فکر نکنم حسابان با ریاضی 3 تفاوت زیادی داشته باشه.نقل قول:
اگه مباحث ریاضی خودتون را بنویسید، اون موقع بهتر میشه راهنمایی کرد:46:
Printable View
فکر نکنم حسابان با ریاضی 3 تفاوت زیادی داشته باشه.نقل قول:
اگه مباحث ریاضی خودتون را بنویسید، اون موقع بهتر میشه راهنمایی کرد:46:
ریاضی 3 :
1 بازه و تابع
2 حد و پیوستگی
3 مشتق
4 کاربرد مشتق
ریاضی پیش:
1 امار و احتمال
2 دستگاه معادله های خطی
3 توابع نمایی و لگاریتمی
4 قواعد مشتقگیری
5 کاربرد های مشتق
6 مقاطع مخروطی
7 انتگرال
آره بابا من این طرح مرور آخرشو که شرکت کرده بودم پدرم درومد...حتی دروس عمومیشم داغون بود:13:نقل قول:
ولی نکاتش خیلی باحاله.به خصوص فرمول ها و نکات دیفرانسیل و فیزیکش:46:
ریاضی 3 و موارد 4,5,7 ریاضی پیش را توی "حسابان" و "حساب دیفرانسیل و انتگرال" پیدا خواهی کرد. البته حسابان میشه گفت به صورت مقدماتی بحث کرده. درباره حد و مشتق و انتگرال مفصل خواستید بخونید، باید کتاب "حساب دیفرانسیل و انتگرال" را بخونی. کتابهای کمک آموزشی موجود هم یا از پایه این موارد را توضیح داده یا پایهی مورد نیاز تقریبا همون ریاضی 3 میشه احتمالا! من فکر میکنم میتونی مستقیم بری سراغ دیف!نقل قول:
دستگاه معادلات خطی و مقاطع مخروطی از مباحث هندسه تحلیلی و جبر خطی هست. البته لازم نیست سراغ این کتاب بروید. فکر کنم به اندازهی کافی خودتون خونده باشید. "مقاطع مخروطی" از مباحث قدیمی رشته تجربی هست. گمونم یه زمانی بچههای تجربی میخوندند و ریاضیها نه!!
لگاریتم را که ریاضی 2 بود و دیگه فصل مجزایی در پیشدانشگاهی نداره. فقط توی فصل انتگرال مختصرا ln معرفی شده.
احتمال به صورت مقدماتی در کتاب ریاضی2 و جبرواحتمال سال سوم بحث شده که فکر کنم در همین حد کافی باشه. اما در کتاب ریاضیات گسسته مجددا فصل مجزایی به احتمال اختصاص داره که مفصلتر بحث شده (به جز احتمال در فضاهای پیوسته، بقیهی مباحث توضیح داده میشه)
سلام.
آقا بهمن به نظر من شما از کسایی که پارسال تو تجربی رتبه خوب آوردن بپرسی به جواب خیلی بهتری میرسی.
اونایی که رتبه خوب آوردن تو این سایت من فقط only4you_mehr رو میدونم ،که حدود 50 آورده.
سخت بودن که بد نیست این باعث میشه قویتر بشی... ولی درستش اینه که مطابق سراسری باشه.نقل قول:
به گفته خودشون مطابق سراسری هست
گفته خودشون اشتباهه:31:نقل قول:
خب دلايل ديگه اي كه ميشه بهشون اشاره كرد : حاضر شدن سر جلسه ي آزمون و بخصوص وقف دادن خود با جو آزمون دادن ... و يكي ديگه هم كه آزمون ساعت 8 صبحهه ولي اگه از خودت آزمون بگيري هيچ موقع 7 يا 7:30 بيدار نميشي!! :wac: ولي اونجا مجبوري ...:19:نقل قول:
اگه مشکلی نیست میشه دلایل دیگه واسه آزمون رو هم بهم بگین؟
خیلی ممنون میشم
چي گفتم؟؟؟؟!!!:worried:
نقل قول:
یه روش خیلی عالی برای اینکه بشه ذهن هر روز رو درسی کرد اینه که هر روز (هر ساعتی که بیدار شدین) درست بعد از 10 دقیقه، یه درس رو شروع کنین به خوندن. چند وقتیه دارم با این روش میرم جلو و هیچ روزی بیکار نبودم. خیلی کارساز بوده. اینکه میگم هر ساعتی بیدار شدید، منظورم همون 8 ساعت خوابه و باید سروحال باشین.
يعني صبحونه هم نخوريم ؟ :goatee:
راستي نميدونم چرا من خودمو بتركونم بيشتر از 6 ساعت نميتونم درس بخونم ! صبحها كه اصلا درس نميخونم بعد از ظهر هم از 3 - 4 شروع ميكنم !!! به نظر شما چيكار كنم؟؟ راستي شب تا 3 بيدارم!
آره.من هم موافقم اصلا آزموناش هيچ ارزشي نداره:2:نقل قول:
کلا جزوات و آزمونهای گزینه 2 خیلی سخته. زیادی سطح بالا میگیرن که کنکور آسون بشه.
اين ديگه چه مدلشه ؟ ما همون درس خودمونم به زور ميخونيم ! :blink:نقل قول:
کاملا تایید میشه. خواهرم وقتی کنکور داشت (رشته ریاضی) ادبیات رشته ادبیاتی ها رو خوند و درصدش خیلی رفت بالا!!!
نقل قول:
6 ساعت بسه دیگه بیشتر جنازش به کنکور میرسه :27:
سلام به همه
من تازه اومدم تو این فروم
چند سوال میپرسم ممنون میشم کسی کمکم کنه
1-کسی میتونه فهرست فصل های کتاب حساب دیفرانسیل انتگرال پیش ریاضی رو برا من بذاره؟
2-کسی اطلاع داره که کتاب کلاس درس حساب دیفرانسیل وانتگرال جلد دوم تالیف مهندس مهربان چاپ شده یا نه؟ اگه نشده پس کی میاد؟
3-آیا تا حالا شما از انتشاراتی از طریق پست کتاب خریداری کردید یا نه؟چند روز طول میشکه تا به دستتون برسه؟
آخه من از رمزینه 2 تا کتاب خریداری کردم وپول ریختم حساب وگفتند که 24 ساعته می فرستند ولی الآن 3 روزه که نیومده؟3روز
می ترسم پولم هپلی هپول بشه.