خیلی با حال بود ....نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
Printable View
خیلی با حال بود ....نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
خدا بخواد دوستان جديدي واسه تعريف كردن سوتي به جمعمون اضاف شدن !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به برو بکس
منم چند وقت پیش یه سوتی دادم میخواستم اینجا بنویسم
چند روز پیش خالم اومده بود خونمون ، بعد از یه مدتی که نشست میخواست بره و موقع رفتن همین طور تعارف میکرد که علی بیا خونمونا چرا چند وقت خونه ی ما نمیای . خب . بعد از اینکه یه چند بار گفت حتمن خون هی ما بیا . منم که اومد جوابش بدم و بگم مزاحمتون میشم ، گفتم : چشم خاله حتمن تشریف میارم . وقتی این کلمه از دهنم در اومد خیلی تابلو بود جلو شوهر خالم و من کلی سرخ شدم
بابا خوشمزه ها!!!!!!
تمام بر و بچه های این تاپیک خوشمزه و کاردرستن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط m654
شما هم یه سوتی بگو تا بخندیم و شما هم خوشمزه بشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول ممنون از سوتيت ولي اين كه ديگه سرخ شدن نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Ali_k
سلام
یه سوتی تازه.ماله دیشب هستش.
بعد از چند وقت مخ یکی از دخترای فامیلو زدیم(فامیل دور هستن)و بالاخره
منو تو یاهم مسنجر add کرد.شب بود هم من انلاین بودم هم رفیقم هم دختره.
می خواستم با رفیقم چت کنم اشتباهی پنجره دختره باز شد و منم نفهمیدم.
با این دوستم خیلی رفیقم.شروع کردم عمشو مورد عنایت قرار دادن........
بعدش گفتم خوبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طرف نوشت من خوبم ولی فکر نکنم تو حالت خوب باشه.
یه نگاه به ID طرف انداختم و چشمم سیاهی رفت.وااااااااااااااای......... ...
می خواستم تو اون لحظه بمیرم و اینجوری ضایع نشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دختره هم گفت خیلی بیشعوری و دیگه به من PM نده.منم دیگه اب از سرم
گذشته بود گفتم بی جنبه.اصلا به ...........م که نمی خوای چت کنی.
ولی کلی ضایع شدم.من ادم بشو نیستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:laughing: دركت مي كنم من هم از اين سوتي ها زياد دادمنقل قول:
نوشته شده توسط MR.Punisher
راستش من زیاد سوتی نمی دم ولی دیروز یه سوتی دادم که واقعا ابروم رو برد
دیرز که ازخیابونامده بودیم همه و از جمله خالم اینا و عمو اینا تویه حیاط واستاده بودیم که قرار شدپسر خالم یه جوری ماشینارو پارک کنه که جایه همش بشه و داشت با دنده عقب پارک می کرد که من سوتی دادم و جلو همه گفتم تو چرا همش از عقب میکنی از جلو که راحتره...
من تازه به فروم اومدم
خيلي اين تاپيك باحاله
من خودم سوتم در آينده اي نه چندان دور منتظر سوتي هام باشيد