میتونه دانلود کنه واسم یه جایی آپلود کنه :40:
کد:
http://forum.cgpersia.com/f13/unity-3-4-1f5-crack-39660/
-
-
آقا من Occlusion Culling رو زدم و دقیق عمل کرد و هر چیزی رو که بهش نگاه نمیکردم رندر نمیشد ولی مشکلش اینه که خیلی به سیستم فشار میاره یعنی اگه نباشه راحت تر اجرا میشه.
من توی یه صحنه بالای 60 فریم میگرفتم در صورتی که شد 15 فریم.تازه فقط تعداد Tris یا همون مثلث ها کم و زیاد میشد و خیلی تاثیر نداشت,چون فقط 2-3 هزار تا بودن در صورتی که تکسچر خیلی داشتم.
حالا چی میگین :13:
**ویرایش:درست شد خودش.
بار اول که تست کردم فریم ریت اومده بود پایین ولی دفعات بعد بهتر شد.البته کلاً فرق زیادی ندیدم ولی همینکه یه سری از اشیا رندر نمیشدن خیالم رو راحت کرد که تو محیط های شلوغ تر میتونه خیلی موثر باشه/.
-
کلا واسه بازی های ایندور مثل مکس پین 1 و بازی هایی که که جزیات زیاد دارن عالیه.مثلا فرض کنید تو بازی gta اگه قرار باشه کل شهری که جلوی دوربین قرار داره رندر بشه واقعا افتضاح ایجاد میشد.
-
عزیزم من از رو هلپ یونتی گفتم و مثال هم زدم .تو تصویر بالا هم هست .تا حالا خودم امتحانش نکردم چون سیستم جوابگو این کار نیست.فقط قصدم راهنمایی بود حالا خدایش داری اینطوری می گی:13:
-
سلام بچه ها.من دارم رو یه پروژه بزرگ کار میکنم.یه مشکلی واسم پیش اومده.اول این ارور ها رو ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://clip2net.com/s/1cG9j
و بعد مهم تر از همه اینکه حافظه درایو C من به سرعت پر میشه.یعنی دیشب بیش از 20 گیگ تو درایو c حافظه خالی داشتم یه دفعه دیدم حافظه پر شد .و بعد با دیسک کلین اپ تونستم 6 گیگ رو برگردونم.الان وقتی دارم با یونیتی کار میکنم دوباره داره حافظه حی کم میشه.اگه کسی میدونه قضیه چیه بگه.
-
برو تمپروريتو خالي كن
يا يه شاتداون درو3ت ح3ابي بزن وقتي بايد بالا همه تمپت خالي ميكنه
براي فهميدن آدر3 تمپ راحت ترين حالت اينه كه يه فايلو تو وينرر اجرا كني مثلا يه عك3و تو فتوشاپ بعد بري ببيني كجا 3يو شده
اگه نه
ويندوزتو بگو چيه تا ادر3شو برات بگم
-