دوستان عزیز چند مطلب رو باید به عرض برسونم تا با دلیل حرفامو گفته باشم
اولا که هارد 7200 خیلی مهمه چون تاثیرش کاملا محسوسه خصوصا در برنامه های محاسباتی و انتقال دیتا و هر کاری که با حجم بالای دیتا مواجه باشه حتی در بوت شدن ! این قابل توجه دوستی که خیلی راحت از f11nfx گذشت در مقابل f115 اونم بقول ایشون فقط بخاطر هارد !!!
ثانیا من تعصبی روی آمریکایی بودن ندارم ولی اکثر چینی ها هارد 5400 دارن بجز f117 که روش بحث دارم
بلوری هنوز نمیتونه برتری محسوب بشه چون عملا هنوز تو بحث دیتا کاربردی نداره و نرم افزاری هم رو بلوری تکثیر نمیشه جز اینکه یکی بخواد فیلم ببینه فقط که اونم نمیدونم مگه قراره چند تا ماهی فیلم بلوری بخره اونم با این قیمت و تازه بندازه تو لپاتپ ببینه ! به هر حال زوم نمیکنم رو این قضیه چون خیلی شخصی و سلیقه ای هست !
و اما برسیم به بحث اشکالات f117 . من اتفاقا اصلا حرف فروشندگان را معیار قرار ندادم خصوصا اینکه f117 تو بازار نیست دیگه
شما لازمه سری به سایت های معتبر benchmark va review بزنین و ببینین چه خبره . اصلا چرا راه دور بریم تو سایت فروم رسمی سونی رسما تایید شده که سری f قبل از ماه فوریه 2010 اغلب دارای اشکال صدای نویز و buzz هستن ( این جدای از صدای فن در دور بالا و صدای هارد در Over load می باشد ) که حتی سونی اشاره کرده که راه حل های نرم افزاری از جمله قطع صدای میک و از این قبیل موارد این مشکل را حل نمیکند چون اصولا این صدا مربوط به بورد میباشد ( که با زیرکی علت را هم مشخصا نگفته ولی خیلی ها احتمال میدن مربوط به ناسازگاری بورد با core i 7 میباشد که به علت جربان کشیدن بالا و یا احتمالا spectular میباشد ) که بنا به گفته سونی عده ای با همین شکایت لپ تاپ را ارجاع دادند شکایاتی که بیشتر تو این زمینه بوده مربوط به مدلهای f115 ,f117 بوده !
به هر حال سونی ادعا میکنه در سری تولیدی march 2010 به بعد این قضیه ( اشکال ) رفع شده که عده ای از کاربران هم در همان سایت تایید کردند anyway
حالا من اگه مطمئن بشم که f117 تولید کدام ماه هست . ok منم میخرمش ولی تا نخرم و شماره سریال رو چک نکنم نمیتونم از این مساله اطمینان داشته باشم
البته این تنها اشکال نیست مساله گرم کردن زیاد . محدود بودن دید زاویه عمودی تو 1080 full hd را هم ذکر کردن که چون بنده میخوام با انصاف نقد کنم ایناره بهش توجه نمیکنم چون شامل خیلی لپ تاپ های دیگه هم میشه بجز سونی . خصوصا مساله گرم کردن که بخاطا کانفیگ بالا قابل اغماضه
خوب حالا سوال من از شما اینه که آیا با من موافق نیستین با توجه به این همه دنگ و فنگ و تردید ها و با توجه به پولی که می خواین بدین و یه لپ تاپ با کانفیگ بالا و حد اقل بدون ایراد هم انتضار دارین , f11NFX به همه اینا می ارزه !؟
بلوری آیا ارزش اینهمه ریسک کردن رو داره ؟
مسلما انتخاب من محدود به بازار ایران است وگر نه منم اگه میخواستم ایده ال خودم را انتخاب کنم یا VPC-F11JFX/B و یا VPC-F1190X را می خریدم که هم همه چیزش کامله هم بقول بعضی دوستان بلوری هم داره !!!! تازه رایترشم داره :31: ( چقدم قراره رایت کنم آخه من حالا !!!
منتظر نظرات مدلل دوستان عزیزم هستم :11: