دوستان من مهندسی برق الکترئنیک بناب قبول شدم . کارنامه رو که نگاه کردم دیدم سطحش بالاست . نمره آخرین فرد پذیرفته شده 5450 است . حالا برم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
Printable View
دوستان من مهندسی برق الکترئنیک بناب قبول شدم . کارنامه رو که نگاه کردم دیدم سطحش بالاست . نمره آخرین فرد پذیرفته شده 5450 است . حالا برم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
من 2تا از درس های پیش دانشگاهی رو پاس نکردم .امتحانات من از 22 تا 28 شهریور هستش.
با این حال منو ثبت نام می کنن ........................؟
اگر رفتم دانشگاه و درسام رو پاس نکرده بودم چی می شه...........؟
سلام دوستان
من امسال شرکت کردم و هیچ کدوم از انتخابام رو قبول نشدم ولی موقع ثبت نام انتخاب 7 دانشگاه هم زدم
الان انتخابام رو قبول نشدم ولی کنار انتخاب 7 یه ستاره برام زده و تراز رو نوشته ولی رشته ننوشته
آیا چیزی قبول شدم ؟
رشته خیلی خوبیه ... به نظر من اگه به این رشته علاقه داری برو!نقل قول:
مطمئنا اگه رشته ای رو قبول شده بودی ( مثلا رشته ی شماره ی 7 رو ) توی کادر شماره ی 7 در انتهای کادر در قسمت توضیحات می نوشت قبول . و همچنین در پایین کارنامه جلوی قسمت " نتیجه ی کلی آزمون " می نوشت : قبول قطعی در انتخاب هفتم . پس با این تفاسیر احتمالا قبول نشدی ...:41:نقل قول:
اگر قبول نشویدنقل قول:
میتونید فکر کنم ذخیره کنید برای بهمن
كسي نيس مارو راهنمايي كنه؟
ضمنا يادم رفت بگم: من از همون اولش غير حضوري رفتم پيش دانشگاهي.
می تونی ثبت نام کنی تو روزنامه یک چیزی نوشته بود در این مورد سایتنقل قول:پیداش می کنیکد:www.azmoon.netبری
این جریان تغیر دانشگاه به انتخاب بعد در صورتکی که تراز زیری کمتر باشه
صحت داره؟
مطمئنید؟
توجه نکردی گفتم یادم نمیاد سحری چی خوردیم تازه ما سوم فقط تاریخ داشتیم شمارو نمیدونم انسانی هستین؟:20:نقل قول: