خب اون ماموریت فرعی هدفش چیه ؟نقل قول:
بالاخره باید یه راهی باشه که اون آیکن از رو نقشه بعد انجام مرحله حذف بشه
تو اون مرحله باید چیکار کرد ؟ اینکه نمیشه فقط بخاطر پرواز کردن بیان یه مرحله بذارن
در ضمن اون مرحله رو میگه Special memory
Printable View
خب اون ماموریت فرعی هدفش چیه ؟نقل قول:
بالاخره باید یه راهی باشه که اون آیکن از رو نقشه بعد انجام مرحله حذف بشه
تو اون مرحله باید چیکار کرد ؟ اینکه نمیشه فقط بخاطر پرواز کردن بیان یه مرحله بذارن
در ضمن اون مرحله رو میگه Special memory
ولله حقيقتش ...من هر چي رفتم و كشتم تموم نشد و خوردم زمين...نقل قول:
معذرت كه اينجاش رو نميدونم ...
اقا كوتاه بيا ديگه.حالا اون مرحله رو بري كه چيزي گيرت نمياد.
اون مرحله فرعي هست و بس.من هم خيلي اون مرحله رو بازي كردم ولي به نتيجه اي نرسيدم.
کسی نیست کمکم کنه؟:19:نقل قول:
دوست عزیز در مورد اسلحه به خونه ی عمو ماریو مراجعه کن توی یکی از اتاقها اسلحه هست از همونجا بردارنقل قول:
در باره اون چهار تا مربع فرق نميكنه كدوم رو بايد اول فشار بدي.نقل قول:
کسی نیست کمکم کنه؟
يه كم بيشتر از محيطش توضيح ميديد؟؟؟؟نقل قول:
هر کاری میکنم از اونجا نمیپره اون قسمتی که دوتا سرباز پاسور بازی میکنن میرم دنبالش میکشمش بعد اهرمو میزنم وقت میده تو همون اولیش میمونم هر کاری میکنم نمیپره فاصله زیاده یکی از بچه ها گفت باید از دیوار بدویی ولی نمیشه.
نقل قول:
دوست عزیز در مورد اسلحه به خونه ی عمو ماریو مراجعه کن توی یکی از اتاقها اسلحه هست از همونجا بردار
درست ميگن دوستمون.
وقتي جلوي ويلا ميرسي بايد بري سمت راست.بعد يه اتاق ديگه ميبيني باز اون اتاق يه راه به يه اتاق ديگه داره.اونجا هرچيزي كه تاحالا خريدي نگهداري ميشه كه شامل زره ها و چاقو ها و گرز ها و شمشير ها ميشه.
ميري جلو وسيله هايي كه ميخواي دكمه (E) همون eagle vision اگه درست نوشته باشم رو ميزني بعد ميري رو اسلحه ي دلخواه و (eqoip) رو بازم اگه درست نوشته باشم ميزني.(يه چيزي تو همين مايه ها بود)
اميدوارم كمك كرده باشم.
..........
نكته همينجاست كه شما بايد سعي كني كه به اتيش بعدي برسي.:31:نقل قول:
هد تو يه مرحله مال پرواز نميدونم چيكار كنم رو آتيش اول كه ميرم ميره بالا بعد ميافته پايين به آتيش بعدي نميرسم دكمه خاصي داره ؟
بهتره كارهاي اضافي نكنيد (مثل زدن سرباز ها و ......)
اون مرحله سه تا مسير برا پرواز داره كه من اونو از سمت چپ رفتم كه راحت تر از مسير هاي ديگر هست.طولاني هست مسيرش ولي راحت تر.
ديگه شما ميتوني هر كدوم رو كه ميخواي انتخاب كني.كليد هاش هم كه بالا و پايين هست برا ارتفاع گرفتن يا اينكه ارتفاعت رو كم كني تا اونجا كه ميدونم.
چقد طولانیه این بازی!
من تا پایان سکانس 13 رفتم فعلا. (بعد از کشتن 9 نفر lieutenant)
فکر کنم نزدیک 70 درصد. چقدر مونده؟!
الان از 30 تا Codex Page
29تاشو پیدا کردم. راهی هست که بدون اینکه به هر شهر برم و نقششو ببینم، بفهمم اون یکی کجاست؟!
اتفاقا اينطورري خوبه ديگه.نقل قول:
چقد طولانیه این بازی!
مثل ac1 ميخواستي باشه كه هنوز داشتيم گرم ميشديم ديدم تموم شد؟:31:فكر نميكنم!!!!نقل قول:
29تاشو پیدا کردم. راهی هست که بدون اینکه به هر شهر برم و نقششو ببینم، بفهمم اون یکی کجاست؟!