ببینید اصفهانی ها زرنگن همینه:31::31:.نقل قول:
ببینید اصفهانی ها زرنگن همینه:31::31:.نقل قول:
سلام
حدود 20 صفحه پراکنده از این تاپیک پربار را خواندم و به بیشتر جوابهایم رسیده ام، ولی خواندن کامل 130 صفحه این تاپیک کمی مشکل است!
میتوان با قلم با این گوشی کار کرد؟
هر قلمی، چیزی که در بازار موجود باشد.
قلم برای کار من مهم است.
ممنون.
آقا منم يه سوال داشتم
اينكه : بجز lcd بقيه بدنه اين گوشي هم ضد خش هست ؟
salam
bacheha nazareton darbare in link cheye
darbare rome 2.01 hastesh
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10_and_htc_hd2_knock_on_tmobile_door-news-1333.php
با قلمای معمولی نمیشه چون تاچش با الکترونای دست کار میکنه ... بعدشم ایکناش انقدر بزرگ هستن که نیازی به قلم نیستنقل قول:
یه قلمای مخصوصی هست که تو ایران فک نمیکنم پیدا بشه ... قیمتشون 70 تومنه !
بدنه گوشی از دو قسمت ساخته شده : درب باطری که فلز مات هستش. امکان خش دار شدنش هست ولی نه به این زودی.نقل قول:
بقیه بدنه از جنس پلاستیک فشرده بسیار پرکیفیته که میشه گفت در حد ضد خشه!
الان زنگ زدم به دفتر مرکزی یاس گفتم این چه مسخره بازیه تمام نمایندگی هاتون بین 745 تا 760 میفروشند این فروشگاه نفیس اصفهان 830 میده تازه میگه اسم بنویس
طرف کلی جا خورد گفت نه قیمت تهران جنبش با اصفهان فرق داره اینجا نقدی خرید می کنند ما تخفیف می دیم برای رقابت قیمت هارو کم می کنند کلی چرت و پرت گفت منم هرچی میگفت کم نیوردم
گفتم داره این نمایندگیتون آبروی یاس را میبره اعتبار شمارو زیر سوال برده چرا قیمت پرشین تلکام و کامتل نهایت تو شهرستان ها 10 تا 20 اختلافشه یاس توی اصفهان 80 :41:
گفت شما اصلا اسم اون شرکت هارو نیارید با ما قابل مقایسه نیستند :31:
خلاصه دید حریف من نمیشه گفت ممنون که اطلاع دادید من حتما پی گیری میکنم
اگه 3 4 نفر دیگه هم زنگ بزنند نمایندگیش را از این فروشگاه کلاه بردار میگیره البته ممکنه خودشون با فروشگاه هماهنگ کرده باشند برای سر کیسه کردن مردم در اصفهان:10:
از قرار معلوم 2 مدل وایمکس داریم که یکیش واسه موبایله !!!نقل قول:
پروتکلهای ارتباطی وایمکس تحت استاندارد 802.16، که توسط موسسه IEEE تعیین شده و به تصویب رسیدهاست عمل مي كنند. این استاندارد دارای زير مجموعه هاي گوناگوني است كه 2 زیر مجموعه آن تا كنون به صورت گسترده مورد استفاده قرار گرفته است:
802.16d، که استاندارد ویژه وایمکس ثابت بوده و هیچگونه پشتیبانی از تجهیزات موبایل ارائه نمی کند، همچنین استاندارد 802.16e، که علاوه بر سایر ویژگیهای وایمکس ثابت، از تجهیزات موبایل نیز پشتیبانی كرده و از این رو به نام "موبایل وایمکس (Mobile WiMAX)" نیز شناخته می شود.
[html]http://www.irancell.ir/Layer3/?id=293[/html]
اگه قرار وایمکس کار نکنه پس این همه جار و جنجالش واسه چیه ؟؟؟ اصلا" پس به چه دردی میخوره ؟؟؟
نقل قول:
با سلام
:20:
آقا یه نفر لطف کنه امتحان کنه ببینه بدون باطری فقط با استفاده از شارژر میشه این پی پی سی رو روشن کرد یا نه .
با تشکر
:11: