دادا فقط بگم مارو ترکوندی با خاطراتت
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
نه داداش اون اسمش دایناسور کوچولوها هستنقل قول:
دادا فقط بگم مارو ترکوندی با خاطراتت
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
نه داداش اون اسمش دایناسور کوچولوها هستنقل قول:
اهنگ چاق و لاغر
[PHP]http://www.shareonme.com/en/file/300/chagh-o-laaghar.wma.html[/PHP]اهنگ قاصدک
[PHP]http://www.shareonme.com/en/file/301/ghasedak.mp3.html[/PHP]عکس
[PHP]http://www.shareonme.com/en/file/299/ghasedak.jpg.html[/PHP]
اون موقع ها که این کارتونا پخش می شد،
من بچه بودم(!) مدرسه نمی رفتم؛ واسه همین تقریبا همه شونو دیدم؛( از صبح تا شب کارتون می دیدم!)
اما از خیلی هاشون چیزای گنگی یادمه!
سلام بچه ها !
من یه کارتونی دیده بودم وقتی بچه بودم
تقریبا هیچی ازش یادم نیس!!!
ببینید، یه مرده بود، کاپیتان نمی دونم چی
یه زنه هم بود
بعد اینا روی زمین نبودند
توی یه سیاره دیگه بودند
بعد تو این قسمتی که من دیدم (نمی دونم قسمت های دیگه هم داشت یا نه)
یکی از اینا توی سیاه چاله گیر می کنه
فکر کنم بعد از چند سال نجات پیدا می کنه، یه ساندویچم همراش بوده که تو این مدت چند سال، فکر کنم سالم مونده بوده
آدمای کارتون هم یه جوری بود بدناشون،
تقریبا این جوری:
سراشون کوچیک بود، بدناشون بزرگ،
بعد مثلا دستاشون در ناحیه ی بازو بزرگ بود، می یومد سمت مچ کوچیک می شد
خوب نکشیدما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم کارتون؟!!!
هیشکی نمی دونه؟! :-(
آق بابا تو مجموعه عروسکی هادی و هدی بود دیگه . چقدر زجر میدین تا یه کلمه جواب بدین به ملت!
آقا سلام، اینه اون کارتون
یه خواهش دارم از دوستان گل و عزیز......
بیاین یه کار اساسی بکنیم ! همه ما میدونیم که چه بلایی سر کودکی ما اوردن و چجوری بود که 10 بار باید 20 قسمت یه کارتون رو ببینی و هر بار منتظر این باشیم که ببینیم اخرش چی میشه و باز هم نا امید شیم.
بیاین یکی یکی کارتون ها رو با یه عکس و خلاصه داستان ، اخر داستان رو بگیم تا بفهمیم چی به چی بود چی به چی نبود ! چند ماه پیش بود که یه سری حقایق شوک آور خوندم در مورد کارتون ها و حیفه که ادم نرسه به اخرش!! بابا به خدا هنوز بغض کودکیمون نترکیده از نفهمیدن اخر کارتون ها!!
سرگذشت تلخ و غمانگیز دخترکی معصوم که در ازدحام شب سال نو، سرمای توجه مردم رو با کبریتهای نفروختهاش سر میکنه.
در بین همه داستانهای شب کریسمس شاید تیرهتر از این روایت هانس کریستین اندرسن نباشه
اون هم وقتی ازش یه اقتباس عروسکی ژاپنی رو از تلویزیون در کنار اسکروچ روحیهبخش دیزنی درست شب کریسمس دیده باشی.
چقدر سرمای این انیمیشن گزنده است و چقدر انتقامآمیزه سرنوشت دخترکی که از انسانیت نخنمای مادی فقط اندکی توجه طلب میکنه،
توجهی حتی به اندازهی گرمای سست یک کبریت افروخته که سرمای دنیا رو تحمل نداره اما سرانگشت اشارهای میسوزونه و خاموش میشه.
در دو بخش 7 دقیقهای ببینید:
+